Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO NIZZA

  Autonvuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ilmainen peruutus 48 tuntia ennen noutoa
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Saatavilla 7:nä päivänä viikossa
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla

  Autonvuokraus Nizza - Löydä täydellinen autosi

  Tekeekö mielesi lähteä Ranskan Rivieran aurinkoon rentoutumaan? Suuntaa Nizzaan ja voit toteuttaa kaikki lomaunelmasi tässä viehättävässä kaupungissa. Auto Europe haluaa varmistaa, että matkastasi tulee mahdollisimman monipuolinen ja joustava. Siksi uskomme, että autonvuokraus Nizzassa on paras vaihtoehto ei ainoastaan riippumatonta lomaa varten kaupungissa, mutta se auttaa sinua myös tutkimusmatkallasi Ranskan Rivieran maaseudulla. Usean vuosikymmenen kokemuksen aikana olemme kehittäneet palveluitamme ja tarjontaa. Ranskassa me voimme nyt ylpeänä tarjota suuren valikoiman eri kokoisia autoja jokaiseen tarpeeseen. Jokapäiväisten autojen lisäksi kauttamme on saatavilla myös luksusautoja Nizzassa. Ymmärrämme myös, että kaikilla on eri lomasuunnitelmia ja voit halutessasi noutaa auton lentokentän lisäksi myös vaikkapa rautatieasemalta tai lukuisista Nizzan kaupunkitoimistoista.

  Sekoituksella oikeaa kaupunkilaissisua, vanhan maailman ylellisyyttä, ympärivuotista auringonpaistetta ja upeaa merenrantaa, Nizza on Ranskan Rivieran epävirallinen pääkaupunki, jossa jokaisen matkaajan on välttämätötä käydä edes kerran. Magneetti aurinkoa etsiville ja uhkapelureille jo 1800-luvulta lähtien, tässä lumoavassa rannikkokaupungissa tapahtuu niin paljon, se on melkeimpä hämmentävää. Täältä löydät kaikkea, upeita markkinoita, houkuttelevan vanhan kaupungin, upeaa arkkitehtuuria ja runsaasti superravintoloita. Se ei ole täydellinen, paikoittain suttuinen, liikenne on kauhistuttavaa ja ranta on täynnä kiviä, mutta jos todella haluat nauttia Rivierakokemuksesta, et löydä parempaa kaupunkia, jonka tutkimusmatkalla sinua auttavat autovuokraamot Nizzassa. Jos kaupunki alkaa väsyttämään sinua, lähde autollasi muutaman päivän Ranskan Rivieran kiertomatkalle.

  Liikenne Nizzassa

  Autonvuokraus Nizzasta on helppoa, mutta liikenne on kaaottista ja ruuhkaista. Paikalliset kuljettajat tunnetaan agressiivisuudestaan ja ennalta arvaamattomuudesta. Pysy siis valppaana ajaessasi kaupungissa ja yritä välttää ajamista ruuhka-aikoina aamulla ja illalla. Monet tiet ovat yhdensuuntaisia, joita ei välttämättä merkitä tarpeeksi tarkasti, ole tarkkana niiden kanssa. Liikenteen voi tehdä vaikeaksi myös hankalasti havaittavat linja-autokaistat ja autojen seassa pujottelevat pyöräilijät. Teiden kunto on kuitenkin hyvä kaupungissa ja sen ympäristössä. Ranskan Rivieralta löytyy maksullisia moottoriteitä, jotka johtavat myös Nizzaan. Voit maksaa joko käteisellä virkailijalle, tai automaateissa käteisellä tai luottokorteilla. Huomioi, että vain kansainväliset sirulliset luottokortit kelpaavat maksuvälineiksi. Nizzasta on myös nopeat ja hyvät yhteydet Monacoon ja naapurimaahan Italiaan. Lisää liikennesäännöistä Ranskassa voit lukea kuljettajan oppaasta.

