Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO MALAGA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Malaga - Parhaat hinnat Auto Europella

  Malaga on Euroopan eteläisin miljoonakaupunki Andalusian rannikolla. Tämä rannikkokaupunki on yksi suosituimmista lomakohteista auringon ystäville. Kaupungin rikas kulttuuritarjonta, hyvät shoppailumahdollisuudet, sekä mainio rantaviiva antavat riittävästi tekemistä kaikille matkailijoille. Auringon paiste vuoden melkein jokaisena päivänä takaa mainion mahdollisuuden ruskettua kesäksi. Yhdistä kaupunkiloma ja rantalöhöily, ja tutustu rannan lisäksi useisiin museoihin ja historiallisiin nähtävyyksiin. Espanjalaista kulttuuria voit kokea esimerkiksi maukkaissa ravintoloissa tai flamencon parissa. Autonvuokrauksen asiakasarvostelut Malagasta kertovat sinulle lisää siitä, miksi olemme oikea valinta matkallesi!

  Auto Europe on kansainvälinen autonvuokrauksen välittäjä, joka palvelee asiakkaita jopa 180 maassa. Teemme yhteistyötä sekä kotimaisten, että kansainvälisten autovuokraamojen kanssa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme kilpailukykyiset ja edulliset hinnat. Meillä on suuri valikoima erilaisia autoja, valitse juuri omia tarpeitaisi ja lomaasi varten sopivin ja nauti sen tuomista eduista. Autonvuokrauks Malagassa ei ole ainoa vaihtoehtosi, sillä Espanjassa tarjoamme autoja myös saarilla, kuten Mallorcalla tai Kanarialla. Oma auto on myös oiva tilaisuus lähteä vaikkapa kiertomatkalle Andalusiassa.

  Liikenne

  Autonvuokraus Malagassa on suosittua turistien keskuudessa. Se on yksi parhaimmista tavoista kulkea paikasta toiseen ja nähdä koko Costa Del Solin alue. Liikenne Malagan kaupungissa on kuitenkin ajoittain hyvin ruuhkaista. Liikenne on lisääntynyt viime vuosina samalla kuin kaupungin väkiluku on kasvanut. Malagan kaupunki on luonut uuden sovelluksen mobiililaitteille, jonka kautta voit tarkistaa liikenteen tilan ja mahdolliset vaihtoehtoiset reitit kohteeseesi reaaliajassa. Ympäri kaupunkia on asennettu melkein 70 kameraa, jotka valvovat liikennettä. Maasta löytyy maksullisia teitä nimeltään "autopista de peaje". Jos näet sanan "peaje", se yleensä tarkoittaa maksullista tietä. Jos et ole varma, minne olet menossa kaupungin keskustassa ja vanhassakaupungissa, vältä siellä ajamista. Se on täynnä yhdensuuntaisia katuja ja alueita, jotka ovat sallittu vain asukkaille. Ennen matkaa Malagan kaupunkiin vuokra-autolla, kannattaa selvittää tietyömaat ja erityiset ruuhka-alueet.

  Pysäköinti

  Pysäköinti Malagassa, kuten koko rannikkoalueella, on erittäin hankalaa, sillä parkkipaikkoja on aivan liian vähän. Saatat hukata hyvinkin paljon aikaa etsiessäsi vapaata parkkipaikkaa. Sinun kannattaa ottaa etukäteen selvää pysäköintihalleista, joita löytyy Malagasta ainakin kuusi ja monet ovat auki vuorokauden ympäri. Suurin löytyy aukiolta nimeltä Plaza de San Juan de la Cruz ja sinne mahtuu yli 700 ajoneuvoa. Sinisellä merkityt alueet tien varrella ovat maksullisia pysäköintipaikkoja, jotka ovat usein sunnuntaisin ilmaisia. Pysäköidä saa kuitenkin vain kahdeksi tunniksi.

