Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MYÖHÄISEN PERUUTUKSEN HYVITYSPALVELU

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Suojaa itsesi Covid-19 pandemian aikana

  Kriisitilanteissa on hyvä tietää, että olet suojattu kaikilta mahdollisilta tapahtumilta. Meidän myöhäisen peruutuksen hyvityspalvelu (mukaan lukien Covid-19 suoja) suojaa sinua odottamattomalta. Vaikka asiakkaat voivat peruuttaa varauksensa maksutta jopa 48 tuntia ennen noutoa, tämä myöhäisen peruutuksen hyvityspalvelu kattaa sinut viimeisen 48 tunnin aikana ja vaatimuksen voi tehdä enintään 30 päivän kuluessa. Lakot, huono sää ja nyt koronavirukseen liittyvät kiellot ja rajoitukset, jotka vaikuttavat ihmisten matkustussuunnitelmiin, eivät ole heidän hallinnassa ja Auto Europe on päättänyt varmistaa, että olet täysin katettu riippumatta siitä, mitä tapahtuu. Joten lisää mielenrauhaa valitsemalla myöhäisen peruutuksen hyvityspalvelun seuraavan autonvuokrauksen kanssa ja suojaa itsesi täysin odottamattomilta olosuhteilta.

  Lisää myöhäisen peruutuksen hyvityspalvelu autonvuokraukseen

  Myöhäisen peruutuksen hyvityspalvelun lisääminen autonvuokraukseesi ei voisi olla helpompaa (mukaan lukien Covid-19 suoja). Sinun tarvitsee yksinkertaisesti lisätä tuote uloskirjautumisen yhteydessä varausprosessin aikana verkossa. Vaihtoehtoisesti voit pyytää yhtä varausasiantuntijoistamme lisäämään sen puolestasi soittamalla heille puhelinnumeroon +358 942 720 607. Huomaa, että tämän tuotteen voi lisätä vain niihin varauksiin, jotka on tehty viimeistään 48 tuntia ennen noutoa ja vain niille vuokrille, joiden kesto on enintään 21 päivää ja joiden kokonaisarvo on 3000 euroa. Lue alla tämän uuden tuotteen ehdot ja käytännöt ja rentoudu Auto Europen kanssa seuraavalla matkallasi.

  Auto Europen myöhäisen paruutuksen hyvityspalvelun ehdot
  Myöhäisen paruutuksen hyvityspalvelun ehdot

  Kaikki Auto Europen kautta tehdyt vuokra-autojen varaukset voit peruuttaa mistä tahansa syystä 48 tuntia ennen varauksen alkamisaikaa- ja päivää. Voit tarkastella Auto Europen varaustasi täällä.

  Jos haluat tehdä hakemuksen tämän myöhäisen peruutuksen hyvityspalvelun puitteissa, ota yhteyttä Auto Europeen varausvahvistuksessasi näkyvän puhelinnumeron tai sähköpostin kautta. Sinun tulee ottaa yhteyttä Auto Europeen niin pian kuin se käytännöllistä on mahdollista niiden tapausten seurauksena, jotka voivat antaa syyn kanteeseen.

  Mitä se sisältää

  Tämä myöhäisen peruutuksen hyvityspalvelu antaa sinulle:

  • Vuoka-autosi varauksen ensimmäisen 21 vuokrapäivän hyvityksen kokonaisuudessa, kuitenkin enintään varausvahvistuksen kokonaissummaan saakka, jos sinun täytyy peruuttaa varauksesi 48 tunnin sisällä ennen varattua noutopäivää ja -aikaa; tai
  • Hyvityksen suhteessa vuokran päivähintaan minkä tahansa varauksesi ensimmäiseltä 21 vuokrapäivältä, jos sinun täytyy palauttaa vuokra-autosi aikaisemmin;

  seurauksena mistä tahansa seuraavista syistä:

  1.1 Matkan viiväsytyminen ja myöhäinen saapuminen sellaisesta syystä, joka ei ole vuokraajan hallinnassa ja yksinomaan ja suoraan estää vuokraajan mahdollisuutta noutaa vuokra-auto.

