Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AJO-OHJEET MEKSIKOSSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Kuljettajan opas Meksiko

  Yleistä
  Meksiko on noin viisi kertaa Suomea suurempi. Pääset tutustumaan Tyynenmeren, Karibianmeren ja Meksikonlahden ympäröimään valtioon helpoiten Auto Europen vuokra-autolla. Mistä haluaisit mieluiten vuokrata auton? Meillä on kumppaneina autovuokraamoja Mexico Cityssä, Acapulcossa ja myös esimerkiksi Cancunissa.

  Edellytykset
  Sinun täytyy olla vähintään 21-vuotias (tosin ikävaatimus on autoluokasta riippuvainen), että voit vuokrata Meksikossa auton. Sinulla täytyy myös olla ollut ajokortti vähintään vuoden ajan.

  Nopeusrajoitukset
  Meksikon nopeusrajoitukset

  • Kaupunkialue: 40km/h
  • Moottoriliikennetiet: 80 km/h
  • Moottoritiet: 100 km/h

  Liikenne
  Autoilla ei saa ajaa tiettynä arkipäivänä rekisterikilven loppunumeron perusteella. Varothan myös niin kutsuttuja nukkuvia poliiseja eli teihin rakennettuja pieniä töyssyjä, joiden tarkoitus on hidastaa ajonopeutta.

  Polttoaine
  Polttoaine maksaa vain noin kolmanneksen Suomen hintoihin verrattuana. Tankkiasemia löytyy ympäri maata.

  Tiemaksut
  Meksikossa on käytössä reitteihin perustuvat tiemaksut, jotka maksetaan paikan päällä käteisellä.

  Pysäköinti
  Ethän vain pysäköi vuokra-autoa keltaisella merkittyjen kiveyksien kohdalle (pysäköintikielto), sillä auto hinataan pois pysäköintikieltoalueilta ja sen nouto on mahdollista vain korkeaa maksua vastaan.

  Vakuutustietoa

  Yleistä
  Meksikon vakuutussuoja vaihtelee laajasti, joten tutustuthan auto- ja maakohtaisiin vakuutusehtoihin erityisen huolellisesti ennen varauksen tekoa. Meksikossa sovelletaan vuokratessa maan omia sääntöjä.

  Kaikki hintamme sisältävät palo- ja liikennevakuutuksen. Lisäksi Meksikon hintamme sisältävät edullisen hintaisen vaurio- ja/tai varkausvakuutussuojan. Voit itse valita, haluatko alentaa vaurio- ja varkaussuojaa. Jos haluat, että luottokorttiyhtiösi järjestäisi vakuutussuojan, otathan yhteyttä luottokortin myöntäneeseen yhtiöön ennen matkaa. Tarkat autokohtaiset vakuutusohjeet lukevat Meksikon vuokra-auton varausvahvistuksessa.

  Autonvuokrauksen rajoitukset

  Yleistä tietoa
  Meksikosta vuokratuilla autoilla ei saa matkustaa ilman lupaa mihinkään naapurimaahan, ei edes USA:han.

  Matkustus muihin maihin
  Jos haluaisit kuitenkin matkustaa Meksikon vuokra-autolla muihin maihin, otathan meihin yhteyttä jo ennen auton varausta palvelunumeroomme.

  Yhdensuuntaiset vuokraukset
  Yhdensuuntaiset vuokraukset ovat mahdollisia Meksikossa tiettyjen noutoasemien välillä. Tästä saatetaan veloittaa paikan päällä lisämaksu. Vuokra-auton jättäminen toiseen maahan voi poikkeustapauksissa myös olla mahdollista.