Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  TIETOA YRITYKSESTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Auto Europe, autonvuokrausta vuodesta 1954

  Auto Europe

  Tarinamme alkoi vuonna 1954; yritys perustettiin USA:ssa idealla vuokrata VW Beetle amerikkalaisille, jotka matkustivat tapaamaan lapsiaan Euroopassa. Siitä lähtien yritysideamme on kehittynyt huimasti. Jotta voimme taata erinomaisen palvelun, Auto Europe tekee yhteistyötä kansainvälisten autovuokraamojen, kuten Avis, Budget, Europcar ja Hertz, sekä useiden paikallisten ja pienten yritysten kanssa.

  Auto Europen filosofia keskittyy asiakkaisiin sekä tarjoamaamme laatuun. Yli 60 vuoden kokemuksemme erottaa meidät muista autovuokraamoista. Vuokraa auto, asuntoauto tai luksusauto matkaasi varten. Omistautuneet vuokra-asiantuntijamme ovat käytettävissä seitsemänä päivänä viikossa ja antavat sinulle parhaat neuvot auton vuokraamiselle ja auttavat sinua ennen varausta, sen aikana ja sen jälkeen. Vuokraamalla auton kauttamme saat parhaan hinnan ja myös parasta mahdollista palvelua.


  Laajannetut
  palvelut
  Palvelut

  Koska olemme yksi maailman johtavista autonvuokrauksen välittäjistä, meillä on suuri valikoima autoja jopa yli 24,000 eri kohteessa ympäri maailman. Samalla kun pyrimme tekemään matkastasi mukavan kokemuksen, me olemme laajentaneet palveluitamme, jotta voimme varmistaa, että voit järjestää miltei kaiken tarvittavan matkaasi varten Auto Europen kautta. Tarjoamme nyt myös muitakin palveluja, kuten mahdollisuuden vuokrata asuntoautoja ja luksusautoja.

  Palkinnon voittava
  asiakaspalvelu
  Asiakaspalvelu

  Asiakkaidemme tyytyväisyys on meillä etusijalla ja tavoite, jonka pyrimme saavuttamaan. Auto Europen ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta on saatavilla seitsemänä päivänä viikossa vastaamaan kysymyksiisi ja tarjoaa sinulle apua autonvuokrauksessa. Olemme ylpeitä meidän korkeatasoisesta asiakapalvelusta, aina valmiina ottamaan vastaan pyyntösi tehokkaalla tavalla. Voit ottaa meihin yhteyttä palvelunumerosta, sähköpostilla tai sosiaalisen median kautta. Saat myös arvokkaita matkavinkkejä matkaoppaidemme kautta.

  Asuntoautojen
  vuokraus
  Asuntoauton vuokraus
  Oman nelipyöräisen kodin etu on helppous ottaa mukaan koko perhe tutkimaan maailmaa. Auto Europen asuntoautojen vuokrapalvelun ansiosta sinä voit aina löytää yhden matkallesi. Valtavalla määrällä tilaa ja joustavuutta, asuntoauton vuokraus antaa sinulle vapauden ja herättää seikkailuhalusi. Sen lisäksi takaamme sinulle auton koon, jotta se voi kokonaisuudessaan vastata tarpeitasi.
  Auto Europen autonvuokrauksen kumppanit
  Kumppanit
  Auto Europe tekee yhteistyötä parhaiden autovuokraamojen kanssa, jotka ovat kansainvälisen autonvuokrauksen alan parhaimmistoa. Tämän ansiosta voimme tarjota edullisimpia hintoja ja suurimman valikoiman ajoneuvoja maailmalla. Menestyksemme avain on luja yhteistyökumppanuus, jonka olemme vakiinnuttaneet jokaisen suuren vuokraamon kanssa, joista mainitsemisen arvoisia ovat Europcar (suurin Eurooopassa) ja markkinoiden johtavat yritykset Avis Budget Group ja Enterprise Holdings (joka pitää sisällään Enterprise, National ja Alamo), sekä luotettavat paikalliset vuokraamot. Tämän lisäksi pyrimme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman nopean ja saumattoman autonvuokrauksen kokemuksen seuraamalla uusimpia teknologian palveluja, mukaan lukien Key'n Gon innovatiivinen Key'n Go järjestelmä, jonka avulla kuljettajat voivat ohittaa jonot autoa noutaessa ja palauttaessa.