Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  10 musiikkikappaletta kiertomatkalle

  Kun yhtäkkiä kuulet suosikkikappaleesi radiosta ja alat laulamaan sen mukana, taivas kirkastuu ja elämäsi vaikuttaa jälleen järkevämmältä. Laulaminen rakkaimman laulun mukaan piristää päivämme. Kuten muut mukavuudet, musiikki nostaa mielialaamme ja rauhoittaa rikkoutunutta sydäntämme.

  Kerro mistä musiikista pidät ja minä kerron sinulle, kuka olet'. Meillä kaikilla on eri musiikkimaku. Millanen musiikki olisi lomalle erityinen? Kuvittele, että kuljet rannikkotietä pitkin kumppanisi kanssa, mikä musiikki soisi autossasi? Lisää maustetta retkillesi tuomalla suosikkisoittolista autoon! Auto Europen kyselyn mukaan kuljettajat laulavat radion mukana autossa 7.440 kertaa elämässään.Joko soittolistasi on valmis tien päälle? Olemme laatineet luettelon kymmenestä parhaasta laulusta, jotka kannattaa laittaa soittolistalle kiertomatkallasi.

  1. Here I Go Again - Whitesnake

  Listamme avautuu Here I go again-biisillä brittiläiseltä rockbändiltä Whitesnake, joka julkaisi sen vuonna 1982. Heidät tunnetaan myös muista klassikoista, kuten Is this love tai Still of the night. Whitesnaken suosio saavutti huippunsa 80-luvulla. Here i go again-biisin kirjoitti laulaja David Coverdale ja Bernie Mardsen, entinen Whitesnake-kitaristi. Laulu sopii parhaiten ajomatkoille yksikseen.

  2. Livin on a Prayer - Bon Jovi

  Seuraava laulu listallamme, Living on a prayer, on vilkas ja kutsuva matkalle. Samaistu sanojen henkeen ja lähde tien päälle!

  3. Sweet Home Alabama - Lynyrd Skynyrd

  Laulu ilmestyi vuonna 1974 Lynyrd Skynyrdin toisella albumilla Second Helping. Sweet Home Alabama on onnellinen, positiivinen laulu, jonka mukaka on helppo laulaa.

  4. Bohemian Rhapsody - Queen

  Tämä biisi ei tarvitse mitään esittelyä. Monille kappale numero yksi, Bohemian Rhapsody on pop-musiikin hymni vuodesta 1975. Laita turvavyö kiinni ja nauti matkasta!

  5. Sweet Child of Mine - Guns N' Roses

  Guns N' Rosesin rock-balladi vuodelta 1987 on täynnä energiaa ja hyvää fiilistä.

  6. Highway to Hell - ACDC

  Toinen numero yksi luettelossamme, Highway to Hell Australian rock-yhtyeeltä ACDC, antaa sinulle 'kausiliput yhdensuuntaiselle matkalle'.

  7. Bat out of Hell - Meatloaf

  Amerikan laulaja ja näyttelijä Meat Loaf, joka on yksi kaikkien aikojen parhaiten myyneistä kirjoittajista, sävelsi tämän täynnä energiaa olevan biisin vuonna 1977.

  8. Born To Run - Bruce Springsteen

  Vuoden 1974 kappale kutsuu matkalle ja karkaamaan johonkin parempaan paikkaan. Mikä olisikaan parempi kappale kuunnella tien päällä?

  9. Stacy’s Mom - Fountains of Wayne

  Tämä energinen kappale julkaistiin vuonna 2003 ja on täydellinen iloiselle matkalle. Laulun on kirjoittanut basisti Adam Schlesinger ja Chris Colingwood, Fountains of Waynen laulaja.

  10. Don’t Look Back in Anger - Oasis

  Listamme loppuu viihdyttävällä Don’t Look Back in Anger-biisillä Oasisilta, bändin tunnetuin laulu vuodesta 1996.

  Etsi blogi


  Categories