  Autonvuokraus ja pysäköinti Nizzassa

  Katupysäköinti kaupungin sisällä voi olla vaikeaa keskustassa ja rantojen läheisyydessä, jotka ovat aina myös maksullisia, mutta sinulla on myös mahdollisuus käyttää Nizzan lukuisia monikerroksisia parkkihalleja. Pysäköinti on yleensä sallittua tien laidalla, mutta se riippuu eri ajanjaksoista kuukaudessa. Keltaiset linjat jalkakäytävällä tarkoittavat pysäköinti on ehdottomasti kielletty ja keltaiset katkoviivat tarkoittavat pysäköintikieltoa. Valkoiset katkoviivat taas sallivat pysäköinnin, mutta se on maksullista. Maksu tehdään enintään kahdeksi tunniksi ja maksaa voit automaateissa. Ilmaiseksi voit pysäköidä vain yöllä. Pidä mielessä myös, että monet pysäköintipaikat ovat varattu vain kaupungin asukkaille. Edullinen vaihtoehto on pysäköidä P+R parkkipaikoille kaupungin ulkopuolelle ja matkustaa julkisilla.

  Nizzan lentokenttä

  Nizzan lentokenttä sijaitsee 7 kilometeriä kaupungin keskustasta länteen. Pariisin lentokenttien jälkeen se on Ranskan kolmanneksi suurin lentokenttä ja vuosittain lentokentällä käy noin 10 miljoonaa matkustajaa. Lentokentällä on kaksi terminaalia, joiden välillä kulkee bussi. Molemmista terminaaleista löytyvät kaikki perusmukavuudet, kaupat paikallisilla tuotteilla ja ravintoloita. Ensimmäisessä terminaalissa sijaitsee Business Center ja kokoushuone.

  Nice Côte d'Azur Airport (NCE)
  Nettisivut: nice.aeroport.fr
  Puhelin: +33 820 42 33 33

  Tekemistä Nizzassa

  Nizzassa suosittuja matkailukohteita on pilven pimein. Voit nauttia pitkästä hiekkarannasta, kaupungin historiasta ja vanhoista rakennuksista, museoista ja luksustyylistä. Kaupungissa voit käydä mihin tahansa aikaan vuodesta. Se ei pysähdy kausiluonteisesti, jonka ansiosta täällä käy vierailijoita ympäri vuoden. Talvella on valoisaa, sää voi olla tarpeeksi lämmin syödäkseen lounasta ulkona ja helmikuussa alkaa Euroopan suurin karnevaali. Kevät tuo tullessaan hedelmiä ja kukkia markkinoille, kun taas kesä on kuuma ja kiireinen. Kaupunki houkuttelee festivaaleilla, väkijoukkoilla ja useilla baariterasseilla.

  • Vanhakaupunki: Nizzan historiallinen kaupunginosa tuntuu keskiaikaiselta kylältä, jossa kapeat kadut kaartuvat vanhojen rakennusten ja punaisten kattojen, pienten ravintoloiden ja avoimien markkinoiden välissä. Kaupungin asettelu on tuskin muuttunut 1700-luvulta lähtien ja se on nyt täynnä herkkupuoteja, ravintoloita, putiikkeja ja baareja, mutta sen keskipiste on edelleen Saleya: massiivinen torni, jossa on jatkuvasti tungosta kesäisin. Elintarvikemarkkinoilta saa mainiosti tuoreita tuotteita ja ruokamatkamuistoja, kun taas kukkamarkkinoilla kannattaa käydä jo pelkästään sen väriloiston ja tuoksujen takia. Kirpputoria pidetään aina maanantaina. Barokin ystävät varmasti rakastuvat arkkitehtuurisiin helmiin, kuten Cathédrale Ste-Réparate, joka osoittaa kunnioitusta kaupungin suojeluspyhimykselle, viehättävä 1500-luvun Chapelle de la Miséricorde ja 1600-luvun Palais Lascaris, faience (tinalla lasitettu keramiikka), synkät uskonnolliset maalaukset ja 1700-luvun apteekki. St-Françoisista löytyvät kalamarkkinat.

