Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS TSEKKI

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Tsekki

  Vaikka Tsekin tasavalta ei ole suurin maa, sieltä löytyy runsaasti kulttuurihistoriaa ja nähtävyyksiä. Tsekin pieni maantieteellinen koko sopii erinomaisesti kiertomatkoille asuntoautolla. Tsekin tasavallassa on lukemattomia arkkitehtuurisia aarteita, sekä unenomainen luonnollinen kauneus vihreiden metsien ja vuorten huippujen muodossa. Vieraile muinaisilla linnoilla, luostareissa, palatseissa ja viehättävissä keskiaikaisissa kylissä. Asuntoauton vuokraus Tsekissä autaa toteuttamaan kaikki unelmat. Varaa joko verkossa tai ota meihin yhteyttä sähköpostilla. Anna Auto Europen auttaa sinua suunnittelemaan matkasi!

  Älä odota enää ja vuokraa matkailuauto Tsekissä, sillä tämä on paras tapa tutustua maahan. Autamme sinua matkasi suunnittelussa ja asuntoauton varauksessa. Vuokraa Auto Europen kanssa ja tarjoamme sinulle erinomaiset, lyömättömät hinnat markkinoilla! Usean vuosikymmenen kokemus ja korkeatasoinen asiakaspalvelu takaa sinulle parhaimmat ajoneuvot ja ammattitaitoiset asiantuntijat.

  Matkustaminen Tsekissä

  Suurin osa matkailijoista aloittaa lomansa Prahasta, Tsekin kulttuurin kehdosta ja yhdestä Euroopan kiehtovimmista kaupungeista. Praha tarjoaa melkein koskematonta keskiaikaista goottilaista arkkitehtuuria, joka vie sinut jopa 500 vuotta menneisyteen. Kaarlensilta 1400-luvulta, Vltava-joen molemmat historialliset alueet kaupungin muureilla ja Pyhän Vituksen katedraalin tornit muodostavat yhden maailman kauneimmista nähtävyyksistä. Mutta kaupunki ei ole vain historiaa. Täällä on runsaasti kulttuuritarjontaa ja äskettäin syntyneitä gourmet-paikkoja.

  Maassa näkee vuosittain yhä enemmän turisteja, mutta he lähinnä pysyvät Prahassa. Kun pakenet kauniista, mutta hyvin täydestä pääkaupungista, löydät edullisen maan, jonka maisemat ovat Euroopan kauniimpia ja karuimpia. Tsekissä tiet ovat yleensä ottaen hyvin hoidettuja ja yllättävän tyhjiä. Matkustaminen asuntoautolla on helppoa ja lisääntyneen turismin myötä maasta löytyy lukuisia leirintäalueita. Ne sijaitsevat kätevästi suosituilla turistialueilla ja tarjonta voi vaihdella perusalueista ylellisiin kohteisiin.

  Matkustaminen muihin maihin ja yhdensuuntaiset vuokrat

  Vaikka Tsekin tasavallassa on paljon nähtävää ja tekemistä, on järkevää myös miettiä matkustamista lähimpiin naapurimaihin, jotta sinulla olisi mahdollisimman paljon tekemistä lomalla. Itävalta ja Saksa ovat aina hyvä valinta. Wien on mielenkiintoinen kaupunki, jonne pääsee asuntoautolla noin neljässä tunnissa. Sieltä Müncheniin on vielä matkaa neljä tuntia. Toinen kohde voisi olla Dresden (kaksi tuntia Prahasta) ja sieltä yhden tai kahden pysäkin kautta Müncheniin.

  Tarjoamme myös useissa tapauksissa mahdollisuuden tehdä kansainvälisen yksisuuntaisen vuokrauksen. Asuntoauton vuokraus Tsekissä on myös mahdollista silloin, jos haluat palauttaa sen toisessa maassa. Vaihtoehtoisesti voit tietysti vuokrata asuntoautosi yhdestä kaupunkitoimistosta ja palauttaa sen toiseen. Riippuen siitä, miten suunnittelet lomasi, ilmoita siitä vuokratiimillemme ja he kertovat sinulle mahdolliset yhdensuuntaisen vuokran lisäkustannukset.


  Suosituimmat kohteet Tšekin tasavallassa

  Asuntoauton vuokraus Praha
  Praha

  Vuokraamot

  Johtava autovuokraamo, keneltä voit vuokrata asuntoautosi Tsekin tasavallassa, on Anywhere Campers. Tämä vuokraamo tarjoaa uusia, moderneja, hyvin hoidettuja ja mukavia ajoneuvoja Prahassa, jonka avulla voit helposti tutustua Tsekin tasavaltaan. Etsi itsellesi sopivin vaihtoehto ja lähde matkaan.

  Saatavilla olevat asuntoautot Tsekissä

  Saatavilla olevat asuntoautot TsekissäTsekin tasavallasta voi löytää joitakin suosituimpia asuntoautojen malleja. Alla olevassa luettelossa esitämme sinulle kunkin mallisarjan perusvarustuksen. Kaikista asuntoautoista löytyy vakiovarustus, kuten ilmastointi, lämmitys, keittiö, suihku, wc, juomaveden ja jäteveden säiliö.