Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Auton talvihuolto

  Yhtenä maailman johtavista autonvuokrauksen välittäjistä, Auto Europe välittää paitsi autonvuokrauksen laadusta, mutta on myös uskollinen asiakkaille. Blogissamme on runsaasti hyödyllisiä vinkkejä liittyen autoihin, autonvuokraukseen ja matkustamiseen yleensä. Tänään tutkimme auton talviajan huollon perusteita.Nyt kun kylmä kausi on täydessä vauhdissa, näinä kylminä päivinä auto tarvitsee asianmukaista hoitoa ja on tärkeää ylläpitää auton toiminnallisuutta.Ensinnäkin, mikäli mahdollista, suunnittele täysi huolto tai säännölliset huollot jo ennen talvea.AkkuTee akullesi volttitesti ennen talvea. Mahdollisuudet ovat, se heikkenee ankaran talven aikana. Vinkkimme on investoida hyvään akkuun ennen talven alkua ja näin ollen pelastat itsesi jumiin jäämiseltä kylmässä.PyyhkijänsulatPyyhkimet on vaihdettava kerran tai kahdesti vuodessa. Ihannetapauksessa vaihto kannattaa tehdä ennen kuin talven kylmyys aiheuttaa vaurioita ja murtaa kumin. Bonusvinkki - jätä sulat yöllä ylös, jotta ne eivät jää kiinni tuulilasiin pakkasyönä.

  ValotPäivänvaloa on niukasti talvella ja auton valot ovat jopa enemmän tarpeellisia kuin tavallisesti. Muista tarkistaa kaikki ajovalot ja lamput ennen matkalle lähtöä ja pidä mukana varalamppuja kaiken varalta. Puhdista valot ja hiero niitä autovahalla lisäsuojaa varten. Kun se kuivuu, poista vaha ja sinulla on valoissasi pinta, joka pitää poissa loskan ja veden.IkkunatHelppo ja yksinkertainen tapa suojata ikkunat on peittämällä ne suojuksella yöllä. Älä koskaan aliarvioi likaa, joka päätyy ikkunoillesi. Pidä aina tuulilasinpesimesi tankki täynnä talvella tai pakkasnestettä mukana. Ilmastoinnilla, sekä lämmityksellä on merkittävä rooli ikkunoiden kunnossapidossa ja vähentää kosteutta ilmassa.ÖljyAlhaisella lämpötilalla voi olla haitallinen vaikutus moottoriin, koska öljyllä on taipumus paksuuntua ja aiheuttaa lisätyötä moottorille. Öljyä löytyy eri viskositeetillä ja on tärkeää, että tiedät millaista öljyä autosi tarvitsee. Oikea määrä oikeaa talvi-sopivaa moottoriöljyä varmasti parantaa moottorin suorituskykyä.

  PakkasnestePakkasnestettä on oltava talvipäivinä. Se suojaa moottoria ei vain jäätymiseltä tai kiehumiselta yli, mutta auttaa myös kostean ilman aiheuttamaa korroosiota vastaan. Moottorisi jäähdytysjärjestelmä normaalisti tarvitsee puolet pakkasnestettä ja puolet tislattua vettä pitämään lämpötilan tasaisena. Hyödynnä pakkasnesteen tai jäähdytysnesteen testejä paikallisella korjaamolla ja kokeile eri merkkejä.RenkaatKukaan ei halua viettää talvea ajaessa autoa kuluneilla renkailla. Tämä surkea ja vaarallinen mahdollisuus voidaan helposti välttää korvaamalla vanhat renkaat laadukkailla talvirenkailla. Älä yritä säästää rahaa ostamalla halvimpia talvirenkaita, sillä kyseessä on turvallisuutesi.Vain ne, jotka toimivat parhaiten lumeessa ovat riittävän hyviä. Äärimmäisiä talviolosuhteita ja vuoristomaisemia varten varmista kohdemaasi määräykset ja varusta autosi vaadituilla talvirenkailla ajoissa.

  LattiamatotTalvimattoja ei pidä aliarvioida lainkaan. Kannattaa pitää niitä autossa pitämään poissa lian, loskan ja veden auton lattioilta. Ne pitävät auton siistinä ja suojaavat myös korroosiolta.Mitä pitää autossa:EnsiapupakkausTaskulamppuVaroituskolmio/liiviJäänpoisto sprayYlimääräinen matkapuhelimen laturiJos haluat lisätä jotakin listaamme, jätä kommentti alle. Odotamme innolla kommenttejanne!

  Etsi blogi


  Categories