Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS HIPPIE CAMPER

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Hippie Camper - Koe vapaus!

  Jos suunnittelet lomaa eteläisellä pallonpuoliskolla ilman, että lompakkosi kärsii liikaa, asuntoautonvuokraus Hippie Camperilla on täydellinen ratkaisu sinulle. Yhtiö keskittyy rahatietoisiin matkustajiin, ketkä haluavat tutustua ympäröiviin alueisiin paljon rennommin ja nauttien ympäristön kaikesta luonnollisesta kauneudesta ja todellisesta vapauden tunteesta kohteissa, kuten Australia ja Uusi-Seelanti. Yksi yhtiön tärkeimmistä eduista on mahdollisuus vuokrata ajoneuvo myös nuorille, 18–21-vuotiaille kuljettajille ja suunnata mielenkiintoiselle kiertomatkalle perheen tai ystävien kanssa. Jokaisessa Hippie Camperin ajoneuvossa on kaikki perusvälineet, joita tarvitset tällaista matkaa varten. Heidän ajoneuvovalikoimaan kuuluu 3 erilaista mallia, jotka sopivat 2 - 4 matkustajalle, ja kaikissa ajoneuvoissa on pieni keittiö, mutta ei wc:tä tai suihkua. Nämä viihtyisät ja värikkäät matkailuautot rakentaa johtava valmistaja Talvor Motorhomes, mikä takaa korkean laadun.

  Hippie Camper on vakiintunut australialainen yritys, jonka Apollo Tourism & Leisure Ltd perusti vuonna 2006. Nämä modernit ja erittäin mukavat ajoneuvot ovat nyt saatavilla Australian itä- ja länsirannikolla, sekä heidän kaksi uutta sivukonttoria toimivat Uudessa-Seelannissa.

  Vakuutus

  Ajoneuvo on vakuutettu vaurioilta sekä kulkuneuvolle, että kolmannen osapuolen omaisuudelle. Vuokraamolla on myös saatavilla lisävakuutusvaihtoehtoja omavastuun pienentämiselle ja/tai ylimääräistä tieturvaa varten. Nämä vakuutusvaihtoehdot voi ennakkovarata varausprosessin aikana, mutta ne on maksettava paikallisesti noutohetkellä tai voit varata ne suoraan vuokraamossa. Noutohetkellä vuokraamo varaa noin 3000 Australian dollaria pääkuljettajan luottokortilta ja sinun on oltava tietoinen siitä, että käteistä tai pankkikortteja ei hyväksytä vuokran maksamiseksi. Turvatakuu palautetaan kokonaisena, jos ajoneuvo palautetaan ajallaan täydellä polttoainesäiliöllä ja kaikkien muiden vuokrasopimuksen ehtojen mukaisesti.

  Tarjolla olevat lisävarusteet

  Asuntoauton vuokraus Hippie Camperilla tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita etukäteen joukko muita lisävarusteita, joita voit tarvita matkasi aikana, kuten navigaattori ja joitakin henkilökohtaisia varusteita jne., joiden hinnat ja lisätiedot ovat saatavilla verkkosivuillamme . Jos suunnittelet matkustamista lasten kanssa ja tarvitset lastenistuimen tai istuinkorokkeen, tutustu verkkosivuillamme oleviin lasten turvaohjeisiin, koska rajoituksia saattaa esiintyä. On myös mahdollista ostaa 'kaiken kattava paketti', joka tarjoaa ihanteellisen ratkaisun matkallesi ja sisältää seuraavat edut;

  • Omavastuun pienennys
  • Henkilökohtaiset varusteet
  • Retkeilypöytä ja -tuolit
  • Lisäkuljettajat

  Suosittelemme aina, että varaat kaikki lisävarusteet ennakkoon, jotta vuokraamo voi taata niiden saatavuuden.

  Tärkeää tietoa asuntoauton vuokraukselle Hippie Camperin kanssa

  Jotta voit ajaa yhtä Hippie Camperin ajoneuvoista, pääkuljettajalla (sekä mahdollisilla lisäkuljettajilla) on oltava täysi ajokortti, joka on voimassa koko vuokra-ajan ja jonka on oltava vähintään kaksi vuotta vanha. Jos ajokortti ei ole englanninkielinen, kansainvälinen ajokortti (tai yleisesti tunnustettu englanninkielinen käännös) on pakollinen, ja se on esitettävä yhdessä alkuperäisen kotimaisen ajokortin kanssa (huomaa, että kopioita ei hyväksytä).