  • Promenade des Anglais: Nizzan, ellei jopa Ranskan kuuluisin, on tämä valtava kivetty Välimeren rantaviivaa pitkin kulkeva rantakatu, joka johtaa kaupungin keskustasta länteen Var-joelle saakka. Se saa nimensä englantilaisilta masenaateilta, ketkä maksoivat siitä vuonna 1822. Se kulkee Baie des Angesia pitkin koko 4 kilometrin verran, jolla on omistettu kaista pyöräilijöille ja rullaluistelijoille. Jos haluat liittyä heidän seuraan, voit vuokrata rullaluistimia, skoottereita ja pyöriä Roller Station -asemilta. Toinen hiukan epätavallisempi tapa liikkua on sähköinen Segway Mobilboard Nice -yhtiöltä. Matkalla pidä silmällä muutamia kävelykadun maamerkkejä, kuten Hôtel Negrescoa, Art-Deco Palais de la Méditerranéea vuodelta 1929 ja Niçoise-kuvanveistäjä Sabine Géraudien jättimäinen rautaveistos La Chaise de SAB, joka on kunnianosoitus kaupungin kuuluisille sinivalkoisille rantatuoleille. Vuonna 2015 Nizzan kaupunki esitti Promenade des Anglaisin ehdokkaaksi Unescon maailmanperintöluetteloon.

  • Castle Hill: Castle Park (Parc du Chateau), jota kutsutaan myös nimellä Castle Hill, koska se on korkein koshta Nizzassa, kohoaa 92 metriä merenpinnan yläpuolelle. Täältä voit löytää entisen Chateau de Nizzan rauniot. Se on yksi Nizzan suosituimmista nähtävyyksistä, jota Ranskan Rivieran kävijöiden ei pidä jättää välistä. Itse puiston nähtävyydet eivät ole ainoa kohokohta, mutta puisto on myös yksi Nizzan parhaista näköalapaikoista, josta avautuu näkymä aina Promenade des Anglais ja Baie des Angesiin ja Nizzan satamaan asti. Chateau de Nizzan jäänteiden vieressä matkailijat voivat ihailla muita historiallisesti tärkeitä maamerkkejä: Belanda-torni ja hautausmaa, joka jakautuu kolmeen osaan: juutalainen, protestanttilainen ja katolilainen osa. Cascade Dijonin keinotekoinen vesiputous on myös yksi puiston tärkeimmistä nähtävyyksistä. Tänne on myös rakennettu runsasti lasten leikkipaikkoja ja mutkittelevia kujia ja jos mäelle kiipeäminen tuntuu liian väsyttävältä, pääset sinne mini-junalla tai voit ottaa taksin.

  • Nizzan herkut: Koe uusia makuelämyksiä tekemällä pieni ruokakävelykierros Nizzassa. Provenècen keittiöstä löytyy ainutlaatuinen makuyhdistelmä, joka sekoittaa ranskalaisen ruuan rikkaan monimutkaisuuden maalaismaiseen yksinkertaisuuteen, joka on lainattu naapurimaasta Italiasta. Lukuisilla ruokapaikoilla ja kaupoilla Nizza on täynnä tätä aitoa makua, jos tiedät mistä etsiä. Matkaa siis vanhankaupungin sydämeen, joka tunnetaan nimellä Vieux Nice. Tutustu kaupunkiin gastronomian avulla ja nauti jopa 20 erilaisesta alueellisesta suosikista, mukaan lukien paikallisesti tuotettu ranskalainen viini. Käy kaupungin hienoimmilla markkinoilla, herkkumyymälöissä ja erikoisruokakaupoissa ja opi, miten paikalliset myyvät ja valmistavat aterioita päivittäin. Voit maistaa italialaisia vaikutteita paikallisessa ruuassa ja opi tekemään aitoa Niçoise-salaattia kotona. Kokeile pissaladière sipulikastiketta, täytettyjä vihanneksia nimeltään petits farcis ja paikallisesti tuotettuja juustoja, oliiviöljyä ja viiniä, sekä kermavaahtoa, joka tunnetaan nimellä calisson.

