Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  OMAVASTUUN SUOJA SELITETTYNÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Super Cover omavastuun hyvityksellä | Nolla omavastuu | Super Breakdown Cover nolla omavastuulla | Usein kysytyt kysymykset

  Suojaa omavastuusi varaamalla Auto Europelta

  Auto Europen nettisivuilla tarjoamme neljä eri pakettia, jotka auttavat sinua suojaamaan omavastuutasi: Omavastuun hyvitypaketti, Super Cover omavastuun hyvityksellä, Nolla-omavastuupaketti ja Super Cover nolla-omavastuulla. Jotta voimme selittää näiden pakettien eron ja niiden tuomat edut varauksessa, kokosimme lyhyen hahmotelman eri tuotteista, sekä joitakin usein kysyttyjä kysymyksiä. Ota hetki ja lue läpi kuvaukset tuotteista ja voit päättää, mikä niistä sopii sinulle parhaiten! Huomioi, että kaikkia tuotteita ei tarjota kaikissa kohteissa, kaikissa autovuokraamoissa tai kaikille autoluokille.

  Mitä on "omavastuu"?

  Autosi vuokraan sisältyvä perusturva rajaa vahingonkorvausvelvollisuutesi auton vaurio- tai varkaustapauksessa tiettyyn summaan, jota kutsutaan omavastuuksi tai turvatakuuksi. Esimerkiksi, jos omavastuu on 300€ ja vaurion arvo 500€, kuljettajan omavastuu on silloin 300€ ja lopun korvaa perusturva. Omavastuun määrä riippuu autovuokraamosta ja autoluokasta. Voit löytää omavastuun määrän vuokran käyttöehdoista ja paikalliset maksut- osiosta meidän varausjärjestelmästä.

  Eri paketit selitettyinä

  Super Cover omavastuun hyvityksellä

  Kuten edellä mainittiin, omavastuun hyvityspaketti ei kata niitä osia autossa, joita ei kata myöskään peruspaketti. Jos kuitenkin varaat Super Cover paketin Auto Europelta, renkaat, lasit, auton katto ja pohja ovat katettuna. Nämä osat ovat myös katettuna samalla tavalla kuin omavsatuun hyvityspaketissa - sinun on ensin maksettava vauriosta paikalliselle autovuokraamolle, mutta voit pyytää hyvitystä Auto Europelta jälkikäteen, kunhan esität kaikki pyydetyt asiakirjat.

  Jotkut tarjoukset sisältävät valmiiksi Super Cover omavastuun hyvityspaketilla.

  Nolla omavastuu

  Nolla-omavastuupaketin tarjoaa paikallinen autovuokraamo, mutta sen voi varata vuokra-auton kanssa Auto Europen nettisivuilla. Nolla omavastuu poistaa omavastuusi. Toisin sanoen, sinulla ei ole omavastuuta. Sen takia, jos vahingon kattaa paketti, sinun ei tarvitse maksaa. Kuitenkin jos paketti ei kata joitakin vahinkoja (yleisimmät poikkeukset ovat lasit, renkaat, auton pohja ja katto), silloin sinun tulee maksaa vahingosta.

  Voit löytää tarjouksia, jotka sisältävät nolla-omavastuupaketin.

  Super Breakdown Cover nolla-omavastuulla

  Super Breakdown Cover, Auto Europen lisäpalvelu nolla omavastuulle Yhdysvalloissa, kattaa ne auton osat, jotka eivät sisälly peruspakettiin. Käytännöllisesti katsoen, jos vahinko tapahtuu niille auton osille, jotka eivät sisälly nolla omavastuupakettiin, (yleensä pyörät, renkaat, pohja ja katto), asiakas maksaa ensin vahingosta vuokraamolle ja voi sen jälkeen hakea hyvitystä Auto Europelta. Asiakkaan on toimitettava tarvittavat asiakirjat Auto Europelle hakeakseen hyvitystä. Super Breakdown Cover kattaa myös hinausmaksut, käyttämättömien vuokrapäivien hyvityksen lääketieteellisistä syistä tai auton vauriot ja vauriot lisävarusteille (esim. navigaattori, lastenistuimet).

