Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO MIAMI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Miami - Parhaat hinnat Auto Europella

  Auto Europe on tarjonnut laadukkaita autonvuokrauksen palveluita kilpailukykyisillä hinnoilla jo usean vuosikymmenen ajan. Suurella valikoimalla eri autoluokkia ja noutotoimistoja, se ei ole koskaan ollut näin helppoa matkustaessasi Yhdysvalloissa. Me voimme auttaa sinua järjestämään autonvuokrauksen Miamissa Floridassa, jonka avulla voit nauttia unohtumattomasta ajokokemuksesta Yhdysvalloissa koko maan halki aina San Franciscoon asti. Tuskin on olemassa parempaa tapaa tutustua tähän valtavaan maahan kun oma auto. Olitpa sitten lähdössä kaveriporukalla tai yksin kiertomatkalle, kaupunkilomalle tai luontoon, järjestämme juuri suunnitelmiasi sopivan ajoneuvon. USA:ssa erikoistarjouksiimme kuuluvat myös luksus- ja avoautot. Valinnanvaraa on paljon, joten mitä vielä haikailet? Tutustu myös asiakkaittemme kokemuksiin autonvuokrauksen asiakasarvosteluissa Miamista, niin tiedät, mikä sinua odottaa!

  Aurinkoiset rannat ja taiteellinen ulkoinen olemus sulautuvat mukavasti Miamin taustalle muun viehätyksen kanssa. Kasvava taiteellinen elämys, luova ruoka ja mainio yöelämä vetää puoleensa entistä enemmän matkailijoita. Vaikka täällä ei olisi rantaa, Miami olisi edelleen kiistaton kohde. Upeat 1930-luvun hotellit ovat osa maailman suurinta art deco-rakennuksien kokoelmaa. Trooppiset motiivit, kauniit merielementit ja ikoniset pastellivärit luovat elokuvamaisen tunnelman. Luovuus on yksi tämän kaupungin suurimmista tunnusmerkeistä. Taiteesta ja muotoilusta maailmankuuluun keittiöön, Miami on aina etsimässä rohkeita uusia ideoita, jotka näkyvät yllättävin tavoin. Auringolaskun aikaan alkaa paras osa päivästä bilehileille. Kaupungin yöelämä on kuumimmillaan salsabaareissa, coctailbaareissa ja kattobaareissa, mutta elämää on myös lukuisissa rocktaloissa. Matkaa pitkin Miamin rannikkoa vaikkapa avuoautossa, jonka voit vuokrata lomallesi autovuokraamosta Miamissa!

  Liikenne Miamissa

  Miami Beach on kytketty mantereelle neljällä Biscaynen lahden yli rakennetulla pengertiellä. Tärkein niistä on pohjois-eteläinen moottoritie I-95, joka päättyy US Hwy 1 tielle Miamin keskustan eteläpuolella. Floridan Turnpike, Dolphin Expressway (836) ja Airport Expressway (State Road 112) ovat tärkeitä maksullisia Miamin moottoriteitä. Palmetto Expressway (826) on ilmainen. Jos ajat maksullisilla teillä, maksu kerätään automaattisella laitteella nimeltään SunPass. Autovuokraamot Miamissa todennäköisesti tarjoavat niitä asiakkaille pientä maksua vastaan tai ne saattavat kuulua hintaan. Miamissa on ärsyttävä tapa antaa pääteille useita nimiä. Tämä ei kuitenkaan ole yhtä hämmentävää, kuin miltä se kuulostaa, useimmat liikennemerkit osoittavat jokainen reitin nimen, mutta se voi olla turhauttavaa ensikertalaisille kuljettajille. Paikallisten ajotyyli on hyvin agressiivista ja välinpitämätöntä. Jos et ole kokenut kuljettaja, ajaminen ainakin keskustassa voi olla stressaavaa. Tiet ovat yleisesti hyvässä kunnossa ja hyvin viitoitettuja. Lisää tietoa liikennesäännöistä USA:ssa saat täältä.