  1.2 Vuokraajan kykenemättömyys onnettomuuden, ruumiillisen vamman tai sairauden vuoksi, mukaan lukien tapaus, jossa vuokraajalla on diagnosoitu COVID-19 tai sen mutaatioita.

  1.3 Hallituksen asettaman matkustuskiellon tai karanteenin, joka on asetettu alle 48 tuntia ennen vuokra-ajan alkua tai vuokran aikana, vuoksi. (Muistutus: Yli 48 tuntia ennen vuokra-ajan alkua asetettujen hallituksen määräämien matkustuskieltojen tai karanteenin takia tarvittavat muutokset TÄYTYY tehdä Auto Europen asiakaspalvelun kautta yli 48 tuntia ennen auton paikallista noutoaikaa.)

  1.4 Vuokraajan tai hänen lähiomaisen kuolema.

  1.5 Vuokraajan väistämätön vaatimus pysyä kotona onnettomuuden, ruumiillisen vamman tai huollettavan sairastumisen vuoksi.

  1.6 Lakot, mellakat, siviililevottomuudet, sotalaki tai terrorismi.

  1.7 Haitalliset sääolosuhteet, mukaan lukien lumi, sumu, pakkanen, myrsky.

  1.8 Vulkaanisen tuhkan tapaus.

  1.9 Vuokraajan väistämätön vaatimus lähteä kotiin tai työpaikalle tulipalon, lentokoneonnettomuuden, räjähdyksen, myrskyn, tulvan, vajoamisen, maanjäristyksen, putoavien puiden, räjähtävien putkien, salaman, ilkivallan tai varkauden vuoksi.

  1.10 Rajoitettu pääsy vuokraamon kohteeseen, joka aiheutuu tulvan, tulipalon, räjähdyksen vuoksi tai perustetun viranomaisen toimesta kansanterveyden ja turvallisuuden suojelemiseksi.

  Mitä se ei kata

  Tämä hyvityspalvelu ei sovellu niille hakemuksille, jotka tehdään suoraan tai epäsuorasti koskien, tai myötävaikuttavat tai johtuvat seuraavista tapauksista:

  2.1 Vuokraaja ei halua matkustaa.

  2.2 Vuokraajan huolellisuuden, ahkeruuden tai harkitun käyttäytymisen puute, mukaan lukien, jos vuokraajalla ei ole voimassa ja kuljettajan nimissä olevaa luottokorttia, kuka tekee sopimuksen vuokraamon kanssa, tai riittävästi varoja vuokra-auton noutamiseksi.

  2.3 Kyvyttömyys saada tai pitää voimassa viisumia vuokrakohteen maassa.

  2.4 Vuokraajan puute tarkkailla tai hän ei noudata minkään lain, määräyksien, tuomioistuinten tai minkä tahansa säädellyn lainkäyttövallan vaatimuksia.

  2.5 Kaikki vuokraajan tiedossa olevat sairaudet tai olosuhteet, jotka odotetusti pystyvät aiheuttamaan varauksen peruutuksen tai vuokra-auton pakkopalautuksen.

  2.6 Vuokraajan mahdolliset petokset, väärät tiedot tai salaaminen.

  2.7 Mahdolliset irtisanomiset, jotka aiheutuvat vuokraajan väärinkäytöksistä, vapaaehtoisesta irtisanomisesta tai eroamisesta, tai jos vuokraaja tiesi irtisanomisesta sinä ajankohtana, kun hän varasi vuokra-auton.

  2.8 Kenen tahansa syystä johtuva mikä tahansa taloudellinen epäonnistuminen tai taloudellinen laiminlyönti.

  2.9 Valuttakurssien tai korkojen vaihtelut tai epävakaus.

  2.10 Vuokraajan epäonnistuminen ruumiillisen vamman tai sairauden tapauksessa ottaa yhteyttä asianmukaiseen pätevään lääkäriin ja noudattaa annettuja lääkärin neuvoja, mikä aiheuttaa hyvityksen hakemuksen kokonaisuudessaan tai osittain tämän hyvityspalvelun puitteissa.

