Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  PARHAAT MATKASOVELLUKSET

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Matkasovellukset, jotka muuttavat matkustamistasi

  Nykypäivänä yhdeksän kymmenestä Euroopan matkaajasta käyttää loman aikana matkapuhelinta löytääkseen lisätietoa, jakaakseen kuvia sosiaalisessa mediassa, varatakseen netissä... Älypuhelimesta voi olla todella paljon apua matkan aikana.

  Miten matkaajat käyttävät älypuhelimia?

  Vaikka yhteydenpito matkakaveruksiin ja ystäviin kotona on yksi tärkeimmistä toiminnoista älypuhelimessa, tänäpäivänä pieni taskulaite toimii myös kamerana, oppaana, matkatoimistona, kääntäjänä, karttana ja paljon muuta. Sen lisäksi, että otat kuvia lomasta, suositut toiminnot matkoilla ovat karttapalvelut, sää, nähtävyyksien ja uusien paikkojen löytäminen, sekä sanakirjat ja valuuttamuunnokset.

  Suosituimmat matkasovellukset

  On paljon monia hienoja sovelluksia, jotka tekevät matkasta vieraassa maassa niin paljon helpompaa. Otetaan esimerkiksi Appy Travellers ja Waze, jotka molemmat ovat toimintoja, jolla voit välttää ruuhkia tai suunnitella matka-aikaa tarkemmin, sekä löytää huoltoasemia matkan varrella. Parkopedia auttaa auton parkkeeramisessa ja jopa antaa reaaliaikaisia päivityksiä saatavuudesta ja hinnoista sekä Going Abroad näyttää sinulle EU:n jäsenvaltioiden liikennesääntöjä.

  Appy Travellers

  Käytä sanakirjaa, muunna valuuttaa, valitse oikoreitit ruuhkien ohi... Voit tehdä matkastasi paljon helpomman oikeilla sovelluksilla! Ja kaikki ovat ilmaisia!

  WAZE

  Maailman suurin yhteisö - perustuu liikenne- ja navigointisovelluksiin. Saat ilmoituksen lähestyvästä nopeustutkasta, onnettomuuksista, vaaroista tai liikenneruuhkista. Tämä kaikki on jaettu muiden kuljettajien toimesta. Säästä polttoaineessa ja löydä reitti halvimmalle huoltoasemalle.

  Parkopedia

  Helpoin tapa löytää parkkipaikka. Saatavilla kaikki ilmaiset ja maksulliset parkkialueet reaaliajassa. Aukioloajat, hinnat, tilat ja korkeusrajoitukset.

  Going Abroad - Liikenteessä ulkomailla

  Tämän sovelluksen avulla saat tieatoa EU:n liikennesäännöistä. Paljon on nopeusrajoitus Espanjassa? Mitä on aina oltava mukana autossa ajaessa Slovakiassa? Saatavilla 22 eri kielellä!

  Sitorsquad

  Paras tapa löytää puhdas vessa ympäri maailman. Jokaisella listatulla vessalla on arvostelu puhtaudesta ja voit lisätä oman arvostelun käynnin jälkeen.

  Google-kääntäjä

  Ei enää kielimuuria! Puhu, kirjoita tai ota kuva ja käännä 80 eri kielten välillä. Käännä myös offline-tilassa matkustaessasi. Et tarvitse nettiyhteyttä.

  Meidän top 3

  Lopuksi, meidän top 3 suosikkimatkasovellusta. Google Maps epäilemättä on paras ystäväsi uudessa kaupungissa, sillä sen avulla voit selvittää missä olet, sekä myös löytää tietoa, mitä palveluita ja nähtävyyksiä on ympärilläsi. Vastaavasti TripAdvisor on nykyään välttämättömyys kaikille matkaajille, jossa voi helpottaa vertailla valintoja tarkastelemalla verkossa olevia mielipiteitä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Auto Europen sovelluksella voit vuokrata auton yli 24,000 kohteessa 180 maassa ympäri maailmaa!

  1. Auto Europe

  Paras sovellus vuokrata auto. Yli 24,000 noutotoimistoa 180 eri maassa.

  2. Trip Advisor

  70% matkaajien päätöksiin vaikuttavat arvostelut. Yli 170 miljoonaa arvostelua.

  3. Google Maps

  Erinomainen tapa löytää perille.

  Infografiikka: Matkasovellukset