Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS CRUISE AMERICA

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Cruise America – Paras tarjous!

  Asuntoauton vuokraus Cruise AmericaTiesitkö, että tunnettu autonvuokrauksen välittäjä Auto Europe tarjoaa nyt myös asuntoautojen vuokrausta? Tutki parhaita asuntoautojen vuokratarjouksia Auto Europen kanssa! Voimme tarjota asiakkaillemme erittäin laajan, modernin ja erittäin mukavan valikoiman asuntoautoja maailman johtavimmilta asuntoautojen vuokraamoilta. Cruise America on Pohjois-Amerikan suurin asuntoautojen vuokraamo ja asuntoauton vuokraus Cruise Americalta pitkäaikaisen kokemuksen ansiosta tuo varmasti lisäarvoa lomallesi.

  Cruise America aloitti toimintansa vuonna 1972 ja on ollut Smalleyn perheen omistuksessa ja hallinnassa menestyksekkäästi jo yli 40 vuotta. Vuonna 2014 yhtiö antoi ohjauspyörän sen muille perheenjäsenille, sen työntekijöille. Cruise America on siis 100% työntekijöiden omistama ja asiakaslähtöinen! Muutosten jälkeen heidän asuntoautojen myynti ja huippuosaaminen on kehittynyt entisestään ja on ollut huipulla!

  Yli 45 vuoden kokemus tarkoittaa, että Cruise America tuntee asuntoautot ja asuntoautojen vuokrauksen liiketoiminnan. He tietävät, mitä asiakkaat haluavat ja voivat sen myös tarjota. Heiltä saat täydellisen ajoneuvon, jonka avulla voit nauttia lomastasi Pohjois-Amerikassa tyylillä. Tällä hetkellä he tarjoavat 4500 ajoneuvoa, jotka ovat valmiina vuokrattavaksi yli 30 kansainvälisestä kohteesta Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Mikään muu yritys ei tarjoa sinulle niin paljon joustavuutta. Cruise America ja sisaryritys Cruise Canada haluavat, että pääset viettämään toivottua perhelomaa, joka on räätälöity tarpeidesi mukaan!

  Vakuutus

  Ajoneuvon vaurioitumisen, varkauden tai vandalismin tapauksessa asiakkaan omavastuu tulee olemaan enintään vain 1500$ USD/CDN per tapahtuma. Vuokraamo tarjoaa myös lisävakutusta paikan päällä, "Zero Deductible Plan", joka vähentää asiakkaan omavastuuta. Hinta on 9.95$ per päivä ja enimmäisveloitus tulee olemaan 298.00$ riippumatta vuokran pituudesta, ja on maksettava vuokraamossa.

  Tarjolla olevat lisävarusteet

  Tarjoamme lisävaihtoehtoja ennakkovarausta tai varaustasi varten paikan päällä. Tarjolla on ajoneuvopaketteja, joihin sisältyy kaikki keittiövälineet ja henkilökohtaiset välineet, mukaan lukien peitot, tyynyt ja pyyhkeet - lyhyesti sanottuna kaikki tarvittavat varusteet henkilöä kohti. Voit myös vuokrata retkeilytuoleja vuokraamossa (saatavuudesta riippuen) ja rajoittamattoman generaattorin käytön. Jos tarvitset jotain muuta asuntoautollesi lomalla, vuokraamon henkilökunta antaa mielellään neuvoja saatavilla olevista mahdollisuuksista.

  Tärkeää tietoa asuntoauton vuokraukselle Cruise American kanssa

  Cruise America on Pohjois-Amerikan suurin asuntoautojen vuokrayritys, jolla on yli 45 vuoden kokemus alalta. Mikään muu yritys ei tarjoa sinulle niin monia kohteita, joista voit valita, ja niin paljon joustavuutta lomallesi. Valikoimaan kuuluu 4 ajoneuvotyyppiä, joista voit valita itsellesi oikean lomaasi varten mahdollisimman helposti! Kaikki ajoneuvot on rakennettu vuokramarkkinat mielessä pitäen. Kuljettajien vähimmäisikä on 21 vuotta, alle 26-vuotiailta ja lisäkuljettajilta ei peritä lisämaksuja. Käytettävissä olevat hinnat ovat joustavia kysynnän ja tarjonnan mukaan, ja asuntoauton vuokraus Cruise Americalta on erittäin edullista, jos varaat varhain. Tämän lisäksi erittäin houkuttelevat kuukausitarjoukset ja aikaisen varaajan, jopa 15% alennukset vuokrahinnasta varmistavat, että saat todella hyvän tarjouksen hyvin ansaitulle lomallesi! Jos asiakkaat tarvitsevat apua tien päällä, tarjolla on 24/7 maksuton palvelunumero (lankapuhelimesta) Travelers Assistance -palvelulta. Se sijaitsee yhtiön pääkonttorissa Arizonassa Mesassa.