  Malagan lentokenttä

  Malagan lentokenttä on Costa del Solon tärkein kansainvälinen lentokenttä ja neljänneksi vilkkain Espanjassa Madrid-Barajas, Barcelonan ja Palma de Mallorcan lentokenttien jälkeen. Lentokentällä on kolme pääterminaalia ja yhteyksiä yli 60 eri maahan! Malagan lentoasema on muuttunut loistavasti viime vuosina uudella terminaalilla 3, uudella rautatieasemalla ja toisella kiitotiellä. Ostokset, ravintolat ja yleiset palvelut ovat todella parantuneet.

  Aeropuerto de Malaga (AGP)
  Nettisivut: www.malagaairport.eu/
  Puhelin: +34 952 04 84 84

  Tekemistä

  Malagalla on rikas historia ja sen eri vuosisadat ja hallitsijat jättivät jälkensä eri nähtävyyksien muodossa. Malaga on lisäksi myös Pablo Picasson syntymäkaupunki, ja tori, jolla hän leikki lapsena, on yhä olemassa. Samoin myös hänen talo on edelleen alkuperäisellä paikallaan, joka toimii nykyään museona. Malagassa on Espanjan toiseksi suurin satama, joka on hiljattain modernisoitu ja joka on myös hyvä paikka viettää päivä ostoksilla. Sinulla on mahdollisuus valita lukuisten museoiden, kirkkojen, historiallisten rakennusten ja kultturitapahtumien väliltä. Täältä löytyy varmasti kaikille jotakin. Listasimme alle muutaman aikasi arvoisen käyntikohteen.

  • Semana Santa (pyhä viikko): Yksi Malagan suosituimmista kulttuuristapahtumista on varmasti Semana Santa (pyhä viikko), jolloin löydämme yhtä paljon uskovaisia kuin myös turisteja kaduilla, jotka ovat ehdottomasti täynnä ihmisiä myöhään iltaan saakka. Tämä on Jeesuksen Kristuksen kärsimyksen vuotuinen muistopäivä, joka pidetään paaston viimeisellä viikolla, heti ennen pääsiäistä. Jos et pitä väkijoukoista, suosittelemme pysymään mahdollisimman kaukana Malagan keskustasta. Vuosittain Malagan kaduilla vietetään todellista festivaalia, joka täyttää kaikki aistisi. Tuhansia valtaistuimia kantavat kulkueet kulkevat koko reitin läpi, tuhannet katuvaiset valaisevat ja värjäävät kynttilöitä ja vaatteitaan, suitsukkeet ja kukat täyttävät ilman kulkueiden marssiessa ohi ja tuhannet ihmiset katsellevat ja osoittavat suosiotaan suosikkivaltaisuimille.

  • Catedral de Málaga: Malagan katedraalin rakentaminen aloitettiin 1600-luvulla entisen moskeijan alueella. Sisällä upea kupukatto kohoaa 40 m korkeuteen, kun taas valtavalta pylväslavalta löytyy setripuinen kuoro. Käytävältä pääsee 15 kappeliin upealla 1800-luvun uskonnollisella taiteella. Nouse torniin 200 askeleella ja voit nauttia upeista panoraamanäkymistä kaupungin horisontin ja rannikkon ylle. Katedraalin rakentaminen oli projekti, joka kesti noin 200 vuotta. Hankkeen kustannukset olivat niin korkeat, että vuoteen 1782 mennessä päätettiin lopettaa työt. Yksi kahdesta kellotornista jäi kesken, josta syntyi katedraalin hyvin tunnettu lempinimi, La Manquita (yksikätinen nainen). Tuomiokirkon museossa on esillä kokoelma 500 vuotta vanhoja uskonnollisia esineitä.

