Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS
  TOURING CARS

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Touring Cars – Paras tarjous!

  Asuntoauton vuokraus Touring CarsKätevin tapa tutustua koskemattomaan luontoon ja rentoutua omilla ehdoilla on vuokrata korkeatasoinen asuntoauto ja lähteä matkaan Euroopassa! Touring Carsin tavoitteena on täyttää kunkin asiakkaan yksilölliset lomaunelmat yhdeksässä maassa: Suomessa, Virossa, Latviassa, Ruotsissa, Norjassa, Islannissa, Ranskassa, Iso-Britanniassa ja Espanjassa. Vuonna 1982 perustettu Touring Cars yli 36 vuoden kokemuksella tarjoaa hyvin varustettuja, laadukkaita asuntoautoja, lentokenttäkuljetuspalveluja, 24/7 tiepalvelua, sekä ystävällistä ja ammattitaitoista asiakaspalvelua alusta loppuun. Henkilökohtaisesti sovitut nouto- ja palautusajat mahdollistavat joustavuuden lomasuunnittelussa. Keskiyön aurinko, sadat tuhannet järvet ja islantilaiset tulivuoret takaavat unohtumattomat kokemukset!

  Asuntoauton vuokraus Touring Carsilla on erittäin helppo ja sulava kokemus. Ystävällinen henkilökunta näyttää, miten asuntoautoa käytetään, ennen kuin aloitat matkasi, sekä vastaavat mielellään kaikkiin asuntoautoon liittyviin kysymyksiin koko lomasi ajan. Sinun tarvitsee vain tuoda mukanasi henkilökohtaiset tavarasi ja iloinen lomatunnelma!

  Vakuutus

  Asuntoauton vuokraus Touring Carsilla pitää hinnassa sisällään pakollisen kolmannen osapuolen vakuutuksen vahinko- ja katoamistapauksia varten. Jos etsit täydellistä mielenrauhaa, sinulla on mahdollista ostaa erilaisia vakuutuspaketteja varauksen yhteydessä tai suoraan vuokraamossa.

  Tarjolla olevat lisävarusteet

  Kun varaat Touring Carsin kanssa, et saa ainoastaan laadukkaan ajoneuvon, mutta myös monenlaisia erilaisia lisävarusteita, joiden avulla voit tehdä lomastasi entistäkin nautittavamman. Lastenistuimista grillisarjaan, kahvinkeittimiä ja monista muista vaihtoehdoista löydät kaiken, mitä tarvitset tuntemaan olosi kotoisaksi. Varmista, että pyydät haluamiasi lisävarusteita jo varausprosessin aikana Auto Europelta, jotta voimme taata saatavuuden.

  Tärkeää tietoa asuntoauton vuokraukselle Touring Carsin kanssa

  Asuntoautolomasi alussa Touring Carsin henkilökunnan jäsen hakee sinut lentokentältä varausvahvistuksessa annettujen tietojen mukaisesti. Vuokraan sisältyy kuljetus kaupungin tärkeimmältä lentokentältä ja sinne takaisin. Vuokraamossa sinulle näytetään perehdysvideo ja koulutettu henkilökunta kertoo, miten voit käyttää asuntoautoa. Video on saatavilla englanniksi kaikissa vuokraamoissa ja auttaa ymmärtämään vuokraamaasi ajoneuvoa. Sinulle annetaan mahdollisimman paljon aikaa kysymyksiä ja yksityiskohtaisia vastauksia varten. Huomaa, että koko perehdyksen kesto on yhteensä noin 2 tuntia, joten varaa riittävästi aikaa perusteellista prosessia varten.

  Touring Cars tarjoaa muun muassa:

  • Siivous ennen vuokraa ja henkilökohtainen ajoneuvon valmistelu
  • Priority-palautus ja valmiiksi kootut paketit ongelmatonta vuokraa varten
  • Ohjevideot saatavilla verkossa, jota voit katsoa matkan aikana

  Touring Carsin ajoneuvovalikoima

  Kun varaat Touring Carsin kanssa, saat varmasti laadukkaita asuntoautoja, joihin mahtuu korkeintaan 6 henkeä. Valikoima koostuu pääosin uusimmista laadukkaiden asuntoautojen malleista, joilla on ajettu alle 100 000 km. Vuokrahintaan sisältyy:

  • VIP lentokenttäkuljetus ilmaiseksi
  • Ilmaiset rajoittamattomat kilometrit
  • 24 tunnin puhelinpalvelu
  • Mahdollisuus noutaa aikaisemmin ja palauttaa myöhemmin
  • Laadukkaat keittö- ja ruokailuvarusteet
  • Ilmainen paketti hyödyllisellä tiedolla matkustamisesta asuntoautolla määränpäämaassa (saatavilla vuokraamoissa)
  • Sisältää aina navigaattorin.
  • Tabletti rajoittamattomalla nettiyhteydellä (saatavilla vain Islannissa).
  • Sisältää aina talvirenkaat maksutta (talviolosuhteiden ehtoja sovelletaan)

  Pieni kategoria

  Touring Cars pieni kategoria
  Nukkumapaikat: enintään 2 henkeä
  Pituus: 5.9-7.6 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Täydellinen kahdelle hengelle. Ajoneuvossa on mukava parisänky ja tilava ruokailualue etuosassa. Täydellinen kaupunkiteille tai maaseutumatkoille.

