Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS ANYWHERE CAMPERS

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Anywhere Campers

  Asuntoauton vuorkaus Anywhere campersAnywhere Campers on todella yksi ainutlaatuisimmista kumppaneistamme ja erikoistunut asuntoautojen yhdensuuntaiseen vuokraukseen kaikkialla Euroopassa. He tarjoavat räätälöityjä palveluita, joiden ansiosta asiakkaalla on mahdollisuuden noutaa ja/tai palauttaa asuntoauto miltei missä tahansa Euroopassa. Asuntoauton vuokraus Anywhere Campersin kautta on erinomainen ratkaisu heille, ketkä haluat tehdä kiertomatkan Euroopan halki, eivätkä halua tuhlata aikaa ja stressata paluumatkaa samaan vuokrakohteeseen.

  Haluatko noutaa matkailuautosi Espanjassa ja palauttaa sen Italiassa? Anywhere Campersin kanssa kaikki on mahdollista. Itse asiassa sinun ei tarvitse edes matkustaa heidän luokseen, sillä he tulevat luoksesi! Heidän ainutlaatuisen ”depot-free” -järjestelmän ansiosta he tarjoavat yksisuuntaista vuokrausta milloin tahansa ja missä tahansa ilman lisäkustannuksia. Matkailuauton vuokraus Anywhere Campersin kanssa tarjoaa sinulle täysin varustettuja ajoneuvoja, joihin kuuluvat kaikki vuodevaatteet, ruokailuvälineet ja keittiövarusteet. Asuntoautoihin sisältyvät jopa polkupyörät todellista kotikokemusta varten!

  Vakuutus

  Vuokraamon kattava vakuutus sisältää kolmannen osapuolen suojan, joka kattaa sinut ajoneuvosi ulkopuolella olevat henkilöt ja vahingot heidän omaisuudelle. Olet vastuussa vain matkailuauton ja sen sisällön vahingoittumisesta tai varkaudesta. Tätä vastuuta varten vuokraamo varaa sinulta 1,000 euron takuumaksun. Vuokraamon kattava vakuutus kattaa:

  • Autokolarin, varkauden, vandalismin, sään tai eläinten aiheuttamat vahingot
  • Tuulilasin vahingot
  • Vakuutus kattaa sinut seuraavissa maissa: Alankomaat, Albania, Andorra, Belgia, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Makedonia, Malta, Montenegro, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Serbia, Slovakia, Slovenia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Unkari ja Viro.
  • Vuokraamo tarjoaa myös premium -vakuutusta, joka vähentää omavastuusi enintään 200€ asti, lisätietoja löydät varausta tehdessä.

  Huommioi, että vakuutus ei kata seuraavia asioita/osia;

  • Henkilökohtaisten tavaroiden varkautta
  • Polkupyörien varkautta
  • Päivävarjon vahinkoja
  • Renkaiden vahinkoja (rengasrikkoa, renkaiden viiltämistä, kolhuja, jne, etc.)
  • Mitä tahansa vahinkoja ajoneuvon sisällä (rikkoutuneet ikkunakaihtimet, polttomerkit keittiön huonekaluissa/lattialla, likaiset istuimet, rikkinäinen WC-istuin jne.)

  Tarjolla olevat lisävarusteet

  Asuntoauton vuokraus Anywhere Campersin kanssa tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset matkan aikana ilman lisäkustannuksia maastopyöristä retkeilyhuonekaluihin ja ruokailuvälineisiin sekä ruoanlaittovälineisiin. Oletko matkalla lasten kanssa? Tämä ei ole ongelma. Kerro siitä meille etukäteen ja varmistamme, että vuokraamo asentaa asuntoautoon tarvittavat lastenistuimet pientä lisämaksua vastaan, jotta lapset voivat matkustaa kanssasi turvallisesti matkan aikana.

  Tärkeää tietoa asuntoauton vuokraukselle Anywhere Campersin kanssa

  Anywhere Campersin etusijalla on tieturvallisuus. Tästä syystä he tarjoavat 24/7 tukipalvelua. Sujuvan asuntoauton toimituksen ja noudon varmistamiseksi on tärkeää, että vuokraamolle ilmoitetaan vähintään 2 viikkoa etukäteen haluamastasi nouto- ja palautuspaikasta.

  Anywhere Campersin ajoneuvovalikoima

  Ajoneuvovalikoina koostuu 4 ja 5-paikkaisista matkailuautoista, joihin mahtuu enintään 4 aikuista ja 1 lapsi. Nämä ajoneuvot ovat varustettu seuraavilla varusteilla:

  • Täysin varustettu keittiö
  • Erillinen kylpyhuone, jossa on wc ja suihku
  • Vuodevaatteet ja pyyhkeet
  • Ulkopöytä, 4 tuolia ja grilli
  • 2 maastopyörää, aurinkovarjo ja pyöräteline
  • WLAN-yhteyspiste
  • Talvirenkaat ja lumiketjut sisältyvät talvikaudella hintaan ilman lisämaksua
  • Rajoittamaton kilometrimäärä
  • Ilmaiset lisäkuljettajat

  Adria

  Anywhere Campers - Adria
  Nukkumapaikat: enintään 5 henkeä
  Kategoria: B-luokka
  Pituus: 7.40 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Tämä ajoneuvo on suunniteltu olemaan tilava ja antamaan mukavuutta matkustajille, sekä myös turvallisuutta sen vankan rakenteen ansiosta. Klikkaa tästä ja aloita virtuaalinen kiertue.

  Adria Matrix Plus Automatic

  Anywhere Campers - Adria Matrix Plus
  Nukkumapaikat: enintään 5 henkeä
  Kategoria: B-luokka
  Pituus: 7.40 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel
  Tässä ajoneuvossa on tilava oleskelutila, jossa on runsaasti säilytystilaa. Napsauta tästä aloittaaksesi virtuaalinen kierros.

  Mistä noudan asuntoautoni Anywhere Campersilta

  Vuokraa asuntoautosi Anywhere Campersilta ja he takaavat sinulle ainutlaatuisen palvelun, jonka avulla he toimittavat asuntoauton sinulle suoraan hotellille, asunnolle tai minne tahansa muualle, mikä on kätevää ja on erittäin hyödyllistä.

  Tutustu koko Eurooppaan Anywhere Campersin kanssa! Varaa nyt mukavasti verkossa tai ota yhteyttä varausten tiimiin sähköpostitse osoitteessa muccampers@autoeurope.de tai soittamalla yläkulmassa näkyvään palvelunumeroon.