  • Alcazaba: Alcazaba on komea linnoitus, joka rakennettiin Hammudid-dynastian alussa 1100-luvulla, joka on myös parhaiten säilynyt Espanjassa. Muslimi-ajan linnoitus sijaitsee Gibralfaron kukkulan juurella, josta on upeat näkymät satamaan. Rooman teatteri ja Aduanan tullirakennus tarjoaa mahdollisuuden seurata roomalaista, arabialaista ja renessanssin ajan kulttuuria, kaikki muutaman metrin päässä toisistaan. Sisäänkäynti löytyy Rooman amfiteatterin vierestä, josta mutkitteleva reitti kulkee rehevän vehreyden keskellä täynnä karmiininpunaisia ihmeköynnöksiä, korkeita palmuja, tuoksuvia jasmiinipensaita ja appelsiinipuita. Tänä päivänä voit vapaasti tutustua rakennukseen ja sen tärkeään arkeologiseen perintöön. Rooman seinien jäänteet vuorattuina punaisella stukilla ja pienet vesisäiliöt löydettiin ensimmäisten arkeologisten kaivausten aikana. Täällä on myös vankila, jonne lukittiin kristityt orjatytöt yöksi.

  • Malagan satama: Malagan satama on 3.000 vuotta vanha ja se on ollut monien eri sivilisaatioiden kohtaamispaikka. Foinikialaiset, karthaginalaiset, roomalaiset, muslimit ja katolilaiset pitivät sitä tärkeänä maantieteellisten ominaisuuksien ja strategisen sijainnin ansiosta, sillä se liittää yhteen Välimeren ja Atlantin valtameren, sekä Afrikan pohjoisosan. Satama on vuosien saatossa kasvanut paljon ja pystyy nykyään tarjoamaan kaikki uusimmat mahdollisuudet ja palvelut. Sijaintinsa ansiosta satamalla on merkittävä rooli kaupungin taloudessa, sillä se tarjoaa mukavia veneretkiä, laivamatkoja ja aktiviteettejä sen asukkaille ja matkailijoille. Kauniiden maisemien ja opastettujen matkojen lisäksi voit tehdä ostoksia Muello Uno -ostoskeskuksessa, josta löytyy jopa 70 eri kauppaa. Satamasta löytyy tietenkin myös valikoima erilaisia ravintoloita parhaalla espanjalaisella ruoalla. Nauti auringonlaskusta kävellessä promenadilla samalla, kun syöt jäätelöä paikallisesta jäätelöbaarista.

  • Ataranzanas keskusmarkkinat: Atarazanasin markkina-alue sijaitsee entisten Nasridinin telakoiden paikalla ja joita kristillisen valloituksen jälkeen käytettiin varastointiin ja arsenalina, sotilassairaalana ja kasarmeina. Myöhemmin rakennus purettiin ja sen tilalle rakennettiin uusi markkinarakennus. Vanhojen telakoiden muinaiset monumentaaliset ovet kuitenkin pelastuivat purkutöiltä ja ne siirrettiin keskelle uuden rakennuksen julkisivua. Löydät kalaa, lihaa, juustoa, hedelmiä ja vihanneksia, kaikki tuoreena ja edullisesti. Ehdottomasti mainio valinta, jos haluat illallastaa jättiläiskatkaravulla ja hummerilla, tai jos ajatellit tehdä paellaa 20 hengelle! Tämä on myös erinomainen kohde lounaalle sen jälkeen, kun olet ostanut matkalaukkusi täyteen paikallisia ruokia, mausteita ja viinejä. Pysähdy nauttimaan tapasta tai mereneläviä samalla, kun katselet markkinoiden elämää.

  Päivämatkat

  Gibraltar

  Tutustu Gibraltarin luonnon kauneuteen ja ostosmahdollisuuksiin päiväretkellä Malagasta. Voit varata matkan oppaan avulla Malagasta Gibraltariin ilmastoiduilla linja-autolla, tai lähde matkaan yksin ja koke tämän kuuluisan brittiläisen alueen parhaimmistoa. Kahden tunnin matkan jälkeen saavut Gibraltarille ja voit heti alkaa nauttia kiertoajelusta tärkeimmillä nähtävyyksillä. Tapaa Gibraltarin kallion tarunomaiset apinat, vieraile Pyhän Mikaelin luolastojen verkostossa, nauti niistä suuremmasta, jossa järjestetään konsertteja. Ota kuvia satamasta ja tee edullisia ostoksia tunnettujen tavaramerkkien myymälöissä, joissa voit shoppailla verovapaasti. Tutustu Gibraltarin keskustaan täysin itsenäisesti. Nauti lounaasta brittiläistyylisessä pubissa ja älä unohda käydä Europa Pointissa, joka on eteläisin Gibraltarin kohde. Matkoja järjestävät useat matkatoimistot, mutta matka onnistuu yhtä helposti myös omalla autolla autovuokraamosta Malagassa tai linja-autolla, tosin julkisilla matka kestää joskus jopa viisi tuntia.

