Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO MÜNCHEN

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ilmainen peruutus 48 tuntia ennen noutoa
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna maanantaista lauantaihin
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla

  Autonvuokraus München - Taatut parhaat hinnat

  München on Baijerin pääkaupunki ja koti lukuisille keskiajan rakennuksille ja museoille. Yksi Saksan talouden tärkemmistä keskuksista vetää puoleensa sen vaurauden lisäksi myös upealla luonnolla, ihastuttavalla kulttuurilla ja tunnetuilla tavaramerkeillä, kuten BMW. Yksi suurimmista Saksan vetovoimatekijöistä on tottakai olut, ja maan suurin olutfestivaali Oktoberfest järjestetään juurikin Münchenissä. Suurimmille oluen ystäville olemme suunnitelleet Biergarden-kiertomatkan ympäri Baijeria! Tämä kaupunki on ihanteellinen lähtökohta lomamatkalle myös aktiviteetin ystäville. Lukuisat retkeily- ja pyöräilyreitit kaupungin läheisyydessä tai kauempana vuoristossa pitävät sinut kiireisenä. Tutustu meidän autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Münchenissä ja lue, mitä asiakkaamme sanovat!

  Auto Europe on kansainvälinen autonvuokrausen välittäjä, jolla on yli 60 vuoden kokemus. Tämän ansiosta voimme tarjota asiakkaille korketasoista ja henkilökohtaista asiakapalvelua ja edulliset hinnat. Löydä lomamatkallesi sopivin noutotoimisto, joita meillä on yli 24,000, 180 eri maassa ja aloita lomasi joustavasti. Suuri valikoima noutotoimistoja ja autoluokkia takaa sen, että voit löytää tarvitsemasi auton. Jotta voit nauttia lomastasi Saksassa täysillä, valikoimaamme kuuluvat kaikki suosituimmat Saksan kaupungit, kuten Berliini ja Köln, sekä vuokraamme autoja lentokentiltä, rautatieasemilta ja lukuisista kaupunkitoimistoista. Autonvuokraus Münchenissä on kauttamme helppoa ja nopeaa!

  Liikenne Münchenissä

  Autonvuokraus Münchenissä ja liikkuminen on todella helppoa ja nopeat autobahnnat vievät sinut kaupungista toiseen alta aikayksikön. Münchenissä on suuri metro-, raitovaunu- ja bussiverkosto, joka kattaa koko kaupungin ja sen taajama-alueet. Saksassa samat liikennessäännöt pätevät jokaisessa kaupungissa ja ovat melko samat kuin Suomessa. München on vanha kaupunki ja monet tiet ovat hyvin kapeita. Ajamista näillä teillä voi hankaloittaa se, että usein niiden varsille on myös pysäköity autoja molemmille puolille, tästä syystä mahdollista vastaantulevaa autoa voi olla hankala väistää. Viikonloppuisin, sekä ruuhka-aikana aamuisin ja iltaisin kaupungissa ajaminen tai kaupungista poistuminen voi viedä useamman tunnin suurten ruuhkien takia. Jatkuvat tietyöt eri puolilla kaupunkia kannattaa pitää mielessä. Moottoriteillä nopeusrajoituksia on vain paikoin joko 110km/h tai 130km/h, muutoin moottoriteillä ei ole rajoituksia. Matkapuhelimeen puhuminen on ajon aikana kielletty ja rattijuopumuksen raja on 0.3 promillea.

  Autonvuokraus ja pysäköinti Münchenissä

  Ilmaisia pysäköintipaikkoja tien reunassa ei kaupungissa yleensä löydy. Suurin osa parkkipaikoista tien laidassa ovat maksullisia, vain viikonloppuisin ja iltaisin joskus ilmaisia. Parempi vaihtoehto on jättää auto Münchenin parkkihalleihin, joita löytyy hyvin monia ympäri kaupunkia. Kaupungista löytyy myös paljon yksityisiä pysäköintialueita, joten ole tarkkana mihin pysäköit. Liikuntakyvyttömien ja naisten pysäköintipaikkoja löytyy runsaasti varsinkin kauppojen parkkipaikoilta ja parkkihalleista. Pysäköntipaikkojen hinnat, varsinkin keskustassa ovat yleensä korkeat niin katu-, että parkkihallipaikoilla.

