Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO LOS ANGELES

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Los Angeles - Taatut parhaat hinnat

  Hollywoodin koti, joka on maailmanlaajuisesti tunnustettu elokuvateollisuuden keskuksena, Los Angelesin kaupungilla on monia puolia. Se on kieltämättä maailman viihdepääkaupunki, kulttuurinen mekka, joka ylpeilee yli 100 museolla, jolla on kasvava teknologiateollisuus ja idyllisen paratiisin ilmasto. Ei ihme, että se houkuttelee niin monia turisteja ja eri alojen ammattilaisia ympäri maailmaa. Autonvuokraus Los Angelesissa voi viedä sinut viihdeteollisuuden ulkopuolelle ja pystyt kokemaan läheisesti rannikon nähtävyyksiä, kuten trendikkäitä putiikkeja Venicessa, Malibun viehättäviä maisemia ja San Pedron vilkkaita markkinoita. Los Angelesin rantayhteisöt ovat Etelä-Kalifornian loputtoman kesän ruumiillistuma ja suuntausta määrittelevä globaali metropoli, jolla on kiehtova historia ja rikas kulttuuriperintö. Kulttuurinähtävyydet ovat vertaansa vailla, olipa sitten kyseessä Space Shuttle Endeavor, Walt Disney -konserttisali, Getty-keskus, taidegalleriat ja kaupunkitaide, tai Ride-3D legendaarinen studio kukoistavaan yöelämään ja tunnettuihin teatterituotteisiin, Los Angeles on todella maailman viihdepääkaupunki. Kokeile ruokaa suosituissa Michelin tähtiravintoloissa monikulttuurisissa lähiöissä. Urheilufanit tietävät, että Los Angeles on mestarien kaupunki, kun taas aktiivimatkailijat voivat tutkia pitkää rannikkoa ja satoja pyöräily- ja retkeilyreittejä. Osta kaikkea couturesta vintage-tuotteisiin tai rentoudu yhdessä kaupungin maailmanluokan kylpylöistä. Lue muiden kokemuksia autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Los Angelesista.

  Auto Europella on yli 60 vuoden kokemus tarjoamalla asiakkaille laadukkaita vuokra-autoja kaikkein kilpailukykyisimmillä hinnoilla. Valitsemalla yli 24,000 eri noutotoimipisteestä, auton vuokraaminen ulkomaanmatkoille ei ole koskaan ollut helpompaa. Kalifornian Los Anglesista löytyy lukuisia paikkoja, joista voit noutaa vuokra-autosi, esimerkiksi Los Angelesin kansainvälinen lentokenttä ja lukuisia keskustan toimistoja kätevissä paikoissa. Autonvuokraus Los Anglesissa antaa sinulle mahdollisuuden nähdä enemmän kuin vain Los Anglesin kulttuuria, mutta on myös mahdollisuuden jatkaa matkaa lähellä sijaitsevaan San Franciscoon tai aurinkoiseen San Diegoon! Näe elokuvatähti, nauti drinkistä kattobaarissa auringonlaskun aikaan, kokeile suunnittelijakenkiä erittäin ylellisessä putiikissa Beverly Hillsissa, pelaa Universal Studios Hollywood -teemapuistossa, tutustu maailmanluokan museoihin tai tanssi yöllä klubeilla. Tervetuloa Kalifornian vilkkaimpaan kaupunkiin, Amerikan viihdepääkaupunkiin, jossa on megastar-teho ja tekemistä kaiken ikäisille vuorokauden ympäri.