  Granada

  Tutustu Granadan uskomatomaan historiaan ja mahtavaan arkkitehtuuriin päiväretkellä Malagasta. Tämä eteläinen Espanjan kaupunki on kuuluisa Unescon maailmanperintökohteesta Alahambran palatsista, sekä muista historiallisista alueista, kuten Albayzin. Nauti Alhambran ainutlaatuisista puutarhoista, Nazarin palatsista, Generalifeista ja Alcazabasta, ennen kuin tutustut ainutlaatuiseen naapuristoon, josta on upeat näkymät Granadaan. Aloita kukkuloilta laajan Sierra Nevadan vuoriston juurelta, tutki maurien palatsissa häikäisevää islamilaista arkkitehtuuria ja lähde kiertueelle naapurialueen Charles V palatsiin ja Generalife-puutarhaan. Pidä kamera valmiina ottamaan kuvat Granadan ja Albaicinin maisemista. Voit matkustaa Granadaan omalla autolla ja hyödyntää mahdollisimman paljon vapaa-aikaasi. Voit myös varata valmismatkoja, jotka on räätälöity asiakkaiden halujen mukaan, luonto, kulttuuri, arkitehtuuri jne.

  Sevilla

  Lähde 2.5 tunnin matkalle Malagasta Sevillaan. Nauti upeasta luonnosta Andalusian maaseudulla ja tutustu sen rikaaseen historialliseen perintöön. Saapuessasi aloita kiertoajelu kaupungin parhaiden kohteiden ohitse. Tutki legendaarisia maamerkkejä, kuten Maria Luisa -puisto ja palmupuiden katu. Kävele kohti St Maryn katedraalin valtavaa rakennetta, joka on Unescon perintöluettelon maailmankuulu ja suurin goottilainen katedraali maailmassa. Ota runsaasti valokuvia taidokkaasta Giralda-tornista ennen kuin nautit rennosta vapaa-ajasta lounaalla Sevillan vilkkaassa keskustassa. Kävele viehättävän Guadalquivir joen rannoilla ja tutustu eloisiin lähiöihin, kuten Triana ja Santa Cruz. Älä myöskään jätä välistä kaupungin historiallisessa sydämessä sijaitsevaa antiikin Alcazar-linnoituksen rakennuksia. Nauti rauhasta tutustua Sevillaan omaan tahtiin tai rentoudu ryhmämatkan aikana linja-autossa.

  Marokko

  Matkusta pois Malagasta, tai jopa Espanjasta! Satamasta pääset tunnissa lautalla Marokkon. Rentoudu purjehtiessa Gibraltarin salmen yli kunnes saavut Tangeriin ja lähde kiertoajelulle moderniin kaupunginosaan, joka tunnetaan nimellä Ville Nouvelle. Ihastele kävelykatua ja puiden reunustavia väyliä. Tutustu Tangierin 1900-luvun historiaan, jolloin se oli ranskalaisen, espanjalaisen ja brittiläisen hallinnon alla. Seuraavaksi käy kävelyllä pienellä markkina-alueella, jossa voit ostaa paikallisia elintarvikkeita ja muita tavaroita, ja suuntaa sitten tunnelmallisille medinan kujille (kaupunki muurien sisällä). Kävele sokkelomaisia läpikulkukatuja pitkin teehuoneiden, koristeellisten kaariholvien ja kauppojen ohitse ja pysähdy katsomaan kasbahia (vanha linnoitus), jossa on valkoiset seinät. Tutki mausteita, katsele käärmehurmaajaa ja käy leipomossa maistamassa tuoreita leipiä ja leivonnaisia. Matkastasi tulee varmasti täyteläinen kaikilla aktiviteeteillä ja shoppailumahdollisuuksilla.

