Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS WINDHOEK

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Windhoek

  Auto Europe tarjoaa nyt myös asuntoauton vuokrausta Windhoekissa Namibiassa! Suunnittele matkareittisi sopivaksi ja aloita safari Etelä-Afrikassa. Koe maa ja ihmisten elämä eri näkökulmasta ja nauti luonnon läheisyydestä. Voit varata Auto Europen kautta helposti verkossa tai puhelimitse. Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi ja auttavat sinua oikean mallin valinnassa. Älä yritä vertailla Namibiaa Etelä-Afrikan ja Windhoekia Kapkaupungin tai Johannesburgin kanssa. Molemmat maat sijaitsevat Afrikan eteläosassa ja ovat toistensa naapureita, mutta jokainen maa tarjoaa oman tunnelmansa.

  Leirintäalueet Windhoekin seudulla

  Matkailuauton vuokraus Windhoekissa on oiva tapa tutustua Namibian ainutlaatuisiin maisemiin. Maa, joka on täydellinen maantieajolle, tarjoaa myös paljon leirintäalueita. Olemme koonneet sinulle pienen valikoiman. Löydä oikea leirintäalue matkallesi!

  UrbanCamp.net Leirintäalue sijaitsee keskeisellä paikalla Windhoekin sydämessä. Suuret puut antavat varjoa, Wi-Fi, kauniit kylpyhuoneet ja poreallas odottavat matkailijoita. Se on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä legendaarisesta Joe's Beerhousesta tai hyvästä portugalilaisesta ravintolasta. Aivan nurkan takana löydät pienen ostoskeskuksen, jossa on pankki, pankkiautomaatti, posti, supermarket, apteekki, 24 tunnin huoltoasema, autopesu, lihakauppa, kahvila jne.
  Arebbusch Viihtyisältä alueelta löytyy uima-allas, ravintola ja 24 tuntia vuorokaudessa auki oleva vastaanotto. Palveluihin kuuluuvat pesulapalvelu, kuljetuspalvelu ja ostamalla kupongin saat internetyhteyden ravintolassa joko langattoman verkon tai kiinteän internetyhteyden kautta. Leirintäalueella on kaksi vaihtoehtoa: luksus ja standardi.
  Daan Viljoen National Wildlife Park Luonnon keskellä sijaitseva Sun Karros Daan Viljoen Lodge (20 km päässä Windhoekista) pitää leiriläiset täysin tyytyväisinä. Täydellinen leirintäalue, jossa on täydelliset tilat, ei jätä mitään toivomisen varaa. Erityisesti voit nauttia järjestetyistä safareista tai auringonlaskuretkistä. Voit myös tutustua puistoon, jos haluat.
  Namib's Valles of a Thousand Hills "Namibin tuhannen kukkulan laakso" sijaitsee Namibian vuoristossa, josta on panoraamanäkymä Guabin laaksoon. Laakso on täynnä tuhansia kukkuloita, jotka luovat valokuvaajan paratiisin. Tämä helmi on yksi Namibian nuorimmista nähtävyyksistä, jossa jokaisen tulisi vierailla matkalla Namibiassa. Laakso on noin 180 km päässä Windhoekista, 165 km Walerv Baystä ja 165 km Sesriemistä.
  Tented Camp Gecko Oikean Afrikan tunteen saat kokea Tented Camp Geckossa. Luonnon ylellisyys näkyy sen yksinkertaisuudessa. Rentoudu leirin tulella, sukella toiseen maailmaan ja nauti Namibian ainutlaatuisista auringonlaskuista, nuku tähtien alla ja kuuntele yön ääniä. 3 tunnin matka tälle leirintäalueelle on täysin sen arvoista.

  Saatavilla olevat asuntoautot Windhoekissa

  Alla löydät 4 asuntoautoa suuresta valikoimastamme, joita voit vuokrata Windhoekissa. Voit valita monien eri mallien väliltä. Muista, että tieolosuhteet Namibiassa ovat erilaiset ja nelivetoinen ajoneuvo voi osoittautua erittäin hyödylliseksi, varsinkin jos haluat matkustaa pidemmillä matkoilla. On kuitenkin muistettava, että jokaisella mallilla on omat edut ja haitat. Asuntoauton kanssa sinun ei tarvitse tyhjentää matkalaukkuasi ja pakata sitä uudelleen joka päivä. Melutaso ajon aikana voi olla erittäin korkea maastosta johtuen. Punnitse, mikä on sinulle tärkeämpää myös silloin, jos matkustat lasten kanssa.