  Liikenne Los Angelesissa

  Los Angeles on kieltämättä kuuluisa moottoriteiden, erityisesti 405:n kamalista ruuhkista. Kaupungin kaduilla on kuitenkin helppo ajaa, varsinkin jos vältät ruuhka-aikoja, koska liikenne sujuu yleensä melko mallikkaasti. Pidä silmällä nimettyjä kimppakyytikaistoja, tai High Occupancy Vehicle (HOV) kaistoja, jotka vaativat vähintään kaksi tai kolme matkustajaa autossa. Nämä kaistat ovat hyvin viitoitettuja ja mustalle tienpinnalle on maalattu valkoinen timantti. Los Angelesia ja sitä ympäröiviä suurkaupunkialueita palvelee laaja moottoriteiden ja maanteiden verkosto. Useat suuret moottoritiet yhdistävät Los Angelesin muihin Yhdysvaltojen kaupunkeihin, mukaan lukien Interstate 5, joka kulkee San Diegon läpi etelään Tijuanaan Meksikossa ja pohjoiseen Seattlen kautta Washingtonissa Kanadan rajalle. Interstate 10 on toinen tärkeä maantie ja maan eteläisin rannikkomoottoritie. I 10E:n kautta pääset lentokentältä Los Angelesin keskustaan vain noin 40 minuutissa. Yhdysvaltain reitti 101 on myös tärkeä valtimo, joka kulkee Kalifornian keskusrannikolta Oregonin ja Washingtonin rannikolle. Jos kuitenkin suunnittelet matkustamista muihin Yhdysvaltojen osavaltioihin, Kanadaan tai Meksikoon, muista ilmoittaa siitä meille ennakkoon varauksen yhteydessä. Voimme siten vahvistaa paikalliselta vuokraamolta, onko se mahdollista ja tuleeko siitä mahdollisia lisämaksuja.

  Autonvuokraus ja pysäköinti Los Angelesissa

  Los Angeles on suuri, hajallaan oleva kaupunki, ja suurin osa sen asukkaista matkustaa autolla. Onneksi kaupunki on panostanut voimakkaasti kaikkialla saatavilla oleviin vapaisiin pysäköintimahdollisuuksiin. Yli 118 julkisella pysäköintialueella ja autohallilla, sekä jopa 40 000 julkisella maksullisella katupysäköintipaikalla, jotka sijaitsevat ympäri kaupunkia, sinulle ei tule vaikeuksia löytää paikkaa vuokra-autollesi Los Angelesissa. Katupysäköinti on suurelta osin saatavilla kaikkialla, ja vaikka saatat löytää ilmaisen paikan, joudut tavallisesti aina maksamaan paikastasi. Voit aina tarkistaa hinnat ja maksun kellonajan lähellä olevista merkeistä. Rannan lähellä sijaitsevat alueet ovat yleensä ilmaisia. Hotellit ja muut majoituskeskukset, ostoskeskukset ja supermarketit tarjoavat ilmaisen pysäköinnin tai edullisia hintoja asiakkaille. Korkeatasoiset ravintolat ja tapahtumapaikat tarjoavat pysäköintipaikkoja normaalisti maksua vastaan. Matkailukohteet, kuten museot, teatterit ja huvipuistot, veloittavat pysäköinnistä. Jos päätät pysäköidä Los Angelesissa kadun varteen, kirjoita muistiin pysäköintipaikkasi numero, jota tarvitset yleensä pysäköinnistä maksamiseen. Lippuautomaateissa voit tavallisesti maksaa luottokortilla tai käteisellä. Vähemmän tunnettu sääntö on se, että kaupungissa sinulla ei ole lupaa pysäköidä julkisella paikalla ikuisesti. Sinulla on korkeintaan 72 tuntia, ennen kuin autosi hinataan pois riippumatta siitä, pysäköitö asuinalueella ilman opasteita tai keskustassa. Jos olet kiinnostunut ajo-ohjeista Yhdysvalloissa, tutustu kätevään oppaaseemme.