  Usein kysytyt kysymykset

  Miksi kannattaa hankkia omavastuun suoja Auto Europelta, eikä maksaa lisävakuutusta paikalliselle autovuokraamolle?

  Tähän on kaksi syytä. Ensinnäkin, voit jo varata ja maksaa tuotteitamme netissä etukäteen, joten sinun ei enää tarvitse huolehtia, onko paikallisella autovuokraamolla tarjota lisävakuutusta ja sinun ei tarvitse maksaa lisämaksuja autoa noudettaessa. Toiseksi, vaikka paikallinen yritys tarjoaa lisävakuutusta, Auto Europen tarjoamat tuotteet ovat useimmiten huomattavasti halvempia kuin paikan päällä tarjotut vakuutukset.

  Hankin yhden Auto Europen tuotteista, pitääkö minun silti jättää takuusumma vuokra-autosta?

  Kyllä. Omavastuun hyvityspalvelu ei poista paikallisen autovuokraamon vaatimaa omavastuuta, ja sinun on silti jätettävä turvatakuu. Kuten kaikkien muiden vuokrien tapauksessa, omavastuu varataan kansainväliseltä luottokortilta; sen vuoksi on välttämätöntä, että pääkuljettajan (jonka nimiin varaus tehdään) luottokortilla on riittävä luottoraja hänen nimissä, ja että tämä kortti esitetään paikallisessa autovuokraamossa autoa noudettaessa. Useimmat autovuokraamot vaativat turvatakuun varausta myös silloin, kun olet varannut nolla omavastuupaketin. Lue käyttöehdot ja paikalliset maksut- osio varausjärjestelmästämme lisätietoja varten ennen vuokran maksamista.

  Paikallisen autovuokraamon edustaja kertoo minulle, että minun on silti hankittava heidän lisävakuutus, vaikka hankin jo omavastuun suojan Auto Europen kautta. Pitääkö minun hankkia heidän vakuutus?

  On tärkeää ymmärtää, että paikallisen autovuokraamon henkilöstö harjoittaa myyntiä ja luonnollisesti yrittävät myydä yhtiön tuotteita asiakkaalle. Lisävakuutuksien ostaminen riippuu asiakkaasta, ja lukuun ottamatta muutamia poikkeuksia, kaikki paikallisesti tarjotut lisävakuutukset ovat vapaaehtoista. Jos paikallisesti tarjottu vakuutus on omavastuun poistoa varten, se ei todennäköisesti ole tarpeen Auto Europelta hankitun tuotteen lisäksi.

  Autovuokraamo voi tarjota myös vakuutusta, joka kattaa ne osat autosta, jotka eivät kuulu meidän hintojen peruspakettiin, kuten renkaat, lasit ja auton pohja. Tässä tapauksessa asiakas päättä itse, ottaako hän tämän lisävakuutuksen. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos olet ostanut Super Cover tuotteen, nämä osat ovat katettu hyvityksellä.

  Mitä minun tulee tehdä, jotta voin pyytää omavastuun hyvitystä Auto Europelta?

  Löydät yksityiskohtaisen selvityksen siitä, mitä sinun tarvitsee tehdä, meidän käyttöehdoista ja paikalliset maksut- osiosta meidän varausjärjestelmästä. Huomaathan, että on erittäin tärkeää ottaa yhteyttä poliisiin ja saada tapauksesta raportti, vaikka tapaukseen ei liittyisi muita osapuolia.

  Haluan lisätä yhden näistä palveluista varaukseeni, mutta en näe näitä vaihtoehtoja sivuillanne. Mitä teen?

  Tuotteet eivät ole saatavilla kaikkiin autoihin tai kaikissa noutokohteissa. Kun ne ovat käytettävissä, sinulla on mahdollisuus lisätä ne varauksesi ennen maksamista.