  2.11 Raskaus tai synnytys, ellei pätevä lääkäri vahvista, että vaatimus johtuu raskauden komplikaatiosta.

  2.12 Takavarikointi tai tuhoaminen karanteenin tai tullimääräysten nojalla, omaisuuden takavarikointi, kansallistaminen tai pakkoluovutus tai vahingoittaminen minkä tahansa hallituksen tai julkisen tai paikallisen viranomaisen määräyksellä.

  2.13 Salakuljetuksen käsittely tai laiton kauppa tai kuljetus.

  2.14 Kaikki vuokra-autot, jotka vuokrataan tai viedään maahan tai alueelle, jossa on voimassa valtion asettamat matkustusvaroitukset matkustamista vastaan.

  2.15 Kaikki vuokra-autot Afganistanissa, Keski-Afrikan tasavallassa, Tšetšeniassa, Kongon demokraattisessa tasavallassa, Iranissa, Irakissa, Länsirannalla, Gazan tai Israelin miehitetyillä alueilla, Libyassa, Nigeriassa, Pohjois-Koreassa, Somaliassa, Etelä-Sudanissa, Sudanissa, Syyriassa tai Jemenissä.

  2.16 Vuokraajan kuoleman, ruumiillisen vamman tai sairauden seurauksesta, jonka hän aiheutti suoraan tai epäsuorasti: itsemurha tai tahallinen itse aiheutettu vamma tai vuokraajan tekemä rikos.

  2.17 Todellinen tai vaaranalainen sota tai todellinen tai vaaranalainen haitallinen patogeenisten tai myrkyllisten biologisten tai kemiallisten materiaalien käyttö.

  2.18 Kokonainen tai osittainen katoaminen tai vaurioituminen, joka johtuu ionisoivasta säteilystä tai radioaktiivisuuden saastuttamisesta, joka johtuu ydinpolttoaineen tai ydinjätteen radioaktiivisuudesta, ydinpolttoaineen palamisesta, radioaktiivisista, myrkyllisistä, räjähtävistä tai muista vaarallisista ydinkokoonpanon tai ydinkomponenttien vaarallisista ominaisuuksista, ydinreaktiosta, ydinsäteilystä tai radioaktiivisesta saastumisesta.

  2.19 Tappiot, jotka eivät kuulu tämän palvelun sopimusvastuun piiriin.

  Määritelmät

  3.1 Onnettomuus tarkoittaa äkillistä, odottamatonta ja tahatonta, erityistä tapahtumaa, joka tapahtuu tunnistettavissa olevaan aikaan ja paikassa.

  3.2 Haitallisellä säällä tarkoitetaan äärimmäisiä sääolosuhteita, joita hallitus tai paikalliset viranomaiset pitävät vakavana uhkana turvallisuudelle vuokrauskohteen alueella tai jotka estävät vuokraajaa matkustamasta vuokrakohteeseen vuokra-ajanjakson aikana.

  3.3 Nimetyllä edustajalla tarkoitetaan JM Marketing Limited, 34 Lime Street, London EC3M 7AT.

  3.4 Ruumiinvammalla tarkoitetaan tunnistettavaa fyysistä vammaa, mukaan lukien kyseisestä vammasta syntyvä sairaus, joka johtuu onnettomuudesta varauksen maksamisen jälkeen.

  3.5 Huollettavalla tarkoitetaan henkilö(it)ä, kuka asuu vuokraajan kanssa ja on riippuvainen vuokraajan tuesta.

  3.6 Pakkopalautuksella tarkoitetaan vuokraajan vaatimusta palauttaa vuokra-auto ennen vuokran loppumista, jotka johtuvat suoraan kohdissa 1.1 – 1.10 lueteltujen syiden seurauksena.

  3.7 Lähiomaisella tarkoitetaan äitiä, isää, siskoa, veljeä, lapsia, puolisoa, avopuolisoa tai yhdessä asuvaa kumppania (ja heidän lapsia) ja siviilioikeudellista kumppania, isovanhempia, laillisia huoltajia, sijaisvanhempia.

  3.8 Karanteenilla tarkoitetaan vaatimusta eristäytyä vähintään 72 tunnin ajaksi saapumisen tai paluun jälkeen vuokrakohteesta.

  3.9 Vuokra-ajan alkamisella tarkoitetaan Auto Europen vuokrasopimuksessa näkyvää päivämäärää ja aikaa, jolloin vuokra-aika alkaa.

  3.10 Vuokran loppuminen tarkoittaa päivää ja aikaa, joka näkyy Auto Europen varausvahvistuksessa, jolloin vuokra-aika loppuu.

  3.11 Vuokran kustannukset tarkoittavat täyttä vuokra-autosta maksettua hintaa, joka on kuvattu yksityiskohtaisesti Auto Europen varausvahvistuksessa.

  3.12 Vuokrakohde tarkoittaa paikkaa, josta vuokraaja noutaa vuokra-auton, kuten kuvattu yksityiskohtaisesti Auto Europen varausvahvistuksessa.

  3.13 Vuokra-aika tarkoittaa vuokran alkamisen ja vuokran loppumisen välistä aikaa, kuten kuvattu yksityiskohtaisesti Auto Europen varausvahvistuksessa.

  3.14 Vuokra-auto tarkoittaa varattua autoa, kuten kuvattu yksityiskohtaisesti Auto Europen varausvahvistuksessa.

  3.15 Vuokraaja on nimetty henkilö Auto Europen varausvahvistuksessa.

  3.16 Rajoitetulla pääsyllä tarkoitetaan vuokraajan kyvyttömyyttä päästä vuokrakohteeseen, jotka aiheutuvat 48 tunnin sisällä ennen vuokran alkua eivätkä ole vuokraajan hallinnassa.

  3.17 Sairaus tarkoittaa sairautta, joka on riittävän heikentävä estämään vuokraajan turvallista liikkumista ja hänen kykyä matkustaa vuokrakohteeseen.

  3.18 Lakot tarkoittavat työssä käymisestä kieltäytymistä, jonka järjestävät työntekijät protestin muodossa.

  3.19 Terrorismi tarkoittaa lainvastaista toimintaa, johon sisältyy, muttei rajoitu näihin, muun muassa voiman tai väkivallan käyttö ja/tai sen uhka henkilöiden toimesta, ketkä toimivat yksin tai minkä tahansa organisaation/hallituksen tai hallitusten puolesta tai yhteydessä niihin poliittisista, uskonnollisista tai vastaavista syistä, mukaan lukien aikomus vaikuttaa mihin tahansa hallitukseen ja/tai yllyttää kansa tai osa pelkoon.

  3.20 Matkustuskielto tarkoittaa rajoitusta matkustaa vuokrakohteeseen tai sieltä pois.

  3.21 Matkan viivästyminen ja myöhäinen saapuminen tarkoittavat, että syystä, joka ei ole vuokraajan hallinnassa, hän estyy yksinomaan ja suoraan turvallisesti matkustamaan, tai se aiheuttaa myöhäisen saapumisen vuokrakohteeseen siten, että vuokraaja ei pysty noutamaan vuokra-autoa nimetystä vuokrakohteesta.

  3.22 Viisumi tarkoittaa merkintää passissa, joka osoittaa, että sen haltijalla on oikeus saapua maahan, poistua tai oleskella kyseisessä maassa määrätyn ajanjakson ajan.

  3.23 Vulkaanisen tuhkan tapaus tarkoitaa ilmiötä, joka aiheutuu tulivuoren purkautumisen seurauksena ja johtaa tuhkapilven muodostumiseen ilmakehässä, joka häiritsee matkustamista.

  3.24 Sota tarkoittaa hyökkäystä, ulkomaalaisten vihollisten toimintaa, vihollisuuksia (julistettuja tai ei), sisällissotaa, kapinaa, vallankumousta, kapinaan nousua, sotilaallista valtaa tai kaappausta, kansallistamista, pakkoluovutusta tai tuhoamista tai omaisuuden vahingoittamista minkä tahansa hallituksen tai julkisen tai paikallisen viranomaisen käskystä.

  Yleiset ehdot

  Hyvityspalvelun hakemisessa annetut petolliset tiedot, väärinkäyttö, salaaminen tai huolimattomuus tekevät hakemuksesta pätemättömän.

  4.1 Vuokraajan on aina toteuttava kaikki kohtuulliset varotoimet ja toimenpiteet välttääkseen tai vähentääkseen altistumista, joka saattaa johtaa hyvityksen hakemukseen tämän Auto Europen myöhäisen palautuksen hyvityspalvelun puitteissa.

  4.2 Osittainen tai kokonainen hyvityksen maksu tämän hyvityspalvelun ehtojen mukaisesti voidaan maksaa kolmannelle osapuol(i)elle vuokraajan ohjeiden mukaisesti. Näiden hyvitysten maksun on oltava riittävä ja täydellinen kaikkien velvollisuuksien täyttämisessä vuokraajalle mainitun palautushakemuks(i)en yhteydessä.

  4.3 Auto Europen myöhäisen peruutuksen hyvityspalvelua on hallittava ja tulkittava Englannin lakien mukaisesti, joiden tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta.

  4.4 Sinun on ilmoitettava Auto Europelle 30 päivän kuluessa onnettomuudesta tai tapahtumasta, joka johtaa hyvityksen hakemukseen tämän myöhäisen peruutuksen palvelun mukaisesti. Tämän tekemättä jättäminen voi johtaa tämän sopimuksen mitätöimiseen.

  Miten teen
  hyvityksen hakemuksen?

  5.1 Vuokraajan on tehtävä ilmoitus Auto Europelle mahdollisimman pian tapahtuman jälkeen, joka johtaa hyvityshakemuksen tekemiseen tämän hyvityspalvelun puitteissa. Joka tapauksessa vuokraajan on otettava yhteyttä Auto Europeen viimeistään seitsemän (7) päivän kuluttua tapahtumasta. Voit ottaa yhteyttä Auto Europeen varausvahvistuksessasi näkyvän puhelinnumeron tai sähköpostin kautta.

  5.2 Sinun on toimitettava Auto Europelle todistusaineisto, joka tukee hyvityshakemustasi, niin pian kuin käytännössä mahdollista ja joka tapauksessa viimeistään kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa ensimmäisen Auto Europelle tekemän ilmoituksen jälkeen.

  5.3 Vuokraajan on pyydettäessä toimitettava lisätietoja, jotka Auto Europe tai sen nimetty edustaja vaatii hyvitykseen liittyessä pyydettäessä. Vuokraajan on toimitettava kaikki nimetyn edustajan pyytämät asiakirjat 30 päivän kuluessa pyynnöstä.

  5.4 Vain ne vuokraajat, jotka ovat valinneet Auto Europen myöhäisen palautuksen hyvityspalvelun, kuten esitetty Auto Europen autonvuokrauksen varausvahvistuksessa, voivat saada hyvityksen tämän ohjelman perusteella.

  Miten tehdä valitus

  Tavoitteenamme on varmistaa, että kaikki hyvityspalvelumme näkökannat käsitellään nopeasti, tehokkaasti ja oikeudenmukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita hyvityspalveluun tai hyvityksen käsittelyyn liittyen, sinun tulee ensisijaisesti ottaa yhteyttä osoitteeseen:

  Auto Europe Deutschland GmbH
  Landsbergerstrasse 155
  80687 München, Saksa
  Rekisteröity: Amtsgericht Muenchen HRB 149 828
  Sähköposti: Lloydscxl@autoeurope.pt

  Jos olet tyytymätön ja haluat tehdä valituksen, voit tehdä sen milloin tahansa lähettämällä aiheen valvontaviranomaiselle osoitteeseen:

  JM Marketing Limited
  34 Lime Street
  Lontoo
  EC3M 7AT
  Sähköposti: complaints@jmmltd.com