  Discoverer FunX2 4x4 Toyota Double Cab 2.8 A/T 4x4

  Discoverer FunX2

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5.6 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali Allrad
  Polttoaine: Diesel

  Toyota DoubleCab

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Kattoteltta
  Pituus: 5.3 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti Allrad
  Polttoaine: Diesel
  Ford Ranger Double Cab 4x4 Luxury Safari Overlander 6 STL

  Safari Overlander

  Nukkumapaikat: 5 henkeä
  Kategoria: Pop Top
  Pituus: 5.35 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali Allrad
  Polttoaine: Diesel

  6 STL Motorhome

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 6.9 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Windhoekista

  Namibiaa kutsutaan usein aloittelijoiden Afrikaksi ja Windhoek on sen pääkaupunki. Tämä on kaupunki, jossa matkailijat kohtaavat ja pitävät taukoa maan tiukoista tieolosuhteista ja keskustelevat matkakokemuksistaan. Monet pitävät Windhoekia "länsimaisena" verrattuna muuhun Afrikkaan. Windhoek tarjoaa kävijöilleen modernin, hyvin pidetyn kaupunkikuvan. Lounasaikaan näet toimistohenkilökunnan nauttimassa lounaastaan Zoo Parkissa, kun taas matkailijat kulkevat vilkkaalla Post Street Mallin kävelykatualueella täynnä värikkäitä kauppoja. Tarjolla on käsitöitä, vaatteita, paikallistuotteita ja välipaloja, jotka yrittävät voimakkaasti houkuttella potentiaalisia asiakkaita. Pyhän Marian uusbarokin katedraalin tornit nousevat Saksan linnojen välillä, jotka näyttävät olevan täysin väärässä paikassa modernien korkeiden rakennuksten keskellä, jotka on tehty lasista ja teräksestä. Nämä ilmeiset epäjohdonmukaisuudet tekevät Windhoekista erinomaisen ja hyvin erikoisen paikan, joka on myös erinomainen kohde matkasi alulle tai lopulle. Ruoan monimuotoisuus, ostokokemus ja afrikkalainen ilmapiiri tekevät kaupungista ainutlaatuisen, jota ei löydy mistään muualta Namibiassa.

  Eläintarhan puisto on keskustan vihreä sydän, jossa voit pitää taukoa, käydä kävelyllä tai piknikillä. Se on varjoisa paikka, jota käytettiin 5000 vuotta sitten kivikaudella norsujen metsästykseen. Tästä muistuttavat kahden norsun ja usean kvartsityökalujen jäännökset, jotka löytyivät täältä 1960-luvun alussa, sekä muistomerkki, jonka on suunnitellut Namibian kuvanveistäjä Dörthe Berner. Norsupylvään anarkiaisempi vastakohta on sodan muistomerkki, mahtava kultainen keisarillinen kotka, joka oli omistettu vuonna 1987 Schutztruppenin saksalaisisten sotilaiden muistoksi, ketkä kuolivat vuosina 1893-94 Nama-sodassa.

  Windhoekin kuuluisin maamerkki on Saksan luterilainen kirkko, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Epätavallinen rakennus, joka oli rakennettu vuonna 1907 paikallisesta hiekkakivestä ja jonka suunnitteli arkkitehti Gottlieb Redecker, on risteytys uusgoottilaista ja jugendtyyliä. Tästä syntynyt kirkko näyttää monien mielestä omituiselta, koska se muistuttaa enemmän piparkakkutaloa. Alttaritaulu, joka esittää Lazaruksen ylösnousemusta, on kopio Rubensin kuuluisasta teoksesta. Daan-Viljoen Game Park on kaunista luonnonsuojelualuetta Khoma Highlandissa, noin 18 km Windhoekista länteen. Kävele lukuisilla retkeilyreiteillä tai varaa edestakainen matka, jolla voit nähdä monia eläinlajeja. Vaihtoehtoisesti vuokraa asuntoauto Windhoekissa ja vie se kaupungin ulkopuolelle, jotta voit viettää kaiken aikasi luonnossa.