Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  Yleiset kauppaehdot

  Yleiset kauppaehdot

  1. Tietosuoja

  2. Varaukset

  3. Maksu

  4. Turvatakuu

  5. Autoluokka

  6. Vuokra-autojen nouto ja palautus

  7. Toimitus ja nouto

  8. Vakuutukset

  9. Omavastuun hyvitys

  10. Omavastuun hyvityspalvelu

  11. Super Cover omavastuun hyvityksellä

  12. Lisäsuoja

  13. Ajokortti

  14. Lisäkuljettajat

  15. Yhdensuuntaiset vuokrat

  16. Matkustaminen muihin maihin

  17. Vaihtoehtoiset lisävarusteet

  18. Asiakaspalvelu

  19. Varauksen muutokset

  20. Peruutukset

  21. Korvausvelvollisuuden rajoitukset

  22. Luethan tietosuojaselosteemme

  23. Puhelinnumero

  24. Trustpilot

  25. Asiakaspalaute

  26. Sijoittelu

  27. Sekalaista

  Auto Europe Deutschland GmbH, Landsbergerstrasse 155, 80687 München, rekisteröity HRB 149 828 München, toimii suorana autovuokraamojen välittäjänä maailmanlaajuisesti Auto Europe LLC:n puolesta. Auto Europe LLC, 43 Northport Dr, Portland, ME 04103, USA on rekisteröity Osakeyhtiönä Delawaren osavaltiossa Yhdysvalloissa rekisterinumerolla 3726730 (tekstissä viitaten "Auto Europe").

  1. Tietosuoja

  Huomioi, että tämä sivusto toimii palvelimilla, jota ohjaa Auto Europe LLC, Yhdysvaltalainen yritys, ja kaikki tiedot, jotka lähetät meille, käsitellään ei ainostaan Auto Europe Deutschland GmbH Ltd toimesta, mutta myös Auto Europe LLC toimesta Yhdysvalloissa. Jos et halua tietojasi siirrettävän Auto Europe LLC Yhdysvaltoihin, älä käytä tätä sivustoa. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt, että tietojasi käsitellään Yhdysvaloissa ja ymmärrät, että tietojesi siirtoa vaaditaan Yhdysvaltoihin Auto Europe LLC:lle, jotta voimme tarjota sinulle palveluitamme.

  Tietojesi valvonta

  Voit milloin tahansa pyytää pääsyä tietoihisi, sekä muutoksia ja niiden poistamista. Ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen data-protection@autoeurope.de tai lähetä meille pyyntö postitse seuraavaan osoitteeseen:

  Auto Europe Deutschland GmbH
  Landbergerstrasse 155
  80687 München Saksa

  2. Varaukset

  Yleisesti, varaukset Auto Europen kautta vahvistetaan heti. Poikkeuksia voivat olla viime hetken varaukset, kyselyllä olevat varaukset, erityisautot, yhdensuuntaiset vuokrat ja vaihtoehtoiset lisävarusteet. Näissä tapauksissa Auto Europen on pyydettävä vahvistusta paikalliselta autovuokraamolta. Vahvistuksen ja maksun jälkeen Auto Europe lähettää autonvuokrauksen vahvistuksen asiakkaalle joko sähköpostilla, tai faksilla (pyydettäessä). Asiakkaan on esitettävä tämä vahvistus autovuokraamolle autoa noudettaessa. Itse vuokrasopimus tehdään paikan päällä asiakkaan ja autovuokraamon välillä, joka riippuu autovuokraamon vuokraehdoista sekä paikallisesta lainsäädännöstä. Auto Europe pidättää oikeuden vaihtaa varaus toiseen autovuokraamoon - riippuen saatavuudesta - ja ilmoittaa asiakkaalle ajallaan.

  3. Maksu

  Asiakkaan on maksettava hinta kokonaisena Auto Europelle varauksen yhteydessä. Maksu on tehtävä luottokortilla. Noudon yhteydessä sama luottokortti on esitettävä autovuokraamolle turvatakuuta varten (katso “Turvatakuu”). Vain saatuaan täyden maksun, Auto Europe lähettää autonvuokrauksen vahvistuksen - kun se vahvistetaan autovuokraamon toimesta - asiakkaalle. Kaikki hinnat perustuvat 24-tunnin ajanjaksoihin noutoajasta alkaen. Veloitettu hinta on voimassa vahvistetulle ajalle. Vaihteluita lisämaksuissa saataa esiintyä paikan päällä, esim. aikaisista palautuksista autovuokraamo saattaa veloittaa korkeamman päivähinnan ja/tai myöhäisistä palautuksista autovuokraamo saattaa veloittaa lisätunneista/-päivistä paikallisesti sovellettavilla hinnoilla. Koska Auto Europe toimii välittäjänä, emme pysty toimittamaan laskua arvonlisäverolla. Mikäli tarvitset arvonlisäverollisen laskun, suosittelemme ottamaan yhteyttä autovuokraamoon.

  Asuntoautojen erityissäädökset
  Asuntoautojen varausten täysi maksu on maksettava viimeistään 70 päivää ennen vuokran alkua. Vuokrille, jotka alkavat yli 70 päivän jälkeen varauksen teosta, vähintään 30% takuumaksu vuokran summasta on maksettava varausta tehdessä.