  Los Angelesin lentokenttä

  Los Angelesin kansainvälinen lentokenttä on Los Angelesia palveleva päälentokenttä ja maailman neljänneksi vilkkain matkustajalentokenttä, joka käsittelee yli 61 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Lentokentällä on yhdeksän matkustajaterminaalia, joiden välillä kulkee kaksikaistainen tie, sekä ilmainen kuljetuspalvelu kaikkien terminaalien ja etäparkkipaikkojen välillä. Lentokentän keskusalueella on tarjolla yli 10 000 pysäköintipaikkaa ja lentokentän lähellä yli 22 000 pysäköintipaikkaa. Lentokenttä sijaitsee Los Angelesin lounaispuolella 30 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokentän ominaisuudet ja neljä rinnakkaista kiitotietä tekevät siitä suurimman kansainvälisen lentokentän koko länsirannikolla ja matkustajien kokonaismäärän huomioon ottaen toiseksi kiireisimmän lentokentän Yhdysvalloissa. Se toimii keskipisteenä American Airlines, Delta Air Lines, Alaska ja United Airlines lentoyhtiöille. Lentokentältä keskustaan pääsee metron vihreällä linjalla, linja-autoilla ja taksilla.

  Los Angeles kansainvälinen lentokenttä (LAX)
  Osoite: 1 World Way, Los Angeles, CA 90045.
  Puhelin: +1 (424) 646 5252
  Nettisivut: www.flylax.com

  Tekemistä Los Angelesissa

  Valmistaudu täyteläiseen ja innostavaan matkaan Hollywoodin maassa. Los Angeles on fantasian, elokuvatähtien, ostovimman, rantalomailun ja mielenkiintoisen luonnonkauden kaupunki. Täällä on laaja valikoima viihdevaihtoehtoja, kuten Hollywoodin kyltti, Getty Center, Hollywood Walk of Fame, Grauman’s Chinese Theatre elokuvateatteri, Griffith Observatory ja niin paljon muuta. Emme valehtele kun sanomme, että kaikkea on mahdotonta nähdä ja tehdä yhden lyhyen matkan aikana. Siksi olemme valinneet sinulle tärkeimmät kohteet, jotka sinun on ehdottomasti nähtävä lomallasi Los Angelesissa. Autovuokraamot Los Angelesissa parantavat lomasi laatua entisestään tarjoamalla juuri suunnitelmiisi sopivia ajoneuvoja. Matkailijoiden suosikeista vähemmän tunnettuihin Los Angelesin kokemuksiin, rakastat varmasti niitä kaikkia!

  • The Getty Center: Getty Center on taidemuseo ja kulttuurikeskus Los Angelesissa. J. Paul Getty museon pääkonttori sijaitsee Brentwoodissa ja se seisoo Los Angelesin yllä kukkulan huipulla. Museon perustaja oli petro-teollisuuden Jean Paul Getty, kuka jätti 661 miljoonaa dollaria laitokselle, kun hän kuoli vuonna 1976. Tämä kaikki meni kohti upeaa ja labyrinttimaista uutta kompleksia, Getty Centeriä, joka avattiin vuonna 1997 melkein kahden vuosikymmenen suunnittelun ja rakentamisen jälkeen. Gettyn keskus on liitetty alempaan pysäköintialueeseen ilmatyynyjuna avulla ja se on monipuolinen nähtävyys. Tulet rakastumaan Pritzkerin palkinnon voittajan Richard Meierin arkkitehtuuriin, jatkuvasti muuttuvaan keskeiseen puutarhaan, kaktuspuutarhaan, ulkoveistokseen ja henkeäsalpaaviin näkymiin, puhumattakaan sisällä olevasta hämmästyttävästä taidekokoelmasta keskiajalta nykypäivään. Vietä niin paljon aikaa kuin mahdollista vaeltaessa valaistujen käsikirjoitusten keskellä, katsellessa italialaisia, flaamilaisia ja hollantilaisia maalauksia 1600-1700-luvuilta, nauttiessa valtavasta valikoimasta impressionistisista maalauksista ja hienosta koristetaiteesta. Älä myöskään unohda Van Goghin ja Rembrandt Laughingin iriseja.

