Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS MCRENT

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus McRent – Parhaat tarjoukset!

  Asuntoauton vuokraus McRentMcRent on Euroopan suurin asuntoautojen vuokrausyritys, kenellä on yli 100 vuokrakohdetta ja yli 15 vuoden kokemus Euroopan matkailuautojen vuokrauksen markkinoilla. He laajentavat liiketoimintaansa edelleen myös seitsemällä vuokrauspisteellä Japanissa ja kahdella Uudessa-Seelannissa. Heidän laaja toimistoverkosto tärkeiden matkailukeskuksien ja lentokenttien lähellä tarjoaa matkailijoille ihanteelliset lähtöpisteet jännittävälle matkailuautolomalle.

  McRent tarjoaa laajan valikoiman ajoneuvoja, asuntoautoja, osittain tai täysin integroituja matkailuautoja ja alkovi-malleja. Sillä ei ole väliä, suunnitteletko kaupunkimatkaa ystävien tai perhelomaa lasten kanssa - heiltä löytyy aina sopiva ajoneuvo tarpeisiisi. Heidän ajoneuvot eivät ole yli 2-vuotiaita, koska suurin osa niistä myydään pois vain yhden kauden jälkeen (paitsi Islannissa ja Portugalissa, missä jotkut ajoneuvoista ovat 3-vuotiaita). Lisäksi ajoneuvojen laatu on erittäin korkea, koska ne ovat kaikki tunnetuilta valmistajilta, kuten Dethleffs, Sunlight, LMC ja Pössl.

  Asuntoauton vuokraus McRentillä tarjoaa hyödyllisen ja kattavat vakuutuksen, joka sisältyy hintaan ja tarjoaa kattavan suojan mahdollisten vahinkojen varalta. Huomaa, että vakuutuksen ja turvatakuun ehdot vaihtelevat maittain. Kaikki tarvittavat lisätiedot annetaan sinulle varausprosessin aikana. Huomioithan, että tämä summa varataan pääkuljettajan luottokortilta vakuusmaksuna noudon yhteydessä.

  Tarjolla olevat lisävarusteet

  Matkailuauton vuokraus McRentillä takaa sinulle modernin ajoneuvon, jossa on täysin varustettu kylpyhuone pesualtaalla, suihku ja kemiallinen wc (lukuun ottamatta Urban Stardard- ja Urban-ajoneuvoja), keittiö, jossa on jääkaappi ja liesi, juoma- ja jäteveden säiliöt, vähintään yksi radio CD-soittimella ja polkupyöräteline (Premium-luokan ajoneuvoja ei välttämättä ole varustettu tällä tuotteella). Lisävarusteet, kuten keittiövälineet, astiat, lastenistuimet ja -korokkeet, vuodevaatteet ja peitot, pyyhkeet ja tuolit/pöydät ovat saatavilla vain pyynnöstä ja lisämaksua vastaan. Suosittelemme, että valitset kaikki tarvitsemasi varusteet varausprosessin aikana, jotta voimme varmistaa niiden saatavuuden vuokraamon kanssa.

  Tärkeää tietoa asuntoauton vuokraukselle McRentin kanssa

  Kompakti-, perhe-, Comfort- ja Urban-luokan ajoneuvoja varten kuljettajalla on oltava vähintään vuoden voimassa ollut B-luokan ajokortti. Muista, että Premium-ryhmään kuuluvien ajoneuvojen kokonaispaino on yli 3,5 tonnia, joten vähintään kolme vuotta voimassa ollut C/C1-luokan ajokortti on pakollinen. Ajoneuvon pääkuljettajan ja muiden kuljettajien on oltava vähintään 21-vuotiaita, mutta yli 3,5 tonnin ajoneuvoissa vähimmäisikä on 25 vuotta.

  McRentin ajoneuvovalikoima

  Ajoneuvovalikoiman 15 eri mallia on suunniteltu jopa kuudelle hengelle. Kaikkiin ajoneuvoihin sisältyy seuraavat;

  • Täysin varustettu keittiö lavuaarilla ja kaasu-uunilla
  • Navigaattori (englanniksi)
  • Osittainen takakamera
  • Tiepalvelu
  • Vessan kemikaalit
  • Rajoittamattomat kilometrit
  • Matkustaminen Euroopassa (matkustusrajoituksia sovelletaan seuraaville maille: Valko-Venäjä, Kosovo, Moldova, Marokko, Venäjä, Turkki ja Ukraina).