  4. Turvatakuu

  Noudon yhteydessä autovuokraamo vaatii turvatakuuta. Tämä tarkoittaa summaa, joka varataan tai veloitetaan kansainväliseltä, voimassa olevalta luottokortilta, jonka on oltava vuokraajan nimissä. Maksukortteja ja prepaid luottokortteja ei hyväksytä. Lisätietoja noudon yhteydessä hyväksyttävistä luottokorteista voi löytää jokaisen vuokraamon vuokraehdoista varauksen yhteydessä ja varausvahvistuksesta. Yleisesti, turvatakuun määrä sisältää tankillisen polttoainetta ja omavastuun vuokra-auton varkaus- tai vauriotapauksille, sekä mahdolliset lisämaksut (vaihtoehtoisille lisävarusteille, valinnaisille vakuutuksille otettuna paikan päällä, yhdensuuntaisen vuokran maksut jne.).

  5. Autoluokka

  Varaukset ja vahvistukset ovat vain autoluokille, ei koskaan tietylle mallille tai merkille. Autovuokraamoilla on valikoima monia samaa kokoa ja samaa kokoonpanoa olevia eri malleja ja merkkejä. Autovuokraamot pidättävät oikeuden antaa saman tai suuremman autoluokan auton asiakkaalle, kuin mitä hän alunperin vuokrasi ja maksoi.

  6. Vuokra-autojen nouto ja palautus

  Jo heti varausta tehdessä asiakas päättää, missä tarkalleen vuokra-auton nouto ja palautus tapahtuu. Kun varaus tehdään noudolle lentokenttätoimistosta, Auto Europe ja autovuokraamo vaativat lennonnumeron ja saapumisajan. Jos tiedät tulevasi myöhässä noutamaan autoa, sinun tulee myös ottaa meihin yhteyttä, jotta voimme varmistaa autosi saatavuuden alkuperäisen noutoajan jälkeen. Noudoille kaupunkitomistoista asiakkaan on ilmoitettava vain saapumisaika. Yleisesti, autovuokraamo pitää vuokra-autoa saatavilla noutoa varten 30 - 60 minuuttia alkuperäisen varatun noutoajan jälkeen, kunhan se on normaalien aukioloaikojen sisällä. Noudot toimiston aukioloaikojen ulkopuolella ovat saatavilla erillisellä pyynnöllä ja siitä veloitetaan lisämaksu.

  Asuntoautojen erityissäädökset
  Asuntoautojen noudoille ja palautuksille sovelletaan erillisiä aikoja. Asuntoauton noutoa ja palautusta aukioloaikojen ulkopuolella voi pyytää erikseen ja mikäli saatavilla, siitä tulee aina lisämaksu. Nämä maksut voidaan julkaista vain varauksen vahvistusvaiheessa. Yksityiskohtaiset auton ohjeet annetaan noudon yhteydessä.

  7. Toimitus ja nouto

  Tätä palvelua voit pyytää autovuokraamoilta kaupunkitomistoista lisämaksua vastaan. Toimituksien ja noutojen pyyntöihin vaaditaan hotellin nimi, osoite ja puhelinnumero. Sovitut ajat ovat vain likimääräisiä ja voivat vaihdella enintään 60 minuuttia. Vuokra-autojen toimitukset ja noudot eivät ole mahdollisia laivaterminaaleihin, yksityisasunnoille, loma-asunnoille tai leirintäalueille.

  8. Vakuutukset

  Maksut, poikkeukset ja kattavuus vaihtelee kohteittain, autovuokraamoittain ja autoluokittain. Asiakkaiden täytyy lukea itse vuokrasopimuksesta autovuokraamolta (paikallisella kielellä, usein englannin käännöksellä) kaikki yksityiskohdat. Yleisesti vakuutuskorvauksia vuokrasopimuksessa voi saada vain silloin, jos vaurioista ilmoitetaan ja tallennetaan paikalliselle poliisille. Joka tapauksessa on välttämätöntä, että vuokra-auton käyttö on vuokrasopimuksen mukaista. Auto Europen tuotteet ja hinnat sisältävät aina: vastuuvakuutuksen laillisesti vaaditulla kattauksella, CDW = kolarisuojan omavastuun kanssa tai ilman riippuen autovuokraamosta. CDW ei koskaan kata vahinkoja renkaille, lasille, ulkopeileille, pohjalle, sisustalle, katolle, moottorille, vahinkoja lukoille ja avainten katoamista. TP = varkaussuoja omavastuun kanssa tai ilman riippuen autovuokraamosta.

  9. Omavastuun hyvitys

  Autonvuokrauksille useimmissa kohteissa ja useiden vuokrakumppaneidemme kanssa Auto Europe tarjoaa omavastuun hyvityspalvelua lisämaksua vastaan. Yksityiskohtaiset ehdot ja hinnat ovat osana varausvahvistusta ja niistä ilmoitetaan varauksen aikana. Tämä omavastuun hyvityspalvelu EI ole vakuutus, vaan erikoispalvelu Auto Europe LLC:ltä. Auto Europe päättää hyvityksen pätevyydestä ja laajuudesta yhtiön oman näkemyksen mukaan. Kun varaus sisältää omavastuun hyvityspalvelun Auto Europelta (ei paikalliselta autovuokraamolta), asiakkaan on esitettävä seuraavat asiakirjat vaurion tai varkauden sattuessa: vuokrasopimus, vahinkoraportti autovuokraamolta, poliisiraportti tai - yhden auton onnettomuustapauksessa poliisin merkintä, maksun todiste/luottokorttitiliote. Vain silloin, kun kaikki asiakirjat on toimitettu ja tahallisuus tai vakava huolimattomuus voidaan lukea pois, hyvitystä käsitellään. Auto Europen omavastuun hyvityspalvelu ei ole millään tavalla liitettynä mihinkään Super CDW-palveluun, joita tarjotaan autovuokraamoilla. Hyvitystä ei tapahdu, mikäli vahingot/onnettomuudet on aiheutettu paikallisten liikennesääntöjen rikkomisella, vuokrasopimuksen rikkomisella tai jos osallinen kolmas osapuoli kieltäytyy korvausten selvittelykuluista. Kaikkiin vuokrasopimuksiin sovelletaan vuokramaan paikallisia lakeja.

  10. Omavastuun hyvittäminen

  Omavastuun hyvityksellä vauriot tietyille auton osille ovat aina suljettu pois hyvityksestä: vauriot laseille, renkaille, sisustukselle, vaihdelaatikolle, pohjalle, katolle, kytkimelle, moottorille, öljypohjalle, vauriot väärän polttoaineen takia, onnettomuudet eläimen takia (myös näädän puremat). Ole hyvä ja lue varausvahvistus (viimeinen sivu) yksityiskohtaista tietoa varten ja poikkeuksista ostetulle tuotteelle. Omavastuun hyvitys ei kata omaisuuden häviämistä, auton varkautta avainten häviämisen jälkeen, autovuokraamon vuokra-auton tulonmenetystä autosta, jota ei voi käyttää, tiepalvelun maksuja, hinauskuluja, käsittelymaksuja vauriotapauksessa (mikäli sovelletaan), hallinnollisia maksuja myöhemmistä henkilökohtaisista maksuista, kuten puhelinlaskua, hotellimaksua, julkisen liikenteen tai taksin maksuja. Hyvitys on myöskin mahdotonta silloin, jos onnettomuus on aiheutettu rikkomalla paikallisia liikennesääntöjä ja/tai kuljettajalle on annettu sakot, ja/tai kun vakuutusyhtiö (myös toisen osallisen osapuolen) kieltäytyy korvausten selvittelykuluista heti paikalla. Kaikkiin vuokrasopimuksiin sovelletaan paikallisia noutomaan lakeja.

  11. SUPER COVER omavastuun hyvityksellä

  Super Cover omavastuun hyvityksellä ei sisällä: vahinkoja sisustalle ja vaihdelaatikolle. Yksityiskohtaista lisätietoa varten, ole hyvä ja lue varausvahvistus (viimeinen sivu). Tämä tuote ei myöskään kata omaisuuden häviämistä tai vaurioita, auton varkautta avainten häviämisen jälkeen, autovuokraamon vuokra-auton tulonmenetystä autosta, jota ei voi käyttää, tiepalvelun maksuja, hinauskuluja, käsittelymaksuja vauriotapauksessa (mikäli sovelletaan), hallinnollisia maksuja myöhemmistä henkilökohtaisista maksuista, kuten puhelinlaskua, hotellimaksua, julkisen liikenteen tai taksin maksuja. Hyvitys on myöskin mahdotonta silloin, jos onnettomuus on aiheutettu rikkomalla paikallisia liikennesääntöjä ja/tai kuljettajalle on annettu sakot, ja/tai kun vakuutusyhtiö (myös toisen osallisen osapuolen) kieltäytyy korvausten selvittelykuluista heti paikalla. Kaikkiin vuokrasopimuksiin sovelletaan paikallisia noutomaan lakeja.

  Asuntoautojen erityissäädökset
  Auto Europe ei tarjoa omavastuun hyvitystä asuntoautoille.

  12. Lisäsuoja

  Noudon yhteydessä autovuokraamo saattaa tarjota sinulle lisäsuojaa johon sisältyy, muttei rajoitu näihin: vakuutukset PAI (Personal Accident Insurance), PEC (Personal Effects Coverage), Super CDW, Seguro Relax Insurance, tiepalvelut jne. Auto Europe ei hyvitä mitään paikan päällä hankittuja vakuutusmaksuja, vaikka ne katsottaisi tarpeettomiksi vuokra-auton palautuksen jälkeen.

  13. Ajokortti

  Vuokraajien ja sallittujen lisäkuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti noudon yhteydessä, jonka on oltava vähintään yhden vuoden vanha, poikkeuksellisesti 3 vuotta tai kauemmin (lisätietoja varten lue varausvahvistuksen ehdot). Jos voimassaoleva ajokortti ei ole kokonaan roomalaisilla aakkosilla, silloin kansainvälinen ajokortti (IDP) on pakollinen, joka on voimassa vain kotimaisen ajokortin lisäksi. Jotkut autovuokraamot vaativat aina IDP-korttia noudon yhteydessä, vaikka alkuperäinen kotimainen ajokortti onkin roomalaisilla aakkosilla (lisätietoja varten lue varausvahvistuksen ehdot). Kaikilla autovuokraamoilla on vähimmäisikävaatimus. Joillakin autovuokraamoilla on myös esnimmäisikävaatimus. Tämä on voimassa sekä pää- että lisäkuljettajille.

  Asuntoautojen erityissäädökset
  Huomioi, että riippuen asuntoauton sallitusta painosta, ajokorttiluokka C1 (Eurooppalaiset ajokortit) on pakollinen.

