Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO MIAMI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Miami – tutustu Auringonpaisteen osavaltioon

  Autonvuokraus Miami

  Aurinkoiset rannat ja taiteellinen ulkoinen olemus sulautuvat mukavasti USA:n Floridan osavaltion eteläisessä kärjessä sijaitsevan Miamin taustalle muun viehätyksen kanssa. Taiteellinen elämys, luova ruoka ja mainio yöelämä vetävät puoleensa entistä enemmän matkailijoita. Upeat 1930-luvun merenrantahotellit ovat osa maailman suurinta art deco-rakennusten kokoelmaa. Trooppiset kasvit, kaunis meri, hiekkarannat ja ikoniset pastellivärit luovat elokuvamaisen tunnelman. Kaupungin uniikki sijainti Karibian saarten ja Latinalaisen Amerikan kohdatessa antaa Miamille luovaa energiaa ja sekoituksen eri kulttuureja, eri kaupunginosien tarjotessa omanlaistaan taidetta ja kulttuurielämyksiä kaikille niistä kiinnostuneille. Taiteesta ja muotoilusta maailmankuuluun keittiöön, Miami on aina etsimässä rohkeita uusia ideoita, jotka näkyvät yllättävin tavoin. Auringonlaskun aikaan alkaa paras osa päivästä bilehileille. Kaupungin yöelämä on kuumimmillaan salsabaareissa, cocktailbaareissa ja kattobaareissa, mutta elämää on myös lukuisilla rock-klubeilla. Matkaa pitkin rannikkoa vaikkapa avoautolla, ja saat todellisen Miami-kokemuksen! Lyhyen matkan päässä kaupungista on useita upeita käyntikohteita, kuten Evergladesin kansallispuisto, jossa näet esimerkiksi alligaattoreita, tai jos haluat kiertää lisää ihastuttavia hiekkarantoja, voit hurauttaa Fort Lauderdaleen alle 50 kilometrin päässä rannikkoa pitkin pohjoiseen. Jos matkustat Floridaan, sinun on myös käytävä Florida Keysissa, jotka ovat siltojen yhdistämiä trooppisia saaria. Aja koko matka saarten eteläisimpään päätyyn Key Westiin, ja nauti luonnonkauniiden henkeäsalpaavan upeiden merimaisemien hehkusta auringossa.

  Auto Europe on tarjonnut laadukkaita autonvuokrauksen palveluita kilpailukykyisillä hinnoilla jo usean vuosikymmenen ajan, vuodesta 1954 alkaen. Suuren valikoiman eri autoluokkia ja noutotoimistoja avulla, ei matkustaminen Yhdysvalloissa ole koskaan ollut näin helppoa. Me voimme auttaa sinua järjestämään autonvuokrauksen Miamissa, ja voit nauttia unohtumattomasta ajokokemuksesta Yhdysvalloissa, vaikka koko maan halki aina San Franciscoon asti. Tuskin on olemassa parempaa tapaa tutustua tähän valtavaan maahan kuin oma auto. Olitpa sitten lähdössä kaveriporukalla tai yksin kiertomatkalle, kaupunkilomalle tai luontoon, järjestämme juuri suunnitelmiisi sopivan ajoneuvon. Helppokäyttöinen hakukoneemme kokoaa vuokraamoiden saatavilla olevat ajoneuvot yhdelle sivulle, ja voit vertailla eri vaihtoehtoja yhdellä vilkaisulla. Jos tarvitset neuvoa tai apua, palvelee ammattitaitoinen asiakaspalvelumme numerossa +358 942 720 607 viikon jokaisena päivänä. USA:ssa erikoistarjouksiimme kuuluvat myös luksus- ja avoautot. Valinnanvaraa on paljon, joten mitä vielä haikailet? Tutustu myös muiden asiakkaidemme kokemuksiin ja lue autonvuokrauksen asiakasarvostelut Miamista, niin tiedät mitä odottaa!

  Lisätietoja autonvuokrauksesta Miamissa saat klikkaamalla alla olevia linkkejä eri vuokrauksen aiheista:

  Kumppanit UKK Matkaopas

  Mistä noudan vuokra-auton Miamissa

  Työskentelemällä kaikkien parhaimpien vuokraamoiden kanssa, Auto Europe pystyy tarjoamaan laajan valikoiman noutokohteita Miamissa ja muualla Auringonpaisteen osavaltiossa, eli voit noutaa autosi lentoasemalta tai useasta keskustan toimipisteistä, ja olet matkalla Florida Keysiin tai vaikkapa Orlandoon tuota pikaa.