  • Griffith planetaario ja puisto: Kaikista Los Angelesin pysyvistä maamerkeistä tämä kolmikupolinen Art Deco monumentti säteilee tiettyä mystiikkaa. Griffithin observatorio on sijoitettu puiston korkeimman huipun Mount Hollywoodin eteläpuolelle. Näkymät aurinkoisen kaupungin ylle ja valaistuessa yövaloissa on unelma. Täällä on kuvattu lukuisia elokuvia ja televisio-ohjelmia, joista yksi esimerkki on James Deanin Kapinalliset ilman syytä (1955), joka on myös se, joka toi maailman katseet observatorioon. 25 metriä korkeassa kuparipinnoitetussa keskuksessa on Samuel Oschinin planetaario, joka tarjoaa mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja paljon tekemistä. Voit myös katsoa kaukoputkien läpi ja tutkia yli 60 avaruuteen suuntautunutta näyttelyä. Vuonna 1896 Griffith J. Griffith antoi yli 3 000 hehtaaria maata Los Angelesin kaupungille "joululahjana". Siitä lähtien puistoon on lisätty vielä 1 000 hehtaaria, joten se on yksi Yhdysvaltojen suurimmista kaupunkipuistoista. Se on karkea koristeltu erämaa, johon sisältyy pala Santa Monican vuoristoa ja monia polkuja kävelyä ja ratsastusta varten. Täällä sijaitsee Los Angelesin eläintarha ja kaksi julkista golfkenttää, junamatkoja ja poniratsastusta nuorille, tenniskenttiä ja monia piknikpaikkoja. Hollywood-kyltti sijaitsee puiston rajoissa, jonne sinne pääsee pitkällä vaelluksella.

  • Venice: Erikoinen naapurusto ja merenrantakohde, maailmankulu Venice sijaitsee Los Angelesissa ja on kosmopoliittisin ja itsenäisin koko kaupungissa. Boheemista hengestä tunnettu kaupunginosa on energinen rantapaikka, jossa on tasokkaita nähtävyyksiä ja asuintaloja, ja sen Boardwalkilla on hauskoja kauppoja, katutaiteilijoita ja värikkäitä seinämaalauksia. Vaikka yleinen elämä on alkanut valtaamaan aluetta, 2,5 mailin päässä sijaitsevaa Venice Beach Boardwalkia kiertävät edelleen ulkomaalaiset henkilöt, josta löytyvät myös tatuointihuoneita, kannabismyymälöitä, kansainvälistä ruokaa, lukemattomia katukauppiaita ja suuri joukko katunäyttelijöitä. Skeittiaukio ja Muscle Beach ovat kaksi maailmankuulua kohdetta, samoin kuin kiemurteleva rantapolku massiivisen hiekkarannan kärjessä, jossa liikkuu jatkuvasti pyöräilijöiden ja katuluistelijoiden virtaus. Tutustu historiallisiin arcade-rakennuksiin, joissa näkyvät alkuperäinen kehitys 1900-luvun alussa, kun tupakkamiljonööri Abbot Kinney loi oman versionsa Italian Venetsiasta. Rantatie on Etelä-Kalifornian toiseksi eniten vierailtu paikka, mutta ei koskaan tunnu ahdistavalta hiekkarannan laajan avoimuuden ja palmupuiden täydentämän nurmettuneen merenrannan ansiosta.

  • Rodeo Drive: Jokaisessa suuressa länsikaupungissa on katu, jota on rikastettu ylellisillä emporiailla merkeillä, kuten Gucci, Cartier ja Louis Vuitton. Mutta Rodeo Drive, nimittäin kolme korttelia Wilshirestä pohjoiseen ja Little Santa Monica Boulevardista etelään, on erityinen. Tämä palmujen reunustama katu tuo näkyvän vaurauden kokonaan uudelle tasolla, ja sitä ovat myös ikuistaneet elokuvat, tunnetuimmin Pretty Woman. Kaikille paitsi erittäin varakkaille, Rodeo Drive on enemmän visuaalinen kokemus ikkunaostoksille, Bugattien ja Ferrareiden tuijottamiselle ja vaeltamiselle "eurooppalaistyylisiä" mukulakivikatuja pitkin. Rodeo Drive sai ensimmäisen luksusputiikkinsa Giorgio Beverly Hillsin kanssa vuonna 1967, ja vuonna 2003 hän sai monen miljoonan dollarin muodonmuutoksen Rodeo Drive Walkin tyylillä. Tätä leimaa risteyksessä Dayton Wayn kanssa Robert Grahamin loistava veistos "Torso". Gap, Crate & Barrel, juustokakkutehdas ja monet edulliset massakaupat ja ravintolat ovat alkaneet täyttää tyhjiä tiloja eliittiputiikkien välillä. Räätälöityjä palveluja on saatavilla myös putiikeissa ja erilaisissa kaupoissa. Kävele yksinkertaisesti Rodeo Driven ja Beverly Driven solmukohdissa Beverly Hillsissä nähdäksesi yritysten monimuotoisuuden.

