Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS KREIKKA

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Kreikka

  Kreikka tarjoaa paljon mielenkiintoista heille, ketkä suunnittelevat lomaa asuntoautolla. Vaikka etäisyyttä Euroopasta ei pidä aliarvioida, Kreikka ei tarjoa ainoastaan saaria, aurinkoa ja rantoja. Erityisesti Kreikan mantereella voi löytää paljon tekemistä - upeita vuoria, paljon historiaa ja arkeologiaa, sekä mahdollisuus kokea "todellinen" Kreikka.

  Ennen kuin vuokraat oman asuntoautosi Kreikassa, ota aikaa ja lue meidän antamia lisätietoja ja vinkkejä asuntoauton vuokraamisesta Kreikassa. Auto Europe antaa sinulle yksilöllisen räätälöidyn tarjouksen, kun syötät haluamasi tiedot varausjärjestelmäämme. Korkeasti koulutetut asuntoautojen asiantuntijamme odottavat puheluasi ja pystyvät vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Yli 60 vuoden kokemuksella alalla, sinulle ei varmasti jää avoimia kysymyksiä.

  Matkustaminen Kreikassa

  Houkutteleva vaihtoehto on lentää Ateenaan tai Thessalonikiin ja noutaa ennakkoon varatun asuntoauton suoraan lentokentältä. Kreikka on melko kompakti maa maantieteellisesti, etäisyydet eivät ole liian suuria ja jokainen kohde on kiinnostava. Esimerkkinä siitä, kuinka paljon voit nähdä suhteellisen lyhyessä ajassa, on seuraava ehdottamamme reittisuunnitelma Ateenasta Peloponnesokseen ja Korintinlahden pohjoispuolella sijaitsevalle mantereelle, josta löydät joitakin tunnetuimmista arkeologisista kohteista, yhdistettynä upeisiin kreikkalaisiin maisemiin.

  Ota vanha rannikkotie Epidaurosiin moottoritien sijaan. Pysähdy matkasi aikana Loutropyrgoussa. Täältä löytyy parhaat simpukat, joita voit valmistaa iltaisin asuntoautossasi. Pääset sinne moottoritietä pitkin Kinettan suuntaan (ei tietulleja) ja poistu juuri ennen Loutrakia liittymästä Epidaurusin suuntaan. Aja Korinttin kanavalle ja ihaile upeaa näköalaa valtavaan kanavaan ylhäältä päin, joka kulkee kivetyn tien halki. Nauti näkymästä ajan kanssa ja aja sitten Isthmiaan nähdäksesi, miten modernin silta laskee alukset alas kanavaan.

  Palio Epidaurus (vanha Epidaurus) on vain seitsemän kilometrin päässä ja voit nopeasti upottautua muinaiskreikkalaiseen kulttuurin, esimerkiksi Epidaurusin antiikin teatteri on vain 14 kilometrin päässä. Kaunis 300 metrin reitti kulkee muinaisten oliivilehtojen läpi muinaiseen teatteriin. Antiikin aikana Epidaurus oli tärkeä keskus Argolisin alueella, joka tunnettiin kauneudestaan ja satamastaan, joka mahdollisti nopeat yhteydet Korintin, Ateenan ja Aeginan kansan kanssa, sekä laajemmalle Egeanmeren alueelle. Joistakin haudoista, jotka sijaitsevat kolme kilometriä kylän yläpuolella, löytyi mykealaisten sivilisaation jälkiä. Epidauruksen merkitys on ilmeinen siinä, että muinaisia Asklypioneja (antiikin parantajakeskuksia) rakennettiin lisää kaikkialla itäosassa ja Roomassa. Tietenkään sinun ei pidä jättää välistä todellista muinaisen teatterin puolta. Palio Epidauruksen ilmapiiri on hyvin kosmopoliittinen, ja monet kahvilat, ravintolat ja kaupat myyvät kaikenlaista ruokaa ja ruoka-ainesosia heille, ketkä rakastavat paikallista ruokaa ja ruoanvalmistusta. Asuntoautoissa löytyvät kaikki tarvittavat keittovälineet. Voit myös maistella paikallista lihaa ja juustoa Lygourionin tavernoissa. Tien vieressä sijaitsevat vesilähteet takaavat makean veden saatavuuden aina matkasi aikana.

  Kun lähdet Epidauruksesta, voit ylittää Peloponnesoksen idästä länteen ja päästä antiikin Olympiaan, ja nauttia kauniista Kouroutasin ja Kalogriasin rannoista. Voit matkustaa Nafplionin ja Milosin kauta kulkevia teitä pitkin (älä unohda ostaa paikallista leipää, oliiveja ja kotitekoista pientä tuorepastaa, Xilopitas) ja jatkaa sen jälkeen kuuluisaa kiemurtelevaa tietä pitkin Achladokambosiin. Seuraavina tulevat Tripoli, Megalopolis, Karitaina ja Andritsena, joissa voit kokea kauniita, mutta kapeita teitä. Tästä eteenpäin kannattaa tehdä pieni 13 km kiertotie ja vierailla vaikuttavalla Apollon Epikurioksen temppelillä Vassaessa. Tämä temppeli on yksi tärkeimmistä ja merkittävimmistä sen koon ja iän takia. Temppeli sijaitsee 1130 metrin korkeudessa ja se rakennettiin noin 450–425 eaa. Sen oli suunnitellut Iktinos, kuka rakensi myös Parthenonin. Tämä ihana klassisen arkkitehtuurin muistomerkki maailmanlaajuisella viehätyksellä julistettiin vuonna 1986 Unescon maailmanperintökohteeksi. Osa temppelin koristeista vietiin vuonna 1814 ja ne ovat nykyään Brittiläisessä museossa. Tuolloin tiettyjen arkeologisten löytöjen ottaminen oli suosittu tapa täyttää museot. Syynä oli se, että ne säilyisivät paremmin, kuten esimerkiksi Parthenonin marmori.

  Peloponnesoksen luonnollinen länsirannikko muinaisessa Olympiassa on täynnä historiaa. Vanhimmat sivilisaation jäljet tällä alueella ovat peräisin vuodelta 300 eaa ja 900 eaa Olympia oli jo pyhä paikka. Noin 500 eaa Olympian maine ulottui idästä ja Mesopotamiasta Italian länsi- ja eteläpuolelle. Yksi tärkeimmistä tapahtumista Olympian historiassa tapahtui 776 eaa, kun spartalainen Lygourgos neuvotteli sopimuksen kuningas Ilitos Ifitoun kanssa kiitostapahtuman järjestämisestä Olympiassa. Osa sopimuksesta kertoo, että tämän tapahtuman aikana rauha olisi koko Kreikan alueella. 500 eaa Olympian kunnia oli niin loistelias, että kaikki suuret poliitikot, filosofit ja taiteilijat harjoittivat siellä taidettaan. 400 eaa tehtiin suuria ponnistuksia tilojen parantamiseksi ja kaikkien kävijöiden ja rukoilijoiden suojelemiseksi. Vuonna 393 eaa Rooman keisari Theodosios halusi, että kaikki kreikkalaiset temppelit ja pyhät paikat olisi suljettava täsmentämättä, mitä paikkoja hän tarkoitti. Olympia oli kuitenkin edelleen erittäin suosittu, vaikka se vahingoittui luonnonkatastrofeissa. Noin 900-luvulla alue hylättiin. Monien vuosien ajan talvisään ja jäätyvän veden takia Kronos Hill hautautui kokonaan. Richard Chandler löysi sen uudelleen vuonna 1766.

  Peloponnesosta Kreikan mantereelle pääsee joko uuden Rio-Antirrion -sillan kautta tai pienillä lautoilla, jotka ovat hitaampia, mutta halvempia. Seuraava pysäkki matkallasi on historiallinen Nafpaktos - 11 km päässä Antirrioninista. Vuonna 1571 Nafpaktos tuli tunnetuksi yhdestä merenkulun historian tärkeimmistä taisteluista, kun liittoutuneet eurooppalaiset tuhosivat ottomaanien laivaston ja lopetti Euroopan uhkan. Hemmottele itseäsi juomalla virvokkeita satamassa ja kävele läheiselle linnalle Nafpaktoksen yllä, jossa voit nauttia näköalasta sinisen meren kaupungissa.

