Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Autot läpi elämän

  Joillakin meistä on erityinen side autojemme kanssa. Muistatko, kun ensimmäisen kerran ajoit autoa? Muistat ajokokeen ja kun istuit ensimmäistä kertaa yksin ratin taakse? Olit innoissasi siitä, että voit mennä minne haluat? Jos ajattelet sitä, autoilla on suuri rooli elämässämme. Auto Europen kyselyn mukaan ihmiset ajavat 64,5 vuotta elämäässään. Tämä on suuri numero; ajoneuvot ovat usein kanssamme elämän tärkeissä tapahtumissa.

  Teinivuodet

  Monet aloittavat ajamisen 18-vuotiaana, ohjauspyörän takana vietetyt vuodet ovat suuri osa elämäämme. Näiden vuosien aikana tulee vastaan monia erityisiä hetkiä, ensimmäisiä kertoja, jolloin teemme jotain autossa. Ensimmäinen asia, joka tulee mieleemme on ajaa ystävien kanssa kaupungin ulkopuolelle viikonloppuisin. Ensimmäiset ajokerrat ja tutstuminen kotikaupunkialueesi autolla parhaiden ystävien kanssa. Muistatko auton, jolla ajoit näinä hetkinä? Tämä on luultavasti ensimmäinen kerta, kun jouduit auto-onnettomuuteen. Muistatko, kuinka pelkäsit kertoa vanhemmille?

  Yliopisto

  Autot veivät osan meistä yliopistoon. Tunneille ajaminen autolla antoi aikuisuuden tunteen ja ajaminen töihin koulunkäynnin jälkeen tarkoitti pitkää ajan viettoa autossa. Siitä tuli lähes toinen kotimme. Muuttaessa paikasta toiseen, opiskelija-asuntojen muuttaminen, varmasti voi tuntua siltä, että auto oli yksi vakituisimmista asioista silloin. Ja sitten tulivat lomat ja ensimmäiset kiertomatkat ja seikkailut. Nukkuminen autossa, konepellillä istuminen ja tähtien katseleminen yöllä.

  Perhe-elämä

  Yliopiston jälkeen, kun uusi osa elämäämme alkaa, ajoneuvot ovat jälleen osa sitä. Ne vievät meidät uusiin koteihimme ja auttavat ystäviämme muutossa. Tämä on aikaa, kun perhe-elämä alkaa, ja sinä ajat esikoisesi sairaalasta kotiin. Lapset kasvavat ja koulu alkaa. Autot auttavat perhe-elämässä joka päivä ja tekevät lomasta viihtyisän. Aika tulee, kun opetat lapsillesi, kuinka ajaa autoa ja ympyrä sulkeutuu. Se alkaa heti uudestaan, kun opetat lastenlapsillesi kuinka ajaa autoa...

  Mitkä ovat muistosi, mikä oli ensimmäinen autosi? Onko sinulla vielä sitä? Jaa se kanssamme!

  Etsi blogi


  Categories