  Ole hyvä ja ota huomioon, että saatat joutua odottamaan ainakin tunnin ajoneuvon noutamiseksi, mikä voi kestää vieläkin pidempään ruuhka-aikoina. Hippie Camperin työntekijä vie sinut vuokrasopimuksen läpi ja näyttää sinulle ajoneuvon. Valmistaudu matkailuauton vuokaukseen Hippie Camperin kanssa ja tutustu lisätietoihin vuokraamastasi ajoneuvosta 'How To' -videoista, jotka voit löyytää ApolloConnect-sovelluksesta, joka on ladattavissa Google Playsta tai App Storesta.

  Hippie Camperin ajoneuvovalikoima

  Ajoneuvovalikoima koostuu kolmesta ajoneuvotyypistä, joiden ikä on mallista riippuen 5–7 vuotta, ja kaikkiin sisältyvät seuraavat edut;

  • Rajoittamattomat kilometrit
  • Ajoneuvoja voivat ajaa myös yli 18-vuotiaat kuljettajat
  • Keittiötarvikkeet
  • Kartat ja retkeilyoppaat toimitetaan kaikille vuokrille

  Hippie Drift

  Hippie camper ajoneuvovalikoima - Drift
  Nukkumapaikat: enint. 2 henkeä
  Kategoria: Sleepervan
  Pituus: 4.5 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Bensa
  Tästä pienestä matkailuautosta löytyy kaikki, mitä tarvitset, kuten ilmastointi kuljettajan hytissä, sisään rakannettu jääkaappi ja suuri parisänky, mikä tekee siitä täydellisen ajoneuvon rentouttavaa kiertomatkaa varten.

  Hippie Hitop

  Hippie Camper ajoneuvovalikoima - Hitop
  Nukkumapaikat: enint. 2 henkeä
  Kategoria: Hi Top Camper
  Pituus: 4.9 metriä
  Vaihteisto: Manuaali, automaatti
  Polttoaine: Bensa
  Tämä kompakti, mutta mukava asuntoauto sopii kahdelle hengelle ja täältä löytyy suuri parisänky takaosassa. Täällä on myös pieni keittiöalue kaasuhellalla, lavuaarilla ja jääkaapilla.

  Hippie Endeavour

  Hippie Camper ajoneuvovalikoima - Endeavour
  Nukkumapaikat: enint. 4 henkeä
  Kategoria: Hi Top Camper
  Pituus: 4.9 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa
  Suurin valikoiman ajoneuvo tarjoaa nukkumatilaa neljälle hengelle, mikä tekee siitä täydellisen valinnan perheille ja ystäväryhmille. Sisältä löytyy parisänky ja täysin varustettu keittiö, asuntoauto on taloudellinen, tilava ja helppo ohjata.

  Mistä noudan asuntoautoni Hippie Camperilta

  Hippie Camperilla on tällä hetkellä viisi suosituinta sijaintia Australiassa, neljä maan itäpuolella (mukaan lukien Sydney ja Melbourne) ja toinen länsirannikolla Perthissä. Lisäksi he laajensivat äskettäin liiketoimintaansa Uuteen-Seelantiin kahdella toimistolla Aucklandin ja Christchurchin kaupungeissa.

  Hippie Camperin suosituimmat kohteet Australiassa

  BRISBANE
  733A Nudgee Road,
  Northgate, Queensland, 4013
  CAIRNS
  432-434 Sheridan Street,
  Cairns, Queensland, 4870
  MELBOURNE
  40/46 Hume Hwy
  Somerton (Melbourne) VIC 3062
  PERTH
  65 Worrell Avenue,
  High Wycombe, WA, 6057
  SYDNEY
  31 Bay Rd, Taren Point,
  Sydney, New South Wales, 2229

  Hippie Camperin suosituimmat kohteet Uudessa-Seelannissa

  AUCKLAND
  9 Richard Pearse Drive,
  Auckland, Mangere, 2022
  CHRISTCHURCH
  24 Logistics Drive, Harewood,
  Christchurch, Canterbury, 8051

  Valitse Hippie Camper seuraavalle kiertomatkallesi! Varaa nyt ajoneuvo verkkosivustomme kautta tai ota yhteyttä vuokra-asiantuntijaamme puhelimitse +49 89 4120 7298 tai sähköpostitse. Tiimimme neuvoo mielellään kaikissa matkailuautojen vuokrausehdoissa ja vastaa mahdollisiin kysymyksiisi.