Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS AUCKLAND

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Auckland

  Tutustu Uuden-Seelannin metropoleihin, kuten Christchurch ja Auckland - kaikki yhdessä houkuttelevilla hinnoilla asuntoauton vuokraukselle Aucklandissa. Koe rajaton vapaus ja mukavuutta kiertomatkoillasi asuntoautolla. Auto Europe väittää palveluitaan maailmanlaajuisesti jo yli 60 vuoden ajan. Useiden vuosien ajan olemme tarjonneet aktiivisesti asuntoautojen vuokrausta. Auto Europen asuntoautojen asiantuntijat odottavat yhteydenottoasi. Saat meiltä yksityiskohtaisia neuvoja ja autamme suunnittelemaan ikimuistoisen Uuden-Seelannin matkan saaren päästä päähän.

  Leirintäalueet Aucklandin seudulla

  >Meidän asuntoautojen leirintäalueiden lista antaa kokonaiskuvan. Älä enää hukkaa aikaa kiertomatkasi suunnittelussa ja valitse yksi kohteistamme, varaa ajoissa ja vältä ruuhkia ja korkeita hintoja. Tee matkasi helpoksi, löydä sopivin kohde itsellesi ja kaikille matkustajille. Uusi-Seelanti odottaa sinua, aloita siis heti matkailuauton vuokraus Aucklandista!

  Takapuna Beach Holiday Park Alue sijaitsee rauhallisella paikalla ja panoraamanäkymillä kauniille Haurakin lahdelle. Vain 15 minuutissa saavut Aucklandiin. Sinulla on käytettävissä monia parkkipaikkoja viheralueella, yhteiset keittiö- ja pesutilat, jätteen tyhjennysalue, internet-yhteys ja lukuisia ulkoilu- ja urheiluharrastusmahdollsisuuksia. Takapuna Beach Holiday Park on lyhyen kävelymatkan päässä vilkkaasta Takapunan keskustasta trendikkäillä ravintoloilla, kahviloilla, kaupoilla ja supermarketeilla.
  Remuera Motor Lodge Inner City Camping Ground Leirintäalue, joka sijaitsee puistomaisella alueella, soveltuu sekä asuntoautoille, että teltoille. Remuera Motor Lodge on suuri ja puhdas, sekä tarjoaa uima-altaan asiakkaiden käyttöön klo 08:00 - 20:30, sekä erinomaisen lasten leikkipaikan. Tarjolla on yhteinen keittiö kaikilla varusteilla, ilmaiset suihkut ja vessat, oleskeluhuone televisiolla ja nettiyhteys.
  Orua Bay Beach Motor Camp Leirintäalue on kätkeytyneenä rauhallisella maaseudulla Awhitun niemimaalla. Se tarjoaa panoraamanäkymät ja upeita auringonlaskuja. Se sopii erinomaisesti lapsiperheille ja kaikille, ketkä etsivät rentoutumista. Käytettävissäsi on myös sähköä.
  Auckland North Shore Holiday Park Leirintäalue sijaitsee Aucklandin pohjoisrannikolla, vain lyhyen ajomatkan päässä kauniista rannoista, parhaista kahviloista, erinomaisista ravintoloista ja yhdestä suurimmista ostoskeskuksista Aucklandissa, Albany Mega Centre. Käytä hyväksesi täysin varustettua suurta keittiötä, pesutiloja, nettikioskia tai langatonta nettiä, oleskelutilaa ja suihkutiloja. Lapsia varmasti kiinnostaa alueen leikkipaikaa ja uima-allas.
  Avondale Motor Park Tämä on täydellinen lomakohde perheille, pariskunnille, yksilöille, ryhmille, työ- ja lomamatkailijoille myös pitkäaikaiselle oleskelulle. Alueella on valikoima palveluja ja erittäin kätevästi sijoitettuna julkisen liikenteen läheisyyteen. Voit käyttää paikan päällä julkisia suihkutiloja ja pesutupia, keittiötä, oleskelutilaa ja kirjastoa ja lapsille on tarjolla leikkipaikka.

