Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS ARGENTIINA

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Argentiina

  Kaikille heille, ketkä unelmoivat pitkistä ja omatoimisista matkoista, asuntoauton vuokraus on erittäin kätevä vaihtoehto, joka autaa sinua käymään kaikissa unelmakohteissa. Auto Europe tekee unelmistasi totta! Asuntoauton vuokraus Argentiinassa on oiva alku tutustua tähän tangon ja jalkapallon maahan.

  Oletko valmis seikkailuun? Oletko jo pakannut lämpimät vaatteet, tanssikengät, kesä- ja sadevaatteet? Matkailuauton vuokraus Argentiinassa tuo sen edun, että sinun ei tarvitse purkaa laukkuasi päivästä toiseen, vaan voit pitää kaiken siistinä hotellissasi neljällä pyörällä!

  Matkustaminen Argentiinassa

  Argentiina sopii täydellisesti kiertomatkoille asuntoautolla. Tästä unelmanomaisesta maasta löytyy jokaiselle jotakin kosmopoliittisista kaupungeista erämaaseikkailuihin ja kaikkea siitä väliltä. Tangotanssin maa ja ennen kaikkea Argentiinan pääkaupunki Buenos Aires innoittaa sinua. Voit oppia tanssimaan samalla kun nautit lasillisesta Mendozanaa. Tutustu Andien lumenpeitteisiin huippuihin, Missionesin sademetsiin, Patagonian järviin, uskomattomiin Iguassun vesiputouksiin, lista on erittäin pitkä. Tämä maa on todella uskomaton!

  Voit tutustua näihin ihmeisiin ja yleensä luottaa hyvin kehittyneeseen infrastruktuuriin vuosikymmeniä kestäneen kotimaan matkailun ansiosta. Turismin edelleen kasvaessa, myös valikoima laadukkaita maijoitusvaihtoehtoja on parantunut viime vuosikymmenellä. Lukuisat leirintäalueet tarjoavat kauniita maisemia ja jopa luksusluokan palveluja. Useimmissa paikoissa voit tutustua matkanjärjestäjien palveluihin, ketkä näyttävät paitsi nähtävyyksiä, mutta myös hämmästyttävän valikoiman aktiviteettejä ratsastuksesta ja vaelluksesta vesiurheiluun ja hiihtoon.

  Matkustaminen muihin maihin ja yhdensuuntaiset vuokrat

  Jos matkustat kaukana kaupungeista ja tunnetuista turistinähtävyyksistä pienissä kylissä Argentiinassa, löydät nopeasti pieniä upeita kohteita. Pohjoisen vuoret ja laaksot, ja etelän jäätiköt muodostavat valtavan, osittain koskemattoman alueen. Täällä voit aloittaa jännittävät seikkailut asuntoautosi kanssa. Toiseksi suurin maa Etelä-Amerikassa, Argentiinan tasavalta, on kahdeksanneksi suurin maa maailmassa. Chile sijaitsee Andien länsipuolella, poshoisessa Paraguay ja Bolivia, idässä Brasilia, Uruguay ja Atlantin valtameri.

  Suunnitteletko vierailemista asuntoautolla muissa maissa Argentiinan lisäksi, tai haluat matkustaa koko maan halki? Jotta voit nauttia tästä kaikesta palaamatta takaisin samaan kohteeseen, josta vuokrasit asuntoautosi, tietyt vuokraamot mahdollistavat yhdensuuntaiset vuokrat. Olemme neuvotelleet yhteistyökumppaniemme kanssa, jotta lisämaksua vastaan voit valita, mistä haluat noutaa ja mihin palauttaa asuntoautosi. Tämä takaa sinulle joustavan lomasuunnittelun.


  Suosituimmat kohteet Argentiinassa

  Asuntoauton vuokraus Buenos Aires
  Buenos Aires
  Asuntoauton vuokraus Mendoza
  Mendoza
  Asuntoauton vuokraus Ushuaia
  Ushuaia

  Vuokraamot

  Meidän johtava asuntoautojen vuokraamo Argentiinassa on Holiday Rent. Heidän ajoneuvovalikoimasta löydät useita nykyaikaisia, mukavia ja hyvin hoidettuja asuntoautoja useissa lomakohteissa Argentiinassa. Aloita etsiminen varausjärjestelmässämme ja vertaile hintoja, valitse itsellesi sopivin ajoneuvo ja haluamasi kohde. Kaikki saatavilla olevat tarjoukset löytyvät kätevästi verkossa. Vuokraa asuntoauto Argentiinassa ja nauti matkasta poissa kotoa!

  Saatavilla olevat asuntoautot Argentiinassa

  Tutustu suosituimpiin ja saatavilla oleviin asuntoautojen vuokramalleihin Argentiinassa. Seuraavat ajoneuvomallit näyttävät sinulle kunkin mallin tärkeimmät tiedot. Kaikkiin Argentiinassa saatavilla olevien asuntoautojen vakiovarusteisiin kuuluvat keittiö, suihku, wc, vesisäiliö ja jätevesisäiliö. Klikkaa "Tee varauspyyntö" linkkiä ja etsi haluamasi tarjous. Voit ladata valitsemasi asuntoauton kaikki tiedot myös PDF-muodossa.

  4x4 Adventure Camper Freedom Plus Patagonia Truck RTT 4x4

  Freedom Plus

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Pop Top
  Pituus: 6 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali 4x4
  Polttoaine: Bensiini

  Patagonia Truck

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Kattoteltta
  Pituus: 6 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali 4x4
  Polttoaine: Diesel
  4x4 Eminence Camper Pampero 4x2

  Eminence Camper

  Nukkumapaikat: 5 henkeä
  Kategoria: Truck Camper
  Pituus: 6 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali 4x4
  Polttoaine: Diesel

  Pampero 4x2

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 6 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Patagonia Camper 4x4 Iguazu 4x2

  Patagonia Camper

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Truck Camper
  Pituus: 7 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Iguazu 4x2

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: B- luokka
  Pituus: 6.3 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel