Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  ERILAISET POLTTOAINEKÄYTÄNNÖT AUTO EUROPELLA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Auto Europen polttoaineopas

  Asiakkaidemme yksi yleisimmistä kysymyksistä koskee polttoainekäytäntöä. Olemme nyt koonneet vinkkejä ja selitämme yksityiskohtaisesti autovuokraamojen polttoainekäytännöt. Mitä tulee soveltaa paikan päällä, riippuu autovuokraamosta ja yksittäisistä tapauksista. Sivuillamme löydät mahdollisuuden lajitella tarjouksemme polttoainekäytännön mukaan joko "Täysi nouto/ täysi palautus" tai "Täysi nouto/ tyhjä palautus, joka näkyy suoraan vuokrahinnan alapuolella. Selitämme sinulle, miten ne eroavat toisistaan.

  Täysi nouto/ tyhjä palautus

  Vuokra-auton noudon yhteydessä sinulta veloitetaan ensimmäinen tankillinen polttoainetta. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos käytät autoa paljon ja sinulla ei ole aikaa, tai et halua vaivautua tankkaamaan autoa ennen palautusta. Tiedosta kuitenkin, että monet vuokraamot lisäävät hintaan myös veroja ja palvelumaksuja. Ajoneuvo kannattaa palauttaa mahdollisimman tyhjänä, sillä hyvitystä ei yleensä anneta käyttämättömästä polttoaineesta. Jotkut vuokraamot tekevät kuitenkin poikkeuksia, mutta se ei ole sääntö. Kuten kuvassa näkyy, polttoainekäytäntö on merkitty hinnan alapuolelle. Lisäksi voit suodattaa tarjouksia polttoainekäytännön mukaan vasemmalla puolella olevista asetuksista.

  Täysi nouto/ täysi palautus

  Jos valitset tämän vaihtoehdon, sinulle luovutetaan vuokra-auto täydellä tankilla. Varmista, että auton tankki on todellakin täynnä. Jos näin ei ole, kirjaa tarkka polttoaineen määrä vuokrasopimukseesi. Auto on aina palautettava täydellä tankilla ja mikäli tankkia ei täytetä, vuokraamo veloittaa sinulta tankkausmaksun ja puuttuvan polttoaineen hinnan. Tankkaa siis auto mahdollisimman lähellä vuokratoimistoa ja säilytä kuitti tankkauksesta. Täysi nouto / täysi palautus- vaihtoehto on tuttu käytäntö useimmille vuokraajille ja suosituin asiakkaidemme kesken.

  Täysi nouto/ täysi palautus

  Auto Europe suosittelee, että kiinität huomiota autovuokraamojen polttoainekäytäntöön ennen kuin vuokraat autosi. Vinkki: vuokraa mielummin hieman korkeampihintainen vuokra-auto "täysi nouto - täysi palautus" vaihtoehdolla, jotta sinun ei tarvitse maksaa käyttämättömästä polttoaineesta, jos et aja paljoa.