  Auttaaksemme sinua tekemään oikean valinnan, kätevä hakukoneemme mahdollistaa kattavan haun, jonka avulla löydät itsellesi ja reissuusi parhaiten soveltuvan ajoneuvon sopivimmasta noutopisteestä. Tee haku valitsemalla halutut päivät ja kaupunki ja sen jälkeen voit nähdä valikoiman joko vuokraamoittain tai selata toimipisteitä interaktiivisesta kartasta, joka näyttää toimiston tarkan sijainnin.

  Miamin lentokenttä

  Vuonna 1928 perustettu Miamin kansainvälinen lentoasema on vilkkain lentokenttä Floridassa ja yksi vilkkaimmista kansainvälisistä lentokentistä maailmalla, sillä se palvelee yli 45 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Se sijaitsee noin 13 kilometriä luoteeseen kaupungin keskustasta. Terminaali koostuu yhdestä puoliympyrän muotoisesta rakennuksesta, joka jaetaan pohjois-, keski- ja eteläterminaaleihin, ja jossa on kolme kerrosta. Lentokentältä löytyvät kaikki mukavuudet ravintoloista ja kaupoista oleskelutiloihin ja kylpylään. Lentokentän kylpylässä voit rentoutua ennen matkaasi hieronnalla, manikyyrillä ja hankkia hiukan tekorusketusta. Vaikka kenttä on yksi suurimmista USA:n lentoasemista, on se hyvin suunniteltu ja vuokra-auton noutaminen on helppoa. Laukkujen noutamisen jälkeen nouse MIA Mover shuttle-bussin kyytiin, ja bussi vie sinut MIA Rental Car Center -autonvuokrauspisteeseen, josta vuokraamosi löytyy. Tarkista kuitenkin tarkat nouto-ohjeet varausvaiheessa ja vahvistuksesta, sillä ohjeet saattavat muuttua. Muista myös varmistaa, että pääkuljettajalla on nimissään oleva ajokortti, luottokortti ja henkilöllisyystodistus mukana auton noutoa varten.

  Miamin kansainvälinen lentoasema (MIA)
  Kotisivut: miami-airport.com
  Osoite: 2100 NW 42nd Ave, 33142 Miami, Florida, Yhdysvallat
  Puhelin: +1 305 876 7000


  Varaa parhailta autovuokraamoilta Miamissa

  Auto Europe on johtava kansainvälinen autonvuokrauksen välittäjä, joka tarjoaa laajan valikoiman käteviä nouto- ja palautuskohteita 180 eri kohteessa ympäri maailman, myös Miamissa. Monivuotisen yhteistyömme ansiosta kansainvälisten ja paikallisten vuokraamojen kanssa, olemme voineet tarjota asiakkaillemme parasta palvelua ja markkinoiden alhaisimpia hintoja vuodesta 1954 alkaen. Altaolevista linkeistä voit lukea lisää muutamista yhteistyövuokraamoistamme, kuten Alamosta ja Sixtistä. Teemme yhteistyötä myös usean muut vuokraamon, kuten esimerkiksi Thriftyn, Avisin ja Enterprisen kanssa. Kannattaa huomioida, että muutama vuokraamo kuuluu samaan yritykseen, ja täten saattavat palvella samasta toimipisteestä.

  Alamo - Autonvuokrauksen tiedot Budget - Autonvuokrauksen tiedot Europcar - Autonvuokrauksen tiedot Sixt - Autonvuokrauksen tiedot

  Mikäli tarvitset lisää tietoa yhteistyökumppaneistamme tai heidän käytännöistään, kuten aukioloaikojen ulkopuoliseen auton noutoon liittyen tai tarvitset vastauksen kysymyksiin koskien autonvuokrauksen ikärajoituksia, on ammattitaitoinen asiakaspalvelumme vain puhelinsoiton tai sähköpostin päässä ja antaa mielellään vastauksen kaikkiin autonvuokraukseen liittyviin kysymyksiin.


  Usein kysytyt kysymykset autonvuokrauksesta Miamissa

  Ota meihin yhteyttä

  Tässä osiossa vastaamme joihinkin useimmiten kysyttyihin kysymyksiin liittyen edulliseen autonvuokraukseen Miamissa Auto Europen kautta. Lue alla olevat kootut vinkkimme autonvuokrauksen eri osa-alueisiin, kuten luottokortteihin, turviin, tietulleihin, liikenteeseen ja moneen muuhun tärkeään aiheeseen liittyen. Jos tarvitset lisätietoja, soita varaustiimillemme numeroon +358 942 720 607, asiakaspalvelijamme auttaa mieluusti varauksessasi ja avustaa matkan suunnittelussa.


  Tarvitsenko luottokortin autonvuokrausta varten Miamissa?

