Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  KÄSIMATKATAVARAT

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Opi lisää käsimatkatavaroiden rajoituksista

  Aikainen aamu, pakkaat henkilökohtaisia tavaroita kiireessä koneelle. Ja tietenkin viime yönä ei vain ollut aikaa tai et halunnut pakata. Olet valmis, matkalla lentokentälle ja toivot olevasi ajoissa, etkä unohtanut mitään tärkeää. Jos sait pakattua kaiken, mitä tarvitset matkallesi, vielä on yksi lopullinen este matkalla, käsimatkatavarat!

  Kuinka paljon saa otta koneeseen riippuu lentoyhtiöstä, jolla lennät. Jos lennät säännöllisesti, luultavasti tiedät kutakuinkin käsimatkatavaroiden sallitut rajat lentoyhtiölläsi, mutta vaihtaisitko yhtiötä, jos tietäisit, että voit ottaa mukaan enemmän eri lentoyhtiöllä?

  Vähemmän säännöllisesti matkustaville ja heille, ketkä lentävät säännöllisesti, me esitämme infografiikan käsmatkatavaroiden sallituilla rajoituksilla yksittäisillä lentoyhtiöillä, joka vaihtelee suuresti riippuen yhtiöstä. Jotkut yritykset sallivat vain yhden enintään kymmenen kilon painoisen käsimatkatavaran, kun taas toiset sallivat jopa kaksi kappaletta. Toinen tekijä on varaamasi matkustusluokka. Bisnesluokassa sinulla on mahdollisuus ottaa enemmän matkatavaroita matkustamoon.

  Mitä tarkalleen voi lentokoneeseen viedä, on toinen kysymys. Joitakin esineitä ei saa viedä koneeseen ja ne täytyy laittaa muovipussiin, kuten kosmetiikka, ja joilla on myös määrärajoituksia. Lentoyhtiöt jakavat oleelliset tiedot verkkosivuillaan. Tämä on kuitenkin aihe toiselle infografiikalle. Tutustu Auto Europen luomaan versioon alla ja opi, mitkä ovat käsimatkatavaroiden rajoitukset eri lentoyhtiöillä.

  Olemme valmistelleet infoa lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoituksista, joka auttaa sinua seuraavalla lomallasi.

  Infografiikka: Käsimatkatavaran rajoitukset