Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS ITÄVALTA

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Itävalta

  Vuoristojen ja järvien maa Itävalta sopii mainiosti omatoimiselle lomalle. Koe kaunis luonto ja upeat kaupungit, kuten Wien, Salzburg, Graz ja Innsbruck rentouttavalla lomalla asuntoautolla. Itävaltaa rakastavat eniten hiihtäjät, retkeilijät ja vuorikiipeilijät ja syystäkin! Yhä useammat matkailijat vierailevat maassa asuntoautollaan, joten kokeile sinäkin. Asuntoauton vuokraus Itävallassa Auto Europen kautta on aina luotettava valinta.

  Kaukana turistien tallaamilta poluilta voit kokea paljon; vaella korkeilla vuorilla, Alppien keskellä tai tutustu pienempiin kohteisiin matkailukohteiden ulkopuolella. Itävallan tiet soveltuvat täydellisesti kiertomatkalle maan ympäri. Ihastuttavan luonnon ansiosta tuskin huomaatkaan toisinaan mutkittelevia teitä. Varaa aikaa ja vieraile viehättävällä maaseudulla ja kauniissa kaupungeissa. Auto Europe tarjoaa sinulle parhaiten varustettuja asuntoautoja lukuisissa kohteissa. Vuokraa matkailuauto Itävallasta mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja hyödynnä edullisia Auto Europen vuokrahintoja!

  Matkustaminen Itävallassa

  Itävalta sijaitsee Euroopan sydämessä Sveitsin, Liechtensteinin, Tsekin, Slovakian, Unkarin, Saksan, Italian ja Slovenian välissä. Lähes puolet valtiosta on metsämaata, loput koostuu viljelymaasta, kauniista Alpeista sen korkeimmalla vuorella, Grossglockner 3 798 metrin korkeudessa, ja luonnollisesti Tonavan laaksosta. Tonava-joki kulkee mustan metsän läpi, joka tunnetaan suklaakastikkeestaan ja kirsikkapiiraistaan. Herkullista!

  Itävallan voi karkeasti jakaa kolmeen osaan, ja ne kaikki tarjoavat uskomaotnta kontrastia. Idässä kohoavat Alpit, jotka kattavat suurimman osan maasta, koillisessa sijaitsee Tonavan laakso, josta löytyy upeat arkkitehtuuriset Habsburgin kaupungit Wien ja Mozartin kotikaupunki Salzburg. Länsiosasta löytyy hyvin kapea käytävä, joka on vain 32 km leveä kapeimmassa kohdassa, ja sijaitsee Saksan ja Italian välissä.

  Matkustaminen muihin maihin ja yhdensuuntaiset vuokrat

  Voitko viedä asuntoautosi Itävallan rajojen yli? Vastaus on kyllä! Itävalta on kaunis maa, josta voit löytää jotakin uutta joka päivä. Myös Itävallan naapurimaat ovat tutustumisen arvoisia. Entä niin sanottu yhdensuuntainen vuokra? Voit vuokrata asuntoautosi yhdestä useista Itävallan toimistoista ja palauttaa sen joko Itävallassa, mutta toiseen toimistoon, tai suunnittele kansainvälistä yhdensuuntaista vuokraa ja palauta ajoneuvo Itävallan ulkopuolelle esimerkiksi Saksassa tai Sveitsissä. Tällä tavoin sinun ei tarvitse palata alkuperäiseen kohteeseen ja voit matkustaa Euroopan halki. Euroopassa on niin paljon loma-mahdollisuuksia ja voit matkustaa mukavasti eri maissa ja säästää paljon aikaa.


  Suosituimmat kohteet Itävallassa

  Asuntoauton vuokraus Graz
  Graz
  Asuntoauton vuokraus Innsbruck
  Innsbruck
  Asuntoauton vuokraus Salzburg
  Salzburg
  Asuntoauton vuokraus Wien
  Wien

  Vuokraamot

  Asuntoauton vuokraus Itävallassa on mahdollista Anywhere Campers vuokraamon kautta. Koko Itävallassa useissa kohteissa tämä asuntoautojen vuokraamo tarjoaa hyvin hoidettuja ajoneuvoja, jotka ovat moderneja, käytännöllisiä ja mukavia. Kaikki saatavilla olevat kohteet yllä mainittujen lisäksi löytyvät varausjärjestelmämme kautta. Varaa matkailuautosi Itävallassa ajoissa ja odota innolla tulevaa lomaa!

  Saatavilla olevat asuntoautot Itävallassa

  Saatavilla olevat asuntoautot ItävallassaItävallassa tarjoama asuntoautomalli on Adria Motorhome autovuokraamolta Anywhere Campers. Tämä malli tarjoaa monia lisiä. Ilmastoinnin ja lämmityksen lisäksi käytettävissäsi on suihku, wc, käytännöllinen keittiö ja puhtaan ja jäteveden säiliöt. Alla on yleiskatsaus Adria asuntoautomallista. Aloita haku varausjärjestelmässä ja voit ladata kaikki tekniset tiedot PDF-muodossa.