  Kyllä, tarvitset luottokorttia auton noutamiseen. Matkustajien tulee varautua esittämään voimassa oleva luotollinen kortti pääkuljettajan nimellä auton noudon yhteydessä. Vuokraamo varaa yleensä turvatakuun kortilta, ja summa palautetaan kortille, kun ajoneuvo on palautettu ilman vaurioita. Suosittelemme hankkimaan mukaan luottokortin korkeahkolla luottorajalla, jotta varmasti pystyt noutamaan autosi sopimuksen mukaan. Yhdysvalloilla maksetaan paljon luottokortilla, eli luottoraja kannattaa tarkastaa ja tarvittaessa nostaa reissun ajaksi jo tästäkin syystä. Lisätietoja saadaksesi, suosittelemme lukemaan lisää tietoa luottokorteista ja turvatakuusta. Huomioitavaa on myös, että luksusautoa vuokratessa sinulta saatetaan pyytää kaksi luottokorttia ajoneuvon korkean arvon vuoksi, eli tutustu varausehtoihin huolella.

  Voit helposti selvittää mitkä luottokortit paikallinen vuokraamo kelpuuttaa takuuta varten. Tee haku normaalisti Auto Europen hakukoneella kotisivuillamme. Kun löydät mieluisan auton voit klikata sinistä Hinnoittelun tiedot -nappia, ja löydät välilehdiltä kaiken tarvittavan tiedon hyväksytyistä luottokorteista ja turvatakuun määrästä. Muista myös varmistaa, että muistat PIN-koodisi, sillä vuokraamo tarvitsee sitä takuun varaamiseen.

   

  Mitä vakuutuksia tarvitsen vuokra-autoa varten Miamissa?

  On useita autonvuokrauksen suojiin liittyviä asioita, jotka tulee ottaa huomioon kun teet autonvuokrauksen Miamissa Auto Europen kautta. Nolla omavastuu sisältyy kaikkiin varauksiin, ja siihen kuuluu arvonlisävero (alv), vastuuvakuutus, tulipalovakuutus, kolarisuja (eli Collision Damage Waiver CDW) nolla omavastuulla ja varkaussuoja (eli Theft Protection TP) nolla omavastuulla. Onnettomuuden tai vahingon syntyessä on kuljettajan aina oltava yhteydessä paikalliseen Miamin autovuokraamoon ja Auto Europeen ja vahingon luonteesta riippuen myös paikallisiin viranomaisiin. Jos tarvitset apua varauksen jälkeen, voit ottaa yhteyttä vuokrasopimuksen ja muiden asiakirjojen kanssa menneiden varausten asiakaspalveluumme, ja saat apua asian selvittämisessä. Muista pitää kaikki kuitit ja sopimukset tallella, sillä niiden toimittaminen asiakaspalveluun nopeuttaa käsittelyä huomattavasti. Ongelmat on kuitenkin helpointa selvittää tuoreeltaan, eli pyri soittamaan meille jo vuokran aikana, mikäli vastoinkäymisiä ilmenee tai tarvitset tukea varauksen kanssa.

  Kun haluat lisätietoa autonvuokrauksen eri suojista, on nettisivumme oikea paikka tiedon löytämiseen. Jos haluat yleistietoa, löydät paljon infoa matkavinkit-sivultamme, ja tarkempaa tietoa saat tekemällä haun näppärällä hakukoneellamme ja Miamin autovuokraamojen vertailun ja ajoneuvon valitsemisen jälkeen voit painaa sinistä "Hinnoittelun tiedot" nappia, jonka välilehdeltä löydät tarkemmat tiedot. Varausta tehdessäsi saatat nähdä samalle ajoneuvolle useita eri hintoja, ja voit valita itsellesi sopivan paketin. Jos valitset esimerkiksi nolla omavastuun, eli peruspaketin USA:ssa, voit tarkastaa suojan sisällön nopeasti painamalla hinnan vieressä olevaa sinistä infonappulaa, ja saat listauksen suojista, jotka sisältyvät hintaan.

  Huomaa, että joskus vuokraamon työntekijät saattavat kaupata paikallisia lisävakuutuksia Auto Europelta hankittujen suojien lisäksi. Nämä lisävakuutukset ovat täysin vapaaehtoisia, eli on hyvä olla tietoinen siitä, mitä varaus jo sisältää, ettei tule maksaneeksi samaa palvelua tuplasti. Mikäli hyväksyt paikallisen vakuutuksen kohteessa ja vahvistat sen allekirjoituksella, ei Auto Europe voi kumota maksua jälkikäteen.

