Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Autonvuokrauksen suojaus

  Hyvä suoja on paras tapa tarjota mielenrauhaa auton vuokraamisessa. Termiologia voi kuitenkin ajoittain hämmentää. Siksi olemme koonneet kaikki tarvittavat tiedot auttamaan sinua paremmin ymmärtämään, mitä suojasi kattaa, kun vuokraat auton. Tässä on nopea ja helppo opas.

  • Vastuuvakuutus: sisältyy jokaiseen Auto Europen vuokraukseen. Kattaa vammat tai vahingot toiselle henkilölle tai omaisuudelle ajoneuvon ulkopuolella, jotka olet onnettomuudellasi aiheuttanut.
  • Kolarisuoja (CDW): kattaa vahingot, johon kuuluu omavastuu tiettyyn summaan saakka. Oletetaan esimerkiksi, että olet vuokrannut auton, jonka CDW on 600 euroa. Tämä tarkoittaa, että olet vastuussa kaikista vahingoista 600 euroon saakka. Kaikki sen maksun ylittävät kustannukset katetaan allekirjoitetun sopimuksen mukaan.
  • Varkaussuoja (TP): kattaa ajoneuvon varkauksesta johtuvat tappiot, johon myöskin kuuluu määrätty summa omavastuuta.
  • Tulipalovakuutus: tämä sisältyy Auto Europen hintoihin, joka tarjoaa rajattomattoman kattavuuden.

  Auto Europen autonvuokrauksen suojat

  Useimmissa maissa Auto Europe tarjoaa muutamia kattavuusvaihtoehtoja, joiden avulla voit säästää aikaa ja rahaa:

  • Nolla omavastuu: kattaa paitsi sen omavastuun summan, josta olet vastuussa auton vahinko- tai varkaustapauksessa, mutta myös ajoneuvon tietyt osat. Useimmat autovuokraamot eivät sisällä vahinkoja ikkunoille/tuulilasille, sisätiloille, renkaille, ajoneuvon pohjalle ja katolle. Varmista siis, että luet sopimuksesi tarkasti!
  • Extended Cover nolla omavastuulla: tämän laajennetun kattavuusvaihtoehdon tarjoaa paikallinen vuokraamo kauttamme ja kattavuus vaihtelee. Esimerkiksi jotkut tarjoukset sisältävät renkaat ja lasit, mutta toiset taas sisältävät renkaat, lasit, auton pohjan ja katon.
  • Super Cover omavastuun hyvityksellä: tämä laajentaa suojan laseille, renkaille, auton katolle ja pohjalle. Aivan kuin omavastuun hyvityspalvelussa, noudon yhteydessä jätä vuokraamolle turvatakuu (omavastuu varataan luottokortilta). Jos sinulle tulee vahinkoja, sinun on ensin maksettava ne autovuokraamolle, ennen kuin voit pyytää hyvitystä Auto Europelta.

  Tärkeää: Muista, että kuljettajalla on oltava nimissään oleva luottokortti, koska turvatakuu varataan tältä luottokortilta noudon yhteydessä.

  Ehdot

  Kaikki varausehdot löytyvät varausjärjestelmämme ennen varauksen suorittamista. Kun varaus on vahvistettu, saat varausvahvistuksen kaikilla vuokraehdoilla. Olemme myös valmiita vastaamaan kysymyksiisi puhelimitse tai sähköpostilla, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Toivotamme sinulle turvallista matkaa!

  Etsi blogi


  Categories