Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Australia syrjäisillä teillä

  Jos sinulla on parhaillaan menossa aivoriihi innovatiivisilla ideoilla seuraavaa matkaa varten, astu perinteisen lomasuunnittelun rajojen ulkopuolelle ja vuokraa matkailuauto Auto Europen kautta. Erityisen suotuisaa perusteellista tutkimusmatkaa varten suuremmissa maissa, kuten Australiassa, matkailuauton tai asuntoauto vuokraaminen on hyvä tapa mukavasti kokea vierailemasi maan suuruus.

  Australia on valtava ja laaja kohde ja lähes jokainen matkareitti on pakko olla erilainen. Jotkut matkustajat ovat innokkaita näkemään niin paljon kohdemaataan kuin mahdollista, kun taas toiset ovat kiinnostuneita tutkimaan yhtä tiettyä aluetta laajemmin. Miten sitten suunnitteletkin viettää päiviäsi, matkailuauton vuorauksen valitseminen on jännittävä ja toteuttamiskelpoinen tilaisuus maan runsaiden asuntovaunualueiden takia (niitä usein kutsutaan nimillä Holiday tai Tourist Parks). Nämä alueet ovat myös halvempi vaihtoehto kuin hotellit ja ovat erinomainen vaihtoehto suuremmille perheille, sillä ne pystyvät majoittamaan useampia matkustajia. Katsomaampas muita tapoja, miten voit nauttia asuntoauton vuokrauksesta Australiassa:

  Löydä seikkailua takamailla

  Australian takamaita sanotaan paikaksi, jossa tasangot näyttävät venyvän ikuisuuteen ja sen mahdollisuus on sidottu vain mielikuvituksesi rajoilla. Istu nuotion ympäri Red Center keskuksessa Alice Springs alueella ja kuuntele runoja ja takamaiden tarinoita ja opi lisää alueen historiasta ja sen ihmisiä. Vaikka takamaita sanotaan auringolla palanneeksi maaksi, alueen punaisia mäkiä ja tulista auringonnousua täydentävät runsas kasvillisuus ja viileät, kutsuvat vesialueet. Vietä aikaa katsomalla dinosauruksien jalanjälkiä ja aboriginaalien kaiverruksia samalla kun etsit kultaa Queenslandissa, tai pysäköi asuntoauto ja lähde kanootilla Katherinen solan läpi Northern Territoryn alueelle.

  Koe rannikon karismaa

  Yli 3000 mailia upeaa rannikkoa, jossa on viehättäviä saaria, rönsyileviä rantoja, värikkäitä koralliriuttoja ja mutkittelevia reittejä, löydät miljoonia tapoja pysyä kiireisenä matkustaessa Australian rannikkoalueilla matkailuautolla. Australian Great Ocean Road tarjoaa vaikuttavia rannikkomaisemia, jota korostavat avokätisesti vaihtelevat maisemat, mikä tekee siitä yhden maailman kauneimmista asemista. Navigoidessa asuntoautoa rannikolla Adelaidesta itään, näet kaikkea upeista panoraama-rantamaisemista karuihin kalliomaisemiin ja kuvankauniisiin kaupunkien auringonlaskuihin, joka kilpailee alueen postikorttiarvoisen Intian valtameren auringonlaskun kanssa. Australian Gold Coast on alue, joka on maailmankuulu sen valkoisista hiekkarannoista ja uskomattomista surffausmahdollisuuksista. Eikä pidä unohtaa Isoa valliriuttaa, yhtä seitsemästä ihmeestä, joka edustaa hienoimpia ja kaikkein eksoottisimpia sukellus- ja snorklausmahdollisuuksia matkustajille.

  Hemmottele itseäsi sademetsien puhtaudessa

  Nouda matkailuauto Brisbanesta ja nauti vaikuttavista mukavuuksista kukoistavasta maailmanluokan metropolista. Kun olet saanut tarpeeksi kaupunkielämästä, suuntaa eteenpäin edelleen kulkien Australian itärannikkoa, jotta voit nähdä vilauksen paikallisia pussieläimiä sekä muita eläinlajeja niiden luonnollisessa elinympäristössä. Vain lyhyen ajomatkan päässä Brisbanesta löydät piilotettuja vesiputouksia, hyvin hoidettuja kävelyreittejä ja dramaattisia tähysytyspaikkoja Australian lumoavien maailmanperintökohteisiin listattujen sademetsien yli. Jos matka kulkee New South Walesin kautta, Gondwana sademetsä yltää 50 eri puistojen yli alueen läpi Kaakkois-Queenslandiin asti. Tämä alue, jolle pääsee Byron Baystä, pitää sisällään subtrooppisia, sekä lämmpimiä ja viileän leutoja sademetsätyyppejä. Jos aiot pysyä lähempänä Sydneytä, mutta silti haluat kokea jännitystä viidakossa, löydät sademetsäalueita hajallaan myös Blue Mountains alueella!

  Asuntoautojen ja matkailuautojen vuokraus Auto Europella

  Matkusta loppuun kuluneiden reittien ulkopuolella Australiassa! Sen sijaan, että luottaisit pienempään vuokra-autoon tai julkiseen liikenteeseen kiertää ympäri maata, vuokraa asuntoauto Auto Europen kautta ainutlaatuista lomakokemusta varten. Tarvitsevat sitten kahden hengen asuntoauton, seitsemän henkilön matkailuauton tai jotain siltä väliltä, meiltä saat ajoneuvon, joka parhaiten sopii tarpeisiisi. Voimme jopa taata autosi koon, jotta jokainen matkasi jäsenen saa tarvitsemansa mukavuuden. Asuntoauton vuokrauksen voi tehdä verkossa käyttäen yllä olevaa linkkiä tai lähetä kysely sähköpostitse osoitteeseen muccampers@autoeurope.de.

  Etsi blogi


  Categories