  Matkalla Delfiin pysähdy Galaxidissa. Pikkukaupungilla on pitkä laivastohistoria. Galaxidissa ei ole leirintäaluetta, mutta voit syödä hyvin tavernoissa, jotka ovat tunnettuja tuoreesta kalasta ja äyriäisistä, sekä erilaisista liharuoista. Sen lisäksi voit kokeilla mahtavia mustia oliiveja Amfissasta ja vuohenjuogurttia. Muita paikallisia tuotteita ovat orgaaniset öljyt, viinit, hillot, hunaja ja etenkin Tsipouro - melkein puhdas alkoholi! Lisäksi Galaxidi on kuuluisa kahdesta kakusta: Amygdalou ja Revani. Delphi oli muinainen kreikkalainen kaupunki, joka tunnetaan maailman tärkeimmistä oraakkeleista. Kaupunki tunnettiin Pythona homerisina aikoina ja se on aina ollut maailman napa. Vuosisatojen ajan sitä pidettiin henkisenä keskuksena heille, ketkä etsivät neuvoja. Delphi pysyin tärkeänä kaupunkina 400 eaa loppuun asti, kun keisari Theodosios halusin, että kaupunki ei enää olisi oraakkelien paikka. Seuraavina vuosisatoina kaupunki vajosi hitaasti ja lopulta se antautui slaavilaisten muuttoliikkeelle.

  Olisi harmillista palata Ateenaan ottamatta maagista kuvaa kuudesta luostarista, jotka sijaitsevat Meteoran kallioilla lähellä Kalambakaa. Meteoraan Amfissan, Lamian, Karditsan ja Trikalan kautta matkaa on vain 217 km. Tieosuus Lamiasta Domokosiin on täynnä kurveja ja on vuoristoinen, mutta sieltä Kalambakalle se ei ole enää pitkä matka. Meteorassa löytyy monia leirintäalueita.

  1. Matkan pituus yhteensä: 1.346 km.
  2. Polttoaineen kustannukset yhteensä: 270 euroa dieselistä keskimääräisellä hinnalla 1,45 euroa per litra.
  3. Majoituskustannukset: 120 - 150 euroa (6 yötä virtaliitännällä).
  4. Tietulli: 44 euroa (tämä koskee reittiä Ateena-Attiki-Odos ja Rio-Antirrion-siltaa).

  Matkustaminen muihin maihin ja yhdensuuntainen vuokra

  Jos aiot matkustaa asuntoautollasi Kreikan ulkopuolelle ja lähteä tutustumaan Makedoniaan, Bulgariaan tai Albaniaan, ilmoita siitä varaustiimillemme ja he kertovat sinulle kaikista vaihtoehdoista ja mahdollisista kustannuksista.

  Haluatko palauttaa asuntoautosi toiseen toimistoon tai kaupunkiin Kreikassa? Myös tästä saat tarkempia lisätietoja varausasiantuntijoiltamme etukäteen. Se riippuu sinusta itsestäsi, haluatko noutaa asuntoautosi Ateenassa ja palattaa Thessalonikiin, tai noutaa Thessalonikin lentokentältä ja luovutaa sen Igoumenitsassa lomasi lopussa. Ilmoitamme sinulle kaikista mahdollisista yhdensuuntaisen vuokran maksuista ja rajoituksista!


  Suosituimmat kohteet Kreikassa

  Asuntoauton vuokraus Ateena
  Ateena
  Asuntoauton vuokraus Igoumenitsa
  Igoumenitsa
  Asuntoauton vuokraus Thessaloniki
  Thessaloniki

  Vuokraamot

  Asuntoautoa vuokratessa Kreikassa sinua palvelee paikallinen vuokraamo Anywhere Campers. Kreikan mantereella, Ateenassa, Thessalonikissa ja Igoumenitsassa tämä asuntoautojen vuokraamo tarjoaa hyvin hoidettuja ajoneuvoja, jotka ovat moderneja, käytännöllisiä ja mukavia. Kaikki saatavilla olevat toimistot löytyvät varausjärjestelmästämme. Varaa matkailuauto Kreikassa ajoissa ja odota tulevaa Kreikan lomaasi!

  Saatavilla olevat asuntoautot Kreikassa

  Saatavilla olevat asuntoautot KreikassaAdrian asuntoauto, jota Anywhere Campers vuokraamo tarjoaa Kreikassa, tarjoaa monia mukavia lisäominaisuuksia. Mukana tulevat huippumukavuudet, kuten suihku ja wc, ilmastointi tai lämmitys, käytännöllinen keittiö ja puhtaan ja jäteveden säiliöt.