Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Terveelliset ruokaideat automatkoille

  Auto Europen äskettäin tekemässä tutkimuksessa kävi ilmi, että kuljettajien on pysähdyttävä drive-in pikaravintoloissa syömässä hampurilaisia, voileipiä ja muita pikaruokia melko usein. Keskimäärin kuljettajat käyvät hämmästyttävät 2.187 kertaa elämässään matkojen aikana pikaravintoloissa! Tällaiset lähes säännölliset vierailut pikaruokaravintoloissa eivät voi olla terveellisiä vaihtoehtoja. Tässä mielessä haluamme esitellä teille joitain ideoita maukkaille ja terveellisille välipaloille, jotka kestävät pitkillä matkoilla, jotta voit pitää itsesi terveenä!

  Ensinnäkin - kiertomatkat ovat hauskoja! Pakkaamista yleensä seuraa odottaminen ja ehkäpä myös hiukan stressiä. Kun loma-kuume iskee täysillä, ainoa asia, joka auttaa (eli jos haluat apua!), on tehdä lista tehtävistä asioista ja ostoksista. Jos olet kyllästynyt vanhan kunnon voileipiin, muista sisällyttää joitain tarjoamistamme elintarvikkeista luettelosi, ja lue, miten voit hyödyntää niitä parhaiten!

  • Tuoreet hedelmät ja vihannekset: omenat, päärynät, banaanit, appelsiinit, porkkanat, avokadot, retiisit, paprikat, sellerit.
  • Pähkinät: mantelit, saksanpähkinät, maapähkinät.
  • Proteiinit: savustettua tofua, naudanlihaa, kovaksi keitettyä munaa, kovaa juustoa.
  • Hiilihydraatit: tumma suklaa, energiapallot, purukumit.
  • Juomat: limonadi, pikakahvi, vesi (paljon!).

  # 1 Vihannekset ovat paitsi täydellisiä välipaloja, mutta myös hyviä neutraaleja elintarvikkeita, jotka voit syödä kastikkeella ja suolaisilla dipeillä. Puhdista ja leikkaa porkkanat, paprikat ja sellerit, pese retiisit hyvin. Ne ovat täydelliäs pureskella, eikä niitä tarvitse leikata lainkaan. Tee guacamole-dippi ja ensimmäinen terveellinen välipala on valmis! Osta useita pieniä ja yksi iso säiliö, jossa pidät välipaloja matkasi aikana. Pese ja leikkaa omenat, päärynät ja banaanit ja pakkaa ne pienempiin astioihin. Tämä on melkein kaikki, mitä tarvitset hedelmien valmistamiseen!

  # 2 Varaa yksi säiliö pähkinäsekoitukselle, joka on täynnä ravinteita ja hyviä rasvoja.

  # 3 Leikkaa savustettu tofu kuutioiksi ja paista se maukkailla mausteilla. Säilytä se yhdessä naudanlihan, juustokuutioiden ja kovaksi keitettyjen munien kanssa pienissä astioissa.

  # 4 Karkkiaika! Kuka sanoo, ettet voi syödä terveellistä makeaa? Tällä kertaa vältämme lisättyä sokeria ja keskitymme terveellisiin makeisiin. Paloittele tumma suklaa - mitä tummempi, sitä parempi. Voit valita 80% kaakaosuklaan, jonka sokeripitoisuus on varmasti alhainen. Jos sinulla on jonkin verran vapaa-aikaa, tee itse super-yksinkertaiset energiapallot käyttäen maapähkinävoita, kookospähkinäöljyä, hienonnettuja pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä ja mausteita, kuten kanelia, inkiväärijauhetta ja mitä ikinä haluatkaan! Tämä on täysin sinun makusi mukaan ja vaihtoehtoja on monia.

  # 5 Juo tarpeeksi! Tee kotitekoista limonadia tuoreista puristetuista sitruunoista hunajalla ja kurkumalla antamaan erilaisen värin. Valmista tarpeeksi kahvia pitämään sinut hereillä ja pakkaa tarpeeksi vettä! Autojen moottoriteiden läheisyydessä sijaitsevat huoltoasemat ja pienet kaupat ovat yleensä kalliita, joten haluat varmasti ottaa riittävästi vettä matkalle.

  Jos on mahdollista, varmista, että pidät taukoa ajamisesta ja tee spontaani piknik mukavalla paikalla matkan varrella. Kaikki on herkullisempaa kauniissa ympäristössä ja mukavassa seurassa.

  Etsi blogi


  Categories