  Münchenin lentokenttä

  Münchenin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee kaupungin pohjoispuolella. Lentokentällä on kaksi terminaalia ja terminaali 2 on tarkoitettu Lufthansan lennoille ja muutamille sen tytäryhtiöille. Muut lennot lähtevät ykkösterminaalista. Münchenistä pääsee Suomeen noin 2,5 tunnissa. Lentokentältä on hyvät yhteydet Eurooppaan ja kaukoleinnoille muille mantereille. Halutessasi voit myös lentää kotimaisia lentoja halvalla moniin eri Saksan kaupunkeihin. Lentokentälle pääsee helpoiten kahdella eri metrolla, joka vie aikaa keskustasta noin 50 min. Lentokentältä löytyvät kaikki mukavuudet ravintoloista oleskelutiloihin. Kahdesta terminaalista T2 on suurempi, jolta löytyy myös enemmän tekemistä. Ostoksia voit tehdä sekä ennen, että jälkeen turvatarkastuksen. Kaikilla autovuokraamoilla Münchenin lentokentällä on toimisto terminaalissa 2, jonne löydät helposti kylttejä seuraamalla.

  Munich Airport (MUC)
  Nettisivut: www.munich-airport.com
  Puhelin: +49 89 975 00

  Tekemistä Münchenissä

  Münchenistä löytyy varmasti tekemistä kaikille. Tämä vilkas opiskeliijakaupunki on suosittu myös lukuisten turistien ja vanhempien matkaajien kesken, joten tekeminen ei lopu kesken. Ostoskeskukset ja ostoskadut tarjoavat monipuoliset ostosmahdollisuudet, ravintolat ja pubit ovat kotoisin monista eri kulttuureista, voit ottaa aurinkoa ja kävellä pitkin vihreitä puistoja tai lähteä polkupyöräretkelle. Yksi päivä ei ole tietenkään tarpeeksi koke kaikkea yöelämästä museoihin ja liikuntaharrastuksiin, mutta päätimme listata sinulle niistä muutaman, joita mielestämme sinun ei tule jättää välistä!

  • Vanhakaupunki ja Marienplatz: Jos haluat nähdä ja kokea mahdollisimman paljon yhdessä paikassa ja sinulla ei ole paljon aikaa, suuntaa Münchenin vanhankaupungin keskustaan, Marienplatz. Täältä löytyvät kaikki kuuluisimmat ja vanhimmat rakennukset, suosituin ostoskatu, vanhankaupungin kolme porttia, sekä kuuluisin vanha olutpanimo, Hofbräuhaus am Platzl. Kaikista näyttävin rakennus Marienplatzilla lienee lähet 100 metrinen uusgoottilainen kaupungintalo. Sen tornin parvekkeella oleva Glockenspiel on myös maailmankuulu ja näkemisen arvoinen. Münchenin historian tarinoita esittävät hahmot tanssivat kahdella tasolla päivittäin kello 11.00, 12.00 ja 17.00. Kaupungintalon lähesyydessä sijaitsee toinen kuuluisa nähtävyys, Frauenkirche. Toisessa suunnassa sijatsevan Pietarinkirkon torniin voit kiivetä mieletöntä näköalaa varten keskustan ylle. Hieman kauempana löytyy oopperatalo Nationaltheater ja itään suuntaava katu Maximilianstraße, jonka kalliiden tavaramerkkien kaupat saa useammat turistit lähinnä ikkunashoppailemaan.

  • Viktualienmarkt: Viktualienmarkt löytyy vain muutaman askeleen päässä Marienplatzista ja on Münchenin suosituimpia ulkoilmamarkkinoita. Kesällä janoon auttaa yksi monista juomavesilähteistä. Kävelymatka markkinoiden läpi herättää kaikki aistisi. Tarjoilla ei ole vain tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, mutta myös perinteistä baijerilaista ruokaa, meriruokaa, herkullista juustoa Euroopasta, yrttejä, hunajatuotteita, sushia ja käsin tehtyjä olkukauppoja. Tämä on täydellinen paikka viettää lounastaukoasi, inspiroidu uusista luomuksista ja osta mukaasi harvinaisia ja erikoisia yrttejä ja mausteita, joita et löydä mistään muualta. Viktualienmarkt ei ole kuitenkaan vain paikka, josta ostaa syötävää. Markkinat järjestävät myös lukuisia perinteisiä ja folklorisia tapahtumia, kuten värikäs Fasching-juhla, sekä tansseja.

  • Deutsches Museum - Saksan museo: Tämä ei ole vain yksi maailman ensimmäisistä tieteellis-teknisistä museoista, mutta myös yksi yleisimmin vierailluista, sen pinta-ala on jopa 50 000 neliömetriä ja se esittää 50 eri tieteen ja teknologian keksintöä. Deutsches Museumin päärakennus sijaitsee Isar-joen pienellä saarella. Tämä museo on niin suuri, että tarvitset useamman päivän, jos haluat tarkastella jokaista esillä olevaa esinettä. Täältä löytyy melkeimpä kaikki mahdollinen. Historiaa, luontoa, lentokoneita ja laivoja, tekniikkaa ja fysiikkaa, sähkötiedettä, tähtitiedettä ja jopa kaivostoimintaa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse yksinkertaisesti kävellä koko museon läpi ja ikävystyä. Museo järjestää myös erilaisia tapahtumia sekä lapsille, että aikuisille, esityksiä ja tee se itse-päivä. Voit itse kokeille, miten fysiikan lait toimivat ja ottaa osaa eri kokeiluihin. Museossa sijaitsevasta kaupasta voit ostaa mukaan teknologian ihmeen pienoismalleja.

  • Olympiapark: Tämä on Münchenin entisen Oberwiesenfeldin lentokentän ympärille vuonna 1972 rakennettu kesäolympialaisten alue. Jos kiipeät toisen maailmansodan raunioista tehdyn kukkulan päälle, voit tarkastella koko kaupunkia ympärilläsi. Vanhassa olympiastadionissa järjestetään usein monia konsertteja ja sen uimahalli on edelleen yleisessä käytössä. Olympia-alue itsessään on äärimmäisen kaunis ja matka Olympiatornin huipulle on sen arvoista, koska se antaa upeat näkymät kaupunkiin ja Baijerin Alpeille selkeinä päivinä. Vain lyhyen kävelymatkan päässä puistosta sijaitsee BMW World ja BMW-museo futuristisessa rakennuksessa, joka on myös BMW:n päämaja. Siellä voi myös tutkia autoilun ihmeitä ja klassikoita.

  • Neuhausen-Nymphenburg: Tämä on yksi rentouttavimmista alueista kaupungissa, joissa sen ilmapiiri saa asukkaat ja vierailijat unohtamaan kaupungin sykkeen. Ota raitiovaunu Romanplatzille tai lähde Rotkreuzplatzille ja rentoudu olutpuutarhassa tai nauti jäätelöstä tai lounaasta monissa lähellä olevissa ravintoloissa. Schloss Nymphenburgin puutarha on yksi rauhallisimmista puistoista kaupungissa, jossa voit kiertää Nymphenburgin palatsia tai vain kävellä palatsin puutarhassa. Nymphenburgin barokkityylinen palatsi oli Baijerin hallitsijoiden kesäasunto, josta löytyy useita erinomaisia kokoelmia. Anteliaasti sisustettu ja kuuluisa "Kauneuden galleria" ja itse palatsi on yksi Münchenin suosituimmista nähtävyyksistä. Nähtävillä on kuninkaan Ludwig II:n entinen makuuhuone ja vaikuttava juhlatila hienoilla kattofreskoilla. Puiston koillispuolelta löytyy kasvitieteellinen puutarha ("botanische garten") täynnä eri kasvilajeja sekä ulkona puutarhassa, että sisällä kasvihuoneissa.

