Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AJO-OHJEET SERBIASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Kuljettajan opas Serbia

  Yleistä
  Serbia on jakautunut kahteen kovin erilaiseen osaan. Pohjoisessa on laakeita, viljavia tasankoja niin kauas kuin silmä kantaa. Etelästä löytyy sen sijaan vuorijonoja ja vehreitä metsiä. Pidäthän tankkimittaria silmällä, sillä suurimpien kaupunkien ulkopuolella on vain muutamia huoltoasemia.

  Edellytykset
  Sinun täytyy olla vähintään 21-vuotias (tosin ikävaatimus on autoluokasta riippuvainen), että voit vuokrata Serbiasta auton. Sinulla täytyy myös olla ollut ajokortti vähintään 1 vuoden ajan. Alle 26-vuotiailta kuljettajilta saatetaan veloittaa paikan päällä nuoren kuljettajan lisämaksu. 12-vuotiaat ja sitä nuoremmat lapset eivät saa matksutaa etupenkillä.

  Nopeusrajoitukset
  Serbian nopeusrajoitukset

  • Taajama-alue: 50km/h
  • Moottoriliikennetiet: 100 km/h
  • Moottoritiet: 120km/h

  Liikenne
  Raitiovaunuilla on aina etuajo-oikeus. Koulujen kohdalla saa ajaa vain 30km/h. Roskien heittäminen auton ikkunasta on rangaistavaa.

  Polttoaine
  Useimmat huoltoasemat ovat avoinna arkisin klo 8 - 18. Kaupunkialueilla asemat ovat yleensä auki myös viikonloppuisin.

  Tiemaksut
  Serbiassa ei ole tiemaksuja.

  Vakuutustietoa

  Yleistä
  Serbian vakuutussuoja vaihtelee laajasti, joten tutustuthan auto- ja maakohtaisiin vakuutusehtoihin erityisen huolellisesti ennen varauksen tekoa. Autonvuokraus Serbiassa tapahtuu maan omien sääntöjen mukaan.

  Kaikki hintamme sisältävät palo- ja liikennevakuutuksen. Lisäksi Serbian hintamme sisältävät edullisen hintaisen vaurio- ja/tai varkausvakuutussuojan. Voit itse valita, haluatko alentaa vaurio- ja varkaussuojaa vielä lisää. Jos haluat, että luottokorttiyhtiösi järjestäisi vakuutussuojan, otathan yhteyttä luottokortin myöntäneeseen yhtiöön ennen matkaa. Tarkat autokohtaiset vakuutusohjeet lukevat Serbian vuokra-auton varausvahvistuksessa.

  Autonvuokrauksen rajoitukset

  Yleistä tietoa
  Melkein kaikilla Serbian autoluokilla saa ajaa missä tahansa Länsi-Euroopassa ilman rajoitteita. Vakuutussyistä kuitenkin tiettyjen nk. luksusautomerkkien viemistä Serbiasta tiettyihin maihin on rajoitettu. Selvitäthän kanssamme hyvissä ajoin etukäteen, saako valitsemallasi autolla ajaa toivomiisi maihin.

  Maarajoitukset
  Jos haluat matkustaa vuokra-autolla mihin tahansa toiseen valtioon, otathan meihin joka tapauksessa etukäteen jo ennen Serbian matkaa yhteyttä puhelinnumeroomme.

  Yhdensuuntaiset vuokraukset
  Serbian sisäiset yhdensuuntaiset vuokraukset ovat mahdollisia Serbiassa ainakin Belgradin, Kraljevon, Nisin ja Novi Sadin välillä. Kansainväliset yhdensuuntaiset vuokraukset sen sijaan eivät ole tällä hetkellä mahdollisia.