Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN MUUTOS TAI PERUUTUS

  Usein kysytyt kysymykset Auto Europen autonvuokrauksen muuttamisesta tai peruuttamisesta
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää vuokra-autosi varauksen muuttamisesta tai perumisesta

  Miten perua tai muokata vuokra-auton varausta Auto EuropellaMe Auto Europella olemme aina asettaneet asiakkaidemme tarpeet toimintamme etusijalle. Tähän kuuluu myös asiakkaiden auttaminen odottamattomissa tilanteissa, mikä puolestaan helpottaa kaikkien mahdollisten tapahtumien käsittelyä ennen matkaa ja sen aikana.

  Tämän vuoksi olemme ylpeitä siitä, että meillä on yksi parhaista peruutuskäytännöistä koko kansainvälisellä autonvuokrausalalla.

  Usein kysytyt kysymykset varauksen muuttamisesta tai peruuttamisesta

  Jos olet tehnyt autonvuokrauksen kauttamme ja sinun täytyy perua tai muuttaa varausta mistä tahansa syystä – (mainittakoon viimeaikainen koronaviruspandemia esimerkkinä) - huomaat, että sinun ei tarvitse murehtia, sillä suunnitelmiesi muuttaminen Auto Europen kanssa on hyvin yksinkertainen ja ajateltua helpompi prosessi.


  Varasin vuokra-auton kauttanne, mutta en ole enää tyytyväinen valitsemaani vuokraamoon/noutopäivään/autoluokkaan. Mitä teen?

  Ensinnäkin, jos olet Auto Europen asiakas, sinulla on aina oikeus muokata varaustasi milloin tahansa, kuitenkin viimeistään 48 tuntia ennen vuokra-ajan alkua (netissä tai puhelimitse). Tämä tarkoittaa, että jos olet tehnyt varauksen esimerkiksi Amsterdamin Schipholin lentokentältä klo 9 tulevana perjantai-aamuna, sinulla on mahdollisuus muuttaa varausta keskiviikko-aamuun klo 8.59 saakka, voit myös perua varauksen tähän mennessä menettämättä penniäkään.

  Voit muuttaa muutakin kuin vain vuokra-päiviä. Sivustomme Varauksesi -osiossa pääset valitsemaan toisen vuokraamon, muuttamaan autoluokkaa, vaihtamaan kohdetta tai jopa pääkuskin nimeä muutamalla hiirenklikkauksella. Niin helppoa se on!

  Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä varaustiimiimme puhelimitse tai sähköpostilla ja asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään varauksen muuttamisessa.

  Emme peri maksua varauksen perumisesta tai muuttamisesta, mutta kannattaa kuitenkin muistaa että hinnat (kuten millä tahansa muullakin alalla) vaihtelevat, mikä tarkoittaa että tekemäsi muutokset varaukseen saattavat nostaa (tai alentaa) alkuperäistä hintaa.

   

  Maksaako Auto Europen varauksen peruutus tai muuttaminen?

  Ei, Auto Europe ei peri lisämaksua varauksen perumisesta tai muuttamisesta kunhan teet sen vähintään 48 tuntia ennen auton noutoaikaa. Mikäli päätät muuttaa varaustasi, huomioi, että hinta päivittyy automaattisesti muutoshetkellä voimassaolevaan hintaan jonka näet nettisivuillamme. Tämä johtuu siitä, että työskentelemme dynaamisten hintojen kanssa, ja hinnat muuttuvat jatkuvasti. Uuden, muokatun varauksen hinnasta riippuen hinnan erotus joko automaattisesti veloitetaan (jos hinta on aiempaa korkeampi), tai hyvitetään, mikäli hinta on alhaisempi.

   

  Voinko perua tai tehdä muutoksia varaukseeni netissä?

  Kyllä, varauksen muuttaminen tai peruminen on mahdollista suoraan Auto Europen nettisivuilla, kunhan noutoaikaan on yli 72 tuntia. Mikäli varattuun noutoaikaasi on 72-48 tuntia, täytyy sinun ottaa yhteyttä varaustiimiimme puhelimitse, ja he auttavat varauksesi peruutuksessa/muokkaamisessa.

  Mikäli sinun tarvitsee muuttaa tai jopa perua vuokra-autosi varaus, on menettelytapa hyvin yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain kirjautua nimelläsi ja vouchernumerollasi sisään varaukseesi, ja valikosta löytyy kaikki tarvittavat vaihtoehdot vuokrasi muutokseen tai perumiseen, ja voit myös halutessasi tarkastaa varauksesi vuokraehdot.