  Autonvuokraus ja päivämatkat Münchenissä

  Dachaun keskitysleiri

  Dachau oli ensimmäinen keskitysleiri Saksassa, jonne 1945 vuoden huhtikuun lopussa SS alkoi tuoda leiriläisiä. Dachaun keskitysleirin muistomerkki rakennettiin vuonna 1965. Se pitää sisällään entisen vankien leirin ja leirin krematorion. Dokumentoidun näyttelyn lisäksi entisessä työrakennuksessa voit tutkia bunkkeria, molempia krematorioita ja uudelleenrakennettuja vankilakasarmeja. Vuodesta 1960 lähtien alueelle on pystytetty kristilliskatolinen kuolevaisten tuskan kirkko, luterilainen sovinnon kirkko, juutalaiskortteli ja venäläinen ortodoksinen kirkko. Kuvanveistäjä Nandor Glidin muistomerkki rakennettiin vuonna 1968 entiselle teloituspaikalle. Dachaun keskitysleirille pääsee Münchenistä monin tavoin. Monet matkanjärjestäjät järjestävät päivämatkoja Dachauhun ja keskustasta lähtee useita linja-autoja suoraan kohteeseen. Voit myös matkustaa taajamajunalla S2 Dachaun kaupunkiin ja rautatieasemalta lähtee bussi nro 726 suuntaan "Saubachsiedlung" ja sinun on poistuttava pysäkillä "KZ-Gedenkstätte". Alue on auki joka päivä, paitsi jouluna. Pääsylippu on erittäin edullinen ja sillä voit ottaa osaa opastetulle kierrokselle saksaksi, englanniksi, italiaksi tai espanjaksi. Voit myös varata henkilökohtaisen oppaan tai ostaa elektronisia oppaita useilla eri kielillä paikan päällä.

  Viiden järven alue

  Münchenin lounaisosassa sijaitsee viisi järveä, kaksi suurempaa ovar Starnberger See ja Ammersee ja pienemmät Pilsensee, Wörthsee ja Weßlinger See. Starnbergerin järvelle pääset taajamajunalla S6 ja muille järville taajamajunalla S8. Nämä järvialueet tarjoavat monia urheiluaktiviteettejä, patikointia, kauniita maisemia ja rantoja, sekä ravintoloita. Starnberg ja Ammer järvillä tarjolla on veneretkiä pääsiäisestä lokakuun puoleenväliin saakka. Matkoilla sinulla on mahdollisuus tarkastella järvien ympäröimiä nähtävyyksiä eri tavalla. Ohitat Andechsin luostarin ja Marienmünsterin Ammer-järvellä ja Rose-saaren ja linnoja Starnbergin järvellä. Selkeinä päivinä voit nähdä korkealle kohoavat Alpit. Suosittu kuningaspari Ludwig II ja Sisi viettivät paljon aikaa Starnbergerin järvellä ja lisää historiasta voit oppia monissa alueen historian ja taiteen museoissa. Liikunnan ystäville löytyy loputtomasti tekemistä. Järvet mahdollistavat lukuisia vesiaktiviteettejä, kuten uintia, surffausta, purjehdusta ja melontaa. Rentoudu vilkkaan päivän jälkeen kauniilla hiekkarannoilla. Alppien läheisyyden ansiosta pyöräilijöille on tarjolla hyvin monipuolisia pyöräilyreittejä kaikkien viiden järven luona, joita voit halutessasi myös yhdistää. Yhteensä 280 kilometriä 23 eri vaikeusasteista reittiä kulkee järvien ympärillä vaeltajia varten. Varaa golfpaketti ja vietä päivä pelaamassa upeissa maisemissa Alppien juurilla.

  Zugspitze

  Zugspitze on osa Wetterstein-aluetta pohjoisten Kalkkikivialpeilla ja sijaitsee Saksan ja Itävallan rajalla. Se kohoaa 2964 metriä merenpinnan yläpuolelle ja on paitsi Saksan korkein vuori, mutta myös erityisen houkutteleva pakopaikka. Olipa sitten luonnon ystävä, auringonottaja, hiihtäjä tai vaeltaja, Zugspitze on kaikille matkan arvoinen. Zugspitzen reitit kulkevat Grainausta Höllentalin (Helvetin laakso) kautta, Partenkirchenistä Partnachklammin (Partnachin rotko) kautta Reintaliin (Rein laakso) ja Ehrwaldista tirolilaiselle puolelle huipun länsipuolen kautta. Olosuhteista riippuen voit varata noin 7-8 tuntia huipulle asti. Nopeampaa ja miellyttävämpää on käyttää Garmisch-Partenkirchenissä olevaa höyryrautatietä, jolla pääset huippulle 75 minuutissa. Rentoutua voit huipulla vuoristoasemalla nauttimassa baijerilaisesta tunnelmasta ja ruoasta Gipfelalm-talossa. Panoramasta voit nauttia Panorama Lounge -huoneistossa. Hiihtäminen on mahdollista jäätiköllä marraskuusta toukokuuhun. Mukavuutta matkalle tarjoavat myös köysiradat Ehrwaldista Tirolissa ja Grainausta. Münchenistä helpoin tapa päästä mahdollisimman lähelle vuorta on omalla autolla. Jotkut matkatoimistot järjestävät ryhmämatkoja bussilla, mutta mikäli haluat omatoimiselle matkalle, tarvitset joko auton tai voit käyttää junaa. Junia kulkee Münchenistä Garmisch-Partenkircheniin tai Grainauhun, josta kulkee lukuisia busseja lähemmäksi vuorta.