   

  Liikenne Miamissa

  Miami Beach on kytketty mantereelle neljällä Biscaynen lahden yli rakennetulla pengertiellä. Tärkein niistä on pohjois-eteläinen moottoritie I-95, joka päättyy US Hwy 1 tielle Miamin keskustan eteläpuolella. Floridan Turnpike, Dolphin Expressway (836) ja Airport Expressway (State Road 112) ovat tärkeitä maksullisia Miamin moottoriteitä. Palmetto Expressway (826) on ilmainen. Jos ajat maksullisilla teillä, maksu kerätään automaattisella laitteella nimeltään SunPass. Autovuokraamot Miamissa todennäköisesti tarjoavat niitä asiakkaille pientä maksua vastaan tai ne saattavat kuulua hintaan. Miamissa on ärsyttävä tapa antaa pääteille useita nimiä. Tämä ei kuitenkaan ole yhtä hämmentävää, kuin miltä se kuulostaa, sillä useimmat liikennemerkit osoittavat jokaisen reitin nimen, mutta se voi olla turhauttavaa ensikertalaisille. Paikallisten ajotyyli on etenkin ruuhka-aikoina melko aggressiivista ja välinpitämätöntä. Jos et ole kokenut kuljettaja, ajaminen ainakin keskustassa voi olla stressaavaa. Kaupunki on kuitenkin hyvin suunniteltu ja helposti navigoitavissa. Sen tiejärjestelmä perustuu numeeriseen "Miami Gridiin", jossa Flagler Street muodostaa itä-länsi-akselin ja Miami Avenue pohjois-eteläsuuntaisen pituuspiirin. Tiet ovat yleisesti hyvässä kunnossa, leveitä ja hyvin viitoitettuja. Ruuhkaa välttääksesi on hyvä ajaa sitä niin sanotusti vastaan, eli aamuisin etelästä pohjoiseen ja toiseen suuntaan iltaisin. Lisää tietoa paikallisista liikennesäännöistä saat USA:n kuljettajan oppaastamme.

  Autonvuokraus Miamissa on ehdottomasti mainioin tapa liikkua kaupungin ulkopuolella, mutta kaupungin sisältä löytyy myös helppoja julkisen liikenteen yhteyksiä. Miamin Miami-Dade Transit ja SFRTA ylläpitävät julkista liikennettä kaupungissa, johon kuuluvat kaupunkijunat (Tri-Rail), metro (Metrorail), ilmajuna (Metromover) ja bussit (Metrobus). Lippuja voi ostaa tietyiltä asemilta, netistä, tai helpoiten maksat matkasi ladattavalla pre-paid EASY Card tai EASY Ticket -korteilla. Miamin satama on yksi suurimmista Yhdysvalloissa. Satamalla on seitsemän terminaalia ja täältä löytyvät suurimmat risteilyalukset, joilla pääset USA:n muihin kaupunkeihin ja jopa muihin Amerikan tai Euroopan maihin. Miamin päärautatieltä lähtee taajama- ja pikajunia maan muihin kaupunkeihin.

   

  Autonvuokraus ja pysäköinti Miamissa

  Miamin pysäköintiviranomainen (Miami Parking Authority, MPA) hallinnoi lähes kaikkia kaupungin julkisia ja yksityisiä kadunvarsipysäköintialueita ja julkisia pysäköintialueita. Pysäköinti on maksullista lähes kaikkialla kaupungissa. Jos päätät olla maksamatta, autosi hinataan pois yllättävän nopeasti tai saat vähintään tuntuvan sakon. Nykyään suurin osa katupysäköinnistä on maksettava älypuhelimen sovelluksen kautta, vaikka tietyissä paikoissa on vielä muutamia maksuautomaatteja. Sinun on annettava rekisterikilven numero, ajoneuvosi sijainti ja oleskelun kesto. Miamissa käytettävä sovellus on Pay By Phone. Miami Beachissa sinun on käytettävä Park Mobile -sovellusta ja oltava tarkkana, ettet jätä autoasi ainoastaan asukkaille varatuille paikoille. Useimmissa paikoissa pysäköinti kadulla on ilmaista klo 3.00–9.00 välillä. Bayside Marketplacen (loistava paikka ostaa tuoreita paikallisia elintarvikkeita) lähistöllä olevat pysäköintipaikat ovat melko halpoja. South Beachillä löytyy automaatissa maksettavia parkkipaikkoja ja useimmat antavat sinulle mahdollisuuden maksaa jopa kolmeksi tunniksi, jonka jälkeen sinun täytyy maksaa lisää. Pysäköinnin hinnat vaihtelevat sijainnista riippuen. On olemassa monia kunnallisia pysäköintihalleja, jotka ovat yleensä helpoin ja edullisin vaihtoehto. Tunnistat pysäköintialueet sinisestä P-kyltistä. Monet niistä sijaitsevat Collins Ave ja Washington Ave -alueilla.

