Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Asuntoautot ja festarit

  Olet ostanut liput, tarkistanut esiintyjät uudelleen ja uudelleen ja lasket jäljellä olevia päiviä festivaaliin. Kaikki mitä on jäljellä, on päättää, millaisen majoituksen haluat. Mikä voi olla parempaa, kuin herääminen asuntoautosta, jota ympäröi kaunis maisema retkialueella muiden innoissaan olevien festivaalivierailijoiden kanssa? Jotkut valitsevat teltan, joka on vaivalloista pystyttää ja pakata, tai kalliin hotellin, mikä kuluttaa vieläkin enemmän aikaa kulkea festivaalille ja takaisin jokaisena päivänä. Asuntoauto tarjoaa sekä kuljetuksen, että majoituksen yhdessä, mikä tekee oleskelusta yksinkertaisemman ja paljon mukavamman.

  Lisämaksut

  Useimpien vuokraamojen täytyy tietää etukäteen, jos viet asuntoauton festivaalille, koska he saattavat veloittaa ylimääräisiä maksuja. Vuokraamot Yhdysvalloissa veloittavat noin US $500-$1000, jos olet matkalla tietyille festivaaleille, kun taas jotkut vuokraamot eivät veloita maksua, mutta vaativat vähimmäisvuokra-aikaa. Toinen muistettava asia on, että monet festivaalit edellyttävät lipun ostamista leirintäalueelle, joten muista tarkistaa asia tapahtuman tiedoista etukäteen. Huomaa, että sinulla saattaa olla rajallinen pääsy tietyille alueille ja tilan puutetta asuntoautolla, joten on parasta olla liikkeellä asjoissa, jotta et jää paitsi. Tarkista festivaalin verkkosivuilla kaikki tiedot leirintäalueista.

  Avaimet

  On tärkeää pitää silmällä avaimia ja pitää ne aina mukanasi. Yleensä vuokraamot antavat vain yhden nipun avaimia ja lukittautuminen ulos asuntoautosta ei ole suositeltavaa eikä hauskaa! Joissakin asuntoautoissa voit jakaa virtalukon/ohjaamon pääavaimen kahdeksi avaimeksi ja tämä mahdollistaa kahden henkilön pääsyn autoon siinä tapauksessa, jos ryhmäsi jakautuu. Muista pitää avaimet hyvässä paikassa, sillä kadotettujen avainten etsiminen on viimeisin asia, mitä haluat tehdä festivaalin aikana.

  Roskat

  Varmista, että otat kaikki roskat mukaasi, kun poistut festivaalialueelta, tai hävitä ne vastuullisesti, sillä monet festarit eivät hyväksy roskaamista. Tämä pitää ympäristön puhtaana ja rasittaa aluetta mahdollisimman vähän, erityisesti kun kävijämäärä on suuri. Asuntoauton pitäminen puhtaana on myös välttämätöntä, sillä vuokraamot veloittavat siivousmaksun, jos ajoneuvot palautetaan likaisena. Tämä koskee siivousta sisältä ja ulkoa. Koska monet festivaalit voivat muuttua pölyisiksi tai mutaisiksi, etenkin esimerkiksi festivaalit Iso-Britanniassa, on suositeltavaa suojata sisätilat välttääkseen lisäkustannuksia. Tämän voi tehdä käyttämällä lattiasuojia tai ovimattoa. Monet ajoneuvot ovat varustettu hinaussilmukalla, jos auto joudutaan huonoissa olosuhteissa hinaamaan pois.

  Merkitse asuntoautosi

  Koska kymmeniä tuhansia osallistujia saapuu tapahtumalle, on viisasta merkitä, missä asuntoautosi on pysäköity tai muistaa tietyistä merkeistä. Tämä voi säästää paljon vaivaa, eikä sinun tarvitse etsiä sitä pitkän päivän jälkeen lempibändin jälkeen, sekä estää sinua vaeltelemasta myöhään yöllä pimeässä, kun kaikki mitä haluat, on rentoutua. Monet ihmiset vuokraavat asuntoauton samalta vuokraamolta ja ne voivat näyttää samalta kuin sinun, joten on tärkeää pitää silmällä, minne olet pysäköinyt omasi.

  Mukavuudet

  Yksi suurimmista asuntoauton eduista festivaaleilla on käyttää kaikki tarjolla olevat mukavuudet. Et halua olla jatkuvasti odottamassa vuoroasi kylppäriin pitkässä jonossa? Ei ongelmaa, koska sinulla on oma! Jos valitset ajoneuvon suihkulla, se on vieläkin parempi, koska voit pysyä putipuhtaana ilman tunnetusti pitkiä suihkujonoja. Toinen selvitysluontoinen asia on, sallitaanko leirintäalueella generaattorit, sillä silloin voit laittaa itse ruokaa ja ruoka pysyy tuoreena jääkaapissa. Tämä säästää rahaa, eikä sinun tarvitse maksaa festivaalin hintoja aamiaisesta, lounaasta ja päivällisestä, joiden hinta voi nousta huimiin lukemiin.

  Lisävarusteet

  Monet vuokraamot tarjoavat useita lisäominaisuuksia, joka tekee festivaalimatkastasi vieläkin nautittavamman. Lisävarusteita voivat olla petivaatteet, satelliittinavigointi ja generaattorit. Yksi täydellinen lisäominaisuus, jonka voit joskus vuokrata, on ulkoruokailupöydät. Ei ole mitään parempaa, kuin rentoutua ulkona joukkolla ystäviä aterian tai muutaman drinkin kanssa, kun hengähdät jännittävistä tapahtumista.

  Toivottavasti olemme antaneet sinulle muutamia vihjeitä matkustettamiselle festivaaleille asuntoautolla ja meidän seuraavassa blogissa me kerromme sinulle joistakin kesän suosituimmista festivaaleista. Asuntoauton vuokrausta varten yksinkertaisesti vieraile sivuillamme ja lue lisää!

  Etsi blogi


  Categories