Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  TÄYDELLINEN AUTONVUOKRAUSKOKEMUS

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Täydellinen kokemus autonvuokraukselle

  Opi autonvuokrauksen perusteet Auto Europen infografiikasta täydelliseen autonvuokrauksen kokemukseen. Ota mukaan kaikki, minkä tarvitset noutoa varten. Tutustu, mitä pitäisi tehdä ennen kuin ajat pois autolla - lue meidän infografiikka ja tutustu noudon perusteisiin. Autonvuokraus on tehty helpoksi Auto Europella!

  Autonvuokrauksen välittäjänä Auto Europe pyrkii aina tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua ja parhaan hinnan maailmanlaajuisesti. Tärkein tavoite on olla paras matkakumppanisi ja olla siellä sinua varten matkasi alusta loppuun. Käy verkkosivuillamme ja löydä autonvuokrauksen maailman mahdollisuudet.

  Tärkeää auton noudolle

  Vaikka eri autovuokraamoilla onkin eri säännöt koskien mitä kaikkea tarvitset mukaan noutaaksesi auton, mutta nämä neljä asiakirjaa ovat kaikista terkeimpiä ja sinulle ei todennäköisesti anneta autoa, ellet tuo niitä mukanasi. Varmista, että sinulla on kaikki mukana matkallasi autovuokraamon tiskille.

  • Henkilöllisyystodistus: Autovuokraamon on vahvistettava henkilöllisyytesi ja varmistettava, että olet tarpeeksi vanha auton vuokrausta varten. Sama pätee kaikille lisäkuljettajille.
  • Ajokortti: Voimassa oleva ajokortti, tai asuinmaassa myönnetty voimassa oleva ajokortti, sekä kansainvälinen ajokortti, jos matkustat tietyissä maissa.
  • Luottokortti: Sinulle ei välttämättä myönnetä autoa, jos sinulla ei ole voimassa olevaa luottokorttia tarvittavalla luottorajalla ja samalla nimellä, kuin ajokorttisi. Luottokortti on pakollinen, sillä autovuokraamon on varattava turvatakuu vahinkojen varalta. Tämä voi sisältää polttoainemaksun, sallitun kilometrimäärän ylittämisestä koituvat kulut ja vaurio- ja varkausmaksun.
  • Tulostettu varaus: Varausvahvistus lähetetään sinulle heti, kun varauksesi on vahvistettu ja se on esitettävä noudon yhteydessä.

  Tarkista ennen lähtöä

  Kun noudat autosi, tarkista auto sisältä ja ulkoa ja varmista, että autossa ei ole mitään, mikä voidaan katsoa vaurioksi autoa palauttaessa. Useammat hekilöt kävelevät nopeasi auton ympäri ja tarkistavat jo autovuokraamon toimesta merkityt kolhut. Mikäli mahdollista, ota kuvia vaurioista ja merkitse ne ylös vuokrasopimukseesi.

  • Vahingot: Pienet naarmut, kolhut, lika, jne.
  • Rengaspaine: Tarkista aina rengaspaine ennen matkaan lähtöä.
  • Polttoaineen määrä: Tarkista polttoaineen määrä, kun olet vielä vuokraamon parkkipaikalla.
  • Ota kuvia: Ota kuvia kaikesta, mikäli mahdollista päivämäärillä.
  • Tuulilasi: Tarkista tuulilasi, lasin pyyhkijät ja tuulilasinpesin.
  • Lisävarusteet: Tarkista kaikki lisävarusteet, jotka löytyvät autosta tai vuokrasit erikseen (kuten navigaattori, radio, jne.)

  Infografiikka: Täydellinen autonvuokrauskokemus