  14. Lisäkuljettajat

  Joillakin autovuokraamoilla lisäkuljettajien maksu sisältyy hintaan, toiset veloittavat päiväkohtaisen hinnan noudon yhteydessä. Tälläiset hinnat ovat esillä Auto Europen nettisivuilla ja varausvahvistuksessa. Joka tapauksessa lisäkuljettajien on rekisteröitävä vuokrasopimukseen ja on esitettävä samat asiakirjat kuin pääkuljettajankin noudon yhteydessä (ajokortti ja kansainvälinen ajokortti, mikäli vaaditaan ja passi/henkilöllisyystodistus).

  15. Yhdensuuntaiset vuokrat

  Yhdensuuntaiset vuokrat ovat saatavilla erillisellä pyynnöllä sekä lisämaksulla useimmissa kohteissa ja useimmilla autovuokraamoilla. Auto Europe pyytää yhdensuuntaista vuokraa ja sovellettavaa lisämaksua (maksetaan paikan päällä) autovokraamolta ja ilmoittaa lisämaksuista asiakkaalle sen jälkeen, kun varaus on tehty. Asiakkaalla on oikeus perua koko varaus ilman lisämaksua, jos asiakas ei hyväksy yhdensuuntaisen vuokran maksua. Rajoituksia saattaa esiintyä tietyille autoluokille, vähimmäisvuokra-ajoille ja tiettyjen kaupunkien ja kohteiden välille.

  16. Matkustaminen muihin maihin

  Asiakkaan on ilmoitettava matkustamisesta muihin maihin varausta tehdessä. Kaikki matkustusmaat on merkittävä varaukseen. Useimmissa tapauksissa autovuokraamon on valtuutettava mahdolliset rajanylitykset ja veloitettava päiväkohtainen maksun paikan päällä. Maksu löytyy varausvahvistuksesta ja ehdoista.

  17. Vaihtoehtoiset lisävarusteet

  Vaihtoehtoiset lisävarusteet, kuten lastenistuimet, kattotelineet, talvivarusteet jne. on pyydettävä varauksen yhteydessä ja saatavuuden vahvistaa paikallinen autovuokraamo. Sovellettavat lisämaksut on merkitty varausvahvistuksessa ja maksetaan paikan päällä.

  18. Asiakaspalvelu

  Auto Europe tukee asiakkaita ongelmien ratkaisemisessa autovuokraamon kanssa, jotka eivät ole asiakkaan syytä. Välittäjänä Auto Europea ei voida pitää vastuussa palvelujen tarjoamisesta (sis. vakuutukset) autovuokraamon toimesta vuokrasopimuksen mukaan ja/tai paikallisen autovuokraamon maksujen hyvittämisestä. Asiakkaan on lähetettävä kaikki valitukset Auto Europelle 90 päivän sisällä tapahtumasta.

  19. Vuokran muutokset

  Vuokraan voi tehdä muutoksia 48 tuntia ennen noutoa ja se riippuu saatavuudesta ja lisämaksuista. Auto Europe ei veloita varauksen muutoksesta, mutta käyttää niitä hintoja, jotka ovat käytössä varauksen muutosvaiheessa. Mitään muutoksia ei voida tehdä noudon jälkeen: ei vuokran pidennyksiä, ei hyvityksiä käyttämättömistä vuokrapäivistä, jos auto noudetaan myöhemmin tai palautetaan aikaisemmin. Kaikki varauksen muutokset (lennon tiedot, saapumisaika, autokategoria jne.) on tehtävä Auto Europelle EIKÄ suoraan autovuokraamolle. Huomioi, että vuokraajan nimen muutos ei ole varauksen muutosta, mutta johtaa alkuperäisen varauksen perumiseen ja uusi varaus on tehtävä uuden vuokraajan nimellä.

  Asuntoautojen erityissäädökset
  Varauksen muutos on mahdollista vain ennen vuokrapäivää ja riippuu saatavuudesta ja lisämaksuista. Maksu riippuu peruutusmaksuista varauksen muutoksen aikana, sekä uudesta vuokrahinnasta, joka on voimassa varauksen muutoksen aikana.

  20. Peruutukset

  Auto Europe ei veloita peruutusmaksuja, kun Auto Europelle ilmoitetaan vähintään 48 tuntia ennen varattua vuokran aloituspäivää. Auto Europe ei peri muutosmaksua muutoksista tehtyinä viimeistään 48 tuntia ennen vuokra-ajankohtaa, mutta jos varausta muutetaan, asiakkaan on maksettava muutoksen aikana saatavilla oleva uusi hinta. Hyvityksiä ei voida tehdä peruutuksille, joista ilmoitetaan 48 tunnin sisällä ennen varatun vuokran alkamispäivää ja peruutuksille vasta sovitun noutopäivän jälkeen. Auto Europe ei anna hyvitystä, jos asiakas tulee noutamaan autoa ilman voimassa olevaa ajokorttia. Auto Europe ei anna hyvitystä, jos asiakas esittää vuokraamossa pätemättömän luottokortin tai luottokortin, jolla ei ole tarpeeksi luottoa turvatakuuta varten. Auto Europe ei hyvitä käyttämättömiä päiviä, jos asiakas ei saavu noutamaan autoa, saapuu yli 2 tuntia myöhässä ilmoittamatta ensin Auto Europelle tai jos ajoneuvo palautetaan aikaisin. Peruutuksille vahvistetuille ja maksetuille varauksille 7-9 hengen minibusseille, joilla on nouto heinäkuun tai elokuun aikana, ei tehdä hyvitystä riippumatta peruutuksen päivästä tai ajasta. Asiakkaat voivat kuitenkin peruuttaa 7-9 hengen minibussin varauksen ilmaiseksi 14 päivän sisällä varauksen tekemisestä mutta eivät voi tässä tapauksessa peruuttaa ilmaiseksi 48 tunnin sisällä ennen varauksen noutoajankohtaa. Auto Europe ei hyvitä mitään maksettuja, mutta käyttämättömiä vuokra-auton vuokrapäiviä, jos asiakas ei ilmesty paikalle, myöhäisestä noudosta tai aikaisesta palautuksesta johtuen. Asiakkaalla on oikeus osoittaa kirjallinen todistus pienemmästä rahallisesta vahingosta ja myöhemmin alentaa peruutuksen maksua.