  • Venematkat: Nizzasta löytyy lukuisia vaihtoehtoja venematkailulle. Voit vuokrata pienen veneen itsellesi ja seurueellesi ja tehdä lyhyitä matkoja meren rannalla, tai varata matkan suurimmilla aluksilla tai lukaaleilla jahdeilla. Yksi suosituimmista matkoista on varmasti valaiden ja delfiinien katselukierros. Nauti kauniista Ranskan Rivieran maisemista ja tutustu lähemmin eri valaiden ja delfiinien elämään Pelagosin suojelualueella. Jos haluat tutkia meren pohjaa, valitse lasipohjainen alus ja voit katsella meren elämää veneestä. Halutessasi voit varata itsellesi räätälöidyn matkan tai valmismatkoja. Matkat voivat kestää puolesta tunnista aina milteipä iltaan asti. Merenelävien katselemisen ja näköalojen ihastelemisen lisäksi voit esimerkiksi oppia lisää purjeveneillä purjehtimisesta tai alueen historiasta oppaan avulla. Jos haluat tutustua muihin Rivieran kaupunkeihin ja kyliin, monet yhtiöt järjestttävät myös tavallisia lauttamatkoja muihin kaupunkeihin tai vaikkapa Italiaan asti.

  Autonvuokraus ja päivämatkat Nizzassa

  Monaco

  Tämä vain 200 hehtaarin kokoinen ruhtinaskunta on maailman toiseksi pienin maa, mutta sillä on asennetta. Se on ollut magneetti suurille tuhlaajille ja hedonisteille 1900-luvun alkupuolelta lähtien ja on myös yksi maailman tunnetuimmista veroparatiiseista. Se on myös kuuluisa vuosittaisista Formula 1 Grand Prix kisoista, jotka pidetään vuosittain toukokuussa vuodesta 1929 lähtien. Huolimatta monipuolisesta rikkaudestaan, Monaco itse on kaukana kauneimmista kaupungeista. Se on pohjimmiltaan betoninen ja lasinen rakennelma, jota hallitsevat monikerroksiset hotellit ja asunnot, jotka nousevat kukkuloille kuin dominot. Puhumattakaan täysin hämmentävästä katuasettelusta, joka näyttää vain eksyttävän jalankulkijoita. Tämä kuitenkin muuttuu kallioisessa Le Rocherissa, joka kulkee sataman eteläpuolella. Täältä löytyy kuninkaallinen palatsi ja melko viehättävä pieni vanha kaupunki, jossa tunnet olevasi kaukana toisessa maailmassa Monte Carlon pilvenpiirtäjistä ja super-jahdesita. Matka Nizzasta autolla kestää vain noin 35 minuuttia ja voit ajaa kuvankaunista rantaviivaa pitkin.

  Préalpes d'Azur puisto

  Alpes-Maritimesissa sijaitseva Préalpes d'Azur-alueen luonnonpuisto perustettiin vuonna 2012 ja sen korkeus vaihtelee 300 - 1 800 metrin välillä. Kuin upea parveke Ranskan Rivieran ja Alppien ylle, se kattaa noin neljäkymmentä kuntaa. Korkeiden vuoristojen ja Välimeren rannikon välissä, tältä alueelta löytyy yli 2 000 kasvilajia tai kolmannes kaikista kasveista Ranskassa, mutta myös huomattava maanalainen verkosto täynnä lähes 2 000 onkaloita ja noin 140 kilometrin verran ihmiselle avoimia tunneleita. Täällä sijaitsee myös merkittäviä historiallisia ja arkkitehtuurisia kohteita, jotka vaihtelevat neoliittisen aikakauden hautakummuista kuuluisaan Napoleonin reittiin, keskiaikaisiin linnoihin ja viehättäviin kyliin. Tämä alue on ihanteellinen retkeilyyn erilaisilla tasangoilla, metsissä, rotkoilla ja solissa. Sinulla on myös tilaisuus tavata monia taiteilijoita ja käsityöläisiä, sekä tutustua matka- ja vuoristo-oppaiden laajaan valikoimaan eri toimintoja.

  Cannes ja Antibes

  Koe Välimeren rannikon houkutteleva viehätys kiertomatkalla Nizzasta Cannesiin ja Antibesiin. Matka autolla Cannesiin kestää vain noin 45 minuuttia, joka on yksi lumoavimmista kaupungeista Etelä-Ranskassa. Vietä aikaa tässä kauniissa rantakaupungissa ja paistattele Välimeren auringon loistossa. Tämä kaupunki on kuuluisien elokuvajuhlien koti ja voit kävellä upealla Croisette bulevardilla elokuvajuhlien palatsiin, josta löytyvät monien elokuvatähtien kädenjäljet. Jatka matkaasi Juan-les-Pinsiin ja Golfe-Jeaniin, jonne Napoleon laskeutui vuonna 1815. Liity paikallisten seuraan tyylikkäissä kahviloissa ja kaupoissa. Nauti näkymistä La Garoupella ja näe julkkiskoteja matkalla Antibesin kaupunkiin. Nauti siellä vapaa-ajasta kaupoissa tai kävelyllä rannalla ja kuvankauniissa vanhassakaupungissa. Suuntaa "miljardöörien satamaan" 1400-luvun Vauban linnakkeen lähellä ja näet lähes mittaamattoman arvokkaat jahdit kiinnitettynä rantaan.