  Autonvuokraus ja päivämatkat Los Angelesissa

  Vaikka Los Angeles on kaupunki, joka on täynnä nähtävyyksiä ja erilaisia tapahtumia, voit käyttää hyväksi aikaasi tutkimalla lähellä olevia paikkoja, ja tarjolla on myös upeita maisemia ja mielenkiintoisia aktiviteetteja. Kaupunkia ympäröivät kauniit rannat, viinitilat, metsäiset puistot, pienet kaupungit ja ainutlaatuiset turistikohteet, jotka antavat sinulle täydellisen syyn lähteä päivämatkalle, jos valitset autonvuokrauksen Los Angelesissa. Tässä on vain muutama ehdotus kaupunkien ulkopuoliselle lomamatkalle, joista kaikki sijaitseva hyvin lyhyen matkan päässä kaupungista. Voit hakea itsellesi inspiraatiota matkalle takaisin lapsuuteen, viininmaistelua ja tuntea pehmeän hiekan varpaittesi välissä.

  Balboan saari

  Newport Beachin Balboan saaren vierailijat pääsevät ihmisen luomalle saarelle ajamalla sinne Marine Avenuen kautta. Kuitenkin on paljon helpompaa ja hauskempaa pysäköidä auto Balboan niemimaalle ja siirtyä Balboan saarelle lautalla nopealla ja luonnonkauniilla viiden minuutin lauttamatkalla veden yli. Ihan ensimmäiseksi osta itsellesi saaren kuuluisa jäädytetty banaani, mikä tekee Bluthin perheen ylpeäksi. Voit valita Sugar N Spice tai Dad's Donut & Bakery Shop kilpailijoiden välillä, joista molemmat väittävät olevansa suklaalla päällystetyn pakastetun herkun alkuperäisiä tekijöitä. Tutustu saareen ympäröivää 1,6 mailin rantatietä pitkin ohittamalla monia miljoonan dollarin arvoisia koteja ja jalokivien mukaan nimettyjä katuja, ennen kuin kävelet saaren pääkadulla Marine Avenue. Täältä löydät runsaasti ravintoloita (Wilma's Patio on niitti), putiikkeja, taidegallerioita sekä Balboan saaren museon ja historiallisen seuran. Tietenkin, myös vedessä on paljon tekemistä: melontaa, purjelautailua ja muuta vastaavaa. Jos sinulla on mukana lapsia, Balboan niemimaan huvialue isännöi maailmanpyörän ja runsaasti arcade-pelejä. Marine Avenue on koti tyylikkäille rannikkokaupoille, joissa on ainutlaatuista merellistä suunnittelua, tyylikästä rantamuotoilua, taidetta ja koruja. Se on myös koti viehättäville Balboan saaren ravintoloille ja bistroille, joissa tarjoillaan erilaisia aromin täyteläisiä ruokia. Balboan saaren valinta ylittää tavalliset paikalliset tuoreet merenelävät, ja italialaiset, meksikolaiset ja ranskalais-sveitsiläiset maut sekoittuvat kulinaarisiin valintoihin. Mikään ei ole ikonisempaa, kuin Balboan saaren kaksi kuuluisaa jälkiruokaa, Balboa Bar ja Frozen Banana. Paikalliset makeisaarteet ovat olleet kannattava liiketoiminta lähes 75 vuotta, ja niitä on jäljitelty myös TV-ohjelmissa. Maukkaita herkkuja kastetaan suklaaseen ja peitetään monilla päällysteillä pähkinöistä ja strösselistä pikkuleipiin. Mikä tahansa maku onkin suosikkisi, löydät sen Balboan saarelta Newport Beachiltä.

  Ojai

  Ojai on ei-niin piilotettu helmi, joka on tarpeeksi lähellä Los Angelesin kaupunkia päiväretkelle, mutta jolla on ainutlaatuinen, rento tunnelma, joka on maailmojen päässä kiireisestä kaupunkielämästä. Aloita aikaisin runsaalla aamiaisella Bonnie Lu'ssa, kävele sitten kaupungin viehättävän pääkadun varrella, jonka antiikkikaupat täällä ovat upeaita, mutta uudemmat kaupat, kuten Summer Camp, ovat myös pysähtymisen arvoisia. Kierrä oliivi- tai sitrusviljelmillä ja nauti sitten luomulounasta Farmer & Cookissa. Vaihtoehtoisesti ota mukaasi purtavaa ja lähde tutkimaan lähellä olevia polkuja Los Padresin kansallismetsässä, suoraan kaupungin pohjoispuolella. Jos sää on oikea, harkitse uimaretkeä Sespen jokea pitkin. Kun tulet takaisin sivilisaatioon, tutustu Bart's Booksiin, ulkona olevaan kirjakauppaan, joka sijaitsee todellisessa talossa, tai siirry Meditation vuorelle nauttimaan uskomattomista näkymistä, etenkin kuuluisasta "vaaleanpunaisesta hetkestä" auringonlaskun aikaan. Siirry takaisin kaupungin keskustaan tutustuaksesi sen moniin viininmaisteluhuoneisiin tai nappaa olut ja purtavaa Ojain juomayhtiössä. Chief's Peak, Ojai Rancho Inn baari, jonne sinun tulisi myös jäädä yöksi, jos oleskelet täällä pidempään, on suosittu paikka lounaan jälkeiselle drinkille. Löydät lisää historiaa ja säännöllistä elävää musiikkia Deer Lodgessa kadun varrella. Luonnonkauniissa laaksossa sijaitseva, jota ympäröivät sitrushedelmät ja luonnon kauneus, Ojain aluetta on helppo tutkia nauttiessa samalla nähtävyyksistä matkan varrella. Tämä on täydellinen kohde perhelomille Etelä-Kaliforniassa. Etsitkö pakopaikkaa kumppanisi kanssa romanttiselle päivällä, golflomaa tai luonnon kauneutta, jossa viettää päivä yksiksesi? Ojai tarjoaa jokaiselle jotakin. Tutustu kilometrejä pitkiin Ojaiin luonnonkauniisiin polkuihin, käy paikallisilla tiloilla nautamassa paikallisia tuotteita tai näe, kuinka oliiviöljyä valmistetaan. Jos haluat mieluummin pysyä lähempänä kaupunkia, nauti ostosmahdollisuuksista, ruokailusta ja monesta kulttuuritarjonnasta. Inspiroi taiteesta, maista viiniä Ojain hienoimmissa viinitiloissa, nauti kylpylähoidosta tai pelaa golfia.