  Asuntoautojen erityissäädökset
  Asuntoauton varauksen perumisen hinta riippuu peruutuspäivästä, joka näkyy erikseen tarjouksessa tai varausvahvistuksessa.

  21. Korvausvelvollisuuden rajoitukset

  Suorana välittäjänä Auto Europe on yksinomaan vastuussa järjestyneesti autonvuokrauksen varauksen teossa autovuokraamon kanssa, eli, mahdollisuudesta tehdä ja saattaa loppuun autonvuokraus sovituilla ehdoilla. Auto Europe ei ole vastuussa, jos vuokrasopimuksia ei voida panna toimeen paikan päällä syistä, joista asiakas on vastuussa mukaan lukien, mutta ei rajoitu näihin, puuttuvia tai pätemättömiä asiakirjoja noudon yhteydessä (ajokortti, passi/henkilöllisyystodistus, luottokortti, varausvahvistus), asiakas ei täytä vuokraehtoja, kuten minimi- ja maksimi-ikä, kykenemättömyys ajaa alkoholin, huumeiden tai lääkkeiden vaikutuksen takia. Muuten Auto Europe on vastuussa vain taloudellisista vahingonkorvauksista, joita aiheutuu tahallisesta tai törkeästä välinpitämättömyydestä sen työntekijöiden johdosta. Yksinkertaisesta huolimattomuudesta, Auto Europen vastuu ja korvausten määrä on rajoitettu ennakoitavissa oleviin tappiohin tyypillisiä sopimukselle ja vain siinä tapauksessa, jos se rikkoo sopimuksen velvollisuutta, jonka noudattaminen on erityisen tärkeää sopimuksentäytäntöä varten. Auto Europe on vastuussa tapauksista, jotka ovat mahdottomia alusta alkaen vain, jos esteestä tiedettiin toteuttamisen aikana Auto Europen toimesta tai jos sen tiedon puute johtui törkeästä huolimattomuudesta. Edellä mainitut vastuun rajoitukset tai poikkeukset eivät koske vahinkoja elolliseen, keholle tai terveyteen. Tapauksessa, jossa meidän vastuu olisi pois suljettu tai rajoitettu, sama koskee myös Auto Europen työntekijöiden, edustajien ja agenttien vastuuta. Poikkeuksena valitukset, jotka perustuvat haitalliseen hallintotoimeen, vaurion vastuu vanhenee yhden vuoden päästä. Auto Europe ei ole vastuussa tai korvausvelvollinen niistä valituksista, jotka perustuvat sopimussuhteen vuokrasopimukseen asiakkaan ja autovuokraamon välillä tai itse vuokra-autolle. Näissä tapauksissa asiakkaan on otettava yhteyttä autovuokraamoon, joka on hänen sopimussuhteen kumppani. Auto Europe ei ole vastuussa tai korvausvelvollinen itse vuokra-autosta, varsinkin sen teknisestä turvallisuudesta tai auton sopivuudesta asiakkaan tarpeita varten. Tässä suhteessa asiakkaan valitukset ovat yksinomaan rajoitettu kyseessä olevalle autovuokraamolle/ paikan päällä.

  22. Luethan tietosuojaselosteemme

  Auto Europe pitää henkilötietojesi suojaamista tärkeänä vastuuna. Alla haluamme tiedoittaa sinua käsiteltävistä tiedoista ja niiden tarkoituksesta asiaankuuluvien tietosuojalakien mukaisesti.

  1. Vastuuhenkilö

  Tietojenkäsittelyn vastuuhenkilö Euroopassa on:

  Auto Europe Deutschland GmbH
  Landsbergerstrasse 155
  80687 München
  Saksa

  Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja meidän tietosuojakäytännöistä yleensä tai oikeuksiesi puolustamisesta (katso nro 6), voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse data-protection@autoeurope.de tai ota yhteyttä meidän tietojenkäsittelyn vastuuhenkilöön kirjallisesti osoitteeseen:

  Ms Kirsten Waidmann
  Auto Europe Deutschland GmbH
  Landsbergerstrasse 155
  80687 München
  Saksa

  2. Tietojenkäsittelyn tarkoitus

  Keräämme ja käsittelemme tietoja seuraavista syistä:

  • Verkkosivujen toimivuuden ja tehokkuuden varmistamiseksi.
  • Vuokra-autojen varauksien käsittelemistä, niiden toimittamista ja maksua varten (sopimuksen käsittely).
  • Kiinnostavien tarjousten ja uutisten jakamiseksi uutiskirjeemme kautta olettaen, että asiakkaana olet hyväksynyt näiden tarjousten vastaanottamisen.

  3. Tallennetut tiedot

  Pohjimmiltaan on mahdollista käydä verkkosivuillamme ilman henkilökohtaisten tietojen luovuttamista.

  Paremman suorituskyvyn varmistamiseksi ja verkkosivujen toimivuuden takaamiseksi käsittelemme Internet-selaimesi lähettämät tiedot. Näihin kuuluvat vierailun päivämäärä ja kellonaika, selainasetukset, käyttöjärjestelmä ja IP-osoite.