  Erding

  Therme Erding on suurin kylpylä maailmassa, joka sijaitsee pienessä Erdingin kaupungissa Münchenin koillispuolella. Tämä kylpylä avattiin vuonna 1999 ja vuonna 2007 sitä laajennettiin, ja on nykyään kooltaan jopa 185,000 meliömetriä. Kylpylä koostuu neljästä suuremmasta alueesta. Galaxy on vesipuisto 20 eri vesiliukumäellä, joista yksi on Euroopan pisin, 360 m. Vesiliukumäet jaetaan kolmeen eri kategoriaan, perheystävällinen, toiminta ja niistä haasteellisin, X-Treme. Thermenparadies alueen sisätila on peitetty lasikuorella, joka voidaan puoliksi avata kesäkuukausina. Tältä alueelta löytyy kaikki kylpylän mukavuudet. Sen lisäksi käytössäsi on allasbaari, hiljaiset huoneet, saunat, lasten alueet ja puutarhasta löytyy ulkouima-allas, mineraalilähteitä, hiekkaranta, rantabaari ja rantalentopallokenttä. Vital-Oase ja Saunaparadies ovat auki vain yli 16-vuotiaille. Vital-Oase on enemmän rauhallinen kylpyläalue erilaisilla altailla ja saunoilla, mutta saunaparatiisi on nudistialuetta, jossa uimapukujen käyttö on kielletty. Kylpylän alue tarjoaa vierailijoilleen myös hotellihuoneita, erilaisia tapahtumia, ravintoloita, sekä tietenkin kauneushoitoja. Julkisilla pääset kylpylään taajamajunalla S2 Münchenistä Erdingiin ja sieltä busseilla 550, 560, 570 ja 580 pysäkille "Therme Erding".

  Maantieteelliset tiedot ja historia

  Alueen ensimmäinen tunnettu asutus koostui vanhan suolareitin benediktiinilaisista munkeista. Perustamispäivänä pidetään vuotta 1158, jolloin kaupunki mainittiin ensimmäisen kerran asiakirjoissa. Vuonna 1175 München sai kaupungin aseman ja linnoituksen. Herttua Louis IV valittiin Saksan kuninkaaksi vuonna 1314 ja kruunattiin Pyhän Rooman keisariksi vuonna 1328. Hän vahvisti kaupungin asemaa myöntämällä sille suolamonopolin, joka pystyi takaamaan lisätuloja. 1800-luvun loppupuolella Münchenissä tapahtui goottitaiteen uudistaminen: Vanhaakaupunkia laajennettiin ja Münchenin suurin goottilainen kirkko, Frauenkirche, nykyään katedraali, rakennettiin vain 20 vuodessa alkaen vuodesta 1468. Kun Baijeri yhdistettiin vuonna 1506, Münchenistä tuli sen pääkaupunki.

  Ensimmäisen maailmansodan aikana München sai muutamia iskuja ja sen jälkeen kärsi poliittisista levottomuuksista vallankumouksen aikana. Ennen toista maailmansotaa poliittinen levottomuus jatkui kahden ääripuolueen välillä, Hitlerin natsipuolue ja neuvostopuolue. Toisessa maailmansodassa kaupunki tuhoutui pahoin ja USA:n miehityksen jälkeen se uudelleenrakennettiin. Kaupungilla oli erittäin merkittävä rooli Saksan taloudessa, politiikassa ja kulttuurissa, jonka ansiosta se sai lempinimen Heimliche Hauptstadt ("salainen pääkaupunki") toisen maailmansodan jälkeen. Nykypäivänä kaupungin asukkaat nauttivat suhteellisen ylellisestä elämästä. Münchenillä on menestyvä talous, jota ohjaavat tietotekniikka, biotekniikka ja julkaisut. Rikollisuus on alhaista ja hyvän elämänlaadun ansiosta kaupunkia nimitetään "leikkikaupungiksi" tai miljoonien kyläksi.

  München sijaitsee Ylä-Baijerissa, noin 50 km Alppien pohjoisreunan pohjoispuolella. Tämän hiekkaisen tasangon pohjoisosassa on erittäin hedelmällinen piikivialue, johon Alppien taittoprosessit eivät enää vaikuta, kun taas eteläosa peittyy kukkuloilla. Lämpotila Münchenissä vaihtelee hyvin paljon, sillä etelässä sijaitsevat Alpit voivat muuttaa keliä kuumasta aurinkoisesta päivästä kylmään vesisateeseen yhden päivän aikana. Ilman kosteus on korkea ja talvella sataa paljon, lumisateet ovat mahdollisia, sekä hyvin alhaiset lämpötilat. Alpit vaikuttavat myös kaupungin ilmastoon muilla tavoin. Esimerkiksi Alppien lämmin föhn-tuuli voi nostaa lämpötilaa jyrkästi muutamassa tunnissa jopa talvella.

  Matkustaminen Münchenissä

  Münchenissä on erinomainen julkisen liikenteen verkosto, joka auttaa sinua myös pääsemään autovuokraamollesi Münchenissä. Kaupungissa voit aina valita useamman vaihtoehdon väliltä. Nopein tapa matkustaa kaupungin sisällä on metro. U-bahn on sinisellä merkitty maanalainen kaupunkimetro. Niitä kulkee päiväsaikaan tiheään tahtiin ja vievät sinut nopeasti ympäri kaupunkia suosituimmille kohteille. S-bahn, joka on merkitty keltaisella ja vihreällä, on enemmänkin paikallisjuna, joka kulkee kaupungissa ja kaupungin ulkopuolelle pienemmille kaupunkialueille ja kylien keskustaan. Junaverkosto on todella kattava koko Saksassa ja Müncheniin pääsee myös vaikkapa Itävallasta ja Ranskasta nopeilla pikajunilla.

  Linja-autot

  Paikallisesta bussiliikenteestä vastaa MVV (Münchner Verkehrs- und Tarifverbund). Busseilla pääsee kulkemaan helposti kaupungin eri osien välillä. Bussi on hyvä vaihtoehto silloin, jos metroasema ei löydy haluamasi kohteen vierestä. Bussit kulkevat tiheään ja melkein jokaisen kadun varrelta löytyy bussipysäkki. Myös yöllä Münchenissä kulkee aina tiettyjä yöbusseja noin puolen tai yhden tunnin välein. Bussit ovat usein myös ainoa vaihtoehto kaupungin taajama-alueilla, jonne pääset taajamajunalla, mutta siitä eteenpäin sinun on käytettävä bussia.

  Raitiovaunut

  Toinen helppo tapa kulkea kaupungissa ovat raitiovaunut. Kaupungissa on laaja raitiovaunuverkosto ja niillä kulkeminen on suhteellisen edullista. Raitiovaunut kulkevat bussien tapaan myös pienemmillä kaduilla ja siellä, missä ei ole metropysäkkiä. Myös yöllä liikennöi muutamia raitiovaunulinja yleensä tunnin tai puolen tunnin välein. Kaupunki tarjoaa mahdollisuuden matkustaa erittäin vanhalla raitiovaunulla kaupungin historiallisten kohteiden ohi oman oppaan kanssa. Tämä raitiovaunu lähtee Sendlinger Tor pysäkiltä ja joulukuussa sama raitovaunu tarjoaa matkalla jouluisen tunnelman.

  Voinko vuokrata asuntoauton Münchenissä?

  Saksan omalle kiertomatkalle tarvitset mukavan asuntoauton. Aloita matkasi esimerkiksi Baijerin sydämestä Münchenistä ja tutki upeita Alppimaisemia Alppireitin kiertomatkalla. Tutustu kaikista tunnetuimpaan linnaan, Neuschwanstein, joka sjaitsee Etelä-Baijerissa. Lukuisat leirintäalueet Etelä-Saksassa ovat varutettu kaikilla mukavuuksilla ja monet eivät edes vaadi sinulta varausta. Voit saapua paikalle milloin sinusta niin tuntuu. Älä ole riippuvainen julkisesta liikenteestä tai muista aikatauluista ja tee päiväretkiä ja tutustu nähtävyyksiin milloin itseäsi tekee mieli. Autamme sinua löytämään parhaan asuntoauton Münchenissä kumppaneiltamme, jotta matkastasi tulisi unohtumaton.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Oktoberfest infografiikka

  München turisti-info

  Takaisin alkuun