  Alla ohjeet vaihe kerrallaan nettivarauksesi muuttamiseen ja/tai perumiseen.

  Vaihe 1 - Pääset varaukseesi suoraan netissä Auto Europen kotisivuilla, kun valitset "Tarkastele/muuta varaustasi" tai "Peruuta varaukseni" Varauksesi -osion alla sivuston navigointipalkissa.

  Miten muuttaa tai perua varauksesi netissä - kirjaudu varaukseesi

  Vaihe 2 - Kirjoita lomakkeeseen etu- ja sukunimesi ja vouchernumerosi, jonka löydät sähköpostiisi tulleesta varausvahvistuksesta. Vouchernumero alkaa 2 kirjaimella ja sitä seuraa 8 numeroa (esim. EU00000000). Jos et tiedä vouchernumeroasi, voit kirjoittaa sen sijaan noutopäivän ja sähköpostiosoitteen, jota käytit varausvaiheessa.

  Miten muuttaa tai perua varauksesi netissä - kirjaudu varaukseesi

  Vaihe 3 - Voit nyt tarkastella varaustasi ja joko muuttaa tai perua varauksen.

  Miten muuttaa tai perua varauksesi netissä - tarkastele varausta

  "Varauksen muutos" -vaihtoehto antaa sinun muuttaa autosi kategoriaa, noutoaikaa ja päivää tai jopa noutokohdetta.

  Miten muuttaa tai perua varauksesi netissä - tarkastele varausta

  "Varauksen peruutus" -vaihtoehto antaa sinun perua varauksesi peruutussyyn valitsemisen jälkeen. Peruutuksen jälkeen saat vahvistuksen, jossa vahvistetaan peruutus ja rahojesi viipymätön palautus.

  Miten muuttaa tai perua varauksesi netissä - tarkastele varausta

   

  Miten voin ottaa teihin yhteyttä tehdäkseni muutoksia varaukseeni?

  Ota yhteyttä Auto Europen vuokrausasiantuntijoihinPalkittu varaustiimimme on valmiina auttamaan sinua puhelimitse numerossa +358 942 720 607 aina kun tarvitset apua. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen fires@autoeurope.de, ja vuokrausasiantuntijamme palaavat asiaan mahdollisimman pikaisesti. Mitä lähempänä 48 tunnin määräaikaa olet, sen parempi on olla suoraan puhelimitse yhteydessä, jotta voimme varmistaa että tilanteesi käsitellään ajoissa ja mahdollisimman tehokkaasti.

   

  Voinko suojautua siltä varalta, että joudun perumaan varaukseni koronan tai muiden ennalta arvaamattomien tapahtumien vuoksi?

  Kyllä, suosittelemme vahvasti, että otat lisäturvaksi suositun myöhäisen peruutuksen hyvityspalvelumme siltä varalta että Covid-19 tai muut odottamattomat tapahtumat vaikuttavat matkasuunnitelmiisi. Tämä loistava ja kohtuuhintainen palvelu antaa sinulle täyden suojan epämiellyttävissä tilanteissa, mikäli kohtaat epäonnea matkallasi. Lisäturvan hankkiminen on yksinkertaista, rastita varausprosessin lopussa ennen maksua ilmestyvä valintaruutu ja nauti täydellisestä mielenrauhasta matkasi aikana!

   

  Miten voin lisätä Auto Europen myöhäisen peruutuksen hyvityspalvelun varaukseeni?

  Miten lisätä myöhäisen peruutuksen hyvityspalvelu varaukseenMyöhäisen peruutuksen hyvityspalvelun lisääminen varaukseen on helppoa ja sen voi tehdä netissä varausprosessin lopussa. Kun olet valinnut mieluisat päivät, noutoajan ja ajoneuvosi, pääset lomakkeelle, johon täytetään kuljettajan tiedot. Ennen kuin siirryt maksuvaihtoehtoihin, näet valintaruudun jossa on lisätietoa myöhäisen peruutuksen hyvityspalvelusta. Klikkaa valintaruutua valitaksesi palvelun, ja se lisätään automaattisesti varaukseesi ja varauksen kokonaishinta päivittyy. Voit vaihtoehtoisesti pyytää varaustiimiämme lisäämään suojan varaukseesi kun teet varauksen puhelimitse.