  Autonvuokraus ja pysäköinti Miamissa

  Pysäköinti on maksullista lähes kaikkialla kaupungissa. Jos päätät olla maksamatta, autosi hinataan pois yllättävän nopeasti. Nykyään suurin osa katupysäköinnistä on maksettava älypuhelimen sovelluksen kautta, vaikka tietyissä paikoissa on vielä muutamia maksuautomaatteja. Sinun on annettava rekisterikilven numero, ajoneuvosi sijainti ja oleskelun kesto. Miamissa käytettävä sovellus on Pay By Phone. Miami Beachissa sinun on käytettävä Park Mobile -sovellusta. Useimmissa paikoissa pysäköinti kadulla on ilmaista klo 3.00-9.00 välillä. South Beachillä löytyy automaatissa maksettavia parkkipaikkoja ja useimmat antavat sinulle mahdollisuuden maksaa jopa kolmeksi tunniksi, minkä jälkeen voit maksaa lisää. Pysäköinnin hinnat vaihtelevat sijainnista riippuen. On olemassa monia kunnallisia pysäköintihalleja, jotka ovat yleensä helpoin ja edullisin vaihtoehto. Monet niistä sijaitsevat Collins Ave ja Washington Ave -alueilla.

  Miamin lentokenttä

  Miamin kansainvälinen lentokenttä on vilkkain lentokenttä Floridassa ja yksi vilkkaimmista kansainvälisistä lentokentistä maailmalla, sillä se palvelee yli 35 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Se sijaitsee noin 13 kilometriä luoteeseen kaupungin keskustasta. Terminaali koostuu yhdestä puoliympyrän muotoisesta rakennuksesta, joka jaetaan pohjois-, keski- ja eteläterminaaleihin, ja jossa on kolme kerrosta. Lentokentältä löytyvät kaikki mukavuudet ravintoloista ja kaupoista oleskelutiloihin ja kylpylään. Lentokentän kylpylässä voit rentoutua ennen matkaasi hieronnalla, manikyyrillä ja hankkia hiukan tekorusketusta.

  Miami International Airport (MIA)
  Nettisivut: www.miami-airport.com/
  Puhelin: +1 (305) 876-7000

  Tekemistä Miamissa

  Miami ei todellakaan tarvitse johdantoa. Se on tunnettu ympäri maailmaa sen hohdon ja tyylin, sekä sen hiekkarantojen ja aurinkoisen sään ansiosta. Miami on kaupunki, joka vangitsee sinut häikäisevällä glamourilla ja pitää sinut sen lumossa. Kaupungin luonnon kauneus vie sydämesi myös Biscaynen lahdelta ja kirkkaalta eteläisen Floridan taivaalta. Miami on ennen kaikkea glamouria, mutta vietä täällä vähän aikaa ja kaivaudu hieman syvemmälle nähdäksesi, mitä löytyy pinnan alta. Tai yksinkertaisesti mene virran mukana ja hemmotele itseäsi ylellisyydellä oikeaan Miamin tyyliin.

  • Ikoninen Miami Beach: Kun ajattelet Miamin tarjoamia mahdollisuuksia, mieleesi tulee heti hiekkaranta, jossa paistaa aurinko. Miami Beach on Miamin parhaimpia alueita, jossa voit nauttia auringon säteitä hiekkarannalla ja se on kuin legenda kaupungissa. Ranta itse sijaitsee teknisesti Miamin kunnan ulkopuolella, koska se sijaitsee saarella. Rantoja lukuun ottamatta alue tunnetaan myös Art Deco -alueestaan ja harvinaisista, mutta kauniista rakennuksista. Upeiden kauppakeskuksien, ja tunnettujen kylpylöiden ansiosta, asukkaat ja vierailijat kuluttavat täällä ylellisesti kokemusten ja mukavien vaatteiden vuoksi. Bilettäjille on tarjolla satoja juomia tanssiklubeilla ja baareissa. Taiteen ystäville löytyy art deco -arkkitehtuuria ja Bassomuseo. Rentoutuminen hiekalla on todella paras ilmainen toiminta. Useimmat kävijät viettävät päiviä löhöillessä rannalla tai uimassa, surffaten ja melomalla Atlantin valtamerellä. Älä myöskään unohda pysähtyä hyvin liikkuttavan holokaustin muistomerkin kohdalla.

