Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  264 kilometrin kiertomatka Euroopan halki

  Oletko koskaan huomannut ajattelemassa matkallasi töihin, että voisitpa olla muualla tällä hetkellä? Oletko kuvitellut ajavasi kauniilla maaseudulla sen sijaan, että joudut matkaamaan pitkin kaupungin tukkeutuneita katuja? Edullisen autonvuokrausvälittäjän, Auto Europen tekemän kyselyn mukaan kuljettajat matkaavat keskimäärin 264 kilometriä viikossa. Tämä matka voi viedä sinut moniin eri historiallisiin ja turistien suosimiin lomakohteisiin, jos matkustat ulkomaille, verrattuna autosi käyttöön ainoastaan Suomessa.

  Matkamme alkavat ajatuksissamme, joten aloitamme sieltä. Kuvittele, mihin haluaisit ajaa autollasi, kuka istuisi vieressäsi ja mikä maaseutualue laittaisi hymyn kasvoillesi. Ota tämä kaikki ja lisää siihen 264 kilometriä. Tämä reitti kattaa muutaman päivän matkan Ranskassa, Espanjassa tai Italiassa. Vain muutamalla ajatuksella pääsemme aurinkoiselle rannikolle, jossa nautimme iltapäivän matkasta meren rannalla. Lähdetään virtuaaliselle matkalle, joka eräänä päivänä voi muuttua todelliseksi.

  Napolista Salernoon, kiertomatka Cataniassa, Italiassa

  Kuvittele Tyrrhenanmeren turkoosi vesi roiskumassa Etelä-Italian dramaattisella rannikolla. Sano Buongioron herkulliselle ruoalle, ystävällisille ihmisille ja uppoudu italialaiseen kulttuuriin. Nauti kiertomatkasta Napolista Salernoon upeissa maisemissa ja metropoleissa, jotka ovat täynnä historiallisia kohteita.

  Sevilla - Malaga, kiertomatka Andalusiassa

  Lähde tien päälle Andalusiassa! Ohita tämä kiehtova alue Iberian niemimaan eteläkärjessä, jonne miljoonat turistit matkaavat vuosittain tutkimaan Sevillan, Malagan, Granadan ja Cordoban historiallisia kaupunkeja. Andalusiassa on runsaasti maurilaisen historian jalanjälkiä. Maurien arkkitehtuurin jäänteet yhdistyvät roomalaisiin monumentteihin. Tutki muinaisen kulttuuriseoksen mosaiikkeja ja nauti kauniista säästä ja herkullisista paikallisista ruokalajeista.

  Ranskan Rivieran kiertomatka

  Tee rikkaiden ja kuuluisien leikkikentästä seuraava lomakohteesi. Côte d'Azur ulottuu Ranskan eteläisen Välimeren rannikolle Italian rajalta Saint-Tropezille. Kävele vilkkaalla rannikkoalueella, josta löytyvät Cannes, Nizza ja Monte Carlon kaupungit. Ranskan Rivieralla on lukuisia turistikohteita, mutta sen houkuttelevimmat edut ovat aurinko, hiekka ja meri. Kaikki elämän parhaat asiat ovat ilmaisia!

  Etsi blogi


  Categories