  Vuokra-auton varaamista varten tarvitsemme nimen, osoitteen, kuljettajan iän, yhteystiedot, kuten sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron, luottokortin tai pankkitilin tiedot. Jotta voimme taata tietyt tarjoukset, saatamme tarvita syntymäpäiväsi, ajokorttisi ja henkilötietosi.

  Jotta voimme lähettää sinulle tietoja ja tarjouksia uutiskirjeemme kautta, tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.

  4. Vastaanottaja tai vastaanottajaryhmät

  Autonvuokraukset hoitaa yhdysvaltalainen emoyhtiö Auto Europe LLC, jonka pääkonttori on Portlandissa, ME 04103, Yhdysvalloissa. Tiedot, jotka annat lomakkeen kautta verkkosivustollamme, jotka on kuvattu kohdassa 3, toimitetaan Auto Europe LLC:lle, meidän maksupalveluntarjoajalle mukaan lukien Fraud Prevention, ja valitsemallesi autovuokraamolle, tarkoituksena käsitellä autonvuokrauksesi.

  Pidätämme myös oikeuden siirtää tietojasi velanhoitoyhdistyksille ja liike-elämän järjestöille (kuten luottotietoyhtiöille).

  Tietojen vastaanottajat saattavat sijaita Euroopan talousalueen ulkopuolisissa maissa (kolmansissa maissa), joissa sovellettava laki ei tarjoa vertailukelpoista tietosuojan tasoa. Näissä tapauksissa Auto Europe varmistaa, että tietosuojan riittävä taso taataan muilla tavoin.

  5. Tietoturva

  Tietosuojasi suojaamiseksi kaikki varauspyynnöt ja niihin liittyvät maksutapahtumat, jotka suoritetaan meille verkkosivullamme, käsitellään HTTPS-suojatulla salausjärjestelmällä käyttämällä uusinta salausjärjestelmää (SSL / TLS). Huomaat, kun selaimesi käyttää tätä suojattua siirtoa, koska se näkyy Internet-osoitteen alussa https-muodossa ja pienellä lukkosymbolilla (yleensä), joka näkyy selainikkunan osoiterivissä. Kun lukko on kiinni, se tarkoittaa turvallista siirtoa. Jotkut selaimet näyttävät osoiterivin tai sen osan vihreänä tässä tapauksessa. (Huomaa, että nämä suojausasetukset ovat käytettävissä vain niillä sivuilla, joilla voit nähdä ja lähettää pyynnön tai antaa luottokorttitiedot.)

  6. Oikeuksien täytäntöönpano

  Sinulla on oikeus pyytää nähdä meidän sinusta pitämiä henkilötietojasi ja pyytää korjaamaan, poistamaan tai rajoittamaan näiden tietojen käsittelyä milloin tahansa. Näiden oikeuksien vahvistamiseksi käytä kohdassa 1. lueteltuja yhteystietoja.

  7. Valitusoikeus valvontaviranomaisille

  Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle. Auto Europe Deutschland GmbH:n vastuullinen valvontaviranomainen on seuraava:

  Bayerische Landesamt für Datenschutzaufsicht
  Promenade 27
  91522 Ansbach
  Germany

  8. Evästeiden käyttö

  Auto Europe käyttää evästeitä verkkosivustollaan. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka lähetetään verkkopalvelimestamme selaimeesi vierailusi aikana verkkosivuillamme, jotka tallentuvat tietokoneellesi myöhempää hakua varten.

  Näiden evästeiden tarkoituksena on edelleen tunnistaa tietokoneesi vieraillessasi verkkosivustollamme, kun vaihdat jonkin verkkosivustomme toiseen verkkosivustoomme ja pystymme määrittämään vierailun loppumisen.

  Käytämme tätä teknologiaa myös kerätäksemme ajan mittaan sinusta ja sinun käyttö- ja mieltymystietoja eri sivuilla. Näin tekevät myös valitut liikekumppanit, mukaan lukien meidän mainoskumppanit. Nämä yritykset käyttävät tiettyjä tekniikoita tarjoamaan mainoksia ja markkinointiviestejä sinulle vierailun jälkeen. Tietenkin voit myös katsella verkkosivustoamme ilman evästeitä. Internet-selaimet määrätään säännöllisesti hyväksymään evästeet. Voit poistaa evästeiden käytön milloin tahansa selaimen asetuksissa. Käytä Internet-selaimen apuominaisuuksia selvittääksesi, miten voit muuttaa näitä asetuksia. Huomaa, että jotkin verkkosivustomme ominaisuudet eivät välttämättä toimi, jos poistat evästeiden käytön käytöstä.

  Henkilötietojen kerääminen tai tallentaminen evästeissä ei tapahdu meidän toimesta tässä yhteydessä. Emme myöskään käytä tekniikoita, jotka yhdistävät evästeiden tuottamat tiedot käyttäjän tietoihin.

  Jos haluat poistaa Auto Europen evästeet, klikkaa tästä.

  Tallennusasetukset
  Kun vierailet verkkosivustoilla, ne voivat tallentaa tai hakea tietoja selaimessa. Tämä tallennus on usein välttämätön verkkosivuston perustoiminnoille. Tallennustilaa voidaan käyttää sivuston markkinointiin, analysointiin ja mukauttamiseen, kuten asetusten tallentamiseen. Tietosuoja on meille tärkeää, joten sinulla on mahdollisuus poistaa tietyt tallennusmuodot, jotka eivät välttämättä ole välttämättömiä verkkosivuston perustoiminnalle. Luokkien estäminen voi vaikuttaa kokemukseesi verkkosivustolla.

