Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  5 Romanttisinta kaupunkia Euroopassa

  Eurooppa tunnetaan sen romanttisista kaupungeista. Joka vuosi parit lähtevät häämatkalle tai viettämään vuosipäiviä Euroopan romanttisimpiin kaupunkeihin. Mitä nämä parit sitten etsivätkään; maukasta viiniä, henkeäsalpaavaa auringonlaskua, historiallisia linnoja, lumoavia valoja tai erikoista arkitehtuuria, he varmasti tulevat nauttimaan näistä viidestä romanttisimmista kaupungeista Euroopassa!

  Viini

  Viini ja rakkaus tullaan aina liittämään yhteen, kuten myös viini ja Italia. Toscanan alue Italiassa on koti monelle romantiikan kaupungille, mukaan lukien San Gimignano. San Gimignano on luonnonkaunis vanha kaupunki, jota ympäröi keskiaikaiset tornit. Useat eri viinirypälelajit, joita kasvatetaan alueella, käytetään eri viinien valmistukseen. Kuitenkin San Gimignanon kaikista tunnetuin viini on Vernaccia di San Gimignano kuiva valkoviini, jota alueen asukkaat ovat valmistaneet 1300-luvulta asti. Parit nauttivat tästä viinistä perinteisten paikallisten ruokien kanssa missä tahansa alueen erinomaisista ravintoloista. Italia on romanttinen lomakohde mille tahansa parille, mutta varsinkin San Gimignano on yksi romanttisimmista kaupungeista Euroopassa sen historian takia. Keskiaikaisia torneja ja vuosisatojen taitavaa viinin valmistusta, parit rakastavat lomailua San Gimignanossa.

  Auringonlaskut

  Ibizan kaupunki on Ibizan kauniin saaren suurin kaupunki, joka sijaitsee Välimerellä kivenheiton päässä Espanjan Valenciasta. Tällä parit nauttivat rantalomista, jotka täyttyvät eloisalla musiikilla ja maukkailla juomilla, yhdessä Euroopan ramanttisimmista kaupungeista. Parit nauttivat vierailusta useilla Ibizan kaupungin koskemattomilla rannoilla. Auringonoton jälkeen parit nauttivat romanttisesta piknikistä samalla kun katsovat veden yllä olevaa auringonlaskua. Auringonlaskun jälkeen, Ibizan kaupunki tunnetaan sen erinomaisesta yöelämästä. Parit voivat viettää yön tanssiessa missä tahansa Ibizan kaupungin yöklubeista. Seuraavana päivänä parit voivat rentoutua rannalla odottamassa seuraavaa mahtavaa auringonlaskua.

  Linnat

  Useat Euroopan romantiikan kaupungit ylpeilevät suurenmoisilla linnoilla, jotka rakennettiin vuosisatoja sitten. Ei ole yllätys, että Edinburgh sen suositulla linnalla, on yksi viidestä romanttisemmista kaupungista Euroopassa.Edinburghin linna kohoaa näkyvästi kaupungin ylle. Tutkiessa linnaa parit voivat nähdä fantastisia vihreitä näköaloja, vuorten huippuja ja muita tunnettuja maamerkkejä. Matka talven aikana voi lisätä romantiikkaa kaupungin näköalalla sen ympäröivillä lumen peittävillä vuorilla. Nähdäkseen lisää linnoja, parit voivat lähteä tunnin päähän Edinburghista luoteeseen kauniille Stirlingin linnalle. Tämän pitkän päiväretken jälkeen parit varmasti haluavat rentoutua paikallisen skottilaisen viskin äärellä ja paras paikka sille on tottakai kynttilänvalossa pubissa tai ravintolassa. Miten romanttista!

  Valot

  Se saattaa kuulostaa kliseeltä, mutta loppujen lopuksi Pariisihan on valojen ja rakkauden kaupunki. Sen tähden, Pariisi tulee aina olemaan yksi Euroopan romanttisimmista kaupungeista.Mikä tulee romantiikkaan Pariisissa, luonnollisesti Eiffelin torni tulee mieleen ensimmäiseksi. Parit voivat kiivetä torniin päivän aikana ja nauttia esteettömästä näköalasta Pariisin yllä. Kuitenkin paras torniin liittyvä kokemus tapahtuu yöllä, jolloin koko torni on valaistu valoilla. Parit voivat nauttia piknikistä samalla katsellessa näitä valoja Champ de Mars kuvankauniissa puistossa, joka on suoraan tornin vieressä. Parit voivat myös nauttia mahtavista valoista Louvrella. Päivän aikana tämä suuri museo vetää puoleensa tuhansia kävijöitä; yöllä valot muuttavat Louvren pyramidit ja rakennukset lumoavaksi aukioksi romanttisille kävelyille. Lopuksi, parit voivat lähteä yökävelylle Seinea pitkin Quai Montebellolle. Sillalta on näkymä Notre Damelle, joka on valaistu yötaivasta vastaan. Tämä lumoava näkymä mustaa taivasta vasten varmasti antaa pareille kunnioituksen ja hellyydenosoituksen tunteen.

  Arkitehtuuri

  Yksi Euroopan romanttisimmista kaupungeista on Amsterdam Alankomaissa, joka on täynnä lumoavaa arkitehtuuria. Tuulimyllyistä aina 1600-luvulta moderniin hollantilaiseen arkitehtuuriin, joka istuu historiallisten rakennusten keskellä, Amsterdamin arkitehtuuri saa parit kuohumaan romantiikkaa. Amsterdamissa parit voivat käydä romanttisilla kävelyillä kaupungin kauniita ihmisen tekemiä kanavia pitkin. Yösijaa parin kannattaa harkita romanttisessa huoneessa yhdessä 300 vuotta vanhoista kanavataloista tai vuokraamalla perinteisem hollantilaisen kotiveneen valaistuja kanavia pitkin. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, parit voivat nauttia idyllisistä silloista Amsterdamin ympärillä. Erityisesti heidän kannattaa käydä De Magere Brugissa, joka tunnetaan myös nimellä The Skinny Bridge. Legendan mukaan parit, jotka suutelevat The Skinny Bridge-sillalla saavat hyvää onnea suhteeseen ja pysyvät yhdessä ikuisesti.

  Etsi blogi


  Categories