Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  ÄRSYTTÄVIMMÄT ISTUINTOVERIT

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ärsyttävimmät istuintoverit lentokoneessa

  Onneksi olkoon! Olet varannut loman, pakannut laukut ja pääsit pitkien jonojen läpi chick-in tiskillä ja turvatarkastuksessa. Juuri kun olet kiinnittänyt turvavyön ja rentoudut, sinun vierustoverilla on jotain tärkeää sanottavaa. Sinulle, tietenkin. He hyppäävät yhdestä aiheesta seuraavaan, syövät haisevaa ruokaa tai kuorsaavat olallasi. Kuulostaako tutulta?

  Äskettäisen tutkimuksemme mukaan, nämä ovat eri vierustovereita, joita meillä kaikilla oli ilo (?) tavata. Auto Europen tiimi on luonut infografiikan kyselyn tuloksien perusteella. Nauti ja välttele... muita ihmisiä?

  Viikottaisen kovan työn jälkeen olet ansainnut itsellesi loman. Selviydyit lähtöselvityksestä, turvatarkastuksesta ja saavuit istumapaikallesi. Juuri kun luulet, että voit rentoutua, katsot ympärillesi ja tajuat, että vieressäsi istuu yksi seuraavista henkilöistä...

  Itkevät lapset
  Lapset ovat mukavia, mutta kun he itkevät minkä keuhkot sallivat pienessä tilassa, tiedät, että näin kuluu loppulentosi, ken tietää miten kauan. Et voi oikeastaan tehdä muuta kuin hankkia erittäin hyvät korvatulpat äänen vaimentamiseksi.

  Nukkumatit ja kuorsaajat
  Jos korvatulpat ovat hyvää laatua, ne voivat suojella sinua myös kuorsaavilta kanssamatkustajilta, ketkä eivät sitä huomaa tai voi tehdä asialle mitään. He ovat täydessä unessa ilman huolen häivää.

  Huonosti käyttäytyvät lapset
  Mitkään korvatulpat eivät pelasta huonosti käyttäytyviltä lapsilta. Jos koneessa on kanssasi yksi, voit vain yrittää olla huomioimatta heitä. Yritä leikkiä heidän kanssaan ja pitää huomio muualla tai anna heidän maistaa omaa lääkettään. Se voi olla jopa hauskaa.

  Istuimensa kallistavat ihmiset
  Ihmiset, ketkä eivät ota huomioon muita, löytyvät jokaiselta lennolta. Kaikki usein matkustavat ovat kilpailleet käsinojapaikasta tai henkilökohtaisesta tilasta edessä olevia istuinta kallistavia henkilöitä vastaan. Mitä voit tehdä? Kysy ystävällisesti heitä laittamaan istuin takaisin paikalleen tai laita taakse omasi lisätilaa varten.

  Juopuneet ja kovaääniset matkustajat
  Nämä ovat varmasti ärsyttävimmät. Aina äänessä, huonolla hajulla ja asiattomilla letkautuksilla. Mitä sanotkaan, he ovat valmiita haastamaan riitaa. Kannattaa jättää asia lentoemäntien hoitoon ja säästyt ongelmilta. Toinen vaihtoehto on myöskin juopua ja päästä lomafiilikseen.

  Henkilökohtaiseen tilaasi tunkeutuvat ihmiset
  Nämä ihmiset kuuluvat samaan kategoriaan kuin edellä mainitut tilaa vievät ihmiset. Kun mahdollista, etsi ikkunapaikka. Pilvien katselu on erinomainen tekosyy esittää nukkuvaa - lennon lähdöstä laskeutumiseen.

  Ihmiset, ketkä ottavat pois sukat ja kengät
  Hyi! Korvatulpat auttavat ehkäisemään ääniä, mutta emme keksi mitään, mikä estäisi hajuja, tai huonoa makua. Voit myös pyytää lentoemäntää puhumaan kyseiselle henkilölle, tai nuuhkaise liiotellusti ja väännä kasvosi huonoon ilmeeseen.

  Liikaa puhuvat ihmiset
  Taas kerran, pilvien katselu auttaa tässäkin, tai jos et saa ikkunapaikkaa, nukkuvaa esittämisen pitäisi toimia samalla tavalla. Parempi on laittaa kuulokkeet korviin ja silmät kiinni - näin voit estää kaksi täkeintä aistia vastaanottamasta mitään ympärilläsi.

  Mutta muista! Parin tunnin pituisen lennon jälkeen voit nauttia lomastasi!

  Infografiikka: kamalimmat istuintoverit