  Olennainen
  Näitä kohteita vaaditaan verkkosivuston perustoimintojen käyttöönottamiseksi.

  Markkinointi
  Näitä kohteita käytetään sinulle ja sinun etuihisi liittyvän mainonnan toimittamiseen. Niitä voidaan käyttää myös rajoittamaan mainoksen näyttökertojen määrää ja mittaamaan mainoskampanjoiden tehokkuutta. Mainosverkostot sijoittavat ne yleensä verkkosivuston ylläpitäjän luvalla.

  Mukautus
  Näiden kohteiden avulla verkkosivusto muistaa tekemäsi valinnat (kuten käyttäjänimesi, kielesi tai alueesi, jolla olet) ja tarjoaa parannettuja, henkilökohtaisempia ominaisuuksia. Esimerkiksi verkkosivusto voi tarjota sinulle paikallisia säätietoja tai liikennetiedotteita tallentamalla tietoja nykyisestä sijainnistasi.

  Analytiikka
  Nämä kohteet auttavat verkkosivuston ylläpitäjää ymmärtämään, miten sen verkkosivusto toimii, miten kävijät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa ja onko teknisiä ongelmia. Tämä tallennustyyppi ei yleensä kerää tietoja, jotka tunnistavat kävijän.

  9. Google Analytics

  Sivustomme käyttää Google Analytics- ohjelmaa, Google Inc.:n ("Google") tarjoamaa verkkoanalyysipalvelua. Evästeet tallennetaan tietokoneellesi, mikä mahdollistaa verkkosivuston käytön analysoinnin.

  Evästeiden kautta saadut, tämän sivuston käyttöäsi koskevat tiedot lähetetään yleensä Yhdysvalloissa sijaitsevalle Google-palvelimelle ja säilytetään siellä. Käytämme palvelua verkkosivustollamme aktivoidulla IP-osoitteen nimettömyydellä. Tämä tarkoittaa sitä, että Google lyhentää verkkosivustollamme IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa sopimusvaltioissa Euroopan talousalueella, ja siten myös nimettömänä. Ainoastaan poikkeustapauksissa kokonainen IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä. Puolestamme Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, laatiakseen verkkosivujen toimintaa koskevia raportteja ja tarjotakseen muita verkkosivulla tapahtuvaan toimintaan ja Internetin käyttöön perustuvia palveluja meille, verkkosivustojen toimijoille. Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöstä löydät täältä: https://policies.google.com/technologies/partner-sites.

  Selaimestasi saatua ja Google Analyticsin käyttämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Google-tietoihin.

  Voit estää evästeiden tallentamisen selaimellesi selaimesi asetuksissa (katso kohta 8). Huomaa, että jotkin verkkosivustomme ominaisuudet eivät välttämättä toimi, jos poistat evästeiden käytön käytöstä. Lisäksi voit estää Google Analyticsin keräämisen asettamalla opt-out-evästeen. Klikkaa seuraavaa linkkiä:
  https://www.autoeurope.fi/tietosuojakaytanto/?ga_out=Y.

  Lisäksi voit estää evästeiden tuottamien ja verkkosivun käyttöön liittyvien tietojen keräämisen ja käytön (myös IP-osoitteen), sekä näiden tietojen käsittelemisen Googlella lataamalla ja asentamalla selaimen laajennuksen, joka on saatavilla seuraavasta linkistä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

  10. Sähköinen uutiskirje

  Verkkosivuillamme sinulle tarjotaan tilaisuus ottaa vastaan tietoa tarjouksistamme uutiskirjeen kautta. Käytämme ns. Double opt-in -menettelyä rekisteröintiä varten. Kun olet antanut meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle vahvistusviestin. Ainoastaan kun klikkaat sähköpostiosoitteessa olevaa vahvistuslinkkiä, sähköpostiosoitteesi lisätään postituslistallemme. Näin varmistetaan, että vain sähköpostiosoitteen todellinen omistaja voi tilata uutiskirjeen. Uutiskirjeen mukainen tietojenkäsittely perustuu käyttäjän suostumukseen.

  Sinulla on oikeus peruuttaa tämä suostumus milloin tahansa tuleville sähköpostiuutiskirjeille.

  Voit peruuttaa uutiskirjeen täällä ja täten peruuttaa suostumuksesi.

  11. Muut viestinnät

  Auto Europe lähettää sinulle myös "lähtöä edeltävän sähköpostin" ennen noutoa, josta löytyy hyödyllisiä neuvoja ja muistutuksia siitä, mitä sinun tulee ottaa mukaan autovuokraamolle. Kun olet suorittanut vuokrauksesi, saatamme lähettää sinulle kyselylomakkeen tai pyytää sinua arvioimaan kokemuksesi kanssamme.

  12. Linkit

  Sivustomme voi sisältää linkkejä muille sivustoille. Jos sinut ohjataan toiselle sivustolle klikkaamalla jotakin linkkiä, Auto Europe Deutschland GmbH:n tietosuojakäytäntö ei silloin enää päde. Sen sijaan sovelletaan kyseisen verkkosivuston ylläpitäjän käytäntöä.