   

  Pitääkö minun maksaa tietullia, kun ajan vuokra-autolla Miamissa?

  Kyllä. Kuuluisa Florida Tunrpike on maksullinen tie ja se kulkee muun muassa Miamin, Fort Lauderdalen ja West Palm Beachin läpi, jossa se kulkee samansuuntaisesti I-95-tien kanssa. Florida Turnpiken pääosa alkaa Golden Glades risteyksestä kuusikaistaisena valtatienä ja se kulkee Golden Glades tullipuomien (käteismaksuton tietullipiste) läpi, toimintaperiaate on sama kuin HEFTissä. Noin 3 kilometrin päässä tiemaksupisteestä pohjoiseen tie ohittaa Hard Rock Stadiumin, joka on jalkapalloliiga Miami Dolphinsin kotikenttä, länteen ennen kuin tie risteää HEFT:n pohjoispään kanssa Miami-Daden ja Browardin piirikunnan rajalla 6 kilometriä Golden Gladesista. Kun lähdet Miamista kiertoajelulle, varaudu maksamaan tietullit Sawgrass Expresswaylla, Alligator Alleylla (tai Everglades Parkwaylla) ja Florida Turnpiken Homesteadin jatkeella, sillä jälkimmäinen on yksi vilkkaimmista teistä Floridassa. Florida oli yksi ensimmäisistä osavaltioista, jossa otettiin käyttöön käteismaksuttomat tietullit. Voit maksaa Miamista vuokraamasi auton tiemaksut käyttämällä voimassa olevaa tiemaksulappua (tai transponderia), kuten SunPass, E-ZPass, E-Pass jne. Joillakin tietullikopeilla hyväksytään edelleen käteistä, joten autossa kannattaa pitää kolikoita mukana kaiken varalta.

   

  Tarvitsenko kansainvälisen ajokortin vuokratakseni auton Miamissa?

  Kansainvälinen ajokortti eli IDL (International Driver's License) on suositeltava, jos kuljettajan ajokortti ei ole englanniksi, mutta se ei kuitenkaan ole pakollinen. Kansainvälinen ajokortti on pakollinen, jos ajokortti ei ole kirjoitettu roomalaisin aakkosin (kuten Japanin, Kreikan, Venäjän, Bulgarian jne. ajokortit). Näissä tapauksissa IDL on pakollinen alkuperäisen ajokortin lisäksi. Kansainvälinen ajokortti tekee kuitenkin vuokrauksesta sujuvampaa, ja helpottaa paikallisten viranomaisten kanssa asiointia, jos esimerkiksi poliisi pysäyttää sinut tien viereen, eli suositellemme sen hankkimista.

   

  Voinko vuokrata asuntoauton Miamissa?

  Kyllä - tavallisten vuokra-autojen lisäksi tarjoamme nyt valikoiman asuntoautoja Miamissa omatoimisille matkoille. Tutki Miamissa saatavilla olevien asuntoautojen tarjouksia ja soita meille, jos sinulla on kysyttävää. Tutustu Floridan aurinkoisiin hiekkarantoihin, fantastisiin näköaloihin, taiteeseen ja kaupunkielämään. Matkaa läheisiin kansallispuistoihin ja leiriydy mukavasti tähtien alle luonnon keskelle. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa kun sinun ei tarvitse miettiä missä hotellissa yövyt ja voit myös halutessasi valmistaa ruokaa kätevästi asuntoautosi keittiössä. Matkailuautoja löytyy eri kokoonpanoille, ja voit helposti varata auton pienelle kaveriporukalle tai suurperheelle. Tällä hetkellä suurin tarjolla oleva ajoneuvo on FS31 Standard, jossa on jopa 8 makuupaikkaa. Tee matkastasi avullamme täysin unohtumaton!


  Matkaopas Miami

  Miami on yksi Yhdysvaltojen suosituimmista turistikohteista, ja sillä on paljon muutakin tarjottavaa palmupuiden reunustamien bulevardien ja kuuluisien rantojen lisäksi. Florida tunnetaan myös nimellä Sunshine State eli Auringonpaisteen osavaltio, sillä aurinko hellii alueella asuvia melkein jatkuvasti. Kaupungilla on tarjolla kulttuuria, viihdettä ja vapaa-ajan aktiviteetteja ympäri vuoden, eli se on unelmakohde lomalle! Suosittelemme tutustumaan Miamin eri kaupunginosiin, ja ajamaan tämän jälkeen Floridan suosituimmille nähtävyyksille, kuten Key Westiin ja Evergladesin kansallispuistoon. Mikäli matkassa on useampi aikuinen, voitte jakaa ajovastuun ja säästää rahaa, kun huomioitte ilmaisen lisäkuljettajan tarjoukset varausvaiheessa. Mikäli tiedätte jo etukäteen, että useampi henkilö haluaa ajaa autoa, kannattaa tarkastaa myös Gold Rate -erikoistarjoukset, johon sisältyy muun muassa kolme lisäkuljettajaa ja tankillinen polttoainetta. Amerikassa oma auto on todellakin tarpeen, mikäli haluat liikkua kuten paikalliset!