  • Jungle Island: Jungle Island on yksi Miamin suosituimmista nähtävyyksistä. Se on interaktiivinen eläintieteellinen puisto, sijaitsee Watsonin saarella, se tunnettiin aikaisemmin nimellä Parrot Jungle ja jossa vieraili jopa Winston Churchillin vuonna 1946. Jungle on vain muutaman minuutin päässä South Beachista ja Miamin keskustasta. Vuorovaikutteisten kokemusten kautta Jungle Island kiehtoo puiston kävijöitä seikkailuilla ja keksinnöillä. Jää katsomaan yhtä jännittävistä näytöksistä, jotka tapahtuvat päivittäin. Tapaa alueen laiskiaiset tai leiki rakastavien ja railakkaiden puoliapinoiden kanssa. Saarelta löytyy myös eksotiikkaa. Voit ottaa itsestäsi kuvia erilaisten papukaijojen ympäröimänä tai ruokkia ystävällisiä kenguruita. Joka viikko voit ottaa osaa joogatreeneihin omien varusteiden kanssa. Jos haluat olla mahdollisimman läheinen kaikkien eläinten kanssa, sinulla on mahdollisuus ostaa myös VIP-liput ja kokea kaikki yksityisesti. Saari on avoinna ympäri vuoden.

  • Art Deco District: Art Deco-kaupunginosalla, 1930-ja 40-luvun nostalgialla ja yli 800 kauniisti kunnostetuilla rakennuksilla on paljon tarjottavaa rennoille päiville Miami Beach -alueella. Merelle päin katsovat pastellinväriset rakennukset, joista monet sijaitsevat Ocean Drive -kadun varrella, ovat loistava paikka pysähtyä lounaalle tai päivälliselle. Sen neonvärisillä kylteillä ja katoksilla katetut ruokailualueet, Art Decon kaupunginosa herää todella henkiin pimeän jälkeen. Art Deco -arkkitehtuuri on moderni uusklassinen, joka on yhtä historiallinen, retro ja upea. Tyyli tunnetaan sen luonteenomaisista kirkkaista väreistä, sinisen ja pinkin pastelliväreistä. Tyypillisessä Art Deco -tyylisessä rakennuksessa on eksoottisia kasviston ja eläimistön motiiveja, sekä näkyviä rakenteellisia helmiä, kuten geometrisiä suihkulähteitä tai patsaita. Art Deco Welcome Center toimistosta löytyy kirjoja ja esitteitä ja sieltä lähtee opastettuja kierroksia Miamin Art Decon menneisyyteen.

  • Little Havana: Little Havana on värikäs latinalaisamerikkalaisen kulttuurin keskus Miamissa. Hyvin tunnettu kulttuurimaisemastaan, Little Havana tarjoaa paljon viihdettä ulkoilmatapahtumista moniin ravintoloihin ja erikoisruokakauppoihin. Jatkuvan vilkkaan latinalaisen musiikin kaikuessa ilmassa ja Kuuban tärkeitä henkilöitä kuuvaavan kadun taiteella uppoudut täysin tähän erottuvaan kulttuurilliseen ilmapiiriin. Vaikka Calle Ocho tunnetaan pienen Havannan sydämenä ja sieltä löytyy suurin osa kaikesta toiminnasta, kaupunginosa on levinnyt hitaasti ympäröiville kaduille ja väylille. Alue on täynnä latinasta inspiroivia kahviloita, ravintoloita, tapahtumapaikkoja ja markkinoita, jotka antavat tilaa ja äänen kaikille kulttuureille. Kuukauden viimeisenä perjantaina Little Havana isännöi Viernes Culturales -tapahtumia tai kulttuurisen perjantain, joka on kuukausittainen galleriayö, joka esittelee naapuruston kulttuuritaidetta. Little Havana tarjoaa monikulttuurisuutta Miamissa parhaimmillaan.