  Cruise American ajoneuvovalikoima

  Valikoima koostuu neljästä ajoneuvoryhmästä: pieni, keskikoko ja iso C-luokka ja Truck. Kaikissa ajoneuvoissa on:

  • Täysin varustettu keittiö lavuaarilla, kaasuliedellä ja mikroaaltouunilla
  • Täysin varustettu kylpyhuone suihkulla, lavuaarilla ja vessalla
  • Ilmastointi ja lämmitys
  • Kaikissa USA:n ajoneuvoissa, T17 pois lukien, on sisäänrakennettu generaattori - Kanadassa vain C30 ajoneuvossa on generaattori
  • Ajaminen on helppoa, sillä ajoneuvoissa on ohjaustehostin, automaattivaihteisto ja joko V8 tai V10 moottori

  Truck T17

  Cruise America valikoima - Truck Camper T17
  Nukkumapaikat: enintään 3 henkeä
  Ketegoria: Truck Camper
  Pituus: 6.15 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa
  Helppo ajaa ja ohjata, tämä on täydellinen ajoneuvo ensikertalaisille vuokraajille. Aloita virtuaalikierros napsauttamalla tästä.

  C19 kompakti asuntoauto

  Cruise America valikoima - C19 Compact
  Nukkumapaikat: enintään 3 henkeä
  Ketegoria: C-Class Motorhome
  Pituus: 6.15 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa
  Pieni C-luokan asuntoauto, tämä ajoneuvo on polttoainekäytännöllinen ja mahtuu tavalliselle parkkipaikalle.Aloita virtuaalikierros napsauttamalla tästä.

  C25 Standard asuntoauto

  Cruise America valikoima - C25 Standard
  Nukkumapaikat: enintään 5 henkeä
  Ketegoria: C-luokan asuntoauto
  Pituus: 7.3 - 7.6 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa
  Tämä keskikoon asuntoauto on täydellinen kahdelle pariskunnalle tai isommalle perheelle. Aloita virtuaalikierros napsauttamalla tästä.

  C30 Large

  Cruise America valikoima - C30 Large
  Nukkumapaikat: enintään 7 henkeä
  Ketegoria: C-luokan asuntoauto
  Pituus: 8.8 - 9.1 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa
  Suurin asuntoauto valikoimassa on C30, jossa on erillinen makuuhuone perällä 1.5 metriä leveällä sängyllä. Aloita virtuaalikierros napsauttamalla tästä.

  Mistä noudan asuntoautoni Cruise Americalta

  Vaikka Cruise America tarjoaa yli 30 kansainvälistä vuokrakohdetta, niistä suurimmat suurimmalla valikoimalla sijaitsevat Länsi-USA:ssa ja Länsi-Kanadassa. Yritys pyrkii jatkuvasti tarjoamaan asiakkaille vieläkin enemmän vaihtoehtoja - siksi vuonna 2018 he avasivat jo kolme uutta vuokraamoa: Dallas, Charlotte ja Bozeman, ja lisää on tulossa! Napsauta alla olevia kuvia nähdäksesi vuokraamojen sijainnin.

  Suosituimmat noutokohteet USA:ssa

  Las Vegas
  551 Gibson Rd
  Henderson (Las Vegas)
  NV 89011
  Los Angeles
  2233 East 223rd Street
  Carson (Los Angeles)
  CA 90810
  Cruise America kohteet - Las Vegas Cruise America kohteet - Los Angeles
  Miami
  23501 S. Dixie Highway Princeton
  Miami
  FL 33032
  Phoenix
  11 West Hampton Avenue
  Mesa (Phoenix)
  AZ 85210
  Cruise America kohteet - Miami Cruise America kohteet - Phoenix
  Salt Lake City
  4125 South State Street
  Salt Lake City
  UT 84107
  San Francisco
  5623 John Muir Dr
  Newark (San Francisco)
  CA 94560
  Cruise America kohteet - Salt Lake City Cruise America kohteet - San Francisco

  Suosituimmat noutokohteet Kanadassa

  Calgary
  2980 26th Street
  NE Calgary (Calgary)
  AB T1Y 6R7
  Toronto
  12275 Highway 50
  Bolton (Toronto)
  ON L7E 1M1
  Cruise America kohteet - Calgary Cruise America kohteet - Toronto
  Montreal
  198 Boul. Curé LaBelle
  Sainte Rose (Montreal)
  QC H7L 3A1
  Vancouver
  7731 Vantage Way
  Delta (Vancouver)
  BC V4G 1A6
  Cruise America kohteet - Montreal Cruise America kohteet - Vancouver

  Valitse ihanteellinen noutotoimisto matkailuauton vuokraukselle Cruise Americalta, jotta voit aloittaa lomasi! Voit varata asuntoautosi suoraan verkkosivuillamme tai ottaa yhteyttä varausasiantuntijoihimme sähköpostilla tai soittamalla meille. Tiimimme neuvoo sinua vuokraehdoissa ja vastaa kaikkiin kysymyksiin.