Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUS NAVIGAATTORILLA

  Saatavilla valituissa kohteissa valituilla vuokraamoilla
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus navigaattorilla useissa kohteissa

  Autonvuokraus navigaattorilla

  Matkustamista ilman navigaattoria on tänä päivänä vaikea kuvitella, kuitenkin kaikissa vuokra-autoisa ei ole navigaattoria. Tietenkin voit aina vuokrata sen erikseen, mutta tiedämme, että tämä tulee maksamaan sinulle enemmän kuin alun perin suunnittelit. Auto Europen vinkki: Jos haluat välttää navigaattorin lisäkustannuksia, pidä silmällä varausjärjestelmässämme tekstiä "sis. navigaattorin" hakutuloksissa.

  Seuraavissa kohteissa ja seuraavat vuokraamot tarjoavat navigaattorin sisältäviä tarjouksia*:
  VUOKRAAMO MAA KATEGORIA
  Europcar JAPANI MINILUOKASTA ALKAEN
  Niconico JAPANI MINILUOKASTA ALKAEN
  Carwiz KROATIA KOMPAKTILUOKASTA ALKAEN
  Oryx KROATIA STANDARDILUOKASTA ALKAEN
  Budget TSEKKI MINILUOKASTA ALKAEN
  Alamo USA ECONOMY-LUOKASTA ALKAEN
  Dollar USA ECONOMY-LUOKASTA ALKAEN
  Thrifty USA ECONOMY-LUOKASTA ALKAEN

  Vuokraehdot: Japani Europcar ja Niconico: Voimassa vain 30.11.2020 asti. Kroatia Carwiz: Voimassa vain varauksille tehtyinä viimeistään 30.11.2020 ja noudettuina 01.09.2020 - 30.11.2020 ja vain seuraaville ajoneuvoluokille: CXMR, CFMR, IFMR, SFAR, SDMR, SDAR, FVAR, SVMR ja PVAR. Kroatia Oryx: Voimassa vain varauksille tehtyinä viimeistään 30.11.2020 ja vain seuraaville ajoneuvoluokille: SFAD, FFMD ja FFAD. Tsekin tasavalta: Voimassa vain 30.11.2020 asti, minimi vuokra-aika 3 päivää. Voimassavain seuraavissa kohteissa: Karlovy Vary lentokenttä, Karlovy Vary rautatieasema, Ostrava rautatieasema, Brno rautatieasema, Pardubice lentokenttä, Plzen rautatieasema, Librec rautatieasema, Olomouc rautatieasema. USA: Voimassa vain 31.10.2020 asti.

  Huomioi: Saatavilla olevat tarjoukset, jotka sisältävät navigaattorin, ovat merkittyinä nettisivuilla. Tarjoukset voivat muuttua tai peruuntua ilman ennakkoilmoitusta.