Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  6 parasta kohdetta syksyksi

  Syksy on taas täällä ja myös syyslomalla tekee mieli lähteä matkalle. Syksy on kaunista aikaa ja Euroopassa on kohteita, jotka ovat parhaimmillaan juuri syksyllä ja ruska-aikana. Älä anna syksyn masentaa ja lähde suosituimpiin syysajan kohteisiin ja nauti lehtipuiden värikirjosta ja jokaisen kohteen omalaatuisesta historiasta ja masemista!

  Lugano, Sveitsi

  Syksy on mainiota aikaa lähteä vaeltamaan Sveitsissä - reitit tyhjentyvät kesän ruuhkista ja Alppien rinteet peittyvät väreihin. Jos haluat lähteä vaeltamaan, kokeile Chemin du Gruyère- reittiä, joka on kolmen tunnin pituinen matka suklaatehtaan ja legendaarisen juustokeskuksen Gruyèren välillä. Kaupunkimatkalle sinua odottaa kaunis Lugano, joka sijatsee Sveitsin eteläosassa lähellä Italian rajaa Lugano-järven rannalla ja Alppien varjossa. Tämä on yksi kuvankauniista kohteista mihin tahansa aikaan vuodesta, mutta syksyllä kesän korkeat lämpötilat antavat tilaa viileämmälle ilmastolle ja luonnon värikirjo herää henkiin. Mikäli matkustat lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna, sinulla on mahdollisuus käydä syysfestareilla, joilla soitetaan kansallismusiikkia ja tarjoillaan viinirypäleitä ja parasta viiniä.

  Brugge, Belgia

  Keskiajan kaupunki Brugge muuttuu Euroopan kauneimmaksi kaupungiksi syksyllä sen karmiininpunaisten ja kultaisten viinien ansiosta, jotka peittävät historiallisia rakennuksia räikeillä syksyn sävyillä. Kanaaleissa heijastuvat värit luovat erittäin romanttisen tunnelman, sekä täydellisen asettelun valokuvaukselle. Varmista, että koet joitakin kaupungin ulkoilmamarkkinoista, jotka ovat tyyppisesti auki marraskuuhun asti. Se on myös täydellinen aika maistaa kaupungin suosittua suklaata juoman muodossa. Kokeile kuppi De Proeveriea, joka tunnetaan parhaana kaakaona koko Bruggen kaupungissa.

  Cumbria, Englanti

  Englannin järvialue on täynnä uskomatonta kauneutta, jossa syksyn värit tekevät siitä vieläkin mahtavamman. Se on myös mainiota aluetta inspiroivaa kävelyä varten, monien järvien ja kullan ja rubiinin värein peitetyjen kukkuloiden ympäröimänä. Cumbria on täydellinen paikka lomalle syksyn värien ja sen kauniiden metsäalueiden ansiosta, kuten Grizedale Forest Park, joka on vihreiden mäntyjen ja kuparisten pyökkipuiden koti kehystämässä kukkulamaisemia. Haluat varmasti myös sukeltaa yhteen kaupungin pubeihin, kuten Kirkstone Pass Inn, lasilliselle paikallista olutta tai siideriä.

  Perthshire, Skotlanti

  Perthshire, jota usein kutsutaan suurten puiden maaksi, on yksi huikeammista kohteista koko Euroopassa syksyn värityksellä kohteessa, joka tunnetaan sen henkeäsalpaavasta luonnonkauneudesta. Täällä järvet ja joet heijastavat puiden kultaisia ja punaisia värejä kukkuloiden rinteiltä, joka tekee siitä mainion kohteen tutkimusmatkaa ja valokuvausta varten. Löydät parhaimmat paikat Loch Tummelin, Pass of Killiecrankien ja Knock Hillin lähettyviltä. Lähde jyrkälle, mutta kohtalaisen helpolle kävelylle Knock Hillin kukkuloille metsien ja kuvankauniiden näköalojen läpi, joihin kuuluu näköalat Ylämaiden huipulta pohjoiseen.

  Oslo, Norja

  Kausiluonteinen muutos Pohjois-Euroopassa on erityisen silmiinpistävää. Lehtien alkaessa muuttua, metsäalueet saavat uuden elämän, joka tekee Oslosta ihanteellisen paikan itakävelyille tai pyöräretkille, kun on vielä päivänvaloa jäljellä. Kaupunki on koti monille viehättäville puistoille, joista tulee vieläkin upeimmat tähän aikaan vuodesta. Akershusin linna ja Vigelandin veistospuisto saavat erityisen värikkään taustan aurinkoisena syyspäivänä, tai vaella hiukan kaupungin ulkopuolelle Oslomarka-metsään, jossa näet joitakin kansakunnan vilkkaimmista syksyn lehdistä.

  Wicklow, Irlanti

  Irlannin Wicklow vuoret ovat upeita ympäri vuoden, mutta syksyllä et ainoastaan usein löydä kirkkaan sinistä taivasta ja puut peitettynä loistavalla kultaisella värisävyllä, mutta todennäköisesti näet enemmän vesiputouksia kuin muita turisteja. Tämä on hämmästyttävä alue retkeilyyn sekä historiallisten kohteiden tarkasteluun, kuten Glendalough, yksi tärkeimmistä luostarikohteista maassa, joka perusti St. Kevin 600-luvulla. Jos myrsky sattuu paikan päälle, sukella vain johonkin lukuisista viihtyisistä pubeista ja nauti räiskyvän tulen lämmöstä ja Guinness tuopista.

  Etsi blogi


  Categories