  Maantieteelliset tiedot ja historia

  Foinikialaiset ensin kolonisoivat Malagan kaupungin 1000 eaa. ja antoivat sen nimeksi Malaka. Nimi tuli luultavasti foinikialaisesta sanasta "Malac", joka tarkoittaa suolaa. Hitaasti Malagasta tuli tärkeä kauppakeskus, koska se tuotti runsaasti metalleja, kuten hopeaa ja kuparia. Kreikan hallitus päättyi noin vuonna 550 eaa. kun karthagolaiset hyökkäsivät ja ottivat Malagan hallintaansa. Roomalaiset hyökkäsivät Malagaan ja muualle Espanjaan noin 21 eaa., joka ajoi pois karthagolaiset. Roomalaisten hallinnon alla Malaga näki kulttuurisen ja taloudellisen vallankumouksen, jolloin rakennettiin roomalainen teatteri ja Malagan satama. Rooman valtakunnan romahdettua visigootit ottivat vallan. Visigootit eivät voineet hallita Malagaa pitkään ja lopulta joutuivat lähtemään, kun maurit hyökkäsivät vuonna 711. Malagasta tuli merkittävä maurien kaupunki, joka tunnetttin viikunoista ja viinistä. Se oli yksi viimeisistä maurien kaupungeista ennen kristillisiä valloittajia, kun he hyökkäsivät elokuussa 1487.

  Malaga muutettiin kristilliseksi kaupungiksi kirkkoilla ja muiden rakennuksilla, kun taas maurien rakenteet tuhoutuivat. Ainoat poikkeukset olivat Alcazaban ja Gibralfaron linnoitukset. 1800-luvun jälkeen Malagasta tuli rikas kaupunki ja tärkeä matkailukeskus. Talouskriisii iski ja jatkui 1900-luvun alkupuolelle saakka ja maatalousala kärsi eniten luonnonkatastrofeista. Poliittinen epävakaus tapahtui Espanjan sisällissodan takia. Myöhemmin kaupunki alkoi palauttaa asemaansa tärkeänä kauppakeskuksena. Vasta 1960-luvulla Malagasta tuli kuuluisa ja tärkeä matkailukeskus, jolloin hotelleja ja lomakohteita pystytettiin ympäri kaupunkia. Costa del Sol oli yksi tärkeimmistä alueista, joka oli vastuussa kaupungin talouskasvusta. Malaga on muuttanut merkittävästi liikenneinfrastruktuuria 1900-luvulta lähtien parantaakseen maanteitä ja moottoriteitä. Nykyään Malaga on tärkeä kauppakeskus ja siellä on Espanjan toiseksi suurin satama ja kolmanneksi suurin kansainvälinen lentokenttä.

  Malaga sijaitsee kahden joen laakson välissä, Guadalhorcen ja Guadalminan, ja nämä ovat vaikuttaneet kaupungin kehitykseen. Malagan kaupunki on erittäin kivinen, ja tämä johtuu siitä, että suurin osa Malagan vuorista kuuluu tähän kaupunginosaan. Malagan vuoret ovat jyrkät ja kallioiset, joiden huiput ovat noin 500 metriä. Malagan maantieteellinen sijainti mahdollistaa sen, että sillä on hyvin leudot talvet ja kuumat kesät. Yli 300 aurinkoista päivää vuodessa ja keskimäärin alle 50 sateista tekevät tästä kaupungista kuuluisan. Lämpötilat voivat saavuttaa huippunsa heinä-elokuussa ja alhaisimmat lämpötilat koetaan joulu-tammikuussa. Koska Malaga sijaitsee rannikolla, Välimereltä puhaltavat tuulet tekevät lämpötilasta mieluisamman kesällä, kun taas sisämaassa sijaitsevat kaupungit voivat kärsiä sietämättömästä kuumuudesta.