  Autonvuokraus ja päivämatkat Miami

  Miami on mainio aloituskohde Floridaan tutustumiselle. Pääset näppärästi kiertämään myös itärannikkoa tai etelän osavaltioita. Ohessa muutama vinkkimme mielenkiintoisiin päiväreissuihin Miamista. Nämä kohteet huomioivat sekä lapset että aikuiset ja tarjoavat tekemistä joka makuun. Mikäli aikeenasi on tehdä isompi kiertoajelu, mutta et halua palata enää lähtöpisteeseen, suosittelemme lämpimästi yhdensuuntaista autonvuokrausta, jonka avulla voit noutaa auton vaikkapa Miamin lentokentältä ja palauttaa ajoneuvon toiseen kohteeseen, esimerkiksi Orlandoon tai Jacksonvilleen. Auton vuokraaminen Miamista antaa hyvät lähtökohdat ikimuistoiselle lomalle!

  Key West

  Lähde päivämatkalle Miamista Key Westin saarelle ja vietä aikaasi kuten haluat. Matka autolla kulkee yli 40 sillan yli, joista kuuluisin on Seven Mile, ja matka kestää kolmisen tuntia. Nauti rennosta ilmapiiristä ja tutustu saareen omaan tahtiisi tai nauti erilaisesta toiminnasta, kuten katujunamatkat, raitiovaunumatkat, purjelautailu tai snorkkelisukellus. Näe saaren parhaimmat nähtävyydet, kuten Hemingway House, jossa Ernest Hemingway asui. Tai kävele Malloryn aukiolla; se sijaitsee aivan Key Westin historiallisessa vanhassa kaupungissa. Katujunamatkat tarjoavat tietoa saaren historiasta, opas kertoo sinulle lisää saaren nähtävyyksistä vanhassa kaupungissa. Voit varata snorkkelisukellusmatkan jopa kolmeksi tunniksi katamaraanilla koralliriutan luona. Tämä koralliriutta on yksi maailman suurimmista riutoista, jossa on runsaasti trooppisia kaloja ja meren elämää. Haluatko nähdä koralliriutan, mutta et halua mennä veteen? Lähde sen sijaan risteilylle lasipohjaisella veneellä. Täydelliset näkymät saat ilmasta purjelautailun avulla.

  Bahamasaaret

  Nauti hämmästyttävästä päivästä Bahamalla, josta löytyy joitakin maailman upeimmista rannoista. Matkusta Miamista lautalla esimerkiksi Biminin kaupunkiin vain kahdessa tunnissa. Täällä voit nauttia auringosta valkohiekkaisella rannalla, surffauksesta ja kaikenlaisesta hauskanpidosta, kuten rahapeleistä, vesiurheilusta tai yksinkertaisesti nauttia saaren luonnollisesta kauneudesta. Voit käydä kierroksella ja tutustua pieniin historiallisiin kohteisiin, joissa voit maistella monenlaisia paikallisia ruokia. Päivän jälkeen tässä kauniissa Karibian kohteessa tunnet olosi erittäin rennoksi ja piristyneeksi. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa Freeportin kaupunkiin Grand Bahamalla. Vieraile viereisen Port Lucayan vilkkailla ulkoilmamarkkinoilla rannan lähellä. Näe yksi Bahaman suurimmista olkimarkkinoista ja osta koruja ja matkamuistoja. Kokeile paikallisia herkkuja, kuten conch fritters ja kääretorttuja, tai kansainvälistä Välimeren ruokaa. Kaikille löytyy jotakin.