  13. Muutokset tietoturvassa

  Pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä mukautumaan verkkosivuston uusiin toimintoihin tai muuttuneeseen oikeudelliseen tilanteeseen. Nykyinen voimassaoleva menettelytapa on voimassa vierailusi aikana verkkosivuillamme.

  23. Puhelinnumero

  Asiakkaat, joilla on kysyttävää tai jotka tarvitsevat henkilökohtaista apua varauksen tekemisessä, voivat ottaa yhteyttä puhelinpalveluumme aukioloaikoina. Auto Europe käyttää paikallisia puhelinnumeroita (maksullisia), ja niistä veloitetaan normaalit maksut. Ulkomailta soittaville asiakkaille sovelletaan kansainvälisiä hintoja, jotka voivat vaihdella sen mukaan, käytetäänkö lanka- vai matkapuhelinta. Jälkimmäisestä voidaan lisäksi periä verkkovierailumaksuja.

  24. Trustpilot

  Auto Europen verkkosivuilla varauksen tehneitä asiakkaita pyydetään arvioimaan varauskokemustaan. Avoimuuden lisäämiseksi nämä arvostelut tehdään kolmannen osapuolen arvostelusivustolla - Trustpilot A/S, Pilestræde 58, DK-1112 Copenhagen, Denmark, osoitteessa www.trustpilot.com sekä muilla Trustpilot A/S:n maakohtaisilla sivustoilla. Auto Europe ei ole vastuussa kolmannen osapuolen arvostelusivustolle - Trustpilot A/S - annetuista tiedoista. Trustpilot A/S on vastuussa ja kantaa täyden vastuun kaikista tietosuojaongelmista asiakkaan verkkosivuille syöttämien tietojen osalta. Lähetetyt arvostelut julkaistaan Trustpilot A/S:n verkkosivuilla ja/tai Auto Europen sivustolla widgetin muodossa. Lisätietoja Trustpilot A/S:n käyttämistä mentelmistä ja tietosuojasäännöistä löytyy osoitteesta https://legal.trustpilot.com/for-reviewers/end-user-privacy-terms.

  25. Asiakaspalaute

  Varauksen tehneitä asiakkaita pyydetään vuokra-ajan jälkeen lisäksi arvioimaan kokemustaan Auto Europesta sekä kokemuksiaan autovuokraamosta ja paikallisesta vuokrausasemasta, josta auto noudettiin. Asiakkaita pyydetään kuvailemaan Auto Europen ja autovuokraamon tarjoamia palveluita ja tuotteita sekä mainitsemaan kaikki asiaankuuluvat seikat, kuten ajoneuvon kunto, henkilöstön tehokkuus ja yleinen kokemus. Auto Europe käyttää asiakaspalautetta analysoidakseen yleistä tyytyväisyyttä tarjoamiinsa palveluihin sekä yleistä tyytyväisyyttä niiden autovuokraamoiden tarjoamiin palveluihin ja tuotteisiin, joisen kanssa se tekee yhteistyötä. Teitoja käytetään huolenaiheiden havaitsemiseen, tulevaisuuden asiakaskokemuksen parantamiseen sekä yleisiin markkinointitarkoituksiin. Ongelmista, jotka edellyttävät lisätutkimusta, ilmoitetaan autovuokraamolle, mutta itse arvostelusta ei. Arvostelut julkaistaan Auto Europen verkkosivuilla ja kaikilla asiaankuuluvilla alustoilla edellyttäen, että ne eivät riko online-viestinnän yleistä etikettiä ja laillisia sääntöjä.

  26. Sijoittelu

  Varausprosessin aikana näytetään täydellinen katsaus saatavilla olevista vuokraamoista ja tarjouksista valitulle kohteelle ja ajankohdalle. Hakutulokset on järjestetty autoluokan ja hinnan mukaan nousevaan järjestykseen halvimmasta kalleimpaan. Asiakkaat voivat edelleen käyttää saatavilla olevia suodattimia rajatakseen hakua muun muassa vuokraamon, autoluokan, ja/tai ajoneuvon teknisten tietojen mukaan. Mikään sopimusvelvoite tai muut suhteet autovuokraamoihin eivät vaikuta hakutulosten järjestykseen. Joskus Auto Europe voi tarjota yksittäisten toimittajien tarjoamia erikoistarjouksia ja alennuksia. Nämä tarjoukset on selvästi merkitty hakutuloksissa tarjouksiksi. Auto Europe -varauskoneen hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut autovuokraamon ehtojen mukaisesti. Tilanteissa, joissa maksuja on maksettava paikan päällä, asiakkaita informoidaan varauksen yhteydessä. Hinnoittelu on reaaliaikainen ja se voidaan saada suoraan toimittajatietokannasta tai tähän tarkoitukseen suunnitellun käyttöliittymän kautta.

  27. Sekalaista

  Yhden määräyksen tehottomuus autonvuokrauksen sopimuksessa ei johda koko sopimuksen tehottomuuteen. Sen lisäksi yleisiä sovellettavia lakisääteisiä määräyksiä sovelletaan. Kaikille Euroopan unionin kuluttajille, tämän sopimuksen ehtoihin ja kaikkiin maksuihin liittyviin vastaväitteisiin sovelletaan Saksan liittotasavallan lainsäädäntöä.

  Elokuu 2022

  Auto Europe Deutschland GmbH
  Landsbergerstrasse 155
  80687 München, Saksa
  Rekisteröity: Amtsgericht Muenchen HRB 149 828
  Toimitusjohtaja: Imad Khalidi


  Auto Europe LLC
  43 Northport Dr
  Portland, ME 04103
  USA