Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AJO-OHJEET DOMINIKAANISESSA TASAVALLASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Kuljettajan opas Dominikaaninen tasavalta

  Yleistä
  Dominikaanisesta Tasavallasta löytyy yli 500 kilometrin pituudelta upeita rantoja. Valinnanvaraa riittää pienistä hiljaisista hiekkarannoista laajoihin turistirantoihin. Useille rannoille johtaa luonnonkauniit tiet vuoristomaisemien halki. Välimatkat saattavat tosin paikoitellen olla hyvinkin suuria. Tieverkosto on suhteellisen heikossa kunnossa vaikka sitä parannetaan koko ajan. Maassa on myös pienehköjä moottoriteitä. Pimeä koettaa iltaisin jo puolessa tunnissa. Myös mutavyöryjen vaara on olemassa.

  Edellytykset
  Sinun täytyy olla vähintään 21-vuotias (tosin ikävaatimus on autoluokasta riippuvainen), jotta voit noutaa auton Dominikaanisesta tasavallasta. Sinulla täytyy myös olla ollut ajokortti vähintään 1 - 2 vuoden ajan autosta riippuen. Alle 26-vuotiailta kuljettajilta saatetaan veloittaa paikan päällä nuoren kuljettajan lisämaksu.

  Nopeusrajoitukset
  Dominikaanisen Tasavallan nopeusrajoitukset määräytyvät pitkälti tieolosuhteiden mukaan.

  Liikenne
  Liikennekulttuuri on ainakin kaupungeissa suhteellisen vaarallista. Auton ikkunoita kannattaa pitää ajon aikana kiinni ja ovia lukittuina. Nopeudet ovat paikoin suuria tieolosuhteisiin nähden. Teiden valaistus ja tiepalvelu on puutteellista, joten maanteillä ajo ei ole suositeltavaa pimeän tullen. Vuokra-autolla voi kuitenkin hyvin tehdä päiväretkiä luontoon.

  Polttoaine
  Huoltoasemia löytyy helpoiten kaupunkialueilta.

  Tiemaksut
  Tiemaksuja ei yleensä ole.

  Vakuutustietoa

  Yleistä
  Vakuutussuoja vaihtelee laajasti, joten tutustuthan auto- ja maakohtaisiin vakuutusehtoihin huolella ennen varauksen tekoa. Autonvuokraus lomakohteessasi tapahtuu sen maan sääntöjen mukaan. Kaikki hintamme sisältävät palo- ja liikennevakuutuksen. Lisäksi Dominikaanisen Tasavallan hintamme sisältävät edullisen vaurio- ja/tai varkausvakuutussuojan. Tarkat autokohtaiset vakuutusohjeet lukevat auton varausvahvistuksessa.

  Autonvuokrauksen rajoitukset

  Yleistä tietoa
  Autoja ei yleensä saa matkustaa pois Dominikaanisen Tasavallan valtion alueelta. Ethän myöskään aja vuokra-autolla päällystämättömillä, ei-julkisilla teillä.

  Maarajoitukset
  Jos kuitenkin haluat matkustaa vuokra-autolla toiseen valtioon, otathan meihin yhteyttä etukäteen jo ennen matkaa puhelinnumeroomme tai sähköpostilla.

  Yhdensuuntaiset vuokraukset
  Yhdensuuntaiset vuokraukset ovat mahdollisia Dominikaanisessa Tasavallassa tiettyjen noutoasemien välillä. Tästä saatetaan veloittaa paikan päällä lisämaksu.