Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AJONEUVOVALIKOIMA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Auto Europen ajoneuvovalikoimat

  Auto Europe tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman edullisia vuokra-autoja yli 24,000 kohteessa 180 maassa eri puolilla maailmaa. Etkö ole varma, mistä luokasta valita? Tutustu ajoneuvovalikoimaamme ja selvitä, mikä ajoneuvo sopii parhaiten tarpeillesi seuraavalla matkalla ulkomailla. Voit helposti varata autosi verkossa suojatun verkkopalvelumme avulla. Älä myöskään epäröi ottaa yhteyttä puhelimitse numeroon +358 942 720 607, jos sinulla on kysyttävää ajoneuvo-oppaassamme olevista tiedoista. Asiakaspalvelijamme ovat valmiita auttamaan sinua seitsemänä päivänä viikossa.

  Yksi erikoisuuksistamme on yhdensuuntainen autonvuokraus (kun vuokra-auto palautetaan eri kohteeseen, kuin mistä se noudettiin). Tarjoamme myös laajan valikoiman ainutlaatuisia ajoneuvoja ja erinomaista asiakastukea. Yli 60 vuoden ajan Auto Europe on jatkuvasti tarjonnut alan taattuja parhaimpia hintoja ja korkealaatuisen palvelun: vuokraa auto kanssamme ja nauti sujuvasta kokemuksesta seuraavalla matkallasi rauhallisin mielin.

  Maakohtaiset ajoneuvo-oppaat

  Alankomaat Arabiemiraatit Australia
  Belgia Brasilia Bulgaria
  Costa Rica Dominikaaninen tasavalta Englanti
  Espanja Etelä-Afrikka Irlanti
  Islanti Iso-Britannia Israel
  Italia Itävalta Jamaika
  Kanada Kreikka Kroatia
  Kypros Latvia Liettua
  Malesia Malta Marokko
  Luxemburg Meksiko Namibia
  Norja Pohjois-Irlanti Portugali
  Puola Ranska Romania
  Ruotsi Saksa Serbia
  Slovakia Slovenia Suomi
  Sveitsi Tanska Thaimaa
  Tsekin tasavalta Turkki Unkari
  Uusi-Seelanti Venäjä USA
  Viro

  Auto Europen vuokra-autovaihtoehdot

  Miniluokan autonvuokraus

  Mini-luokka tarjoaa valikoimamme pienimmät autot. Nämä ovat pieniä ja käytännöllisiä, sekä polttoainetehokkaita autoja, täydellisiä pienille kaupunkimatkoille. Lue lisää täältä.

  Economy-luokan autonvuokraus

  Economy-luokasta löytyy pieniä ja ketteriä autoja, joihin mahtuu jopa neljä henkeä, ja ne ovat hyvä vaihtoehto lyhyille lomille. Lue lisää täältä.

  Kompaktiluokan autonvuokraus

  Kompaktiluokka on täydellinen ja edullinen autonvuokrausvaihtoehto pareille tai pienille perheille, ketkä etsivät enemmän vastinetta rahoilleen ja turvallisuutta matkan aikana. Lue lisää täältä.

  Keskikokoluokan autonvuokraus

  Perheet ja pienemmät ryhmät, ketkä tarvitsevat enemmän tilaa matkatavaroille, hyötyvät kaikesta, mitä keskikokoluokan vuokra-auto voi tarjota. Lue lisää täältä.

  Perheluokan autonvuokraus

  Perheautoluokka on täydellinen perheille, ketkä haluavat varata suuren, vahvan, hyvin varustellun ja mukavan vuokra-auton. Lue lisää täältä.

  Luksusluokan autonvuokraus

  Kuvittele itsesi ajamassa unelmiesi autoa! Kun varaat luksusluokan vuokra-auton Auto Europen kautta, voimme auttaa sinua tekemään tästä unelmasta totta! Lue lisää täältä.

  SUV-luokan autonvuokraus

  Vuokraamalla SUV-luokasta sinulla on erinomainen mahdollisuus kokeilla turvallista, mutta samalla ylellistä ja tilavaa ajoneuvoa. Nelivetoisten mallien ansiosta tämä autoluokka on täydellinen valinta Euroopan talvikeleissä. Lue lisää täältä.

  Tila-auton autonvuokraus

  Tila-auton vuokraus seuraavalle matkallesi antaa sinulle kaiken tarvittavan tilan suuremmille ryhmille ja heidän matkatavaroille. Lue lisää täältä.

  Avoauton autonvuokraus

  Mikään ei ole parempaa, kuin matkustaminen ulkomailla tyylillä ja kokea uusia kohteita ja kulttuureja. Mahdollisuus matkustaa avoautossa vie lomasi seuraavalle tasolle. Lue lisää täältä.

  *AJONEUVOLUOKAT

  Jos vuokraat auton Auto Europen kanssa, vahvistamme sinulle ajoneuvoluokan, emmekä varsinaista ajoneuvomallia. Välittäjänä Auto Europe saa tiedot ajoneuvoluokista ja malleista paikallisilta autovuokraamoilta. Tämän takia sama malli voidaan luokitella eri ajoneuvoluokkiin eri vuokraamojen kesken. Esimerkiksi Fiat 500L voidaan luokitella miniluokkaan yhdellä vuokraamolla, kun taas toinen vuokraamo saattaa luokitella sen kompaktiluokkaan. Nämä erot riippuvat ja vaihtelevat vuokraamon ja noutotoimiston mukaan.