Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS LATVIA

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Latvia

  Latvia on loistava maa tutustua asuntoautolla Auto Europelta. Latvialla on paljon tarjottavaa; erilaisia kaupunki- ja maaseutukohteita, Unescon maailmanperintökohde pääkaupunki Riika, kaupungin rauniot Cesin kaupungin ulkopuolella tai Euroopan laajin vesiputous viehättävässä Kuldigan kylässä. Riippumatta siitä, mitä aiot tehdä Latviassa, asuntoautolla voit tutustua hämmästyttävään maahan samalla, kun säästät rahaa, koska sinun ei tarvitse valita kalliita hotellihuoneita.

  Asuntoauton vuokrau Latviassa onnistuu verkossa varausjärjestelmämme kautta tai ottamalla henkilökohtaisesti yhteyttä asiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostilla. Anna Auto Europen auttaa sinua tutustumaan Latvian ihmeisiin asuntoautolla.

  Matkustaminen Latviassa

  Matkustaminen Latvian läpi asuntoautolla on erinomainen tapa tutustua tähän kauniiseen Baltian maahan. Tämä maa on täynnä jännittäviä kohteita, vihreästä luonnosta ja puistoista kulttuurikaupunkeihin, joissa on historiallisia nähtävyyksiä ja jännittäviä seikkailumahdollisuuksia. Asuntoautolla voit kokea tämän kaiken nopeasti ja helposti. Sinun ei kuitenkaan pitäisi kiirehtiä liikaa, kun reutoudut yhdessä Latvian ihastuttavista kylpylöistä. Varaa itsellesi täysi hoito ja unohda kaikki kiireet ja stressi, ja nauti upeasta hetkestä.

  Meri, järvet ja metsät kuvaavat Latviaa selkeästi suurena koskemattomana maisemana, jolla on vain yksi todellinen kaupunki - kosmopoliittinen pääkaupunki Riika. Vaikka maa onkin suhteellisen pieni, löydät aina jostakin koskematonta luontoa, jossa voit vaikkapa vaeltaa, pyöräillä tai rentoutua valkoisella hiekkarannalla, jota ympäröivät mäntymetsät. Maalla on tarjolla erilaisia kulttureita. Ihmiset kuvaavat täällä itseään vähiten käytännöllisiksi, mutta samalla kaikista Baltian maista taiteellisimmiksi. He osoittavat sen lukemattomilla festivaaleilla ja iloisella asenteella.

  Matkustaminen muihin maihin ja yhdensuuntainen vuokra

  Latvia on Euroopan unionin jäsen, joten Latviaan matkustaminen ja rajan ylittäminen on yhtä helppoa kuin mihin tahansa muuhun Euroopan unionin maahan. Latvia on osa Schengen-aluetta, joten Schengen-alueelta Latviaan matkustavien ei tarvitse kulkea rajatarkastusten kautta. Latvian Venäjän ja Valkovenäjän rajalla on rajavalvontaa. Sinun on ilmoitettava varauspyynnössäsi, mihin maihin haluat matkustaa Latvian ulkopuolella. Käsittelemme pyyntösi ja ilmoitamme sinulle kaikista mahdollisuuksista ja mahdollisista lisämaksuista, jos haluat palauttaa asuntoautosi esimerkiksi Liettuassa tai Virossa.

  Et ehkä suunnittele matkustamista Latvian ulkopuolelle, mutta haluaisit palauttaa ajoneuvosi toiseen Latvian kaupunkiin? Tällä hetkellä työskentelemme vain vuokraamojen kanssa Riiassa. Tästä syystä palautus Riian ulkopuolella ei ole tällä hetkellä mahdollista. Auto Europe varmistaa, että saat kaikki tarvittavat tiedot sujuvaa vuokrausta varten ja ennen kuin sitoudut asuntoautosi vuokraamiseen. Vuokraa matkailuautosi tänään ja säästä rahaa!


  Suosituimmat kohteet Latviassa

  Vuokraa asuntoauto Riika
  Riika

  Vuokraamot

  Latvian johtavat asuntoautojen vuokraamot ovat Touring Cars ja Anywhere Campers. Molemmat tarjoavat hyvin huollettuja ajoneuvoja, jotka ovat sekä erittäin moderneja, että mukavia. Tutustu asuntoautojen vuokraukseen Latviassa sivujemme kautta ja nauti matkasta Baltian maissa!

  Saatavilla olevat asuntoautot Latviassa

  Alla kerromme sinulle käytettävissä olevista asuntoautoista Riiassa. Vertaa kaikkia määritelmiä ja valitse tarpeisiisi sopivin ajoneuvo, joka parhaiten auttaa sinua lomallasi! Kaikki Latviassa sijaitsevat asuntoautot ovat vakiovarustettu keittiöllä, suihkulla, wc:llä, puhtaan- ja jäteveden säiliöillä.

  TC Van Small

  TC Van

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Campervan
  Pituus: 5.9 - 6.8 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Small

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Campervan
  Pituus: 4.64 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Adria Family

  Adria

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B Luokka
  Pituus: 7.38 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Family

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C Luokka
  Pituus: 6.3 - 7.6 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel