Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS MOSAMBIK

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Mosambik

  Trooppisesta Mosambikista löytyy loputon määrä koskematonta erämaata ja kulttuuriperintöä, jota et löydä mistään muualta, jossa myös ekomatkailusta on tullut entistä suositumpaa. Afrikan eteläpuoleisella rannikolla Intian Valtameren länsipuolella sijaitsevassa Mosambikissa ihanteellinen tapa tutustua erilaisiin henkeäsalpaaviin maisemiin, kiehtovaan luontoon ja loputtomaan määrään muita asioita omaan tahtiin, on asuntoauton vuokraus Mosambikissa. Niin monet rannat houkuttelevat sinut sammuttamaan asuntoautosi, rentoutumaan hiekkarannalla ja lähteä taas matkaan seuraavalle. Tohamon uimarantaa Inhambanessa pidetään yhtenä maailman parhaista rannoista. Mutta tässä ei ole kaikki! Unelmanomaiset saaret, safariretket ja lukuisat kansallispuistot odottavat sinua. Vuokraa nyt matkailuautosi ja koe eksoottinen Mosambik.

  Asuntoautojen asiantuntijamme tarjoavat lyömättömiä tarjouksia Mosambikin lomalle 7 päivänä viikossa! Muutamalla vaiheella verkkosivujemme kautta matkailuauton vuokraus Mosambikissa ei ole koskaan ollut helpompaa Älä odota enää ja ota yhteyttä Auto Europeen jo tänään. Odotamme innolla soittoasi tai sähköpostiasi ja vastaamme aina mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja vuokraamme sinulle mieleisesi asuntoauto!

  Matkustaminen Mosambikissa

  Yksi kuuluisimmista paikoista Mosambikissa on sen Bazaruton saariston kuusi saarta - Bazaruto, Benguerra, Magaruque, Banque, Stanta Carolina ja Shell. Täältä löydät koralliriuttoja ja laajan valikoiman kaloja, mikä tekee sukelluksesta unohtumattoman kokemuksen. Saatat kohdata dungongin (yleisemmin niitä kutsutaan merilehmiksi tai merisioiksi) tai manaatin, jotka ovat vedessä eläviä nisäkkäitä. Kansallispuistona Bazaruton saaristo on ainutlaatuinen ja täysin erilainen kuin mitä olet koskaan nähnyt!

  Maputo on Mosambikin pääkaupunki, joka sijaitsee maan eteläosassa ja tarjoaa vilkasta yöelämää monien ravintoloiden kera. Sen välimerellinen arkitehtuuri, meren läheisyys ja leveät kadut jakarandapuilla tekee siitä helposti Afrikan viehättävimmän pääkaupungin. Bantut ja portugalilaiset toivat tärkeimmät kulttuurivaikutteet, mutta kaupunki on kaiken kaikkiaan hyvin kosmopoliittinen.

  Mosambikissa on monia kansallispuistoja, mutta Gorongosan kansallispuisto on erityinen kohokohta Mosambikin keskellä. Metsien ja laaksojen ympäröimänä täältä löytyy lähes 400 lintulajia, yli 100 nisäkäslajia ja yli 40 erilaista sammakkoeläintä. Leijonat, virtahevot ja antiloopit ovat vain muutamia suurempia Gorongosan kansallispuiston villieläimistä sen loputtomassa luettelossa.

  Matkustaminen muihin maihin ja yhdensuuntainen vuokra

  Missä olosuhteissa ja millä edellytyksillä (lisämaksut, kesto, rajoitukset jne.) voit matkustaa asuntoautollasi Mosambikin naapurimaihin, kuten Tansania, Zimbabwe, Malawi, Sambia, Etelä-Afrikka tai Swazimaa, selvitämme sinulle etukäteen paikallisen vuokraamon kanssa. Varmista siis, että ilmoitat varauksessasi etukäteen, minne haluat matkustaa. Rajan ylittäminen luvatta johtaa usein lukuisiin rangaistuksiin ja vakuutusten mitätöimiseen. Anna meidän hoitaa kaikki etukäteen puolestasi ja voit matksutaa rauhallisin mielin!

  Suunnitteletko matkailuauton noutamista Mosambikin Maputossa ja palauttamista Pembaan tai Vilancolukseen? Tai vastaaavasti pääkaupungin sijaan noudat esimerkiksi Pembassa ja palautat sen Maputon lentokentälle ennen matkaasi kotiin. Nämä kaikki vaihtoehdot eivät ole lainkaan ongelma vuokratessa asuntoautoa tai maastoautoa. Myös tässä tilanteessa kerro meille suunnitelmistasi varauksen yhteydessä ja huolehdimme kaikesta muusta puolestasi!


  Suosituimmat kohteet Mosambikissa

  Asuntoauton vuokraus Maputo
  Maputo
  Asuntoauton vuokraus Pemba
  Pemba
  Asuntoauton vuokraus Vilanculos
  Vilanculos

  Vuokraamot

  Meidän kaksi johtavaa asunto- ja maastoautojen vuokraamoa Mosambikissa ovat Britz ja paikallinen vuokraamo Bushlore Africa. Molemmat tarjoavat sinulle parhaiten varustettuja ajoneuvoja. Vaikka tarjoukset Mosambikissa eivät sisällä tavanomaisia asuntoautoja, tarjoamme sinulle Afrikassa tyypillisiä maastoautoja, joissa käytännölliset vuoteet saa valmiiksi nopeasti! Nämä ajoneuvot ovat varustettu huipputekniikalla, ovat mukavia ja hyvin hoidettuja, ja saatavilla useissa noutokohteissa Mosambikissa. Lue lisää asuntoauton vuokrauksesta Mosambikissa ja nauti matkasta eksoottisessa Afrikassa.

  Saatavilla olevat asuntoautot Mosambikissa

  Alla olevat esimerkit ovat vain pieni osa valtavaa valikoimaamme Mosambikissa ja koko Afrikassa. Vertaa kaikkia teknisiä tietoja ja valitse ajoneuvo, joka parhaiten sopii tarpeisiisi ja lomasuunnitelmiisi! Kaikki Mosambikissa olevat asuntoautot ovat vakiovarustettuja. Kaikki tarvittavat tiedot ja koko tarjouksen saat itsellesi vain yhdellä klikkauksella!

  4x4 SC Nissan Diesel NAVI 4x4 Bushcamper

  Nissan Navi

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Truck Camper
  Pituus: 5,4 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali 4X4
  Polttoaine: Diesel

  Bush Camper

  Nukkumapaikat: 3 henkeä
  Kategoria: Pop Top
  Pituus: 5,56 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali 4WD
  Polttoaine: Diesel
  4x4 DC Toyota Landcruiser Diesel 4x4 SC Nissan

  Toyota LC

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Kattoteltta
  Pituus: 5,0 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali 4WD
  Polttoaine: Diesel

  4x4 SC Nissan

  Istumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: SUV
  Pituus: 5,2 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali 4WD
  Polttoaine: Diesel
  4x2 Nissan XTrail 4x4 Toyota Fortuner

  Nissan XTrail

  Istumapaikat: 5 henkeä
  Kategoria: SUV
  Pituus: 4,6 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Bensiini

  Toyota Fortuner

  Istumapaikat: 7 henkeä
  Kategoria: SUV
  Pituus: 5 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti 4WD
  Polttoaine: Bensiini