  Julkinen liikenne

  Málaga-María Zambrano rautatieasema on päärautatieasema, joka sijaitsee kaupungin lounaispuolella. AVE nopeusjunien yhteys kulkee Espanjassa 17 eri kaupungissa, joista vastaa Renfe. Malagan vanhakaupunki on lähinnä tarkoitettu kävelyä varten, sillä siellä liikkuu autoja hyvin harvoin. Kävelyn lisäksi liikkuminen Malagassa on mukavaa myös omalla pyörällä. Pyörien vuokraaminen on helppoa ja halpaa ja kaupungissa on monia pyöräreittejä. Itse kaupungissa liikkuminen nojautuu lähinnä busseihin. Busseja kulkee kaikkialle kaupungin alueille useasti päivässä. Malagan lähiseuduille nopeammin pääsee paikallisjunilla. Malagan taksit ovat valkoisia, ja niissä on keltainen "Taxi" -merkki katolla, ja vihreä valo syttyy, jos taksi on vapaa. Takseja voi löytää ympäri kaupunkia ja niitä voi kutsua suoraan kadulta tai taksiasemalta. Malagalla on kaksilinjainen metrojärjestelmä, joka kulkee kaupungin keskustasta länteen ja lounaaseen alkaen päärautatieasemalta.

  Bussit
  EMT Malagassa hoitaa kaiken Malagan kaupunkibussien liikenteen. Malagassa on noin 50 linja-autolinjaa. EMT-verkkosivuilla on helppo tarkistaa aikataulut ja reitit englanniksi tai espanjaksi. Vilkkaimmat keskustan kaupunkibussireitit kulkevat muutaman minuutin välein, aamusta noin keskiyöhön asti. Keskiyön jälkeen saatavilla on yöbusseja, jotka tunnistaa "N" -kirjaimesta bussilinjan numeron edessä. Lähes kaikki Malagan kaupunkibussit ovat ilmastoituja. Voit ostaa yksittäisiä lippuja, 10 matkan lippuja tai kuukausilipun. Malagan linja-autoasema sijaitsee Málaga-María Zambrano rautatieaseman vieressä, jonka ansiosta on helppo vaihtaa kulkua junien ja bussien välillä. Tältä asemalta löydät bussiyhteyksiä lukuisiin Espanjan kaupunkeihin, kuten esimerkiksi Marbellaan ja Cordobaan.

  Lautat
  Malaga on tärkeä satamakaupunki ja Malagaan on useampi yhteys niin muualta Espanjasta kuin myös muista maista. Voit matkustaa lautoilla, risteilijälaivoilla tai vaikkapa omalla veneellä. Noatum, C.T.M. risteilyjä järjestävä yritys tekee matkoja Espanjaan ja Espanjan lähimaihin viikottain Malagan satamasta. Voit löytää saatavilla olevia risteilyjä tai lauttamatkoja useilta eri nettisivuilta ja voit ostaa lipun esimerkiksi päivämatkoille suoraan sataman lippukioskista.

  Asuntoautot Malagassa

  Auto Europen ansioasta sinulla on nyt mahdollisuus tutustua kaupunkiin ja sen alueeseen toisella tavalla. Harkitse matkaa asuntoautolla Malagassa ja koe lomasi täysin eri tavalla! Voit suunnitella matkasi toiveiden mukaan juuri sellaiseksi, kun haluat. Meillä on suuri valikima erilaisia malleja erilaisella varustuksella. Varaa ajoissa, suunnittele kiertomatka Andalusiassa ja etsi kaikista mukavimmat leirintäalueet matkasi varrella. Autamma sinua mielellämme löytämään parhaimman tarjouksen, joten älä epäröi!

  Käytännöllisiä linkkejä

  Päiväretket Malagassa infografiikka

  Malagan turisti-info