  Saatavilla olevat asuntoautot Aucklandissa

  Tässä muutamia esimerkkejä asuntoautoista Aucklandissa. 4,9 metriä pitkään Hitop asuntoautoon mahtuu 2 henkilöä. Varuisteisiin kuuluvat keittiö, ilmastointi ja vesisäiliö. Mallit ovat enintään 3 vuotta vanhoja. Hieno 7,7-metrinen Euro Star-asuntoauto tarjoaa tilaa jopa 4 hengelle ja on varustettu kahdella parivuoteella. Löydät myös keittiön, suihkun ja vessan, sekä vesisäiliön, ilmastoinnin ja lämmityksen. Beach-asuntoautossa käytössä on sama varustus, mutta auto on lyhyempi, 7,1 metriä. Suurin malli Aucklandissa on Beach Camper. Tähän 7,1 metriseen asuntoautoon mahtuu 6 henkilöä ja sieltä löytyy kolme parisänkyä. Varustukseen kuuluu keittiö, suihku, wc, vesisäiliö, jäte- vesisäiliö, ilmastointi, lämmitys, jne. Voit asentaa myös turvaistuimia. Pakettiimme voit varata etukäteen lisävarusteita, kuten retkeilypöytiä ja tuoleja, jotka voivat tulla tarpeen milloin tahansa.

  Apollo-Hitop Euro Star

  Hitop

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Hi Top
  Pituus: 4.9 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Bensiini

  EuroStar

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 7.7 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel
  Beach Motorhome River Motorhome

  Beach

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 7.2 - 7.6 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel

  River

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 7.2 - 7.6 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Aucklandista

  Aucklandissa aina tapahtuu jotakin. Suuria urheilutapahtumia, konsertteja ja festivaaleja ulkoilmaseikkailijoille, design-liikkeitä ja ensiluokkaisia ruokaa ja viiniä rauhallisimmille. Coast to Coast on epätavallinen moniturnauskilpailu, joka kulkee länsirannikolta eteläisen saaren itärannikolle. Se alkaa Viaduct Harbourista Aucklandin itärannikolla ja kulkee länteen kaupunkiympäristön, kauniiden puistoalueiden ja sammuneiden tulivuorten halki 16 km päässä sijaitsevaan määränpäähän Manukaun satamassa.

  Vain 35 minuutin lauttamatkan päässä sijaitsee Aucklandin viinisaari Waiheken. Tämä paratiisi on keidas täynnä rantoja noin 30 viinitilalla. Liity viininmaistijaisten kiertueelle ja ihastele upeita näkymiä viinitarhoille lounaan ääressä. Molemmat rannikot ovat niin lähellä, voit aamulla kylpeä Aucklandin itärannikolla ja sen jälkeen surffata iltapäivällä länsirannikolla!

  Tutustu yli 1000 taongaan (aarteita) Aucklandin museossa - suurin kokoelma Uudessa-Seelannissa ja koko maailmassa. Pienistä arvokkaista esineistä alkuperäiseen Maraeen (rukoushuone) ja Waka (kanootti), molemmat alkuperäisessä koossa, tämä antaa kiehtovan katsauksen Maorin alkuperäiskansan kulttuuriin. Aucklandissa on suurin Polynesian väestö maailmassa. Tutustu aitoihin kyliin, jotka edustavat useita Tyynenmeren saarivaltioiden kansoja vuosittaisella Pasifika festivaalilla ja nauti ruokaa ja taiteesta elävän musiikin ja tanssin tahtiin.

  Asuntoauton vuokraus Aucklandista vie sinun Uuden-Seelannnin 48 tulivuorille, jotka ovat olleet lepotilassa yli 600 vuotta. Ne ovat tunnusomaisia ominaisuuksia Uuden-Seelannin maisemassa ja tarjoavat kauniita viheralueita, retkeilyreittejä, levähdyspaikkoja ja parhaita alueen näköaloja. Vapauta sisäinen tutkimusmatkailijasi 77 km pitkällä Hillary Trail-kierroksella Waitakere Ranges -uoristoalueella. Kävele tai pyöräile koskemattoman luonnonmetsän läpi ja löydä vanhoja Kauri-puita ja vesiputouksia. Voit osallistua yhteen tai kahteen matkan osaan tai tehdä koko matkan.