Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  TÄYDELLINEN ASUNTOAUTOLOMA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Täydellinen loma asuntoautolla

  Kesän alkaessa monet meistä suunnittelevat lomaa. Jotkut vertailevat all-inclusive pakettien hintoja tai etsivät mukavaa yösijaa koko perheelle. Auto Europe antaa sinulle mahdollisuuden löytää uusi tapa matkustaa vuokrattavalla asuntoautolla.

  Asuntoauton vuokraus Euroopassa on täydellinen vaihtoehto niille, jotka rakastavat matkustamista koko perheellä omaan tahtiin ja tuntea samalla olonsa kotoisaksi. Ensinnäkin, se on halvempaa kuin kalliin yösijan varaaminen ja lennot koko ryhmälle. Matkustaminen matkailuautolla antaa sinulle mahdollisuuden tutustua kulttuuriin ja oikeaan elämään kohdemaassa. Nyt sinun ei tarvitse valita rantaloman ja kaupunkiloman välillä, sillä makailuautoloma antaa sinulle rajoittamattomat vapaa-ajan mahdollisuudet.

  Auto Europen nettisivuilla voit helposti löytää täydellisen asuntoauton vuokralle Saksassa, Sveitsissä, Italiassa, USA:ssa ja monissa muissa maissa ympäri maailman. Löytääksesi tarjouksen, klikkaa navigoinnista "Asuntoautot" linkkiä. Uudessa ikkunassa voit valita täydellisen matkailuauton seuraavalle lomalle.

  Matkailuautoloma tuo paljon etuja, joista suurin osa on mainuttu uudessa infografiikassamme. Opit myös, mitä sinun on otettava huomioon valmisteluissa asuntoautolomalle, sekä parhaista lomakohteista luonnon ystäville ja rantalomille. Joten valitse täydellinen asuntoauto ja lähde matkalle unohtumattomille seikkailuille!

  Matkailuautoloman edut

  1. Halpa!
   Asuntoauton vuokraus mahdollistaa säästämisen, sillä se on lopulta halvempaa kuin hotellit, lennot ja julkisten kulkuneuvojen liput koko porukalle.
  2. Joustavuus
   Asuntoauton vuokraus antaa sinulle täyden vapauden maassa, jossa lomailet.
  3. Seura
   Mahdollisuus matkustaa koko perheen kanssa tai isolla kaveriporukalla.
  4. Vaihtelevuus
   Ainutlaatuinen mahdollisuus käydä useammassa kaupungissa tai jopa eri maissa loman aikana.
  5. Lisää kulttuuria!
   Olet lähellä luontoa ja opit paljon maan elämästä ja kulttuurista.
  6. Aktiivinen loma!
   Suuri määrä eri aktiviteettejä loman aikana: yhdistä kaupunkiajelut ja shoppailu rauhallisilla illoilla vuoristossa, luonnossa tai rannalla.

  Jotta voit tehdä matkailuautolomastasi mahdollisismman stressittömän

  1. Tee suunnitelmia ennakkoon.
  2. Suunnittele matkasi niin, että et vietä enempää kuin 3-4 tuntia per päivä ajaessa.
  3. Yritä myös varata leirintäalue ennakkoon. Se säästää aikaa ja näin saat varmasti paikan myös sesonkiaikana.
  4. Pidä huoli, ettei kukaan matkaajista tylsisty ajon aikana. Varsinkin matkustaessa lasten kanssa, on tärkeää löytää heille viihdettä ajaessasi. Tuo mukana lasten leffoja tai pelejä.

  Täydellinen kohde matkailuautolomalle

  Infografiikka: Täydellinen asuntoautoloma

  • Jos rakastat aurinkoa ja merta, sinun kannattaa miettiä asuntoauton vuokraamista Ranskassa, Italiassa, Espanjassa tai USA:ssa.
  • Unelmoitko lomasta raikkaassa ilmassa koskemattoman luonnon ympäröimänä? Sitten varmasti nautit asuntoautolla lomasta pohjoismaissa: Tanska, Suomi, Norja, Islanti tai Ruotsi.
  • Jos rakastat vuoristomaisemia, kristallin kirkkaita vuoristojärviä ja urheiluaktiviteettejä, tulet rakastamaan matkailuautolla lomailua Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä.