Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  PERUUTUSTURVA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Suojaa itsesi odottamattomien tapahtumien aikana

  Kriisitilanteissa on hyvä tietää, että olet suojattu kaikilta mahdollisilta tapahtumilta. Peruutusturvamme suojaa sinua odottamattomalta. Vaikka voit peruuttaa varauksesi maksutta jopa 48 tuntia ennen noutoa, peruutusturva kattaa sinut viimeisen 48 tunnin aikana ja vaatimuksen voit tehdä enintään 30 päivän kuluessa. Lakot, huonot sääolot ja muut odottamattomat tapahtumat voivat vaikuttaa matkustussuunnitelmiisi olematta hallinnassasi ja Auto Europe on päättänyt varmistaa, että olet täysin katettu riippumatta siitä, mitä tapahtuu. Lisää mielenrauhaa valitsemalla peruutusturva seuraavaan autonvuokraukseesi ja suojaa itsesi täysin odottamattomilta olosuhteilta.

  Lisää peruutusturva autonvuokraukseen

  Peruutusturvan lisääminen autonvuokraukseesi ei voisi olla helpompaa. Sinun tarvitsee vain lisätä tuote online-varausprosessin aikana. Vaihtoehtoisesti voit pyytää yhtä varausasiantuntijoistamme lisäämään sen puolestasi soittamalla heille puhelinnumeroon +358 942 720 607. Huomaa, että tämä tuote voidaan lisätä vain varauksiin, jotka on tehty viimeistään 48 tuntia ennen noutoa ja vuokrauksiin, joiden kesto on enintään 21 päivää ja kokonaisarvo enintään 3000 euroa. Lue alta tämän uuden tuotteen ehdot ja käytännöt ja rentoudu Auto Europen kanssa seuraavalla matkallasi.

  Auto Europen myöhäisen peruutuksen hyvityspalvelun ehdot
  Myöhäisen paruutuksen hyvityspalvelun ehdot

  Kaikki Auto Europen kautta tehdyt vuokra-autojen varaukset voit peruuttaa mistä tahansa syystä 48 tuntia ennen varauksen alkamisaikaa- ja päivää. Voit tarkastella Auto Europen varaustasi täällä.

  Jos haluat tehdä hakemuksen peruutusturvan puitteissa, ota yhteyttä Auto Europeen varausvahvistuksessasi näkyvän puhelinnumeron tai sähköpostin kautta. Sinun tulee ottaa yhteyttä Auto Europeen niin pian kuin se on mahdollista niiden tapausten seurauksena, jotka voivat antaa syyn korvausvaatimukseen.

  Mitä se sisältää

  Tämä myöhäisen peruutuksen hyvityspalvelu korvaa kaikki vuokrakustannukset tai suhteellisen osuuden päivittäisestä varaushinnastasi alle 48 tuntia ennen varauksen alkamista tai vuokra-auton noutamisen jälkeen, jos joudut palauttamaan vuokra-auton ennenaikaisesti jonkin seuraavan syyn vuoksi:

  1.1 Matkan viivästyminen ja myöhäinen saapuminen.

  1.2 Vuokraajan kykenemättömyys onnettomuuden, ruumiillisen vamman tai sairauden vuoksi.

  1.3 Hallituksen asettama matkustuskielto tai karanteeni, joka on asetettu alle 48 tuntia ennen vuokra-ajan alkua tai vuokran aikana.

  1.4 Kaikki lakot, mukaan lukien lentoyhtiön & lennonjohdon lakot jne.

  1.5 Epäsuotuisat sääolosuhteet, mukaan lukien lumi, sumu, pakkanen, myrsky, hurrikaani ja vulkaaninen tuhka.

  Mitä se ei kata

  Tämä hyvityspalvelu ei sovellu niille hakemuksille, jotka tehdään suoraan tai epäsuorasti koskien, tai myötävaikuttavat tai johtuvat seuraavista tapauksista:

  2.1 Vuokraaja ei aio matkustaa eikä ilmoita asiasta Auto Europelle 48 tuntia ennen noutoaikaa.

  2.2 Vuokraajalla ei ole vuokraamon kanssa sopimuksen tehneen pääkuljettajan nimissä olevaa voimassa olevaa ajokorttia tai luottokorttia, tai riittävän korkeaa luottorajaa vuokra-ajoneuvon vastaanottamiseen.

  Miten hyvityshakemus tehdään

  Sinun on toimitettava todisteet Auto Europelle hyvityshakemuksesi tueksi niin pian kuin käytännössä on mahdollista, joka tapauksessa viimeistään kolmenkymmenen (30) päivän kuluttua siitä, kun Auto Europe on saanut ensimmäisen kerran ilmoituksen asiasta.

  Korvauksia ei makseta, jos asiakas tietää peruutuksesta yli 48 tuntia ennen noutoa eikä ota yhteyttä Auto Europeen peruutuksen käsittelemiseksi ajoissa.

  Hyvityshakemukset, joiden tueksi ei ole esitetty todisteita, voidaan myös hylätä.

  Huomioi: vamman tai sairauden aiheuttamien hakemusten osalta sinua pyydetään toimittamaan virallinen lääkärintodistus, joka vahvistaa syyn.

  Tavoitteenamme on varmistaa, että kaikki myöhäisen peruutuksen hyvityspalveluun liittyvät asiat käsitellään nopeasti, tehokkaasti ja oikeudenmukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tähän hyvitysohjelmaan tai hyvityksen käsittelyyn liittyen, ota ensisijaisesti yhteyttä:

  Auto Europe Deutschland GmbH
  Landsbergerstrasse 155
  80687 München, Saksa
  Registration: Amtsgericht Muenchen HRB 149 828
  Sähköposti: Lloydscxl@autoeurope.pt