  Urban Plus

  McRent- Urban Plus
  Nukkumapaikat: enintään 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5.41 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Tämä on kaikista edullisin malli valikoimassa, jossa on erittäin tilava sänky ajoneuvon takaosassa. Täydellinen vaihtoehto pareille.

  Compact Plus

  McRent - Compact Plus
  Nukkumapaikat: enintään 2 henkeä
  Kategoria: B-luokka
  Pituus: 5.99 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Toinen hyvä vaihtoehto pariskunnalle tai kahdelle ystävälle, ketkä matkustavat yhdessä. Tämä auto on tilava ja mukava. Klikkaa tästä ja aloita virtuaalinen kierros.

  Family Standard

  McRent-Family Standard
  Nukkumapaikat: enintään 4 henkeä
  Kategoria: B-luokka
  Pituus: 7.35 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Tämä auto sopii kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Siinä on kaksi takana olevaa sänkyä ja alasvetoinen parivuode. Klikkaa tästä ja aloita virtuaalinen kierros.

  Family Plus

  McRent- Family Plus
  Nukkumapaikat: enintään 6 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 6.51 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Täydellinen suurille perheille tai kaveriporukalle. Asuntoauto on hyvin suunniteltu ja siinä on kaksi kerrossänkyä, parivuode ja ruokailutila, jonka voi muuttaa lisävuoteeksi yöllä. Klikkaa tästä ja aloita virtuaalinen kierros.

  Premium Plus

  McRent - Premium Plus
  Nukkumapaikat: enintään 6 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 8.60 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Tällä ajoneuvolla on yli 3,5 tonnia sallittua kokonaispainoa, joten kuljettajilla on oltava asianmukainen ajokortti. Klikkaa tästä ja aloita virtuaalinen kierros.

  Mistä noudan asuntoautoni McRentiltä

  Eri puolilta Eurooppaa löytyy useita eri noutokohteita, joita kehitellään lisää kaikkialle maailmassa. Asuntoauton vuokraus McRentiltä tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman noutopisteitä, jotka täyttävät kaikkien tarpeet. Luettelo kaikista kohteista sisältää Välimeren maita, kuten Ranska, Italia, Espanja ja Portugali, kun taas Pohjois-Euroopan ja sen maagisten maisemien ystäville tarjotaan mahdollisuus vierailla Islannissa, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. McRent tarjoaa monia noutokohteita myös keskeisissä maissa Saksassa, Sveitsissä, Puolassa ja Iso-Britanniassa, lisäksi he äskettäin laajensivat liiketoimintaansa Japaniin ja Uuteen-Seelantiin.

  Suosituimmat noutokohteet McRentillä

  EDINBURGH
  McRent Edinburgh
  Homes Ltd.1 Mossburn Avenue
  Harthill, Shotts (Edinburgh) ML7 5PX
  Iso-Britannia
  LISBON
  McRent Lisboa
  Estrada da Granja do Marquês nº 99
  Sintra (Greater Lisbon) 2710-142
  Portugali
  KEFLAVIK
  McRent Iceland
  Smiojuvellir 5a
  Reykjanesbaer, Keflavik 230
  Islanti
  MALAGA
  McRent Malaga
  Avenida General Duque de Aveiro, 4
  Churriana (Malaga) 29140
  Espanja
  OSLO
  McRent Oslo
  Industrivegen 17
  Jessheim (Oslo) 2069
  Norja
  OSNABRUECK
  McRent Osnabrueck
  c/o Autohaus Olaf Marenke Gmbh Osnabruecker Strasse 304
  Bad Essen (Osnabrueck) 49152
  Saksa
  ROOMA
  McRent Roma
  Via di Castel Fusano 46
  Rome 00124
  Italia
  TUKHOLMA
  McRent Stockholm
  Björnängsvägen 15
  Balsta (Stockholm) 74634
  Ruotsi

  Valitse suosikki ajoneuvosi McRentillä ja valmistaudu lähtemään tien päälle! Varaa nyt verkossa tai ota yhteyttä varausasiantuntijoihimme oikeassa yläkulmassa näkyvästä numerosta tai sähköpostitse osoitteesta muccampers@autoeurope.de.