  • Miamin tiedemuseo: Monilla interaktiivisilla näyttelyillä ja monilla käytännöllisillä esityksillä Miamin tiedemuseo (Phillip and Patricia Frost Museum of Science) tarjoaa todella mahtavan kokemuksen, joka kattaa laajan valikoiman tieteen aloja, kuten fysiikka, biologia ja kemia. Se perustettiin vuonna 1950 ja se on kasvanut merkittävästi ja laajentanut tilojaan huomattavasti vuosien varrella. Museon näyttelyt muuttuvat säännöllisesti ja ne tarjoavat tuoreita teemoja ja näytöksiä. Useampikin käyntikerta ei ole koskaan liikaa. Kävijät pystyvät seisomaan 500 000 gallonan akvaarion alla ja katselemaan erilaisia haikaloja, delfiinejä, paholaisrauskuja ja muita olentoja. 250-paikkainen planetaario näyttää kävijöille "häikäisevän visuaalisen matkan" ulkoavaruuteen, valtameren syvyyksiin tai ihmiskehon sisään valtavalla kupuvalkokankaalla, joka kallistetaan eteenpäin 23,5 astetta, jolloin kuvat liikkuvat katsojan täydessä näkökentässä.

  Autonvuokraus ja päivämatkat Miamissa

  Key West

  Lähde päivämatkalle Miamista Key Westin saarelle ja vietä aikaasi kuten haluat. Matka autolla kulkee yli 40 sillan yli, josta kuuluisin on Seven Mile, ja matka kestää jopa reilun kolme tuntia. Nauti rennosta ilmapiiristä ja tutustu saareen omaan tahtiisi tai nauti erilaisesta toiminnasta, kuten katujunamatkat, raitiovaunumatkat, purjelautailu tai snorkkelisukellus. Näe saaren parhaimmat nähtävyydet, kuten Hemingway House, jossa Ernest Hemingway asui. Tai kävele Malloryn aukiolla; se sijaitsee aivan Key Westin historiallisessa vanhassakaupungissa. Katujunamatkat tarjoavat tietoa saaren historiasta, opas kertoo sinulle lisää saaren nähtävyyksistä vanhassakaupungissa. Voit varata snorkkelisukellusmatkan jopa kolmeksi tunniksi katamaraanilla koralliriutan luona. Kämä koralliriutta on yksi maailman suurimmista riutoista, jossa on runsaasti trooppisia kaloja ja meren elämää. Haluatko nähdä koralliriutan, mutta et halua mennä veteen? Lähde sen sijaan risteilylle lasipohjaisella veneellä. Täydelliset näkymät saat ilmasta purjelautailun avulla.

  Bahamasaaret

  Nauti hämmästyttävästä päivästä Bahamassa, jossa löytyy joitakin maailman upeimmista rannoista. Matkusta Miamista lautalla esimerkiksi Biminin kaupunkiin vain kahdessa tunnissa. Täällä voit nauttia auringosta 7 tunnin varran päivässä valkohiekkaisella rannalla, surffauksesta ja kaikenlaisesta hauskanpidosta, kuten rahapeleistä, vesiurheilusta tai yksinkertaisesti nauttia saaren luonnollisesta kauneudesta. Voit käydä kierroksella ja tutustua pieniin historiallisiin kohteisiin, joissa voit maistella monenlaisia paikallisia ruokia. Päivän jälkeen tässä kauniissa Karibian kohteessa tunnet olosi erittäin rennoksi ja piristyneeksi. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa Freeportin kaupunkiin Grand Bahamalla. Vieraile viereisen Port Lucayan vilkkailla ulkoilmamarkkinoilla rannan lähellä. Näe yksi Bahaman suurimmista olkimarkkinoista ja osta koruja ja matkamuistoja. Kokeile paikallisia herkkuja, kuten conch fritters ja kääretorttuja, tai kansainvälistä Välimeren ruokaa. Kaikille löytyy jotakin.

  Evergladesin kansallispuisto

  Tämä kansallispuisto on 6,110 km2 kokoinen suurin subtrooppinen erämaa Yhdysvalloissa. Koska se on niin suuri, kannattaa suunnitella matkaa etukäteen ja valita yksi lukuisista saatavilla olevista aktiviteeteistä. Voit käydä lyhyellä kävelyllä Anhinga-reitillä, jolla voit nähdä monia villieläimiä, kuten kilpikonnia, haikaroita ja alligaattoreita. Kiipeä Shark Valley:n tarkkailutornin huipulle ja näet alueen lintuperspektiivistä. Liiku täällä kiertueveneellä tai kajakilla, jotta näet paremmin krokotiilit, manaatit tai delfiinit. Katsele auringonlaskua Etelä-Floridan eteläisimmän pisteen taakse. Tutustu männikköön polkupyörällä, melo mangrovepuiden keskellä Nine-Mile lammella tai tutustu historialliseen Nike Hercules ohjustukikohtaan. Liity metsänvartijan seurassa suokävelylle. Lähde päivän tai jopa viikon mittaiselle matkalle itseksesi tai ryhmässä. Lukemattomat mahdollisuudet tarjoavat jokaiselle sopivan seikkailun!

  Maantieteelliset tiedot ja historia

  Miamin historia paljastaa, että kaupunki saa nimensä sanasta Mayaimi, eli iso järvi. Tequesta-intiaanit asuivat alueella kun ensimmäiset eurooppalaiset saapuivat Etelä-Floridan rannikolle. Intiaanit todennäköisesti rakennuttivat Miami Circle -nimisen rakennelman, jonka uskotaan olevan 2 000 vuotta vanha ja Yhdysvaltain itärannikon vanhin. Espanjalainen tutkimusmatkailija nimeltä Ponce de Leon saapui tähän paikkaan etsiessä elinvoimaisuuden ja rikkauden lähdettä, mutta hän omisti alueen kotimaalle Espanjalle. Hän kutsui aluetta nimellä Pascua de Florida, mikä tarkoitti kukkien juhlaa. Hän antoi tällaisen nimen, koska merimiehet löysivät maan palmusunnuntaina. Florida oli Espanjan hallussa lähes kaksi ja puoli vuosisataa. Espanjalaiset toivat mukanaan nykyaikaisia aseita ja tauteja, joka aiheutti Tequestasin alkuperäiskansan katoamisen. Seminolisotia käytiin alueella vuosina 1818-1858. Vuonna 1821 Yhdysvallat osti Floridan Espanjalta ja se on pysynyt maan hallussa siitä asti.

  Miamin nykyaikainen historia alkoi vuonna 1896, kun Henry Flagler rakensi rautatien. Sen rakentamisen myötä kaupunki kehittyi nopeasti ja Miamin kaupunki sisällytettiin Floridan osavaltioon samana vuonna. Vuosisadan jälkeen rakennettiin erilaisia salaojituskanavia ja hurjaa kiinteistöjen kasvua tapahtui 1920-luvulla. Monia joukkoja saapui alueelle toisen maailmansodan aikana koulutusta varten. Sodan jälkeen Miami muuttui upeaksi lomakohteeksi, jossa on kehittynyt liikenneverkosto. 80- ja 90-luvuilla kaupunki oli merkittävä talouden keskus, mutta lopussa kärsi taloudellisesti ja muuttui maan neljänneksi köyhimmäksi kaupungiksi. Vuonna 2001 talous taas kehittyi nopeasti ja turismi on edelleen yksi suurimmista tekijöistä. Kaupunki on erittäin suosittu talvilomakohde sen hiekkarantojen ja täydellisen ilmaston ansiosta. Kaupunki on myös kansainvälinen pankki- ja rahoitusalan, liike-elämän palveluiden, teollisuuden, sekä kansainvälisen kaupan keskus.

  Miami ja sen lähiöt sijaitsevat laajalla tasangolla Evergladesin kansallispuiston ja Biscaynen lahden välissä. Alue ei ylitä 12 m merenpinnan yläpuolelle. Korkeimmat alueet löytyvät pitkin Miami Rock Ridge rannikkoa. Kaupungin keskusta sijaitsee Biscaynen lahden rannalla, jossa on useita satoja luonnollisia ja keinotekoisesti luotuja saarialueita, joista suurimpia ovat Miami Beach ja South Beach. Miami on jakautunut moniin eri kaupunginosiin, karkeasti pohjoiseen, etelään, länteen ja keskustaan. Kaupungin sydän on Downtown Miami ja sijaitsee teknisesti kaupungin itäpuolella. Golfvirta kulkee vain 24 kilometrin päässä rannikosta, jonka ansiosta kaupungin ilmasto pysyy lämpimänä ja lievänä koko vuoden. Kaupungissa vallitsee trooppinen monsuuni-ilmasto ja useinmiten kesät ovat kuumia, kosteita ja lyhyitä ja talvet lämpimiä ja ilmasto kuivempaa talvikuukausina. Lämpötila tammikuusta toukokuuhun on yleensä noin 19 asteen paikkeilla ja toukokuusta joulukuuhun noin 30-35 astetta.

