Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  LUKSUSAUTOJEN VUOKRAUS ROOMA

  Luksusautonvuokraus maailmalla
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusautonvuokraus maailmalla

  Luksusautonvuokraus Rooma

  Luksusautojen vuokraus Roomassa ja muissa lomakohteissa kuuluu erikoisaloihimme. Ympäri vuoden voit matkustaa tyylikkäästi luksusautolla Rooman lukuisiin taidenäyttelyihin ja kuuluisille nähtävyyksille. Luksusautonvuokraus Roomassa tuo ripauksen ylellisyyttä lyhyempäänkin lomamatkaan. Shoppailijat suunnistavat huippumuotiostoksille. Luksusauto vie sinut helposti myös salaisempiin sopukoihin sypressipuiden, lammasniittyjen tai upeiden näköalapaikkojen äärelle. Levähdystaukopaikaksi sopii esimerkiksi komea Villa Borghese-puisto ja sen taidegalleria.

  Luxury Car Rental Rooma

  Tarvittaessa saat meiltä lisätietoa luksusautonvuokrauksesta Roomassa eli luxury car rental Rooma myös usealla eri kielellä. Upea Ferrari, Maserati tai Porsche kiidättävät sinut sulavasti myös muihin Rooman lähiseudun kaupunkeihin. Näe myös luksusautolla Toskanan kuvankaunis seutu. Avoauto Roomassa on kesäisen loman kohokohta. Kokeile raikasta ajonautintoa vaikka BMW Z4 avoautolla tai BMW 3-sarjan avoautolla. Vaihtoehtoisesti voit nauttia Mercedes 7-luokan tai Mercedes GL Sportin laadukkaasta varustetasosta.

  Luksusautonvuokraus Rooma

  Jos sinulla on kysyttävää luksusautonvuokrauksesta Roomassa tai muualla maailmassa, asiantuntijamme auttavat sinua mielellään. Voit soittaa meille kotimaasta palvelupuhelimeemme. Tutustu myös Rooman autovuokraamon tavalliseen henkilöautovalikoimaan. Luksusauton voit varata vaikka heti oikealla puolella olevasta painikkeesta. Sinun tarvitsee vain syöttää erikoisauton noudon ja palautuksen päivämäärät ja kellonajat Roomassa. Tarkemmat vuokrausohjeet löytyvät varausvahvistuksesta, jonka saat meiltä sähköpostitse.