Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN MUISTILISTA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus - Muistilista

  Auton vuokraaminen on paras tapa nauttia lomakohteestasi täysillä. Jotta voit varmistaa, että kokemuksesi ei mene pilalle odottamattomien yllätysten takia, sinun kannattaa varmistaa, että tiedät, mitä kaikkea sinun tulee pitää mielessä vuokratessasi autoa. Näitä asioita ovat ikärajoitukset, lisäsuojat, rajojen ylitystä koskevat rajoitukset ja esimerkiksi yhdensuuntaiset vuokrat. Ei huolta, meidän uusi infografiikkamme on nyt täällä kaikista tärkeimmillä tiedoilla helposti luettavissa ja ymmärrettävissä. Jos sinulle tulee kysyttävää, ota meihin yhteyttä!

  Auto Europe tunnetaan mahtavista autonvuokrauksen tarjouksista lukuisissa kohteissa ympäri maailmaa. Jotta voime varmistaa, että asiakkaamme voivat ottaa meihin yhteyttä ongelmitta kysymyksiä varten koko vuokran ajan, meidän asiakaspalvelijat ovat tavoitettavissa vuoden jokaisena päivänä. Tutki tarjouksiamme nettisivuillamme ja varaa haluamasi auto jo tänään!

  Oman auton vuokraus on helppo tapa tehdä matkastasi stressittömän. Mikä voikaan olla hauskempaa, kuin matkustaminen haluamaansi kohteeseen kaveriporukalla tai perheen kanssa, vuokrata auto ja aloittaa matka? Ennen auton vuokrausta tarkista, mitä muuta pakollisten asiakirjojen lisäksi sinun on pidettävä mielessä autoa noutaessa.

  Ikärajoitukset
  Autonvuokrauksen ikärajoitus saattaa vaihdella 18-25 vuoden välillä ja usein maksettava nuoren kuljettajan lisämaksu. Useimmat autovuokraamot myös vaativat vähintään 1-2 vuoden vanhaa ajokorttia. Joillakin autovuokraamoilla on maksimi-ikäraja.

  Lisäsuoja
  Useilla autovuokraamoilla perushinta ei kata kaikkia vahinkoja. Voit ostaa lisäsuojia paikan päällä tai tutustu Auto Europen omavastuun hyvitys- tai Soper Cover paketteihin.

  Matkustusrajoitukset
  Etenkin suurimmissa, useamman osavaltion valtioissa tai maissa, joilla on äärimmäiset sääolosuhteet tai luonnon olot, autovuokraamoilla on tarkat rajoitukset. Joskus matkustaminen maan eri osiin on kielletty tai rajoitettu, ajaminen vedessä, rannoilla tai maastossa ei ole sallittu ja autoja ei saa viedä saarille.

  Rajoitetut kilometrit
  Suunnittele matkasi ja valitse vuokra-autosi viisaasti. Joillakin autovuokraamoilla on rajoitetut kilometrit ja saatat joutua maksamaan paljon enemmän lisäkilometreistä.

  Lisäkuljettajat
  Autovuokraamot veloittavat lisäkuljettajista ja heillä on rajoituksia. Joskus puoliso voi ajaa ilman lisämaksua tai varsinkin kesällä, lisäkuljettaja voi sisältyä hintaan.

  Tiemaksut
  Jotkut autovuokraamot vaativat tiemaksujen erikoislaitteen hankkimista ja jotkut tarjoavat mahdollisuuden maksaa tiemaksut autoa palauttaessa. Myös matkustaminen tietyille alueille tai niiden ylittäminen voi olla lisämaksullista.

  Valtion rajojen ylittäminen
  Jokaisella autovuokraamolla on omat rajoitukset ulkomaanmatkustamista koskien. Merkitse matkustusmaat varaukseen ja me vahvistamme, salliiko autovuokraamo matkustamisen ja maksaako se.

  Yhdensuuntainen vuokra
  Jos et palauta autoa vuokratoimistoon, tämä voi maksaa ja on vahvistettava paikallisen autovuokraamon kanssa. Jos vuokraa yhdensuuntaisen vuokran varausjärjestelmästämme, me ilmoitamme sinulle saatavuudesta ja mahdollisesta lisämaksusta.

  Lisävarusteet
  Tarvitsetko lastenistuimen tai navigaattorin? Sivujemme kautta voit lisätä lisävarusteet ennakkoon varausjärjestelmässä. Me vahvistamme asian paikallisen autovuokraamon kanssa, jotta saat kaiken saapuessa ja maksat paikan päällä.

  Infografiikka: Autonvuokrauksen muistilista