  Matkustaminen Miamissa

  Autonvuokraus Miamissa on ehdottomasti mainioin tapa liikkua kaupungin ulkopuolella, jos haluat joustavuutta, mutta kaupungin sisältä löytyy myös helppoja julkisen liikenteen yhteyksiä. Miamin Miami-Dade Transit ja SFRTA ylläpitävät julkista liikennettä kaupungissa, johon kuuluvat kaupunkijunat (Tri-Rail), metro (Metrorail), ilmajuna (Metromover) ja bussit (Metrobus). Lippuja voi ostaa tietyiltä asemilta, netistä, tai helpoiten maksat matkasi ladattavalla pre-paid EASY Card tai EASY Ticket korteilla. Miamin satama on yksi suurimmista Yhdysvalloissa. Satamalla on seitsemän terminaalia ja täältä löytyvät suurimmat risteilyalukset, joilla pääset USA:n muihin kaupunkeihin ja jopa muihin Amerikan tai Euroopan maihin. Miamin päärautatieltä lähtee taajama- ja pikajunia maan muihin kaupunkeihin.

  Metro ja ilmajuna
  Metrorail on 22-asemainen rautatie, joka kulkee Palmettosta (Länsi-Miami) Miamin keskustaan ja Dadelandiin (Etelä-Miami). Metrolla on myös erityinen oranssi linja, joka kulkee lentoasemalle ja päättyy Miami Intermodal-keskukseen, joka on uusi liikennekeskus. Lippuja saa kertakäyttöön tai jopa kuukaudeksi. Erona metron ja ilmajunan välillä on se, että ilmajuna on ilmainen. Lisäksi metro on suunniteltu erityisesti työmatkalaisille, koska se kulkee etelään ja länteen Miamin lähiöihin. Ilmajuna tarjoaa pienempiä reittejä Miamin ja Brickellin keskustaan ja se toimii myös muiden liikennemuotojen välisenä yhteytenä. Ilmajuna on erityisen kätevä vierailijoille, ketkä oleskelevat Miamin keskustassa ja haluavat tutustua kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin.

  Linja-autot
  Metrobusseilla on yli 90 reittiä ja lähes 1000 bussia. Yksi linja-autojen tärkeimmistä eduista on se, että reitit palvelevat niitä kaupungin alueita, jonna ei kulje junia, kuten Miami Beach, Key Biscayne, Homestead ja jopa Fort Lauderdale ja Florida Keys. Jotkut bussilinjat kulkevat 24 tuntia vuorokaudessa ja voit tarkistaa linjasi ajat sen aikataulusta. Miamin kansainväliselle lentokentälle kulkee edullinen Airport Flyer (reitti 150). Tämä pikavuoro kulkee 30 minuutin välein Miamin kansainväliseltä lentokentältä pysäkille South Beachissa. Siellä South Beach Local (reitti 123) on South Beachin vierailijoiden ja asukkaiden suosittu bussireitti, joka pysähtyy sen suosituimmilla alueilla.

  Voinko vuokrata asuntoauton Miamissa?

  Tiesitkö, että Auto Europe tarjoaa sinulle jotakin hyvin erityistä? Tavallisten vuokra-autojen lisäksi tarjoamme nyt valikoiman asuntoautoja Miamissa omatoimisille matkoille. Tutki Miamissa saatavilla olevien asuntoautojen tarjouksia ja soita meille, jos sinulla on kysyttävää. Tutustu Floridan aurinkoisiin hiekkarantoihin, taiteeseen tai kaupunkielämään. Matkaa läheisiin kansallispuistoihin ja leiriydy mukavasti tähtien alle luonnon keskelle. Tee matkastasi avullamme täysin unohtumaton!

  Käytännöllisiä linkkejä

  Miamin turisti-info