  Maantieteelliset tiedot ja historia

  Nizzan historia alkaa vuodesta 350 eKr., jolloin kreikkalaiset asuttivat alueen. 1700-luvulla englantilainen ylemmistö ja vauraat kauppiaat kävivät Italiassa lomalla. Helpoin tapa matkustaa sinne oli Ranskan halki Marseilleen ja sieltä veneellä Italiaan. Matkalla he usein pysähtyivät Nizzan satamakaupunkiin ja hetkeä myöhemmin siitä tehtiin talvikohde mainion sään ansiosta. Vuoteen 1820 mennessä Nizzassa oli suuri joukko englantilaisia. Myöhemmin paikallisia pyydettiin rakentamaan esplanadi rantaviivaa pitkin, Promenade des Anglais, josta tuli kaupungin ensimmäinen turistikohde. Vuonna 1864 rakennettiin rautatie, joka ansiosta Nizzaan pääsi paremmin Pariisista ja Pohjois-Euroopasta. Siitä lähtien Nizzan upea ilmasto on jatkanut varakkaiden vierailijoiden houkuttelemista. Toisen maailmansodan jälkeen Nizzan matkailuprofiili muuttui kuitenkin dramaattisesti ja alue alkoi houkutella muitakin vierailijoita, myös budjettimatkailijoita. Tämä ei kuitenkaan vaikuttanut Nizzan korkeisiin laatuvaatimuksiin, sillä kaupunki on yksi kansainvälisiä huippuluokan lomakohteita.

  Venäläiset olivat varhaisia vierailijoita ja 1800-luvun jälkeen Nizzasta on tullut monien venäläisten toinen koti. Nizzan Venäjän ortodoksinen katedraali, joka on nyt Venäjän federaation omaisuutta, on yksi kaupungin hienoista rakennuksista ja suurin Venäjän ortodoksinen katedraali Länsi-Euroopassa. Niinä päivinä, jolloin englantilaiset matkailijat matkustivat Nizzaan, kaupunki oli osa Sardinian valtakuntaa, joka kattoi alueen, joka on nyt enimmäkseen Italiassa. Vasta Torinon sopimuksen jälkeen vuonna 1860 Savoyn piirikunta ja Nizza luovutettiin Ranskalle. Näin ollen Nizzan ja sen alueen kulttuurilla ja perinteillä on paljon yhteistä Italian kanssa. Vaikka kaupungin monet hienot ravintolat ja hotellit tarjoavat parasta ranskalaista ruokaa, Nizzan paikalliset erikoisuudet ovat selvästi saaneet vaikutteita Italiasta ja Välimereltä. Yksi paikallinen erikoisuus, les farcis, suoraan sanottuna "täytety asiat", ovat vihanneksia, erityisesti munakoisoja tai kesäkurpitsaa, jotka ovat täytetty lihariisillä ja yrteillä.

  Nizza sijaitsee Kaakkois-Ranskassa, niin sanotulla Ranskan Rivieralla Cannesin ja Monacon välillä. Maantieteellisesti Nizza koostuu kahdesta suuresta lahdesta. Kaupunki nousee tasaisesta rannasta lempeästi kohoaviin kukkuloihin, minkä jälkeen sitä nostavat ympäröivät vuoret, jotka edustavat Ligurian Alppien eteläistä osuutta. Nizzan luonnollinen kasvillisuus on tyypillistä Välimeren maisemaa, jossa on runsaasti leveälehtisiä ikivihreitä pensaita. Puut kasvavat hajallaan, mutta ne muodostavat tiheitä metsiä joillakin alueilla. Côte d'Azur, joksi sitä myös kutsutaan, on suosittu nimenomaan Välimeren lauhkean ilmaston takia. Kesät Nizzassa ovat kuumia ja kuivia, ja talvella lämpötilat ovat lieviä. Jopa talvella sateet eivät yleensä haittaa ja Nizzassa on keskimäärin yli 300 aurinkoista päivää ympäri vuoden. Huurre on epätavallista ja lumisateet ovat niin harvinaisia, että asukkaat muistavat niitä erityistilaisuuksina.