  Tila-autoluokka

  Touring Cars Tila-autoluokka
  Nukkumapaikat: enintään 2 henkeä
  Pituus: 5.9-6.8 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Sopii kahdelle hengelle, ketkä suunnittelevat matkaa kapeilla vuoristoteillä tai tutustuvat kaupunkialueisiin. Tähän luokkaan kuuluu yksi parivuode takaosassa ja pieni ruokailutila edessä.

  Budget-luokka

  Touring Cars Budget-luokka
  Nukkumapaikat: 2-6 henkeä
  Pituus: 5.9-7.6 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Saatavana vain Islannissa, tämän luokan ajoneuvot eivät ole uusia, mutta täysin luotettavia ja mukavia. Erittäin rajallinen saatavuus, koska ne antavat erinomaista vastinetta rahalle.

  Medium-luokka

  Touring Cars Medium-luokka
  Nukkumapaikat: enintään 4 henkeä
  Pituus: 5.9-7.6 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Tähän luokkaan mahtuu korkeintaan 4 henkeä ja ajoneuvossa on suuri säilytystila. Täältä löytyy alas vedettävä ja vakituinen parivuode, tai erilliset vuoteet, jotka voidaan yhdistää.

  Luksusluokka

  Touring Cars Luksusluokka
  Nukkumapaikat: enintään 4 henkeä
  Pituus: 5.9-7.6 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Varustettu enintään neljälle hengelle, luksusluokan ajoneuvo tarjoaa hienoa suunnittelua laidasta laitaan. Se on täydellinen valinta, jos olet tottunut viiden tähden palveluihin!

  Perheluokka

  Touring Cars Perheluokka
  Nukkumapaikat: enintään 6 henkeä
  Pituus: 6.3-7.6 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Tähän luokkaan mahtuu enintään kuuden hengen perhe. Tähän luokkaan kuuluu kerrossänky takana ja parivuode alkovissa. Ajoneuvossa on myös hyvä määrä kaappitilaa kaikille tavaroille.

  Mistä noudan asuntoautoni Touring Carsilta

  Noutokohteissa ympäri Eurooppaa, matkailuautojen vuokraus Touring Carsin kanssa takaa, että voit noutaa autosi siltä, missä se on kätevintä. Kohteita, joissa voit aloittaa unelmiesi loman, ovat: Suomi, Ruotsi, Islanti, Norja, Viro, Latvia, Englanti, Espanja ja Ranska. Vuokraamot ovat avoinna päivittäin klo 8.00–18.00, ja sinulla mahdollisuus järjestää nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella, kunhan siitä sovitaan etukäteen. Alla on luettelo tämän vuokraamon suosituimmista noutopisteistä.

  Suosituimmat noutokohteet Euroopassa

  KEFLAVIK
  Touring Cars Iceland Ehf
  Klettatroo 19
  Reykjanesbaer, 235
  Islanti
  ROVANIEMI
  Touring Cars Finland Oy
  Lentokentäntie
  Rovaniemi 96100
  Suomi
  MALMÖ
  Touring Cars Sweden AB
  Maskinggatan 2
  Trelleborg
  23166
  Ruotsi
  TROMSØ
  Touring Cars Norway AS
  Nordøyvegen 25
  Tromsø
  9018
  Norja
  HELSINKI
  Touring Cars Finland Oy
  Tiilenlyöjänkuja 6
  Vantaa 01270
  Suomi
  STOCKHOLM
  Touring Cars Sweden AB
  Bristagatan 12
  195 60 Arlandastad
  Ruotsi
  MALAGA
  Touring Cars Spain
  Av. Los Perales, 9
  Mijas
  29651
  Espanja
  OSLO
  Touring Cars Norway AS
  45 Minne Industriomrade
  Minnesund
  2092
  Norja

  Riippumatta siitä, mistä haluat noutaa asuntoautosi Touring Carsilta, voit olla varma, että saat parhaan palvelun ja laadukkaat ajoneuvot. Lisätietoja saat verkkosivustollamme tai ottamalla yhteyttä meihin sähköpostitse muccampers@autoeurope.de tai soittamalla palvelunumeroomme. Varausasiantuntijamme auttavat mielellään löytämään parhaat matkailuautot matkalle ja vastaavat kaikkiin kysymyksiin.