Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS ORLANDO

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Orlando

  Matkallasi kaupunkiin, joka tunnetaan maailman teemapuiston pääkaupunkina, ymmärrät nopeasti, miksi tämä nimike sopii Orlandolle täydellisesti. Walt Disney World ja Universal Studio ovat vain muutamia kohteita, jotka pääsevät viihdyttämään sinua. Orlando sijaitsee Yhdysvaltain Floridan osavaltiossa ja on yksi maailman suosituimmista kaupungeista. Tämä kaupunki ei ole vain viihdyttävä, se on myös opiskelijaelämän keskus, josta löytyy Yhdysvaltojen suurin yliopistokampus. Vuonna 2010 kaupunki sai Gamma-World Cityn paikan. Asuntoauton vuokraus Orlandossa on ihanteellinen valinta, jos haluat suunnistaa turistinähtävyyksien välillä vaivattomasti ja tutustua koko kaupunkiin, mukaan lukien Orange County.

  Kukaan tuskin ihmettelee, jos ajattelet, että Orlandon kaupunki perustuu yksinomaan sen huvipuistoihin. Todellisuudessa kaupungissa on myös yhteensä 19 pilvenpiirtäjää, jotka palvelevat erilaisia yhtiöitä, kuten rahoitus-, vakuutus- ja teknologiayrityksiä. Orlandon kansainvälisen lentokentän avaaminen antoi paikalliselle taloudelle valtavan vahvistuksen ja on myös yksi syy siihen, miksi pilvenpiirtäjät eivät ole yli 134 metriä korkeampia.

  Jos etsit laajaa valikoimaa laadukkaita asuntoautoja, harkitse silloin Auto Europea. Meidän erityinen asuntoautojen vuokrauksen tiimi on saatavilla puhelimen päästä tai sähköpostilla ja vastaa kaikkiin kysymyksiin, joita sinulla voi olla. He voivat myös auttaa sinua valitsemaan sopivimman asuntoauton lomallesi ja suunnittelemaan matkareitin. Kun olet tyytyväinen päätökseesi, voit joko varata asiakaspalvelijamme kanssa tai verkkosivuilla helpon ja yksinkertaisen varausjärjestelmän kautta.

  Leirintäalueet Orlandon seudulla

  Yksi tärkeimmistä matkailukohteista sekä amerikkalaisille, että ulkomaalaisille matkailijoille Orlando tarjoaa runsaasti majoitusvaihtoehtoja jokaiselle budjetille. Matkailuauton vuokraus Orlandossa mahdollistaa kuitenkin sellaisen matkakokemuksen, joka ei ole kuin muut. Sen sijaan, että juutut yhdelle alueelle, matkailuautosi kanssa voit matkustaa niin lähelle tai kauas kuin haluat. Esimerkiksi toinen maan suosittu aurinkoinen lomakohde Miami sijaitsee vain 380 kilometrin päässä. Tutustu mihin haluat, milloin haluat ja milloin tahansa haluat, riippumatta paikallisista julkisen liikenteen aikatauluista. Orlandossa on lukuisia leirintäalueita, joista valita ja monet löytyvät tärkeimpien nähtävyyksien läheltä.

  Winter Garden RV Resort Vain 145 kilometrin päässä rannikolta ja nähtävyyksien läheltä löytyy täydellinen paikka rentoutua. Mäntyjen ympäröimä Winter Garden RV Resort on vain muutaman minuutin päässä Disney Worldista. Täältä löytyy lämmitetty uima-allas, klubitalo, pesutilat, suihku ja jopa kuntokeskus, aivan kuin ihanteellisessa kodissa. Alueella on saatavilla nopea langaton nettiyhteys kaikkialla. Leirintäalue on lemmikkieläinystävällinen, joten sinun ei tarvitse jättää ketään kotiin. Alueella on myös peli-, biljardihuone ja koripallokenttä. Nuoremmille vieraille on tarjolla myös hyvin varustettu leikkipaikka.
  Orlando RV Resort Orlando RV Resort on ihanteellinen paikka rentoutua ympäri vuoden ja virkistyä. Tämä leirintäalue sijaitsee vaikuttavalla 255 hehtaarin alueella ja suoraan Floridan sydämessä. Keskeinen sijainti ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olet kaukana luonnosta - tältä leirintäalueelta lähtee useita polkuja, jotka johtavat sinut läheiselle 60 hehtaarin järvelle. Täällä voit rentoutua ja ottaa aurinkoa kultaisilla hiekkarannoilla. Kuuluisat huvipuistot eivät myöskään ole kaukana, jos etsit viihdettä. Jos haluat pysyä alueella, lomakeskuksesta löytyy erilaista viihdettä, aktiviteettikeskus, countrytanssia, tietokonekerho, minigolf ja paljon muuta hauskaa toimintaa koko perheelle. Alue on lemmikkieläinystävällinen ja sisältää suihkut ja pesutilat, ravintolan, tenniskentän, kaupan, leikkipaikan jne.
  Sherwood Forest RV Resort Rehevien vihreiden metsien ja järvien ympäröimä Sherwood Forest RV Resort on vain kuuden kilometrin päässä Disney Worldista ja 20 kilometrin päässä Universal Studiosta. Tämä lomakeskus tarjoaa runsaasti viihdettä ja siellä järjestetään illallisia, konsertteja, tanssitunteja, bingoa, lautapelejä ja paljon muuta. Heille, ketkä haluavat tehdä ostoksia, löytyy lukuisia ostoskeskuksia 20 kilometrin säteellä. Leirintäalueella on uima-allas, paikan päällä oleva myymälä, juhlasali, lasten leikkipaikka, kuntokeskus, Wi-Fi, pesula ja suihku. Lisäksi käytössäsi on minigolf, koripallokenttä ja klubitalo. Leirintäalue on myös lemmikkieläinystävällinen.
  Lost Lake RV Park Orlandon pisin päällystetty vaellusreitti West Orange Trail kattaa hämmästyttävät 75 kilometriä ja sijaitsee Lost Lake leirintäalueen vieressä. Kun polku on valmis, se kattaa noin 320 kilometriä ja se omistetaan patikoinnille, pyöräilylle, ratsastukselle, rullaluistelulle ja juoksulle. Kaikki tämä tekee vierailustasi tällä leirintäalueella erityisen ja se on täydellinen lähtökohta tutustua paikalliseen alueeseen. Itse leirintäalueen hintaan sisältyy langaton nettiyhteys, paikan päällä oleva kauppa, pesutilat, piknik-pöydät, pingispöytä, uima-allas ja koripallokenttä. Alue sijaitsee 30 minuutin säteellä, josta löydät Sea Worldin, Disney Worldin, Universal Studion, ostoskeskuksia ja Floridan vanhimman teemapuiston Gatorland.

