Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS DUBLIN

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Dublin

  Jo yli 60 vuotta Auto Europe on ollut autonvuokrauksen välittäjä maailmanlaajuisesti. Takaamme laatua ja parhaan hinnat ja voit varata myös tarvittaessa asuntoautoja helposti verkossa. Asuntoauton vuokraus Dublinissa aloittaa tämän vihreän saaren tutkimusmatkan yksilöllisesti, omaan tahtiin ja omalla reittilläsi. Kiertomatka rannikolla tai sisämaassa on erityisen houkutteleva reutouttavalla merinäköalalla. Lännessä voit katsella Irlanninmerta, muutoin vain loputonta sinistä Atlanttia. Dublin sijaitsee Irlannin itärannikolla noin 20 metriä merenpinnan yläpuolella. Ei ainoastaan meri, mutta myös monet sisävesistöt ja joet, jotka virtaavat kaupungin läpi, tekevät Dublinista romanttisen kohteen. Irlannissa asuivat ennen viikingit ja siitä on kehittynyt vuosien saatossa tärkeä kauppakeskus maantieteellisestä sijainnista johtuen. Historialliset katedraalit ja linnat todistavat myrskyisää historiaa jo 900-luvulta. Kannattaa sunnata myös muihin kohteisiin, kuten Galway, Cork ja Wexford. Ota yhteyttä asiantuntijaamme soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Autamme sinua Irlannin lomalla valitsemaan täydellisen asuntoauton!

  Leirintäalueet Dublinin seudulla

  Kaikkialla Irlannissa hajallaan löytyy monipuolinen valikoima erinomaisia leirintäalueita! Annamme sinulle muutamia vinkkejä, joista voit valita ja päättää, minkä valitset!

  Merrion Square Playground Tämä alue sijaitsee Etelä-Dublinissa, oli kokonaan uusittu kesäkuussa 2014 ja on nyt varustettu hyvillä tiloilla, erityisesti lapsiperheille. Täällä voitte yhdessä nauttia lomasta. Kaikkea on tarjolla kiipeilystä puulinnoituksilla pelikenttiin.
  Morriscastle Strand Caravan Park Tämä alue sijaitsee 20 km pitkällä rannala Morriscastlessa ja siksi ihanteellinen, jos haluat tutustua saaren kaakkoisosaan. Dunbrody Famine Ship, John F. Kennedyn Aboretum ja Hook-majakka ovat mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Vierailun Wexfordissa on myös kannattavaa.
  Camac Valley Tourist Caravan & Camping Park Tämä palkittu 4-tähden leirintäalue sijaitsee Clondalkinin lähellä. Matka Dubliniin ja ympäröiville alueille on nopeaa ja helppoa, sillä täältä on suora bussiyhteys kaupunkiin.
  Casey's, Waterford Tämä perheläheinen leirintäalue sijaitsee 168 km päässä Dublinista kauniissa vehreässä ympäristössä lähellä Clonean rantaa. Satamakaupunki Waterford on näkemisen arvoinen ja ominainen Irlannin viikinkiperinteelle.
  O'Hallorans Caravan and Camping Park O'Halloran sijaitsee kauniilla alueella ja tarjoaa upeat näkymät Galwaynlahdelle. Vain 400 metrin päässä Salt Hills rannikolta. 30 minuutin välein bussi vie sinut kaupungin keskustaan. Kuuluisa Galway Golf Links sijaitsee lähellä.

  Saatavilla olevat asuntoautot Dublinissa

  Tulet hämmästymään, kuinka monia asuntoautojen malleja on saatavilla Dublinissa. Kahdelle hengelle sopii Roadie kahdella vuoteella ja jopa 5 istumapaikalla tässä niin sanotussa Pop Top asuntoautossa. Voit asentaa lastenistuimia ja käytössäsi on integroitu kätevä keittiö. Samanlaisilla ominaisuuksilla, mutta jossa on 2 parivuodetta, on vasrustetu Nomad Pop Top malli. Täsä mallissa on keittiö ja voit asentaa turvaistuimia. C-luokan Grande asuntoauto on riittävän iso 6 hengelle, joka on varustettu kahdella parivuoteella ja kahdella erillisellä sängyllä. Jos haluat tehdä lomastasi ylellisen, D-luokan Bela Mauritius myöskin sopii kuudelle! 1 kahden hengen ja 4 yhden hengen sänkyä antaa ensiluokkaista mukavuutta.

  Roadie Nomad

  Roadie

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 4.9 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Nomad

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Pop Top
  Pituus: 4.9 - 5.3 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Bela Mauritius Grande

  Mauritius

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B -luokka
  Pituus: 7.38 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Grande

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 6.47 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Dublinista

  Vuokraa asuntoauto Dublinissa, Shannon-joen sivuhaaran Canal Grandenin pääkaupungissa, joka on samalla suurin kaupunki saarella, starttaa ikimuistoisen lomasi. Dublinissa vallitsee meri-ilmasto, joten talvet ovat leutoja ja kesät ovat viileitä ja sateisia. Sadepäiviä on erittain paljon, joten muista varautua siihen. Maksimilämpötila päivällä on talvella noin 7°C ja heinäkuussa vain 19°C. Auringonpaisteesta saat nauttia korkeintaan toukokuussa ja kesäkuussa. Useimmiten elokuussa sataa eniten, vähiten maalis- ja huhtikuussa.

  Dublinin länsipuolella kulkee kehätie M 50, joka on myös maksullinen, mutta on maksettava netissä. Lentokentältä voit suoraan ajaa kehätielle ja sitä kautta muille valtateille Irlannissa. Galways on rannikkokaupunki, jossa voit nauttia tyypillisestä Irlannin kulttuurista pikkukaupunkityyliin ja upeista luonnonkauniista näkymistä merelle. Älä jätä välistä yhtä legendaarisimmista saaren pubeista, The Quays, jonka sisustus on kuin ranskalaisesta kirkosta elävällä musiikilla joka päivä! M1 tietä pitkin pääset Pohjois-Irlannin rajalle. M8 toisaalta johtaa suoraan Corkiin, toiseen melko pieneen kaupunkiin, joka ei vakuuta niinkään nähtävyyksillä, mutta pääasiassa erityisellä tunnelmalla ja vieraanvaraisilla ihmisillä.

  Matkailuauton vuokraus Dublinissa tuo sinulle toisaalta pienen epämukavuuden matkasi alussa. Sinulta menee varmasti aikaa tottua ajamiseen vasemmalla ja vara ajoneuvon vaurioittamista. Totuttuasi voit nauttia lomasta ja levätä idyllisillä paikoilla ja nauttia ihanasta luonnosta ja hiljaisuudesta. Hotellin etsintä on jätetty pois ja voit keskittyä täysin rentoon lomaan, mahdollisesti golfaukseen? Heille, ketkä rakastavat golfia, Irlanti on ehdoton unelmakohde. Golfratojen kiertomatka vihreällä saarella ja sen rannikolla alkuperäisillä radoilla tekee ikimuistoisen loman, joista kerrot pitkään!