Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS CHILE

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Chile

  Paras tapa matkustaa Chilessä on tietenkin asuntoauto! Autamme sinua vuokraamisessa ja vastaamme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Asuntoauton vuokraus Chilessä Auto Europen kautta takaa sinulle parhaat ajoneuvot markkinoilla ja lyömättömät hinnat. Auto Europen pitkäaikainen kokemus ei petä sinua!

  Ota seuraava askel lomasuunnittelussasi ja pyydä Auto Europelta oma henkilökohtainen tarjous asuntoauton vuokraukselle Chilessä. Tarjouksesi voit turvata kahdella tavalla: sopivasti varaamalla verkossa tai ottamalla yhteyttä meihin puhelimitse, ja voit samanaikaisesti selvittää kaikki avoimet kysymykset yhdessä osaavan asiantuntijan kanssa. Yli 60 vuoden kokemuksella alalla pystymme tarjoamaan sinulle korkeatasoista palvelua ja erinomaiset tarjoukset.

  Matkustaminen Chilessä

  Jos vuokraat matkailuauton Chilessä Auto Europen kautta, pytyt tutkimaan maata täysin uudesta näkökulmasta! Kapea valtio Valtameren ja Andien korkeimpien huippujen välissä pitää sisällään kuivimman autiomaan Atacaman, maataloudellisesti rikkaan Keski-laakson, lumipeitteiset tulivuoret, metsät, rauhalliset järvet ja luonnonvaraiset jäätiköt ja vuonot. Matkusta Chilessä asuntoautolla ja pystyt löytämään lukuisia vaellusmahdollisuuksia ja koskematonta luontoa sen syntyperäisillä eläinlajeilla. Lukuisat aktiviteetit varmistavat, että lomastasi ei tule pitkäveteinen. Pidä taukoa aktiviteeteistä ja vietä aikaa maan pääkaupungissa Santiagossa, joka on maan tekniikan keskus.

  Chilessä on suuri valikoima leirintäalueita, joista monet ovat myös varustettu keittiöllä, suihkuilla ja yleisillä tiloilla. Matkustaminen Chilessä on helppoa, miellyttävää ja edullista verrattuna Eurooppaan. Maassa on hyvä tieverkosto ja ajaminen asuntoautolla on nopea ja suhteellisen stressitön tapa kiertää maata. Puerto Monttin eteläpuolella lauttayhteydet tarjoavat hitaamman, mutta kauniin matkustusmahdollisuuden aina Puerto Natalesiin saakka. Mikäli olet aikeissa matkustaa lautalla Chilen eteläpuolella, muista ilmoittaa siitä meille etukäteen. Tarkistamme paikalliselta vuokraamolta, liittyykö lautalla matkustamiseen mahdollisia rajoituksia.

  Matkustaminen muihin maihin ja yhdensuuntaiset vuokrat

  Chilen ainutlaatuinen muoto - 4100 kilometriä pitkä ja 160 kilometriä leveä - antaa maalle hyvin vaihtelevan ympäristön ja monipuoliset maisemat. Ei ole väliä, matkustatko eteläiseen kärkeen ja ihastelet jäävuoria ja pingviinien antarktista maailmaa, tai vaellat pohjoisten vihreissä metsissä, Chile on täynnä nähtävyyksiä, joihin tutustut parhaiten asuntoautolla. Mutta oletko koskaan ajatellut tutustua alueisiin maan rajojen yli, mukaan lukien Chilen naapurimaat? Anna Auto Europen neuvoa sinua kaikissa kysymyksissä muihin maihin matkustamiseen liittyen. Otamme selvää puolestasi, onko matkustaminen Argentinaan, Peruun tai Boliviaan mahdollista.

  Yhtensuuntaiset vuokrat ovat myös mahdollisia tiettyjen vuokraamojen kanssa. Lisämaksua vastaan voit palauttaa asuntoautosi eri toimistoon kuin mistä sen alunperin sait. Muista lisätä yhdensuuntaisen vuokran pyyntö varaukseesi jo varausta tehdessäsi. Sinulle ilmoitetaan mahdollisimman pian mahdollisista maksuista, kaikista ehdoista ja mahdolisuuksista.


  Suosituimmat kohteet Chilessä

  Asuntoauton vuokraus Iquique
  Iquique
  Asuntoauton vuokraus Punta Arenas
  Punta Arenas
  Asuntoauton vuokraus Santiago de Chile
  Santiago de Chile
  Asuntoauton vuokraus Valparaiso
  Valparaiso

  Vuokraamot

  Chilessä asuntoautojen johtava vuokraamo on Holiday Rent. He vuokraavat nykyaikaisia, mukavia ja hyvin hoidettuja ajoneuvoja useilla paikkakunnilla ympäri Chileä. Kaikki saatavilla olevat noutotoimistot ja kaupungit voit helposti löytää varausjärjestelmämme kautta. Varaa asuntoauto Chilessä ja nauti matkasta upean luonnon, hiekkarantojen ja idyllisten kaupunkien keskellä.

  Saatavilla olevat asuntoautot Chilessä

  Tutustu muutamiin suosituimpiin asuntoautoihimme Chilessä. Seuraavat ajoneuvomallit näyttävät kunkin mallisarjan perusvarustuksen ja tiedot. Kaikissa Chilen asuntoautoissa on vakiona keittiö, suihku, wc, juomaveden ja jäteveden säiliöt. Aloita haku varausjärjestelmässä ja voit halutessasi ladata kaikki valitsemasi ajoneuvon tiedot PDF-muodossa.

  Patagonia Camper 4x4 Single Cab Altiplano Jimny

  Single Cab Camper

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Truck Camper
  Pituus: 5.2 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali 4x4
  Polttoaine: Diesel

  Jimny Camper 4x4

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Kattoteltta
  Pituus: 3.5 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali 4x4
  Polttoaine: Bensiini
  Patagonia Camper 4x4 Double Cab Ushuaia Camper 4x4

  Double Cab Camper

  Nukkumapaikat: 3 henkeä
  Kategoria: Truck Camper
  Pituus: 6 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali 4x4
  Polttoaine: Diesel

  Ushuaia Camper

  Nukkumapaikat: 3 henkeä
  Kategoria: Truck Camper
  Pituus: 6 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali 4x4
  Polttoaine: Diesel
  Altiplano Nomade 4x4 Atacama Camper 4x4 Double Cab

  Nomade Camper

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Kattoteltta
  Pituus: 4.5 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali 4x4
  Polttoaine: Bensiini

  Atacama Camper

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Truck Camper
  Pituus: 6.35 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti 4x4
  Polttoaine: Bensiini/Diesel