  Evergladesin kansallispuisto

  Tämä kansallispuisto on 6,110 km2 kokoinen suurin subtrooppinen erämaa Yhdysvalloissa. Koska se on niin suuri, kannattaa matka suunnitella etukäteen ja valita yksi lukuisista saatavilla olevista aktiviteeteistä. Voit käydä lyhyellä kävelyllä Anhinga-reitillä, jolla voit nähdä monia villieläimiä, kuten kilpikonnia, haikaroita ja alligaattoreita. Kiipeä Shark Valleyn tarkkailutornin huipulle ja näet alueen lintuperspektiivistä. Liiku täällä kiertueveneellä tai kajakilla, jotta näet paremmin krokotiilit, manaatit tai delfiinit. Katsele auringonlaskua Etelä-Floridan eteläisimmän pisteen taakse. Tutustu männikköön polkupyörällä, melo mangrovepuiden keskellä Nine-Mile lammella tai tutustu historialliseen Nike Hercules ohjustukikohtaan. Liity metsänvartijan seurassa suokävelylle. Lähde päivän tai jopa viikon mittaiselle matkalle itseksesi tai ryhmässä. Lukemattomat mahdollisuudet tarjoavat jokaiselle sopivan seikkailun!

  Orlandon teemapuistot

  Orlandossa, reilu 3 tunnin ajomatkan päässä sijaitsevat teemapuistot ovat kokemisen arvoisia koko perheelle vauvasta vaariin. Ehkä kuuluisin kohde on Disney World, joka on niin suuri, että et ehdi kiertää sitä kokonaan edes useamman päivän aikana, joten on parasta keskittyä itseä eniten kiinnostaviin alueisiin. Myös Universal Studios ja etenkin sen yhteydessä oleva the Wizarding World of Harry Potter -maailma ovat hyvin suosittuja. Orlandon ja Tampan välillä sijaitseva Floridan Legoland-puisto tarjoaa myös aktiviteettia muutaman päivän edestä! Valitse suosikkisi ja suunnittele reissusi hyvin, jotta ehdit kokea mahdollisimman monta laitetta ja muuta kohdetta! Myös ruoka on teemapuistoissa kohdallaan, annokset ovat suuria ja maukkaita mikä on hyvä, sillä tarvitset energiaa jättimäisten alueiden kiertämiseen! Kaikista järkevintä on yöpyä Orlandossa ja viettää teemapuistossa kaksi päivää, jotta vierailusta ei tule liian hektinen.

  Tekemistä Miamissa

  Miami ei todellakaan tarvitse suurempaa johdantoa. Se on tunnettu ympäri maailmaa sen hohdon ja tyylin, sekä sen hiekkarantojen ja aurinkoisen sään ansiosta. Miami on kaupunki, joka vangitsee sinut häikäisevällä glamourilla ja pitää sinut sen lumossa. Kaupungin luonnonkauneus vie sydämesi myös Biscaynen lahdella ja kirkkaalla eteläisen Floridan taivaalla. Miami on ennen kaikkea glamouria, mutta vietä täällä vähän aikaa ja kaivaudu hieman syvemmälle nähdäksesi, mitä pinnan alta löytyy. Tai mene yksinkertaisesti virran mukana ja hemmottele itseäsi ylellisyydellä oikeaan Miamin tyyliin.

  • Miami Beach: Kun ajattelet Miamin tarjoamia mahdollisuuksia, mieleesi tulee heti hiekkaranta, jolla paistaa aurinko. Ikoninen Miami Beach on Miamin parhaimpia alueita, jossa voit nauttia auringon säteitä hiekkarannalla ja se on kuin legenda kaupungissa. Ranta itse sijaitsee teknisesti Miamin kunnan ulkopuolella, koska se sijaitsee saarella. Rantojen lisäksi alue tunnetaan myös Art Deco -alueestaan ja harvinaisista, mutta kauniista rakennuksista. Upeiden kauppakeskusten ja tunnettujen kylpylöiden ansiosta, asukkaat ja vierailijat saavat täällä ylellisen ja rentouttavan kokemuksen. Bilettäjille on tarjolla satoja paikkoja eri tanssiklubeilla ja baareissa. Taiteen ystäville löytyy art deco -arkkitehtuuria ja Bassomuseo. Rentoutuminen hiekalla on todella paras ilmainen "aktiviteetti". Useimmat kävijät viettävät päiviä löhöillessä rannalla tai uimassa, surffaten ja meloen Atlantin valtamerellä. Älä myöskään unohda pysähtyä hyvin liikuttavan holokaustin muistomerkin kohdalla.

  • Jungle Island: Jungle Island on yksi Miamin suosituimmista nähtävyyksistä. Se on interaktiivinen eläintieteellinen puisto, joka sijaitsee Watsonin saarella, se tunnettiin aikaisemmin nimellä Parrot Jungle ja jopa Winston Churchill vieraile puistossa vuonna 1946. Jungle on vain muutaman minuutin päässä South Beachista ja Miamin keskustasta. Vuorovaikutteisten kokemusten kautta Jungle Island kiehtoo puiston kävijöitä seikkailuilla ja keksinnöillä. Jää katsomaan yhtä jännittävistä näytöksistä, jotka tapahtuvat päivittäin. Tapaa alueen laiskiaiset tai leiki rakastavien ja railakkaiden puoliapinoiden kanssa. Saarelta löytyy myös eksotiikkaa. Voit ottaa itsestäsi kuvia erilaisten papukaijojen ympäröimänä tai ruokkia ystävällisiä kenguruita. Joka viikko voit ottaa osaa joogatreeneihin omien varusteiden kanssa. Jos haluat olla mahdollisimman läheinen kaikkien eläinten kanssa, sinulla on mahdollisuus ostaa myös VIP-liput ja kokea kaikki yksityisesti. Saari on avoinna ympäri vuoden.

  • Art Deco District: Art Deco-kaupunginosalla, 1930-ja 40-luvun nostalgialla ja yli 800 kauniisti kunnostetuilla rakennuksilla on paljon tarjottavaa rennoille päiville Miami Beach -alueella. Merelle päin katsovat pastellinväriset rakennukset, joista monet sijaitsevat Ocean Drive -kadun varrella, ovat loistava paikka pysähtyä lounaalle tai päivälliselle. Art Decon kaupunginosa herää todella henkiin pimeän jälkeen sen neonväristen kylttien hehkuessa. Art Deco -arkkitehtuuri on moderni uusklassinen, joka on samaan aikaan historiallinen, retro ja upea. Tyyli tunnetaan sen luonteenomaisista kirkkaista väreistä, sinisen ja pinkin pastelleista. Tyypillisessä Art Deco -tyylisessä rakennuksessa on eksoottisia kasviston ja eläimistön motiiveja, sekä näkyviä rakenteellisia helmiä, kuten geometrisiä suihkulähteitä tai patsaita. Art Deco Welcome Center -toimistosta löytyy kirjoja ja esitteitä ja sieltä lähtee opastettuja kierroksia Miamin Art Decon menneisyyteen.

  • Little Havana: Little Havana eli pikku Havanna on värikäs latinalaisamerikkalaisen kulttuurin keskus Miamissa. Hyvin tunnettu kulttuurimaisemastaan, Little Havana tarjoaa paljon viihdettä ulkoilmatapahtumista moniin ravintoloihin ja erikoisruokakauppoihin. Rytmikkään latinalaisen musiikin kaikuessa ilmassa ja Kuuban tärkeitä henkilöitä kuvaavan kadun taiteeseen tutustuessa uppoudut täysin tähän erilaiseen kulttuurilliseen ilmapiiriin. Vaikka Calle Ocho tunnetaan pienen Havannan sydämenä ja sieltä löytyy suurin osa kaikesta toiminnasta, kaupunginosa on levinnyt hitaasti ympäröiville kaduille ja väylille. Alue on täynnä kahviloita, ravintoloita, tapahtumapaikkoja ja markkinoita, jotka antavat tilaa ja äänen kaikille kulttuureille. Kuukauden viimeisenä perjantaina Little Havana isännöi Viernes Culturales -tapahtumia tai kulttuurisen perjantain, joka on kuukausittainen galleriayö, joka esittelee naapuruston kulttuuritaidetta. Little Havana tarjoaa monikulttuurisuutta Miamissa parhaimmillaan.

  • Miamin tiedemuseo: Monilla interaktiivisilla näyttelyillä ja käytännöllisillä esityksillä Miamin tiedemuseo (Phillip and Patricia Frost Museum of Science) tarjoaa todella mahtavan kokemuksen, joka kattaa laajan valikoiman tieteen aloja, kuten fysiikkaa, biologiaa ja kemiaa. Se perustettiin vuonna 1950 ja se on kasvanut merkittävästi ja laajentanut tilojaan huomattavasti vuosien varrella. Museon näyttelyt muuttuvat säännöllisesti ja ne tarjoavat tuoreita teemoja ja näytöksiä. Useampikaan käyntikerta ei ole liikaa. Kävijät pystyvät seisomaan 500 000 gallonan akvaarion alla ja katselemaan erilaisia haikaloja, delfiinejä, paholaisrauskuja ja muita olentoja. 250-paikkainen planetaario näyttää kävijöille "häikäisevän visuaalisen matkan" ulkoavaruuteen, valtameren syvyyksiin tai ihmiskehon sisään valtavalla kupuvalkokankaalla, joka kallistetaan eteenpäin 23,5 astetta, jolloin kuvat liikkuvat katsojan täydessä näkökentässä.

  Hyödyllisiä linkkejä

  Floridan matkailuvirasto

  Suomi ulkomailla - matkustaminen ja palvelut

  Suur-Miamin ja Miami Beachin virallinen matkailusivusto