  Saatavilla olevat asuntoautot Orlandossa

  USA on täydellinen maa matkustaa asuntoautolla sen laajoilla avonaisilla teillä ja luonnonkauniilla näköalalla, joista molempia löytyy Orlandossa. Asuntoautoja Yhdysvalloissa kutsutaan vapaa-ajan ajoneuvoiksi, tai Recreational Vehicles (RV), ja jos harkitset matkailuauton vuokraamista, suosittelemme seuraavia vaihtoehtoja. Jos näiden neljän suosituksen tarkastelun jälkeen et vieläkään löytänyt etsimääsi, voit tarkastella kaikkia käytettävissä olevia matkailuautoja suorittamalla haun varausjärjestelmämme kautta verkossa.

  C19 matkailuautossa on kolme parivuodetta ja yksi yhden hengen vuode, ja sopii kolmelle hengelle. Se on vain 5.8 metriä pitkä, josta löytyy keittiö, suihku ja wc. Ajoneuvossa on myös lämmitys ja ilmastointi vakiona. C25 matkailuautomalli on hieman yli 7.6 metriä pitkä, jossa voi nukkua jopa viisi henkilöä. Tässä asuntoautossa on kaksi parivuodetta ja yksi yhden hengen vuode. Ilmastointilaite, lämmitys, juoma- ja jäteveden säiliöt ovat vakiovarusteita. Käytettävissäsi on myös keittiö, wc ja suihku. M28 matkailuautossa voi nukkua jopa kuusi henkilöä ja siinä on riittävästi tilaa keittiölle, suihkulle ja wc:lle. Tämä matkailuauto on 8.8 metrin pituinen ja siinä on automaattivaihteisto. Lopuksi, jos etsit erityisesti suurta asuntoautoa, meiltä löytyy C30 matkailuautomalli. Tämä malli on suunniteltu jopa seitsemälle matkustajalle ja siinä on kolme parivuodetta ja yksi yhden hengen vuode. Juoma- ja jäteveden säiliön kanssa vakiona kuuluu myös lämmitys ja ilmastointi. Tässä matkailuautossa on keittiö, wc ja suihku sekä automaattivaihteisto.

  C19 kompakti asuntoauto C25 Standard

  C19 Compact

  Nukkumapaikat: 3 henk.
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 5.7 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  C25 Standard

  Nukkumapaikat: 5 henk.
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 7.6 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini
  Mighty M28 C30 suuri asuntoauto

  Mighty M28

  Nukkumapaikat: 6 henk.
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 8.8 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Suri C30

  Nukkumapaikat: 7 henk.
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 9 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Lisätietoa Orlandosta

  Kaiken jännityksen ja viihteen keskellä Orlando tarjoaa monia muita nähtävyyksiä. Esimerkiksi Maitlandissa on Audubonin saalislintujen keskus, jossa voit katsella suuria määriä lintuja. Jos sinulla on kiinnostusta luurankoja kohtaan, tutustu luuopin museoon, jossa on lukuisia eläinluurankoja. Jos rakastat videopelejä, Arcade City on kokemisen arvoinen kohde koko perheelle. Orlandossa on vilkkain rautatieasema Floridan osavaltiossa - Orlandon Amtrak-asema sijaitsee kaupungin sisällä ja juontaa juurensa vuodelta 1926. 1890 Railroad Depot ja Rogers Building ovat kaupungin vanhimmat rakennukset. Asuntoauton vuokraus Orlandossa auttaa sinua matkalla kaupungin ympäröiviin kohteisiin ja luonnon keskelle, jotta sinun ei tarvitse olla riippuvainen julkisesta liikenteestä tai hotelleista.

  Orlandosta löytyy monia muita mielenkiintoisia faktoja; esimerkiksi Eolan järvi on 24 metrinen suppa keskustassa. Kun kaupunki halusi purkaa vanhan kaupungintalonsa, Hollywood astui kuvioon mukaan ja käytti purkutöitä avajaiskohtauksena Tappava ase 3 elokuvassa. Kaupunki tunnetaan myös nimellä "O-Town" ja "The City Beautiful". Gatorland oli ensimmäinen teemapuisto, joka avattiin vuonna 1949 ja sen tärkein nähtävyys on 4.5 metrinen alligaattori.