  San Diego

  San Diegon rannikkokaupunki tekee siitä ihanteellisen kohteen seikkailijoille ja auringonhakijoille. Vaella Torrey Pinesin osavaltion luonnonsuojelualueen hiekkakivikallioita pitkin, kävele Coronadon rannan vaahtoavaa aallokkoa pitkin tai ihaile postikortin arvoisia maisemia La Jolla Covessa, löydät vähäisiä syitä harhautua kauas kaupungin luonnon ihmeistä. Vietä päivä Balboan puistossa, kaupungin lopullisessa kulttuurikeskuksessa, ja nauti upeasta ympäristöstä tutkimalla monia museoita, teattereita ja puutarhoja, jotka kutsuvat tätä 1200 hehtaarin puistoa kodiksi. Vaikka on houkuttelevaa viettää koko loma tutkia maisemia, älä unohda viettää aikaa San Diegon historiallisella oppitunnilla. Tämä Amerikan hienoin kaupunki esittelee ylpeänä sotilas- ja merenkulkuperintöään kahden arvostetun, ja erittäin vuorovaikutteisen museon kanssa. Harkitse myös paikallisen näkökulmasta opastetun kiertueen kokeilemista. Veneretki on paras vaihtoehto tutkia kaupunkia veden pinnalta. San Diegosta löytyy monia Etelä-Kalifornian suosituimpia nähtävyyksiä, ja siellä on paljon vaihtoehtoja seikkailua etsiville ja hupia rakastaville tutkijoille. Koe unohtumaton läheinen kohtaaminen eksoottisen eläimen kanssa paikallisessa eläintarhassa. Tee jotakin villimpää ja laske alas 375 jalan korkuisesta vesiliukumäestä SeaWorld huvipuistossa tai astu oikean lentotukialuksen sisälle. Löydä parhaat rannat perheille ja koirille, maailman parhaita surffaajia houkuttelemia kohteita ja parhaat paikat nuotioille, pyöräretkille, vuoroveden altaille ja paljon muuta. Joten tartu rantapyyhkeeseen, levitä tarpeeksi aurinkorasvaa ja kokeile auringonpalvontaa hienoimmilla rannoilla ja lahdilla maailmassa. Mikään ei korkkaa päivää samoin kuin kylmä olut tai lasillinen paikallista kalifornialaista viiniä, joka tarjoillaan poikkeuksellisen aterian kanssa. Palkitut kokit, lukuisat maailmanluokan panimot ja menestyvän paikallisen viinialueen ansiosta San Diego tarjoaa sinulle tämän kaiken. Valinnasta tulee varmasti vaikea, mitä syödä ja juoda täyteläisen päivän jälkeen, kun rentoudut meren rannalla tai nautit iltapäivästä tutkimalla koko San Diegon tarjontaa.

  Maantieteelliset tiedot ja historia

  Chumashin ja Tongvan alkuperäisheimojen asuinpaikka, aurinkoinen Los Angelesin kaupunki oli paljon erilainen ennen 1700-luvun loppua. Vasta vuonna 1781 ryhmä, joka piti sisällään 44 uudelleenrakentajaa ja 14 perhettä, saapui alueelle tuhansien kilometrien pitkän matkan jälkeen autiomaahan. He perustivat pienen viljelijäyhteisön ja kutsuivat sitä El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Ángeles de Porciúncula -nimellä. Koko kehityksen aikana alueita hallitsivat Espanja, Meksiko ja lopulta Yhdysvallat. Jälkimmäinen tapahtui vuonna 1848 Guadalupe Hidalgon sopimuksella, kun Meksiko luovutti Kalifornian Yhdysvalloille. Vain muutama vuosikymmen myöhemmin ensimmäinen koulu rakennettiin rautateiden ja vaunujen rinnalle. Los Angeles kasvoi ja laajeni yhdistämällä läheiset kunnat, kuten Hollywoodin, ja siitä tuli yksi suurimmista suurkaupunkialueista maailmassa.

  Nykyään kukoistavan talouden ja kansainvälisen tunnustuksen ansiosta elokuvateollisuuden mekka Los Angeles on lomakohde yli 47,3 miljoonalle kävijälle. Los Angeles toimii useiden toimialojen eturintamassa, ja sen väkiluku on lähes neljä miljoonaa asukasta. Itse asiassa, jos se olisi maa, Los Angelesin lääni olisi maailman 20:ksi suurin talous! Kulttuurin täyteläisiltä kaduilta ja kuuluisilta maamerkeiltä uskomattomiin rantoihin, joissa yhdistyy uskomattomia ruokailu- ja kerhokokemus, tämä paikka yllättää sinut joka käänteessä.

  Los Angelesin kaupunki on levittäytynyt jopa yli 800 neliökilometriä monipuolisia maantieteellisiä alueita pitkin, mukaan lukien mäet, tasangot, autiomaat ja vesialueet. Sitä ympäröivät pohjoisessa sijaitsevat San Gabrielin vuoret ja sen jakavat Los Angelesin joki ja Santa Monican vuoret. Etelä-Kalifornian ilmasto on kaikin puolin lähes täydellinen. Neljä vuodenaikaa melkein sulautuvat yhteen, koska suurin osa päivistä ovat aurinkoisia ja lämpimiä, ja siellä puhaltaa paljon kutsuvaa merituulta. Heinäkuu on Los Angelesin kuumin kuukausi, kun lämpötilat ovat keskimäärin 22°C tienoilla, kun taas tammikuussa lämpötilat ovat noin 13°C, silti erinomaisia matkailulle. Tällaiset loistavat sääolosuhteet auttoivat Los Angelesia kehittymään taloudellisesti ensimmäisten vuosikymmeniensä jälkeen, esimerkiksi sadonkorjuun avulla.

  Matkustaminen Los Angelesissa

  Oma auto autovuokraamosta Los Angelesissa on yksi tapa, mutta kaupungissa voit tutustua monilla tavoilla historiallisiin maamerkkeihin, mielenkiintoisiin lähiöihin ja nähtävyyksiin. Kaupungilla on yksi Yhdysvaltain parhaista julkisen liikenteen verkostoista, joka koostuu linja-autoista, metrosta ja kevytraidejunista, joita kaikkia hoitaa Metro. Tämän lisäksi myös pyörätiet ovat suosittu tapa kulkea. Los Angelesissa on kuusi metrolinjaa, jotka erottuvat eri väreillä, joista vihreällä pääsee lentokentälle. Kertalipun lisäksi matkustajat voivat valita päiväkortin tai seitsemän päivän kortin. Lippuja voi ostaa metroasemilla sijaitsevista automaateista tai LA mobiilisovelluksen avulla, joka antaa myös reaaliaikaista tietoa ja suosittelee reittejä. Metro Trip Planner on toinen hieno työkalu, koska se kertoo yksityiskohtaiset ohjeet siitä, kuinka päästä määränpäähän ja takaisin. Koko Suur-Los Angelesin alueella on tarjolla useita linja-autolinjoja, ja lähes 200 erilaista linjaa tunnistaa eri numeroista. Suurimmalla osalla metrobussiyhteyksistä on yhteydet rautatieasemille. Turisteille mielenkiintoinen vaihtoehto ovat linjat 217 tai 280, koska reitti on pääosin keskittynyt kaupungin keskustaan. Yksityiskohtaiset aikataulut ja interaktiiviset kartat löytyvät Metron virallisella verkkosivustolla. Metrobussien lisäksi Los Angelesin kuljetuksella on myös suuri DASH-linja-autokanta, jotka ovat pienempiä ja kulkevat tiheämpään, mutta matkustavat yleensä lähiöissä. Etäisyydet kaupungissa voivat olla pitkiä, mikä tarkoittaa, että taksimatkat ovat kalliita. Muista, että taksit eivät pysähdy keskustan ulkopuolella kun yrität pysäyttää niitä kadulla, joten on tärkeää odottaa niitä asianmukaisen pysäkin alla.

  Voinko vuokrata asuntoauton Los Angelesissa

  Auto Europella voit nyt löytää mahtavia tarjouksia asuntoautoille Los Angelesissa. Koe ainutlaatuinen loma Kaliforniassa ja suunnittele henkilökohtainen matkareitti ja nauti asuntoauton tuomasta vapaudesta ja mukavuudesta. Autamme mielellämme sinua suunnittelemaan matkasi ja valitsemaan tarpeillesi sopivin ajoneuvo. USA:lla on runsaasti mahdollisuuksia tarjolla seikkailunhaluiselle matkailijalle. Koska myös Los Angelesissa on niin paljon tutkittavaa, miksi et harkitsisi tätä vaihtoehtoa ja tutustu lukuisiin matkailuautotarjouksiin? Tämä on hieno tapa matkustaa mukavasti kuluttamatta paljon rahaa yöpymiseen. Tarjoamme laajan valikoiman matkailuautoja Los Angelesissa, joten voit valita yhden, joka sopii matkatarpeisiisi!

  Käytännöllisiä linkkejä

  Los Angelesin turisti-info