  Matkustaminen Nizzassa

  Mikäli haluat oman auton, lukuisat autovuokraamot Nizassa vuokraavat sinulle yhden mielellään. Kuitenkin auton lisäksi kaupungista löytyy lukuisia muita mahdollisuuksia liikkua. Jos haluat nähdä vain tärkeimmät nähtävyydet, voi helposti liikkua jalkaisin. Jos taas haluat saada hiukan enemmän liikuntaa matakallasi kaupungissa, rullaluistimien, polkypyörän tai sähköpyörän vuokraus voisi olla sinua varten. Taksit eivät ole erityisen halpoja, joten tämä vaihtoehto ei välttämättä sovi ainakaan budjettimatkailijoille. Nice-Ville on kaupungin päärautatieasema, jolta löytyy sekä nopeus- että taajamajunia. Junilla pääset kätevästi muihin Ranskan kaupunkeihin ja Eurooppaan.

  Linja-autot
  Nizzalla on erinomaiset bussiyhteydet ja kaikkia kaupunginosia palvellaan säännöllisesti. Bussit kulkevat myös läheisiin kaupunkeihin Riviaren rannikolla, mukaan lukien St Jean Cap Ferrat, Monaco, Cannes ja Antibes. Nizzan bussiyhteydet ovat Ranskan halvimpia. Voit ostaa kertalippuja suoraan kuljettajalta, mutta on parempi idea ostaa useamman kerran matkoja tai päivälippuja, jotta voit säästää vieläkin enemmän. Näitä lippuja voit ostaa pysäkeillä sijaitsevista automaateista. Ne hyväksyvät yleensä vain joko kolikoita tai sirullisia luottokortteja. Päivälipuilla voit matkustaa kaikissa Nizzan busseissa ja raitiovaunuissa, mutta se ei ole voimassa lentokenttäbussissa. Muutamat bussit kulkevat kaupungin tärkeimmillä pysäkeillä myös yöaikaan.

  Raitiovaunut
  Ensimmäiset raitiovaunut kulkivat kaupungissa jo vuonna 1879. Siitä lähtien linjoja on uudistettu ja uusia raitiovaunuja hankittu. Raitiovaunut kulkevat tiheään tahtiin klo 4.30-23.30 välillä ja ne yhdistävät päärautatieaseman, linja-autoaseman, keskustan ja yliopiston, mutta se on pohjimmiltaan kuljetusmuoto, jonka tarkoituksena on saada työntekijät ja ostosten tekijät Nizzan keskustaan esikaupungista, eikä sillä ole mitään erityistä arvoa matkailijoille. Raitiovaunuissa kelpaavat samat liput kuin busseissa ja ne pitää ostaa raitiovaunupysäkkien automaateista. Älä unohda leimata lippuasi heti sisään astuessa.

  Voinko vuokrata asuntoauton Nizzassa?

  Asuntoauto Nizzassa mahdollistaa unelmasi loman Ranskan Rivieralla. Asuntoautolla Nizzassa tutustut Välimeren elämäntapaan ja nautit vapaudesta ja itsenäisyydestä täysin eri tavalla. Ikuinen aurinko, meri ja Välimeren kasvillisuus tuoksuvilla mäntymetsillä ja laventelilla viettelevät aistisi. Pidä hauskaa lomallasi ja ilo koko perheelle on taattu!

  Käytännöllisiä linkkejä

  Nizzan turisti-info

  Takaisin alkuun

  Paranna kokemustasi

  Käytät nettiselainta, jota emme tue. Päivitä selaimesi parantaaksesi kokemusta ja turvallisuutta.

  Suosittelemme käyttämään viimeisintä Chromen tai Firefoxin versiota